vallaa canımm yaa ben huzursuzz olcaksammm hiçç önemii yokk
sende oda yani olmaz öle sey bende benimki oraya gidicekti altın olayları için çantaya göndermedim bana hep dio ne paralar kaznıyorlar die ama bananeeeee annem bırak kızım gitsin gelsin demişti hemencecik evlenirsiniz sıkıntı çekmezsiniz sonra birikim yaparsınız dedi karışma sonra sıkıntı çektiğinde yüzüne vurur sen göndermedin die ama banane dedim gitmicek(
gitmedi sürünüyoruz
Söylüyorda benimki yollamadın diye
benimkini de paşacıgım almıstı kuzuuummm
altınbasa bakıcam haftasonu canımmmm mutlaka sorcam bunlarıbu haftasonu gidicez bakmaya set için
çağlam..
ben zaten gönlüne göre bir düğün yapabileceğinizi düşünüyorum.. tutacağınız mekan hayallerinize hitap edecek türden olacak ve dünyalar kadar para dökmeyeceğiniz için de şanslı olacaksınız
takı alışverişine çıktığınızda zen'deki vintage gerdanlığa da bak mutlaka fıstığım çok güzeldi.. bir de eğer orda görürsen şunlara bakar mısın
Eki Görüntüle 416513
Eki Görüntüle 416514
boyutlarını çok merak ediyorum. fotoğraf çekimine izin verirlerse bir de foto rica ediyorum
inşallah canımmmm hala mekan arıyorum deli gibi ama yok yani... en kotu ihtimali bile 100-150 kişiyle bana 10.000 e patlıyo
100-150 kişi bizim glceklerin yarısı bile değil, yarısının yarısı dusunkafamı kurcalıo bu mesele sanki kafamı kurcalayn az sey varmıs gibi bi belli olsa
vintage gerdanlık arişte canım zen de değil... bunlar nerede kuzucuuum model numaralarını falan alayım resimden bulamam
tatlım ben zen'deydi diye hatırladım bi an :26: benim için gitme zen'e.. yolun düşerse eğer;
Tektaş Pırlanta Kolye : ZEN PIRLANTA
Tria Prlanta Kpe : ZEN PIRLANTA
düğün mekanı için de zigana'ya bakarsınız. laila'ya bakarsınız..
ordu evleri çok mu pahalı oluyo düğün için? enişte mi istemiyo yoksa? ya da sen mi kuzum?
bide şunlar var ama beğenir misin bilmiyorum, fiyat bilgim de yok gerçi sadece görmüştüm forumda;
1. Le Parc De Mariage,
2. Beyaz Bahçe Restaurant
le parc de mariage de düğün yapacak bi gelincik buldum. dün yazmış foruma.. mesaj attım ona az önce. kişi sayısı ve fiyat bilgisi hakkında yardımcı olur musunuz diye..
bakalım nasılmış
eylülde olursa istediğin yerde yapıcam dedi birileri bana düğünü .. banane yapsın madem
ben geldim kızlar kazen bey 2 konunun alt yapıdan dolayı birleşemiyeceğini söyledi ama bir daha birşey sordu tam anlaatamadım diye bende iyice anlattım cvp beklioreee
çağlam takı konusunda dediğimi unutma emi
bu da arişten...
annem ve arkadasım bunu da cok begendiler.... benim suan itibariyle hiçbişeye hevesim kalmamıs olsa da dusunenler bakabilir
idare ederiim giziimsen nasılsıııınnn bakalım eniştee güzel bi dogum gunu gecırdımııı
selaam kızlaaar
idare ederiim giziimsen nasılsıııınnn bakalım eniştee güzel bi dogum gunu gecırdımııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?