Gizomm yarasın balımmmmmmyemeyiii dee sevıoruzzz baalıımmmm
eveeettttttt aşkilotaaaa veee pelimonataa bulusuooo kısmetseeee pazar gunuuuu çokk muuu çoookkk heyecanlıyımm tarifi mumkun değilkiii miniiiimm bnm içiinn taa nerelerdenn gelio gizoommm amaaa bende gelcemmki onun yanınaaa seninn yanınaaaaa kurabiştoşumunn yanınaa hepinizin yanınaa işte istanbulaaa
Keşkeeemm nurayımlaa daaa goruseblsek yuzyuzeee ama onun da dugunune gideriz kısmetseeeeee
adaaa sahillerinndeee beni beklıosunn gizoommm bendeeee gelebilmeliyimm buradaannn tum evreneeee pozitiff enerjmı yukluorum yolluorummmm olucaakkk olucaaaakkk inanıoruuummmm
Aşkilopummm atarsaaa kaaçç dioruuuzzzz 4 huhuuuuu heyecanlıyımkiiiideli danalarr gibiyimm hattaa
Futuraflarımızııı cekilelimmm koyaalımmm çok güzell olcakkkk kiiii
bu aradaaa gizom burda sahil yok anneemmmo yuzdeennn hani beenn bebiiimi en güzel yere goturrceemm ama deniz uzak yani 20-30 dk suruo orada yazlık yerlerr zaten Sahilde deee hmmmm beenn miniiiiminn yanına yeniçiftliğee gidince çekilirikkk
Gizomm yarasın balımmmmmmyemeyiii dee sevıoruzzz baalıımmmm
eveeettttttt aşkilotaaaa veee pelimonataa bulusuooo kısmetseeee pazar gunuuuu çokk muuu çoookkk heyecanlıyımm tarifi mumkun değilkiii miniiiimm bnm içiinn taa nerelerdenn gelio gizoommm amaaa bende gelcemmki onun yanınaaa seninn yanınaaaaa kurabiştoşumunn yanınaa hepinizin yanınaa işte istanbulaaa
Keşkeeemm nurayımlaa daaa goruseblsek yuzyuzeee ama onun da dugunune gideriz kısmetseeeeee
adaaa sahillerinndeee beni beklıosunn gizoommm bendeeee gelebilmeliyimm buradaannn tum evreneeee pozitiff enerjmı yukluorum yolluorummmm olucaakkk olucaaaakkk inanıoruuummmm
Aşkilopummm atarsaaa kaaçç dioruuuzzzz 4 huhuuuuu heyecanlıyımkiiiideli danalarr gibiyimm hattaa
Futuraflarımızııı cekilelimmm koyaalımmm çok güzell olcakkkk kiiii
bu aradaaa gizom burda sahil yok anneemmmo yuzdeennn hani beenn bebiiimi en güzel yere goturrceemm ama deniz uzak yani 20-30 dk suruo orada yazlık yerlerr zaten Sahilde deee hmmmm beenn miniiiiminn yanına yeniçiftliğee gidince çekilirikkk
O keleemmbeeklerr beni çooooktaaan istilaaa ettii bileeemmm
okurkeeen bıle mıdemde kelebeenkkleeeer uçuşuyooooo pelimimmmmmmazcıcık kaldıkii büyüük buluşmayaaaa aşkilooopp sen yanımda olda sahillde uzakta oluversiinnn nooomuuşşş evrenee bol bolll msjlarımızııı yollayaaalııımmmm bian evell diğer büyük buluşmada gerçekleşşsin ada sahillerii yapalımm ayayorgiye cıkalım hatta yorgun düşelim hepberaber olalımmm yihhuuwww ben artıkım yavaştan uyuyorum bebekleriiim dünden beri hiiiiç uyumadımmm sizi seviyorum bee cok cok cok seviyorum herbişileeriimm
Gizoommm bugün dunya tersine döndü kanımca düşünnn minimleee eniştee limoniiiii bu imkansızz bişiiiayyy kuzum yaa valla minik bizi temsilen oralara geliyor öpsün koklasın kapsın getirsin seni hattaha, gelceksin tabi gelmezsen pataklıcam seni bol bol hasret giderip dertleşn kuzum gezin eğlenin miniğim işe girmeden gezsin hep işe girince ahhh ahhh yıllık izinler haftasonu tatileri bekleniliyor
nuraylada görüşeblrz inancım var sanki istnblda bir iş bulcak gibi hissediyoreeehattaha iş bulsada 2012 de evlense ayyy diek gibi oldu gönlümden geçtiiii hissim bu yönde oldu nurayım hayalide güzell
pelom orda sahilmidir nedir bilmem ben ben şunu bilirimsürekli bir sahil bahsi geçiyor o sahil senin bu sahil benim gezenti gezenti geziyordun kuzu demekki 20 30 dakkalık yol gidiyosun sanada araba diliyorum şart oldu o sanakızıyordum paran çarçur olcak die ama araban olsa cumrteside iznin olsa kaçarsn istnbllara arabanının bagajıda bernardodan dolarmı
olur şey değil nazlımla sevgilisinin arasıda limoniyse bugünde varmış bir gariplik bence allla allla balllar kocaman nazarlardan korusun bizi bu boncuklar
o zaman bütün albümler burda paylaşılsın miniğim allah sizi nazarlardan korusun canım
Kurabiyeeemmm vee Özgeem hoşgeldinizz kii ballarımm beniiimmm
Yaatt dinleennn Özgeemmmm, yakınımaa mııı gelıosunnn accebaaaahoşbuldum canım benim
baya yorgun hissediyom kendimi o nedenle ben yatıyore
yarın da akşam üzeri girebilirim sabahtan başka bi ilçeye geçicem çünküm
yarın görüşürüz öperim hepiniziiii
hoşbuldukkk pelimonataaaaaaaaaaaaammmmm
seni de keyifli gördümmm cok mutlu oldummmm
O keleemmbeeklerr beni çooooktaaan istilaaa ettii bileeemmmHayalleriniii yerimm seniiinnnn Uyusuunn bnm miniiiimm deeeee buyusunnnn bii uyansınn 2013 olmuuşşş ceee eeeeeee
Öpüyooreeee aşkııımmmm seniiii, mutluu ve huzurlucaakk uyuu kiiii
Gizoommm bugün dunya tersine döndü kanımca düşünnn minimleee eniştee limoniiiii bu imkansızz bişiii
bu yuzzdendirrkii tum evrendee herkesinn işi terss gitti bugunnnama sorun yooookkkk aşkaaa devaaammm
beni valizineee alsın getirsnn gizoommmmmm ben heep solerdim bakkala diee cıkıp 10 yıl kaçasım var diee o hesap yapalım diorummSonraa annemmm muge anlıya mı cıkaar serap ezgüye mi bilmem tabiisi
gizooommm ben hep soluorum araba şart diee ama sesimii duyaan yookk balımmfinansall destek istioruummm çeyizee yatırım yapmakktannn gormuorr gozumm ne citroen ne opel
arabanın bagajı bernardodan dolar mı demişyerim seni yaaa ne de şeker yazmış kiiiiiiii hepsindennn dolsunn gizooomm çok mu bana bi bernardo yaaaaa ellerimlee dokunayımm istiorummm çok mu çookk muuu
buu kuzuuu cok gezentiii gizoommm 20 dk 30 dk demio basıo gidiooooo umrumdaa değilll denizi deee severimm ohh miiissss
bu aradaaa bugunlerdee sattığım arabamı cok fazla piyasada goruorummm hatun benden daha gezenti cıktı ustelık evliher gece benzin istasyonuna içmeyee gidio ne ayak blmıorumm akşam da gittiğimizz cafenınn onundeydi arabaaa gecen sene de aynı gun o cafenın onundeydii ama bu senee direksiyonda bi başkası vardı off gene içim burkulduuu canım arabamm özledimm çookk ( ilkk göz ağrımmm
Yaatt dinleennn Özgeemmmm, yakınımaa mııı gelıosunnn accebaaaailçeee diyinnceee aklımaa 1-2 seçenekk gelioreee
Öpüoorummm baltoşşşİyii geceleerrr hemşocanmaaa
Ayyy çokk yorgunumm aslındaaaa kurabiyeeemm bir bilsennn( ama sanırımm enerji patlamasıı yasıorumm, şaşkınım bu durumaaa çooookkk mutluu ollll miniiiiiminnn pastoşuu bnmdee kurabiştoşummmmm Hepimizzz heep keyifli olalım kiiiiiii
annen müge anlıya çıkarsa çekirdek cips kola üçlüsünü yapar mügeyi izleriz annen pelooo dön eve dersede çaldık kızını bırakmıcaz çeyiz alıyoruz sahillerde geziyoruz dönmicek deriz
nissan micraya nasıl bakıyorsun oda tam kız arabası yahuu :) onuda beğeniyorum ama opelde çok sağlam
çok değil bernardo englısh home hepsi şart buraları gezeriz zaten canım sizin orayada açılcak inşallah sen dokunmayı hakediyorsun bir çeyiz canavarı olarak seni durduramıyoruz kiii
pelom arabayı alan hatun geçmiş seni boynuz geçti kulağı :))))))) tamam arabaya bağlandın ama yeni gelene odakla kendni alc ama az gez benzine zam yapıyorlar sorgulucam seni ne kadar aldın kaç verdin die çeyizden kurtulamazsın tasarruf yapcam sana
çağlammm en güzel yere gitmişsin harika biryer o manzarayı görünce nelere üzülüyorum der insan zaten herşey duruyor o ambiyansta ehh bide güzelim köftelerafiyet bal olsun bu arada
pelommm filizler köfteyi not al çok çok beğendiğim köfteleri veee herşey bir yana manzarasıda var çağlayı günün keyif sahibi ilan ediyorum
Ahahah ahahahah koptumm gizommmmmm çekirdekk cipss kolaannen müge anlıya çıkarsa çekirdek cips kola üçlüsünü yapar mügeyi izleriz annen pelooo dön eve dersede çaldık kızını bırakmıcaz çeyiz alıyoruz sahillerde geziyoruz dönmicek deriz
nissan micraya nasıl bakıyorsun oda tam kız arabası yahuu :) onuda beğeniyorum ama opelde çok sağlam
çok değil bernardo englısh home hepsi şart buraları gezeriz zaten canım sizin orayada açılcak inşallah sen dokunmayı hakediyorsun bir çeyiz canavarı olarak seni durduramıyoruz kiii
pelom arabayı alan hatun geçmiş seni boynuz geçti kulağı :))))))) tamam arabaya bağlandın ama yeni gelene odakla kendni alc ama az gez benzine zam yapıyorlar sorgulucam seni ne kadar aldın kaç verdin die çeyizden kurtulamazsın tasarruf yapcam sana
çağlammm en güzel yere gitmişsin harika biryer o manzarayı görünce nelere üzülüyorum der insan zaten herşey duruyor o ambiyansta ehh bide güzelim köftelerafiyet bal olsun bu arada
pelommm filizler köfteyi not al çok çok beğendiğim köfteleri veee herşey bir yana manzarasıda var çağlayı günün keyif sahibi ilan ediyorum
amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn güzel yüzlümm güzel klplimmmm beniiiiimmm
sallayıoruz dertleriiiiiiiiii hayat bize güzeeeeeeeeeeeeelll
bu topiğin gelinleri en mutlu gelinler olacaaaaaaakkk fısıldadım denizeee yolladım evreneeeeeeeee
mmmmmmmmmmmmmmmnımmm nımmm nımmmm
sebzeli köfteyi tavsiye ederimmmm paçanga böreğini deee azcık susatıyo insanı ama olsunnn
tiramusuyu da yiyin herseyi yiyiiiiiiiiiiinnhepsi cok guzeldi manzara insanın iştahını acıyo zaten ortamda cok guzel coook nezih cok romantik bile denebilir hatta eger aksam giderseniz ısıklar falan cok guzellll
sansımıza yagmur da yagınca bize duble oldu
Geeell aramızaaa gurbetçiii gelinciiikkkkkAllloooooowww kizlaaarrr benide alin araniza bende varim INSALLAHHHHH
bence de yapalımmm bence deeeeeeeeeee
ye beniiiiiiii limonataaaaaaaammm limonatalı bi kurabiş olmak istiyorummmmm
filizlere giderseniz mutlka masaya not bırakınnnnnnnnnnnn
hatta size bi album yapımmm ben de eksik kalmıyımm taze taze kız kulesi fotolarını da koyıyımmm sonra hemencik silerim deşifre olmadan siz bakın kızcelerrr erken uyuyanlar da sansına kussun
Geeell aramızaaa gurbetçiii gelinciiikkkkk
limonatalııı kurabiyeeeportakallı kek gibi bişi oluooo değişikk di mi kurabiyeemmm
Masayaa ne notuu bırakılıooo bebişşkoooo??
Hadiii albumunu bekleyeceğimmm uyuyacakktımm ama kurabişkomm album yapcakaa sabahaaa kadar uykusuzz bile kalırımmkiii
wuhuuuuuuu biz cok değişik ama superiz yine limonataaaaaaaammm
yaptım ki albumuuuu peceteye yazıp bırakıosun bak albumde varkız kulesi resimlerim cıkmamıs ama olsun
baktııımmm bileeeemmm çağlaammm 1. çoookk güzelsiiinn çoooookkkkkk, çıtı pıtı şirin güzel ve zekisinnn:)) kısacaaa tam birr evlenilecek hatunsun haa
sevdiceğinle de çok yakısıyorsunuz balımmm hep böylee resmlerdeki gibi olunnn musmutluuuuuveee ayrılmayınkiiiiii boleee eniştemm denizlerii aşsındaa gelsinnn hasretlık cekmeyinn artıkımmmm
vee sonnn olarakkk kobaaacaaannnnboncuklarımm sizeeeeee 41,5 keree hemdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?