'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben bu adam yuzunden herseyden vaz geciyorum...

istese canımı vericem...

ama o annesine anne ver artık su paramızı biz de onumuze bakalım diyemiyor

askım makul olalım! ezberlemis su lafı

annesine sölesin gitsin anne makul olalım diye

evlendikten sonra pişman olmaktan korkuyorum yani yemin ederim

amiiiiiiiiiiiiinnnn giziim en son ayrı dogum gununuz olsuuunnn cok sevındım vızesı ıcınde

Hoşbuldum Yağmuur

enişte felekten d.gunu calmıs

inşallah hayalindeki gibi olur canım...

ben dugunden vazgecicem olmazsa.... aslında bazen seyten komple vazgec diyor...

herseydennnn

sonra da cek git...

[/B]
canım inan seni çok iyi anlıyorum. bu erkeklerin hepsi mi aynı olur ya. biri farklı olsun bari
hep makul olalım lafı bize. annelere babalara laf edemiyolar. oysa biz ailemizden nasıl muamele görüyoruz onlar için.
insanın hiç hevesi kalmıyor. düğün tarihi konusundan dolayı ben de hep böyle hissettim..

canım kayınvalidendeki sizin paranız ne olacak peki? yani ömür boyu o saklamayacak dimi.. elbet vermeyecek mi size. versin şimdi işte.

gizoşum, bakarsan ve fikirlerini paylaşırsan inan çoook sevinirim

bu da arişten...

annem ve arkadasım bunu da cok begendiler.... benim suan itibariyle hiçbişeye hevesim kalmamıs olsa da dusunenler bakabilir
böyle deme çağlammm
bakıcaksın ve alıcaksın en beğendiğini..
mekanlara bakmadan düğünden de vazgeçiyorum deme.. inan çok güzel olacak düğünün hayallerindekinden bile güzel.

yok be kuzum benim artık hiç umudum kalmadı

bana diyo ki ben seni böle tanımadım 2 sene once hayatımda gordugum en pozitif insandın ne oldu sana

bak işte eserine daha dogrusu annen baksın dedim de içimden tabi!

vermicek ki o parayı.... obur ogullarını evlendircek onunla... naparsa yapsın artık ya offff

valla darlandımm

ah kuzucum.
düğüne 5-6 bin bütçe ayırmıştınız sanırım.. bu az bi rakam değil. bulacaksın gönlüne göre... kişi sayısında sıkıntı olursa, çağırmayın herkesi de. ben öyle yapmayı düşünüyorum.
ya da mesela öğleden sonra 3 gibi nikah salonunda nikahınız kıyılır herkes oraya gelir.. akşam 7-8 de de 100-150 kişilik yakın bi çevreyle düğün yaparsınız.
beğendiğin takıları da alacaklar. evinizde nisanda boşalıyo.
hiç bir sorun olmayacak inşallah canım benim

İyiyim nurayım... Bugünüme şükür. Sen nasılsın esas canım benim? Off nedir bu uzerimizdeki bulutlar yaa, hayattan soguyorum bazen.

bende bildiğin gibi canım.
bayramın 2. ve ya 3.günü geleceklermiş.. hiç sevinç falan yok içimde, hepsini bi güzel aldılar sağolsunlar

ben artık öle dusunemiyorum ama inşallah oyle olur nurayımmmm

hakkımda hayırlısı gercekten onun bi tavırları cileden cikarıyo beni annem duysa bunun böle yaptıgını anında boza bu işi kadıncagız da damadım bitane diye dolasıyo ortalıkta

benim ailem bişe yapmıcak gibi bi kanı var ortada ama yapıcaklar yardım edicekler diyo

ne kadar safsın dedim yaaa y da safa yatıosun.... ailen senin paranı elinde tutarak sana yardım mı etmiş oluyo

paranı verir uzerine de kendi ekler o zaman yardım etmiş olur... böle mantıksız iş görmedim ben...

vazgecicem görcekler günlerini

benden sonra aldıgı geline nispet olsun diye tepesinden yagdırır amaaa

Çağlammm lutfen umutsuzluğaa kapılma bebegimmm lütfeenn.. Üzüldümm şuaannnn

ay kuzum hep aynı seyler bizde ki işte... artık saldım ne halleri varsa gorsunler ana ogul

gittigi yere kadar işte ask da biyere kadar napiıyım insan aynı fedakarlıgı goremeyince sinir oluyo

çağlam.. ben de iki gün önce ayrılalım dedim. bunu nasıl dedim bilmiyorum ama senin yüzünden yaşadıklarımdan bıktım artık dedim.
bari senden gülseydi yüzüm dedim..
ne biçim erkeksin sen, baban mı belirliycek her önemli adımımızın tarihini dedim.
sürekli erteliyo, işine gelmiyo demekki, annende hiç sesini çıkarmıyo mu, böyle bi aile ilerde bana nasıl sahip çıkıcak dedim.
daha tanımadan ön yargı oluştu ben de artık sevmiyorum babanı dedim
dedim de dedim.. daha neler dedim...
ama hep söylüyorum ya, huyu suyu öyle iyiki ağzından bir tek kötü kelime duymadım ..
sonra eşekler gibi pişman oldum. nasıl bırakırım ben onu. nasıl... bir düğün için nasıl vazgeçerim ondan.
evlilik hayatımızın her günü düğün neşesinde geçsin yeter istediğim. elalem gelip 'aa o ne giymiş, bakalım bu ne takmış, hıı oğlan tarafı da şöyleymiş vs' desin diye düğün kavgası yapmaya değmez..
gönlümüze göre bi yer bulucaz inanıyorum ben..
canım çok çoook beğendiğin bir yer olursa ve bütçenizi bir kaç bin lira aşarsa, düğünden takılacak paranızla karşılarsınız o açığıda. gönlündeki yine olur.
yani çok şükür hiç yok değil.

haklısın kurabiyem.. malesef aşk da bi yere kadar bazen mantık aşkı sollayabilio.. keşke ikisi bir arada yürüse di mi(

bende bazen anneme anlatmıyorum coğu şeyi bilmemeleri daha mı iyi bilemiyorum...

Onlar kız alıyorlar, bedavadan olmaz bu işler. Eğerki seni istiyorlarsa kesenin ağzını açacaklar tabiri caizse. Sevdiğin için özendiğin şeylerden vazgecmek zorunda değilsin bitanem heleki durumları varsa ve sırf pişkinlikten para harcanmıyorsa...

kızlar bizimde ailecek başımızda bir para belası var... Ve ne yapıcağımızı bilemiyoruz artık...

annemde abim için para biriktiriyor ama bunu abimin kız arkadası da abim de herkes biliyor tutup da şimdi abim için biriktirdiği parayı benim düğünüme saklasa hoş olmaz zaten. Ama abimin 2 sene önce yaptığı bir yanlış var ve kafamızı öyle kurcalıyorki çok yakın arkadaşına buyuk bir miktar borç verdi ve arkadası da ona 2011 ocak ayında paranın ustune 2.000 gibi bi faiz koyup geri ödeyeceğini söylemişti. Şuan 2012 Mayıs ayındayız ve o kişi hala paramızı ödemedi! Oysaki annem o parayla hazır altın dusukken altınları alıp kenara koyacaktı ve düğünde asılacaklar hazırlanacaktı. Ama çocuk oyle yuzsuzki paramızı vermiyor, hayır durumları kötü desem değil yani. Yurtları falan var ve buradaki herkesi tenzih ederek söylüyorum bunlar kendini "dinci" olarak gösteren insanlar fakat ne verdikleri sözden haberdarlar ne de yaptıkları haysiyetsizlikten.

canım çok üzüldüm bu duruma. ya abin istemeli açık açık. ben düğün hazırlığındayım sana güvenip verdim, sözünde durursun sandım falan desin bence.
böylelerinin yüzüne çarpmak gerekiyo.
emanet verilmiş o para ona, ihtiyacını görüp söylediği zamanda da geri ödemesi gerekiyo. malesef o bahsettiğin grup dinimizi sadece namaz kılmak, sohbetler etmek (söylediklerini de asla uygulamazlar) olarak görüyo.
hani güven? hani insana saygı..
off.

özgeeeee nişan alışverişine başlamışsınıııızz.. çok tatlı bi heyecan olmalı ki bana bile yansıdı bu

evet nuraycım çoğu biti bile..kıyafet bohça tamam
bu hafta da takılar olacak muhtemelen
bu para belası demek herkeste var..ben de bazı fedakarlıklar yapıyorum takı o kadar önemli değil yeter ki biz mutlu olalım diye
evet kız alıyorlar,kesenin ağzı biraz açılacak malesef ama işte zamanında bizim evlenecek oğlumuz var onun için kenara iki kuruş atalım bişeyler yapalım demiyolar
biz de herşeyimizi kendimiz yapmaya çalışçaz
bohçaları kıyafetleri hep ikimiz ortak aldık..bilezikleri sevgilim alıcak..ailesi de -belki- takı setini alcak
napalım böyle olsun..huzurumuz olsun yeter

kızlar nişanlıklarınızı diktirdiniz mi yada hangi magazalardan aldınız bakıyorsunuz?????????????

benim evde olacak nişan o nedenle kısa elbise aldım canım..herry den aldım ben

Nurayımm, mutlu ol kuzumm. İnşallah bugunler geride kalıcak balımmm

kader arkadaşlarım benim..dilerim hepimiz mutlu oluruz
pelincim,çağlacım siz de üzülmeyin hiç..herşey gönlümüzce olsun

Ahh be Nurayım kaç kere kaç kere?
Ama abim söylerken utanıyor, yüzü kızarıyor, çocuk pişkinlikten sallıyor. Şerefsizlik bu başka birşey değil. Ve nasıl desem, çok yakın arkadaşlardı ya. Hani kaç senelik...
Abim eskiden dukkanına gidiyordu artık gitmiyor bile anlasın diye... Ya 3.000 5.000 de değil hani azımsancak birşey değil! Kaldı ki o kadar da olabilirdi, para bu, söz veriyorsan o tarihte vermelisin. Ben ailemden oyle gordum, kesinlikle peşime borç takmayı sevmem ve gununde oderim herşeyimi Allahıma şükür. İnsanları kendimiz gibi sanıyoruz ama yanılıyoruz. Şimdi o parayla hazır olacaktı çoğu şey, ya altın işte en basiti düğünde takacağımız bilezik ve takılar hazır olacaktı.
Ama yazıklar olsun ne diyim. Bu saatten sonra o para gelse de bi anlamı yok zaten, altın yakın zamanda patlar...

Bereket noterden kağıt var elimizde ama o en son düşüneceğimiz yöntem olacak. Güzellikle hallolsa bari herşey...

kızlar merhaba. okuyabildiğim kadarıyla çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz.sıkıntılı olan gelincikler üzülmeyin nolur herşey gelip geçer. yeter ki siz pes etmeyin

kızlar merhaba. okuyabildiğim kadarıyla çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz.sıkıntılı olan gelincikler üzülmeyin nolur herşey gelip geçer. yeter ki siz pes etmeyin

hoşgeldin canım
bu aralar herkesin kendine göre bi takım sıkıntıları var demek
nazar değiyo 2013 gelinlerine

hoşgeldin canım
bu aralar herkesin kendine göre bi takım sıkıntıları var demek
nazar değiyo 2013 gelinlerine

hoşbulduk canım evet bencede nazar değiyor maşallah demek lazım düğün öncesi hep sıkıntılar oluyor malesef yaa...o güzel heyecanı doyasıya yaşatmıyorlar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…