'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

okurkeeen bıle mıdemde kelebeenkkleeeer uçuşuyooooo pelimimmmmmm azcıcık kaldıkii büyüük buluşmayaaaa aşkilooopp sen yanımda olda sahillde uzakta oluversiinnn nooomuuşşş evrenee bol bolll msjlarımızııı yollayaaalııımmmm bian evell diğer büyük buluşmada gerçekleşşsin ada sahillerii yapalımm ayayorgiye cıkalım hatta yorgun düşelim hepberaber olalımmm yihhuuwww ben artıkım yavaştan uyuyorum bebekleriiim dünden beri hiiiiç uyumadımmm sizi seviyorum bee cok cok cok seviyorum herbişileeriimm

ayyy kuzum yaa valla minik bizi temsilen oralara geliyor öpsün koklasın kapsın getirsin seni hattaha, gelceksin tabi gelmezsen pataklıcam seni bol bol hasret giderip dertleşn kuzum gezin eğlenin miniğim işe girmeden gezsin hep işe girince ahhh ahhh yıllık izinler haftasonu tatileri bekleniliyor

nuraylada görüşeblrz inancım var sanki istnblda bir iş bulcak gibi hissediyoreeehattaha iş bulsada 2012 de evlense ayyy diek gibi oldu gönlümden geçtiiii hissim bu yönde oldu nurayım hayalide güzell

pelom orda sahilmidir nedir bilmem ben ben şunu bilirimsürekli bir sahil bahsi geçiyor o sahil senin bu sahil benim gezenti gezenti geziyordun kuzu demekki 20 30 dakkalık yol gidiyosun sanada araba diliyorum şart oldu o sanakızıyordum paran çarçur olcak die ama araban olsa cumrteside iznin olsa kaçarsn istnbllara arabanının bagajıda bernardodan dolarmı

olur şey değil nazlımla sevgilisinin arasıda limoniyse bugünde varmış bir gariplik bence allla allla balllar kocaman nazarlardan korusun bizi bu boncuklar

o zaman bütün albümler burda paylaşılsın miniğim allah sizi nazarlardan korusun canım

O keleemmbeeklerr beni çooooktaaan istilaaa ettii bileeemmm Hayalleriniii yerimm seniiinnnn Uyusuunn bnm miniiiimm deeeee buyusunnnn bii uyansınn 2013 olmuuşşş ceee eeeeeee

Öpüyooreeee aşkııımmmm seniiii, mutluu ve huzurlucaakk uyuu kiiii

Gizoommm bugün dunya tersine döndü kanımca düşünnn minimleee eniştee limoniiiii bu imkansızz bişiii

bu yuzzdendirrkii tum evrendee herkesinn işi terss gitti bugunnn ama sorun yooookkkk aşkaaa devaaammm

beni valizineee alsın getirsnn gizoommmmmm ben heep solerdim bakkala diee cıkıp 10 yıl kaçasım var diee o hesap yapalım diorumm Sonraa annemmm muge anlıya mı cıkaar serap ezgüye mi bilmem tabiisi

gizooommm ben hep soluorum araba şart diee ama sesimii duyaan yookk balımm finansall destek istioruummm çeyizee yatırım yapmakktannn gormuorr gozumm ne citroen ne opel

arabanın bagajı bernardodan dolar mı demiş yerim seni yaaa ne de şeker yazmış kiiiiiiii hepsindennn dolsunn gizooomm çok mu bana bi bernardo yaaaaa ellerimlee dokunayımm istiorummm çok mu çookk muuu

buu kuzuuu cok gezentiii gizoommm 20 dk 30 dk demio basıo gidiooooo umrumdaa değilll denizi deee severimm ohh miiissss

bu aradaaa bugunlerdee sattığım arabamı cok fazla piyasada goruorummm hatun benden daha gezenti cıktı ustelık evli her gece benzin istasyonuna içmeyee gidio ne ayak blmıorumm akşam da gittiğimizz cafenınn onundeydi arabaaa gecen sene de aynı gun o cafenın onundeydii ama bu senee direksiyonda bi başkası vardı off gene içim burkulduuu canım arabamm özledimm çookk( ilkk göz ağrımmm

ohhhhhhhhhhhhhhhhhh yolladım denize dertleriiiiiiiiii

pastoşummmm seni andım zaten bol bol merak etmeee herseyin yolunda olmasına da cook ama cooook sevindimmm biliodum ben zateeeeeeeenn

gizoşummm evet filizler koftedeydik... yedik de yedik valla yemedigimiz bişe kalmadı heralde

peceteye not yazıp masaya da koyduk arkadasım da ben gibi dertli ve catlak oluncaaa harika bi aksam gecirdik

hoşbuldum canım benim
baya yorgun hissediyom kendimi o nedenle ben yatıyore
yarın da akşam üzeri girebilirim sabahtan başka bi ilçeye geçicem çünküm
yarın görüşürüz öperim hepiniziiii

hoşbuldum canım benim
baya yorgun hissediyom kendimi o nedenle ben yatıyore
yarın da akşam üzeri girebilirim sabahtan başka bi ilçeye geçicem çünküm
yarın görüşürüz öperim hepiniziiii
Yaatt dinleennn Özgeemmmm, yakınımaa mııı gelıosunnn accebaaaa ilçeee diyinnceee aklımaa 1-2 seçenekk gelioreee
Öpüoorummm baltoşşş İyii geceleerrr hemşocanmaaa

hoşbuldukkk pelimonataaaaaaaaaaaaammmmm

seni de keyifli gördümmm cok mutlu oldummmm

Ayyy çokk yorgunumm aslındaaaa kurabiyeeemm bir bilsennn( ama sanırımm enerji patlamasıı yasıorumm, şaşkınım bu durumaaa çooookkk mutluu ollll miniiiiiminnn pastoşuu bnmdee kurabiştoşummmmm Hepimizzz heep keyifli olalım kiiiiiii

annen müge anlıya çıkarsa çekirdek cips kola üçlüsünü yapar mügeyi izleriz annen pelooo dön eve dersede çaldık kızını bırakmıcaz çeyiz alıyoruz sahillerde geziyoruz dönmicek deriz

nissan micraya nasıl bakıyorsun oda tam kız arabası yahuu :) onuda beğeniyorum ama opelde çok sağlam

çok değil bernardo englısh home hepsi şart buraları gezeriz zaten canım sizin orayada açılcak inşallah sen dokunmayı hakediyorsun bir çeyiz canavarı olarak seni durduramıyoruz kiii

pelom arabayı alan hatun geçmiş seni boynuz geçti kulağı :))))))) tamam arabaya bağlandın ama yeni gelene odakla kendni alc ama az gez benzine zam yapıyorlar sorgulucam seni ne kadar aldın kaç verdin die çeyizden kurtulamazsın tasarruf yapcam sana

çağlammm en güzel yere gitmişsin harika biryer o manzarayı görünce nelere üzülüyorum der insan zaten herşey duruyor o ambiyansta ehh bide güzelim köftelerafiyet bal olsun bu arada

pelommm filizler köfteyi not al çok çok beğendiğim köfteleri veee herşey bir yana manzarasıda var çağlayı günün keyif sahibi ilan ediyorum

amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn güzel yüzlümm güzel klplimmmm beniiiiimmm

sallayıoruz dertleriiiiiiiiii hayat bize güzeeeeeeeeeeeeelll

bu topiğin gelinleri en mutlu gelinler olacaaaaaaakkk fısıldadım denizeee yolladım evreneeeeeeeee

mmmmmmmmmmmmmmm nımmm nımmm nımmmm

sebzeli köfteyi tavsiye ederimmmm paçanga böreğini deee azcık susatıyo insanı ama olsunnn

tiramusuyu da yiyin herseyi yiyiiiiiiiiiiinn hepsi cok guzeldi manzara insanın iştahını acıyo zaten ortamda cok guzel coook nezih cok romantik bile denebilir hatta eger aksam giderseniz ısıklar falan cok guzellll

sansımıza yagmur da yagınca bize duble oldu

Ahahah ahahahah koptumm gizommmmmm çekirdekk cipss kola anneme okucaammm bu yazıştıklarımıızııı

almann malından vazgecmıoruzz gizomm ama suan için imkanı yok opel alamam micraaaaaa cok sevıormm ki onları sirinn miii sirinn birr arabaaaaa bnm olsundaaa bi arabaa oo zaten şirinn olurr

Beeenndeee dokunmuss kadarr olayım gizomm korkarımm bernardoyaa ilk kezz sipariş vericemm ve evime gelnce dokuncamm olsun ki sen bnm yerime dokunuosn di mi gizommm

filizlerr köftee huuuuu götürünn benii orayaaaaa beaaa

Yine yiyesim geldi seni

Bu gidişle ben tatlı krizinden ölceeeğiiimmm Sensinnn güzelll bu topicteki herkess güzelll ooohhh bizi alan yaşadı

Buuu akşaaamm aşkımınn adınıı ne cok duyuyoorummmm bi kezz daha sevdimm onuuu

Kıııızzlaaarr totemm yapalımm veee evrene butun msjlarımızı yollayalımmm Bizi hiçbişeeyy mutsuzzz edemezzz

çağlam sebzeli köfteyi hiç denemedim deneyeceğim

biz bu kış o yolu çok arşınladık karanlıkta dona dona yürüdük yemeğmizi yedik sonra herkers evine filizleri seviyorum nezih içi mükemmel

öyle pahalıda değil ama yine kalabalık bide şuda çokta tanınıyor ama herkes fiyatı tavan sanıyor kız kulesinin orda die normal yerlerdekinden belki 2 tl fazladır yani

burgazadaya gelseniz kalpazankayay gitsek

bide ayayorgide köfte yesek el yapımı çok güzel nazlımmmmm hayallerinin hepsi güzel ama kesinlikle ayayorgiye o tepeye çıkıp yorgunluktan ölüp manzarayı izlicez ve aşıklar yolunda yürücez çok güzel olcak

ehhh bide ayayorgideki manzaradan sonra hepiniz dış çekim için beni arıcaksınız ada ada die tuturcaksınız ballarım

bence de yapalımmm bence deeeeeeeeeee

ye beniiiiiiii limonataaaaaaaammm limonatalı bi kurabiş olmak istiyorummmmm

filizlere giderseniz mutlka masaya not bırakınnnnnnnnnnnn

hatta size bi album yapımmm ben de eksik kalmıyımm taze taze kız kulesi fotolarını da koyıyımmm sonra hemencik silerim deşifre olmadan siz bakın kızcelerrr erken uyuyanlar da sansına kussun

Allloooooowww kizlaaarrr benide alin araniza bende varim INSALLAHHHHH
Geeell aramızaaa gurbetçiii gelinciiikkkkk

limonatalııı kurabiyeee portakallı kek gibi bişi oluooo değişikk di mi kurabiyeemmm

Masayaa ne notuu bırakılıooo bebişşkoooo??

Hadiii albumunu bekleyeceğimmm uyuyacakktımm ama kurabişkomm album yapcakaa sabahaaa kadar uykusuzz bile kalırımmkiii

wuhuuuuuuu biz cok değişik ama superiz yine limonataaaaaaaammm

yaptım ki albumuuuu peceteye yazıp bırakıosun bak albumde var kız kulesi resimlerim cıkmamıs ama olsun

wuhuuuuuuu biz cok değişik ama superiz yine limonataaaaaaaammm

yaptım ki albumuuuu peceteye yazıp bırakıosun bak albumde var kız kulesi resimlerim cıkmamıs ama olsun

baktııımmm bileeeemmm çağlaammm 1. çoookk güzelsiiinn çoooookkkkkk, çıtı pıtı şirin güzel ve zekisinnn:)) kısacaaa tam birr evlenilecek hatunsun haa

sevdiceğinle de çok yakısıyorsunuz balımmm hep böylee resmlerdeki gibi olunnn musmutluuuuu veee ayrılmayınkiiiiii boleee eniştemm denizlerii aşsındaa gelsinnn hasretlık cekmeyinn artıkımmmm

vee sonnn olarakkk kobaaacaaannnn boncuklarımm sizeeeeee 41,5 keree hemdeeee

oyyyyyyyyyyyyyyy kurabitoşununn limonatasıııııııı yirimmmmmm sen daaaaa bileeeeemm güzelsinnnnn kiiii

size de kocaman nazar boncukları kuzummmmmmm evren eniştem deeee cok sanslıııı hatunun iyisi ondaaaa bi topikte herkes mi böle guzel olur yaaaa

notumuz nasıl amaaaaaaaa koptuk onu yazarkennn

ben de yatayım yavastannn albumumu imha edip

öpüyorum kuzucumm seniiiiiii kobacannn yarın gorusuruuuuuuuuuuuuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…