Pelimimm bu şarkıııııı
hala seviyoruzz ikimizde bal gibiiii
[video=youtube;2fe-yjUwCQM]http://www.youtube.com/watch?v=2fe-yjUwCQM[/video]
yeriim siziiiii beeeeennnnçok pis takılldıımm valla şarkıyaa zaten her hissi kenanım doğulum dillendirmiş heeep saollsuunn
Bebiloopppcannn dinledimm şirkette herkes cıktıı yalnızlığın keyfnı cıkarıorumOhhh bu saatlerde calısmak daha guzeel, dinç hissediorumm kendmiiiiiii
Seni de seviorummm aşkilotaammm
böle devam ederse yapmıcam dugun kaynanam da paralardan yorgan yapıp yatsın... sıcak tutar belki biraz beynine kan gider
Hiiiiii kıyamam sana beeenn
bende yarınn hem dişçiye gidicem telleri sıkıştırmaya hemde kursa gidicem cv hazırlamak için inş bian evel bulurlar iş bende bıkac yere basvuru yaptım ama bakalım bakalımmm :44: bende çalışmak isteyyrum artık
Yıl dönümümüzdü Nurayım, paşa bey duygulandı biraz:) Beni de duygulandırdı. Şapşal.çağlaaaaaay çok güldürdün beni ya, beynine kan gider tatlı kuzum benim
pelimonataaa :) canım neden ağladınız ben anlamadım :26:
Kizlar suan tam kiz kulesinin karsisindayim.arkadasimla mamis yiyorummm yagmurda basladi denize karsi.. Huzur doluyummm hicbisi umrumda deil oh beeeeee die bagircam denize karsi restorandan cikar cikmaz hepimizin adinaaaa oh beeeeeeee
yeni gelinimiz gelmiş hoş gelmiş ezgi
pelomm ne mesaisi bu balım nasıl döncen eve
çağlam filizler köftedemisin yoksa:)))))))))))))ohhh kafanı dağıt denize karşı arkadaşnla iyi vakit geçirmeler canım sana
nazlım tez vakit iş bul ve güzel güzel çeyizlerini kendi maaşnla almaya devam et canım inşallah
çağlam filizler köftedemisin yoksa:)))))))))))))ohhh kafanı dağıt denize karşı arkadaşnla iyi vakit geçirmeler canım sana
nazlım tez vakit iş bul ve güzel güzel çeyizlerini kendi maaşnla almaya devam et canım inşallah
lokumumm cok guzel sarkı dımı yolla enişteyee bende kurbaaayaaa bol bol dinleticeeemmmmm az uyiim kendiime gelimde bi heleeee
Giziimmm inşş balımm dua et bana olur muu
Pastaaaaaaaammmm kız kulesine söleeeeee seneye 24 nisanda bi kurbaayllaaa minik gelcekk orayaa
Pelimimkooommmmm belkiii minnak 21 olurumm bendebu aradaaa gülücüklerimden anlarsınız siiizz beklenenn şeey olduu herşey yolundaa
Kızlaaaaarr evimdeyimmmm huzurluyumm mutluyummmm
açlıktan ölmek üzereydim ki mutfaktaa bişiler buldum atıştırıorummmm, bizimkiler yok evdeeeee ohh işyernde de rahattmm evde de rahatımSessizliği seviorummm..
Miniiiimmmm canımmmm aşkıımmmm bebilopuummmmmm musmutluyumm suaann vee sana msj atacaktım blıo musunnn amaaaa gordum ve anladımmmm :123: Seviorumm sizi balımmmmmm
Gizooommmmmmm seninle 8-9 saat mailleşen biri olaraktan özlediğimi belirtmek istermmmmm
Nurayımmm kuzucummmmm tospiş şarkıyı begeniirrr
herkess begenmişşş eniştelere de begenmekk düşerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?