'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım ben en basından soledim bu evin borcu varsa bana evlendikten sonra baska borc odetmiceksin o zaman diye ki evin borcu olmıcak denmişti bana

asıgım seviyorum karekteri harika bir adam ama ailesinin bu bencilligine ortak olusu yakıp yıkıyor beniiiii

ailesine iki laf etmeyip askım makul olalım diyerek hayallerinden vazgec demeye getirince benim sarteller atıyor.... zaten olmasa inan umrumda bile olmaz dugun mugunnn ben onla mutlu olmaya bakarımmm ama varken bişeler yapabilecekken bana bunlar yasatılınca nevrim donuyo...

ne gerek var diyorum neden yıpratıosun kendini... kimse caba icine girmiorsa sen de girmeyeceksin... olursa olur olmazsa olmaz diyeceksin

vazgeciyorum ya hep ya hiç diceksin... sonradan mutsuz olmaktan korkuyorum hep böle ailesinin bencilligine uymasından korkuyorummmm onları da kırmamaya calısıyor biliyorum kimseyi incitmeyim derdinde ama ben inciniyorum farkında değil

benim tek derdim sensin askımmmm neden dugune esyaya eve takıksın ben senle olayım bodrumda yasıyım yerin dibine geceyim diyorum sen her seferinde dugun de dugun esya da esya diyorsun diyor

an-la-mı-yorrrrr beni anlamıyor kesinlikleeeeee

kuzum yaaaa kıyamam bizdede vardı ole bi tip neyseki kazasız belasız dusurduk yakamızdan darısı basınızaa uzulme lutfen cozulur inşallah ne dusunceli annecigin varmıs bak yine abinin dugunu derdi herkese ole kaynana inşallah

ben de anneme anlatmıyorum artık napıyım yoksa coooook buyur işler... içime atıyorum da patlıcam die korkuyorummm

dogrumu yapıyorum die sorguluyorum sonra kendimi... ben böle sacma sapan insanlar gormedim su para konusunda

benim istedigim extra bisey değil kuzummm kızlar biliyor nişanlımın parası var kayınvalidem de onu istiyorum ben... ama o bize bu parayı yok sayın guvence olsun ilerde yazlık alırsınız cocuk okutursunuz diyo

ne sacma bir şey

bizde kendimiz yapıcaktık herseyimizi ailelerden cok az yardım alcaktık ama nişanlım olan butun parasını eve verdi dugun icin ayırdıgı bu miktarda kaynanamda kaldı vermiyo

biz size yardım edicez orta yollu bişeler yapın bu parayı da harcarsınız hepten kalırsınız ortada borcunuz var bilmem ne oooof bir sürü tantana yani

aminnn inşallah olur

kızlar merhaba. okuyabildiğim kadarıyla çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz.sıkıntılı olan gelincikler üzülmeyin nolur herşey gelip geçer. yeter ki siz pes etmeyin

kuzum hosgeldinnnn bu topiğimize de

güzel dileklerin icin sağol

koca koca insanlarsınız be çağlacım sanki siz bilmiceksiniz parayı nasıl harcıcanızı
bu konuda kesinlikle haklısın..sen de bilirsin elbet ne kadarını harcayıp ne kadarını yatırım yapacağını
gerçekten ilginç bi durum..keşke nişanlın vermeseymiş de kendi kendine yatırım yapsaymış o parayı
şu ailelerin koca koca insanlara laf geçirme çabalarını anlamıyorum vallahi

hoşgeldin canım
bu aralar herkesin kendine göre bi takım sıkıntıları var demek
nazar değiyo 2013 gelinlerine

bencede nazarlar değiiiyooo hepimizin hakkında hayırlısıı canlar

pelimiimm bencede artık direk sölemek lazım imaadan anlamıyo demekki yuva kurulcak onun keyfinimi bekliceksiniz borcu vermesii içiinn

[/QUOTE]

hoşbulduk kuzum benim sakın içine atma hiç birşeyi sonra hasta olursun Allah korusun Daha düğününe zaman var belki o güne kadar nişanlında bazı şeylerin farkına varır.Ah şu kaynanalar! Allah'a şükür benimkiyle aram iyi ama yüzükler takıldıktan sonra ne olur bilmem.Korkuyorum böyle gördükçe :18:

hoşbulduk canım evet bencede nazar değiyor maşallah demek lazım düğün öncesi hep sıkıntılar oluyor malesef yaa...o güzel heyecanı doyasıya yaşatmıyorlar malesef

işte bu zamanları en az hasarla atlatmak lazım çiftler olarak
daha 1 yılımız var çünkü..az bi zaman değil :26:

Eİ17 hoşgeldin cnm...
ÇAĞLAM,vallahi bunlarda da var ama vermiyen tipler yahu sinir eder tabi insanın iç içini yer varda vermeyince alala biraz akışına bırak bakalım düğün yeri tutmaya giderken anlaşılcak zaten bakalım enişte ne dicek çağla paramız buraya yetmiyormu yoksa hayatım bura olur annemden parayı alırım burayı tutalımmı dur az daha sık dişini yaa zaten bakmaya gidiceksiniz 1-2 aya kuzum lütfen yıpratma kendini

hoşbulduk canım. buarada ben ezgi kızlar

ben de anlamıyorummm

napsam diye dusunurken karar verene kadar al sakla diye verdi şimdi o da pişman... o ara altın mı yapsak banka mı su bu die dusunuyoduk salaklık bizde oldu biraz da

keşke kayınvalidem azcık bunları görebilcek kadar mantıklı bir insan olabilseydi

hoşbulduk kuzum benim sakın içine atma hiç birşeyi sonra hasta olursun Allah korusun Daha düğününe zaman var belki o güne kadar nişanlında bazı şeylerin farkına varır.Ah şu kaynanalar! Allah'a şükür benimkiyle aram iyi ama yüzükler takıldıktan sonra ne olur bilmem.Korkuyorum böyle gördükçe :18:[/QUOTE]

korkma canım herkes böle olcak die bişe yok

kaynanam ii biri aslında bana kötü davranan bir kadın değildir... kendince hoş tutmaya da calısır bu para konusunda sorunlu bir işte

1-2 kaldıgı icin böle gerildim zatennn canım

heer fikre veto geliyo cunku ...

mekanın canı cehenneme naparsanız yapın dicem artık

Hoşgeldin ezgiiiciiim aramızaa çok sevdigim bi arkadasımın ısmı

Pastaam biz kendi kendimizi yiyoruz sımdılık sadecee sen tavrını bellı edıyosun artık eniştede yerlere baktıktan sonra tavrını ailesine belli edicekki onlarda yatmıcak paranın üstünee

ezgicim bende yağmur memnun oldum

hoşbulduk kızlaaaarrrrr sizleri tanımak çok güzel

canım sakin ol lütfen yaa iş oraya geldiği zaman enişte isticek bak görceksin kasma kendini istediğin gibi düğünün olcak senin bebeğim ya

işte pastam 1-2 ay kaldı tavrı hala aynı

böle devam ederse yapmıcam dugun kaynanam da paralardan yorgan yapıp yatsın... sıcak tutar belki biraz beynine kan gider

sanırım hepimiz zor okuduk 622.sayfayı. fıstıklar ben şimdi çıkıyorum mesaim bitti. çok öptüm sizleri

Son düzenleme:

Kurabiyemm ve miniiimm malesef insanlar çok garipp://

Miniiiimmmm direkte soyledi abim, annem altınlarımızı hazırlıcak biliosun evlenicez yakın zamanda dieee, ama adam pişkin yapçak bişey yok. Şimdilik güzellikle hallolsun istiyoruz olmadı mahkeme yollarına basvurcaz ve hiç hoş olmıcak..

Ezgicimm aramıza hoşgeldinn tatlımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…