'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Pelimimm bu şarkıııııı

hala seviyoruzz ikimizde bal gibiiii

[video=youtube;2fe-yjUwCQM]http://www.youtube.com/watch?v=2fe-yjUwCQM[/video]

Pelimimm bu şarkıııııı

hala seviyoruzz ikimizde bal gibiiii

[video=youtube;2fe-yjUwCQM]http://www.youtube.com/watch?v=2fe-yjUwCQM[/video]

Aşkilopuummm eve gidincee dinliceeemkiiiii

Ama sözlerine baktımm, sankimm biz akşam arabada ağlarkenee bu şarkı çalmıştııı sözlerini anımsadımm

yeriim siziiiii beeeeennnn çok pis takılldıımm valla şarkıyaa zaten her hissi kenanım doğulum dillendirmiş heeep saollsuunn

yeriim siziiiii beeeeennnn çok pis takılldıımm valla şarkıyaa zaten her hissi kenanım doğulum dillendirmiş heeep saollsuunn

Bebiloopppcannn dinledimm şirkette herkes cıktıı yalnızlığın keyfnı cıkarıorum Ohhh bu saatlerde calısmak daha guzeel, dinç hissediorumm kendmiiiiiii

Seni de seviorummm aşkilotaammm

Bebiloopppcannn dinledimm şirkette herkes cıktıı yalnızlığın keyfnı cıkarıorum Ohhh bu saatlerde calısmak daha guzeel, dinç hissediorumm kendmiiiiiii

Seni de seviorummm aşkilotaammm

bende yarınn hem dişçiye gidicem telleri sıkıştırmaya hemde kursa gidicem cv hazırlamak için inş bian evel bulurlar iş bende bıkac yere basvuru yaptım ama bakalım bakalımmm :44: bende çalışmak isteyyrum artık

Kizlar suan tam kiz kulesinin karsisindayim.arkadasimla mamis yiyorummm yagmurda basladi denize karsi.. Huzur doluyummm hicbisi umrumda deil oh beeeeee die bagircam denize karsi restorandan cikar cikmaz hepimizin adinaaaa oh beeeeeeee

Hiiiiii kıyamam sana beeenn(( Aşkımmm gitt ve doktorr amcaa düzeltsn dişlerinii kuşikiimiinnn.
İnşallaaahh bulucaksnn bebilopcanmm ben demiştim sana Gelinlik 21, Akay yakışırr hatunumaaa

çağlaaaaa ay çok güldürdün beni ya, beynine kan gider tatlı kuzum benim

pelimonataaa :) canım neden ağladınız ben anlamadım :26:
Yıl dönümümüzdü Nurayım, paşa bey duygulandı biraz:) Beni de duygulandırdı. Şapşal.
Kizlar suan tam kiz kulesinin karsisindayim.arkadasimla mamis yiyorummm yagmurda basladi denize karsi.. Huzur doluyummm hicbisi umrumda deil oh beeeeee die bagircam denize karsi restorandan cikar cikmaz hepimizin adinaaaa oh beeeeeeee

Oyyyhhh keyfee baakkkk süpersnn tatlıımmm orda olsaydımm ben de gelirdimkiiiiiiii Umrundaaa olmasınn dunyaa, salla dertleri savur kurabiyeemm

yeni gelinimiz gelmiş hoş gelmiş ezgi

pelomm ne mesaisi bu balım nasıl döncen eve

çağlam filizler köftedemisin yoksa:)))))))))))))ohhh kafanı dağıt denize karşı arkadaşnla iyi vakit geçirmeler canım sana

nazlım tez vakit iş bul ve güzel güzel çeyizlerini kendi maaşnla almaya devam et canım inşallah

Gizoommm:126:

:126:aynen boleymm ama cıkıormm smdiikkk, şirket aracı var bebegmm merak etme emin ellerdeymm

şimdik eve gidiiceeğiimmmmmmm

gizoom zen e bakabildin mi

Gizoommm:126:

:126:aynen boleymm ama cıkıormm smdiikkk, şirket aracı var bebegmm merak etme emin ellerdeymm

şimdik eve gidiiceeğiimmmmmmm

lokumumm cok guzel sarkı dımı yolla enişteyee bende kurbaaayaaa bol bol dinleticeeemmmmm az uyiim kendiime gelimde bi heleeee

Giziimmm inşş balımm dua et bana olur muu

Pastaaaaaaaammmm kız kulesine söleeeeee seneye 24 nisanda bi kurbaayllaaa minik gelcekk orayaa

Pelimimkooommmmm belkiii minnak 21 olurumm bende bu aradaaa gülücüklerimden anlarsınız siiizz beklenenn şeey olduu herşey yolundaa

ne olduğunu anlayamasam da yolunda olduğuna sevindim lokumcanım
:118::122::118::119::122::118::124::124::121::124::119::122::129::131::131::131:

pelommm maşallah sizin şirkete ama yormasınlar sizi

nuraycım canım ben bugünü kastetmedm en uygun günde gidicem genelde öğle aralarmda hep gidiyorum gittiğimde direk oraya bakacağım :))))))

nazlım dua ediyorumki gönlündeki iş olsun güzel güzel kazan kurbanla evinizi beraber emeklernizle huzurla kurun :)))))))

kızlar nazarda değse buraya yıkılmadm ayaktym gerekrse kendi enerjmi vercem hepnnz iyi olun

çağlam bunlar takılmıcak konu desemde bana bakma öle bir takılır öylede haklısın kaynananla ilgili ama cehaletmi gıcıklıkmı çözemyorm aslında kötüde değiller diğer oğlanları düşünüyolardır elbet ama işte onları sana demiştim dimi yola gelcekler bak gör hayatım sıkma kendini onların durumları iyide olsa bazıları bir garip ama herşey olcağna varcak birinizi üzmeyin üzülcek şeler değil karşındaki seni çok seviyor valla sen onla aynı çatı altında yaşasan anasını takmıcaksn ki zaten her istediğin olcak canım anasının sözünün geçeceiği taş çatlasa 1 sene oda sözünün geçeceğni zannededursun

nazlım konuyu bilmiyorum ama gülüyorsan ve güzel bişiyse çok sevindm hayatım

Kızlaaaaarr evimdeyimmmm huzurluyumm mutluyummmm

açlıktan ölmek üzereydim ki mutfaktaa bişiler buldum atıştırıorummmm, bizimkiler yok evdeeeee ohh işyernde de rahattmm evde de rahatım Sessizliği seviorummm..

Miniiiimmmm canımmmm aşkıımmmm bebilopuummmmmm musmutluyumm suaann vee sana msj atacaktım blıo musunnn amaaaa gordum ve anladımmmm :123: Seviorumm sizi balımmmmmm

Gizooommmmmmm seninle 8-9 saat mailleşen biri olaraktan özlediğimi belirtmek istermmmmm

Nurayımmm kuzucummmmm tospiş şarkıyı begeniirrr

herkess begenmişşş eniştelere de begenmekk düşerrr

ayyy bende daha demin bir yedim görsen nasıl tıkıyorum nasıl açtım yaaaa

bende özledim canım :))))))) hattaha banyoya gireyim geleyim mailime bakıp bide geçmişi okuyayım burda azcık gidebildim geçmişe

ben şarkıyı dnlemedm dinlicem hemenceccik yahu radyolardan uzakta kaldım şu günlerde

nazlım ve pelintoşum sizler kavuşuyorsunuz musmutluyum sahillde yürüyün bizim yerimizde,hattaha bir albüm olştrsun minikim dödüğünde en sevdiği şey fotoğraflamak kiiii ikiniz adına mutluyum

bide haziranda aöf sınavı bittiğinde bir istanbul buluşması olsa ne güzel olur ben ada sahiillernde kalcam bölee he beklyorumda beklyorm hattaha pelom senin istnbla geleceğni düşünyorm evrene enerjimi yolluyorm haberin olaaaa

hepiciinizi yeriiimm bennn kurbişşten haber beklıyodumda azcık aramız limoniydii ama şimcik yolunda herbişi çok şüküür

ayy vallahi giziim inanılmaz heycanlıyıım bendeee kavuşuyoruuuzz nihayeett hepberaber bi buluşmada süper süperr hatta süpppeeer ötesii olur ya bian eveell kavuşalım biliosun fotoşipşak miniğim ben albüm yaparız hemencicikk zaten artık sadece burda albüm yapabiliriimmm çünkü bi facebookum yook

Gizomm yarasın balımmmmmm yemeyiii dee sevıoruzzz baalıımmmm

eveeettttttt aşkilotaaaa veee pelimonataa bulusuooo kısmetseeee pazar gunuuuu çokk muuu çoookkk heyecanlıyımm tarifi mumkun değilkiii miniiiimm bnm içiinn taa nerelerdenn gelio gizoommm amaaa bende gelcemmki onun yanınaaa seninn yanınaaaaa kurabiştoşumunn yanınaa hepinizin yanınaa işte istanbulaaa
Keşkeeemm nurayımlaa daaa goruseblsek yuzyuzeee ama onun da dugunune gideriz kısmetseeeeee
adaaa sahillerinndeee beni beklıosunn gizoommm bendeeee gelebilmeliyimm buradaannn tum evreneeee pozitiff enerjmı yukluorum yolluorummmm olucaakkk olucaaaakkk inanıoruuummmm

Aşkilopummm atarsaaa kaaçç dioruuuzzzz 4 huhuuuuu heyecanlıyımkiiii deli danalarr gibiyimm hattaa
Futuraflarımızııı cekilelimmm koyaalımmm çok güzell olcakkkk kiiii

bu aradaaa gizom burda sahil yok anneemmm o yuzdeennn hani beenn bebiiimi en güzel yere goturrceemm ama deniz uzak yani 20-30 dk suruo orada yazlık yerlerr zaten Sahilde deee hmmmm beenn miniiiiminn yanına yeniçiftliğee gidince çekilirikkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…