çağlam.. ben de iki gün önce ayrılalım dedim. bunu nasıl dedim bilmiyorum ama senin yüzünden yaşadıklarımdan bıktım artık dedim.
bari senden gülseydi yüzüm dedim..
ne biçim erkeksin sen, baban mı belirliycek her önemli adımımızın tarihini dedim.
sürekli erteliyo, işine gelmiyo demekki, annende hiç sesini çıkarmıyo mu, böyle bi aile ilerde bana nasıl sahip çıkıcak dedim.
daha tanımadan ön yargı oluştu ben de artık sevmiyorum babanı dedim
dedim de dedim.. daha neler dedim...
ama hep söylüyorum ya, huyu suyu öyle iyiki ağzından bir tek kötü kelime duymadım ..
sonra eşekler gibi pişman oldum. nasıl bırakırım ben onu. nasıl... bir düğün için nasıl vazgeçerim ondan.
evlilik hayatımızın her günü düğün neşesinde geçsin yeter istediğim. elalem gelip 'aa o ne giymiş, bakalım bu ne takmış, hıı oğlan tarafı da şöyleymiş vs' desin diye düğün kavgası yapmaya değmez..
gönlümüze göre bi yer bulucaz inanıyorum ben..
canım çok çoook beğendiğin bir yer olursa ve bütçenizi bir kaç bin lira aşarsa, düğünden takılacak paranızla karşılarsınız o açığıda. gönlündeki yine olur.
yani çok şükür hiç yok değil.
canım ben en basından soledim bu evin borcu varsa bana evlendikten sonra baska borc odetmiceksin o zaman diye ki evin borcu olmıcak denmişti bana
asıgım seviyorum karekteri harika bir adam ama ailesinin bu bencilligine ortak olusu yakıp yıkıyor beniiiii
ailesine iki laf etmeyip askım makul olalım diyerek hayallerinden vazgec demeye getirince benim sarteller atıyor.... zaten olmasa inan umrumda bile olmaz dugun mugunnn ben onla mutlu olmaya bakarımmm ama varken bişeler yapabilecekken bana bunlar yasatılınca nevrim donuyo...
ne gerek var diyorum neden yıpratıosun kendini... kimse caba icine girmiorsa sen de girmeyeceksin... olursa olur olmazsa olmaz diyeceksin
vazgeciyorum ya hep ya hiç diceksin... sonradan mutsuz olmaktan korkuyorum hep böle ailesinin bencilligine uymasından korkuyorummmm onları da kırmamaya calısıyor biliyorum kimseyi incitmeyim derdinde ama ben inciniyorum farkında değil
benim tek derdim sensin askımmmm neden dugune esyaya eve takıksın ben senle olayım bodrumda yasıyım yerin dibine geceyim diyorum sen her seferinde dugun de dugun esya da esya diyorsun diyor
an-la-mı-yorrrrr beni anlamıyor kesinlikleeeeee
haklısın kurabiyem.. malesef aşk da bi yere kadar bazen mantık aşkı sollayabilio.. keşke ikisi bir arada yürüse di mi(
bende bazen anneme anlatmıyorum coğu şeyi bilmemeleri daha mı iyi bilemiyorum...
Onlar kız alıyorlar, bedavadan olmaz bu işler. Eğerki seni istiyorlarsa kesenin ağzını açacaklar tabiri caizse. Sevdiğin için özendiğin şeylerden vazgecmek zorunda değilsin bitanem heleki durumları varsa ve sırf pişkinlikten para harcanmıyorsa...
kızlar bizimde ailecek başımızda bir para belası var... Ve ne yapıcağımızı bilemiyoruz artık...
annemde abim için para biriktiriyor ama bunu abimin kız arkadası da abim de herkes biliyor tutup da şimdi abim için biriktirdiği parayı benim düğünüme saklasa hoş olmaz zaten. Ama abimin 2 sene önce yaptığı bir yanlış var ve kafamızı öyle kurcalıyorki çok yakın arkadaşına buyuk bir miktar borç verdi ve arkadası da ona 2011 ocak ayında paranın ustune 2.000 gibi bi faiz koyup geri ödeyeceğini söylemişti. Şuan 2012 Mayıs ayındayız ve o kişi hala paramızı ödemedi! Oysaki annem o parayla hazır altın dusukken altınları alıp kenara koyacaktı ve düğünde asılacaklar hazırlanacaktı. Ama çocuk oyle yuzsuzki paramızı vermiyor, hayır durumları kötü desem değil yani. Yurtları falan var ve buradaki herkesi tenzih ederek söylüyorum bunlar kendini "dinci" olarak gösteren insanlar fakat ne verdikleri sözden haberdarlar ne de yaptıkları haysiyetsizlikten.
kuzum yaaaa kıyamam bizdede vardı ole bi tip neyseki kazasız belasız dusurduk yakamızdan darısı basınızaa uzulme lutfen cozulur inşallah ne dusunceli annecigin varmıs bak yine abinin dugunu derdi herkese ole kaynana inşallah
ben de anneme anlatmıyorum artık napıyım yoksa coooook buyur işler...
dogrumu yapıyorum die sorguluyorum sonra kendimi... ben böle sacma sapan insanlar gormedim su para konusunda
evet nuraycım çoğu biti bile..kıyafet bohça tamam
bu hafta da takılar olacak muhtemelen
bu para belası demek herkeste var..ben de bazı fedakarlıklar yapıyorum takı o kadar önemli değil yeter ki biz mutlu olalım diye
evet kız alıyorlar,kesenin ağzı biraz açılacak malesef ama işte zamanında bizim evlenecek oğlumuz var onun için kenara iki kuruş atalım bişeyler yapalım demiyolar
biz de herşeyimizi kendimiz yapmaya çalışçaz
bohçaları kıyafetleri hep ikimiz ortak aldık..bilezikleri sevgilim alıcak..ailesi de -belki- takı setini alcak
napalım böyle olsun..huzurumuz olsun yeter
kader arkadaşlarım benim..dilerim hepimiz mutlu oluruz
pelincim,çağlacım siz de üzülmeyin hiç..herşey gönlümüzce olsun
benim istedigim extra bisey değil kuzummm kızlar biliyor nişanlımın parası var kayınvalidem de onu istiyorum ben... ama o bize bu parayı yok sayın guvence olsun ilerde yazlık alırsınız cocuk okutursunuz diyo
ne sacma bir şey
bizde kendimiz yapıcaktık herseyimizi ailelerden cok az yardım alcaktık ama nişanlım olan butun parasını eve verdi dugun icin ayırdıgı bu miktarda kaynanamda kaldı vermiyo
biz size yardım edicez orta yollu bişeler yapın bu parayı da harcarsınız hepten kalırsınız ortada borcunuz var bilmem ne oooof bir sürü tantana yani
aminnn inşallah olur
kızlar merhaba. okuyabildiğim kadarıyla çok güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz.sıkıntılı olan gelincikler üzülmeyin nolur herşey gelip geçer. yeter ki siz pes etmeyin
kuzum hosgeldinnnn bu topiğimize de
güzel dileklerin icin sağol