'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

vallaa canımm yaa ben huzursuzz olcaksammm hiçç önemii yokk

sende oda yani olmaz öle sey bende benimki oraya gidicekti altın olayları için çantaya göndermedim bana hep dio ne paralar kaznıyorlar die ama bananeeeee annem bırak kızım gitsin gelsin demişti hemencecik evlenirsiniz sıkıntı çekmezsiniz sonra birikim yaparsınız dedi karışma sonra sıkıntı çektiğinde yüzüne vurur sen göndermedin die ama banane dedim gitmicek(
gitmedi sürünüyoruz
Söylüyorda benimki yollamadın diye

orası ölee yağmuşumm diyorum yaa parayı basıolarr iştee allaha şükür yetioo saten aman fazlasında gözümüz yok
hayırlısıı be kuşuumm bakalımm neler olcak iştee

çağlam..
ben zaten gönlüne göre bir düğün yapabileceğinizi düşünüyorum.. tutacağınız mekan hayallerinize hitap edecek türden olacak ve dünyalar kadar para dökmeyeceğiniz için de şanslı olacaksınız
takı alışverişine çıktığınızda zen'deki vintage gerdanlığa da bak mutlaka fıstığım çok güzeldi.. bir de eğer orda görürsen şunlara bakar mısın

boyutlarını çok merak ediyorum. fotoğraf çekimine izin verirlerse bir de foto rica ediyorum

inşallah canımmmm hala mekan arıyorum deli gibi ama yok yani... en kotu ihtimali bile 100-150 kişiyle bana 10.000 e patlıyo

100-150 kişi bizim glceklerin yarısı bile değil, yarısının yarısı dusun kafamı kurcalıo bu mesele sanki kafamı kurcalayn az sey varmıs gibi bi belli olsa

vintage gerdanlık arişte canım zen de değil... bunlar nerede kuzucuuum model numaralarını falan alayım resimden bulamam

tatlım ben zen'deydi diye hatırladım bi an :26: benim için gitme zen'e.. yolun düşerse eğer;

Tektaş Pırlanta Kolye : ZEN PIRLANTA

Tria Prlanta Kpe : ZEN PIRLANTA

düğün mekanı için de zigana'ya bakarsınız. laila'ya bakarsınız..
ordu evleri çok mu pahalı oluyo düğün için? enişte mi istemiyo yoksa? ya da sen mi kuzum?
bide şunlar var ama beğenir misin bilmiyorum, fiyat bilgim de yok gerçi sadece görmüştüm forumda;
1. Le Parc De Mariage,

2. Beyaz Bahçe Restaurant

Son düzenleme:

zen bulursam orayada giricem zaten kuzum kuyumcu kuyumcu gezicez alyanslarda oldugu gibi

resimlerden güzeller ama gidip aslını gorunce begenmeme ihtimalim korkutuyo beni kuzum mekanları

ordu evlerini enişteciğin de ben de istemiyoruz... fenerbahce ordu evinde cok rahat yapardık yoksa... benim sulalem asker dolu onceki patronumun babası da emekli asker ve orda sozu gecen biridir yani askımın ordu mensubu olmasına bile gerek yoktu orda yapmak istesem ki o da asker zaten haydi haydi yaparız istesek ama istemiyoruz

lojmanda oturmaktan bile kacındık askeriye icinde olmayalım diye dugunumuzdede ordu temalı bişey olmasın kuzum... adam beni tanıdı ve mesleginden resmen nefret etmeye basladı

askım mecburi hizmeti tamamlasam sonra da sole parayı vursak biyerden anında bırakırım işi diyo

kıyamam zor bir işi var zaten simdi bir de sevdigin insanın ayrılıgı olunca koyuyo insana

yoksa benimki onceden cok severmiş işini... secilmiş personeldir üstlerinin gözbebegidir ama 2 yıldır o halinden eser kalmadı nerden asker olmusum diye isyaaaağğğnlardaaa

o son paylastıgın yerlerde tuzlu kzuummmm

Son düzenleme:
le parc de mariage de düğün yapacak bi gelincik buldum. dün yazmış foruma.. mesaj attım ona az önce. kişi sayısı ve fiyat bilgisi hakkında yardımcı olur musunuz diye..
bakalım nasılmış
eylülde olursa istediğin yerde yapıcam dedi birileri bana düğünü .. banane yapsın madem

ben geldim kızlar kazen bey 2 konunun alt yapıdan dolayı birleşemiyeceğini söyledi ama bir daha birşey sordu tam anlaatamadım diye bende iyice anlattım cvp beklioreee

çağlam takı konusunda dediğimi unutma emi

inşallah hayalindeki gibi olur canım...

ben dugunden vazgecicem olmazsa.... aslında bazen seyten komple vazgec diyor...

herseydennnn

sonra da cek git...

ben geldim kızlar kazen bey 2 konunun alt yapıdan dolayı birleşemiyeceğini söyledi ama bir daha birşey sordu tam anlaatamadım diye bende iyice anlattım cvp beklioreee

çağlam takı konusunda dediğimi unutma emi

umarım birleştirir 2014 gelinleri nasıl birleşti o zaman anlayamadım :44:

sibelcim allah kolaylık versin umarım zor günler geçirmezsin canım yada bir sınav olcaksada iyi şekilde en güzelinden atlatın

nuraycım astoriyaya bu ara öğlen aramda gidersem zen pırlantaya bakacağım fotoğrafa izin verirlerse çekecem fotolarını bende çok beğendim nurayım paylaştığını ben set istemiyorum zarif bişi senin çağlamın tuğbanında paylaştıkları harikalar

belki bana nişanda mini set takılır bilmiyorum bide arkadaşlarımda set takıcaklar 2 tane beyaz altın setim olcak ama pırlanta değilde altın olur düğündede pırlanta yaptırrım olmadı

bu da arişten...

annem ve arkadasım bunu da cok begendiler.... benim suan itibariyle hiçbişeye hevesim kalmamıs olsa da dusunenler bakabilir

bu da arişten...

annem ve arkadasım bunu da cok begendiler.... benim suan itibariyle hiçbişeye hevesim kalmamıs olsa da dusunenler bakabilir

hayatım ben bunu çok beğenmiştim ama en güzeli ilk paylaştığındıda bu bana pek yakışmaz canım

neden hevesin kalmadı

nazlım vişneli kekim nasılsın sen:)

çağlam bende öyle söyledim örnek verdim 2011 gelinciklerini ama daha ses yok sanırım ç.dısı ya..
niye hevesin kalmadı suan itibariyle ne oldu ya iyiydin?:44:

idare ederiim giziim sen nasılsıııınnn bakalım eniştee güzel bi dogum gunu gecırdımııı

canım geçirmezmi dün arkdşlarıyla çok eğlendi romantik notlarımı çok beğendii en son blardoydu araba yarışydı herşeyi yaptılar bensiz son doğum günü olsun nazlışım :))))))

hayatını etkileyen vizesi dün sabah 8 30 da açıklandı ben gördm hemen söledm havalara uçtu kötü geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…