'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

cnm daha kaç yaşndasın ki, simdiden yaş kompleksine girersen ohooo:))
hangi hastanedesin? meslek nedir
şaka yapıyorum kuzum yaşımdan gayet memnunum,,, sekreterim tatlım,,,

sağol tatlımmmmm ,,, bende geçenlerde kuzenime doğum günü hediyesi fincan takımı aldım ne o ya niye çeyizime aldın diye laf ediyo ,,,,

balım yaa sende benim hayalimde hala telomer sin :) nick degiştirdikten sonra da hala topice ilk geldigimde buldugum ilk arkadasımsınnn

topic de bir sen bir de ben vardık ilk kesfettigimde hey gidi gunler

sen nasıl istiyosan ole hitap et bana bitanemm

bende 23 yasındayım kızlar... ingilizceciyim bende

ben lisedeyken ingilizcede işleri cesur ozturkun uds kitabından gramer calısıp
bol bol kelime ezberleyip
ne bulursam okuyarak asmıstım

yıllarca ingilizce gordum ama hiçbirinden kendi calısıtgım kadar bişey anlamamıstım yani... hocalar sanki hep bos konusmus gibiydi

ve ogretmenlik yaptıgım su 3 yıl icinde gordugum bişey varsa ki her yas grubuyla calıstım

iş ingilizcesinden kpds ye uds ye ... eger baska bir dili cozmek istiyorsanız ileri seviyede 2. bir dil ogreniyorsanız

kendi dilinizin gramer kurallarını cok iyi bilmek ve hakim olmak zorundasınız... tabi eger kucuk yaslarda ogrenmediyseniz gecerli bunlar

şimdi 0-4 yas arasına ingilizce 2. dil olrak nasıl ogretilir onun arastırması icindeyim..benim cocugum sonradan ogrenicem diye kasmasın bari amcamın 1.5 yasındaki kızında denemeler yapıorum

ingilizce olarak burnunu agzını yuzunu ayaklarını gosterebiliyor
gel, git, öp, sus gibi seyleride anlıyor

ayak, diş, dans, gel, kedi kelimelerini ingilizce olarak soyluyor aynılarının turkcesini de anlıyo ve soyluyor bakalım henuz turkce de konusmuyo tam olarak zaten sonuc ne olcak merakla bekliyorum

nil bende çeyizlik istiyorum artık ama doğum günüm geçti seneye daha çok istiycem özellikle iş arkadaşlarımdan

hayat bende başak burcuyum canım

Arkadaşlar merhaba=)
Benimde 3,5 yıllık bir ilişkim var. Ailelerimizle tanıştık. Şu an nişanlıyız. Muhtemelen bende Allah izin verirse 2013 gelini olacağım.
Şimdilik porselen, kap kaçak, küçük halı, nevresim, yatak örtüsü, çatal bıçak takımımı aldım. Fakat bu iş ne zormuş böyle. Ne kadar çok şey varmış. Zaman ve para acayip gidiyor bu meselelere. Sözlümle çıkıp bakıyoruz daha biraz zaman olduğu için elektronik alışverişi yapmıyoruz. En yeni teknoloji olsun diye. Çok para lazım ve çok emek. Allah herkese gönlüne göre versin. Sizler içinde hayırlısı olur umuyorumki..

Son düzenleme:
cağlacm valla çok iyi fikir o yaşta öğretmek, çocuk ana dili gibi konusur ne güzel,
sonrada bizim gibi sıkıntılar yaşamaz böle(
ben hiç bilmiorm deil intermediate seviyesndeym ama daha da öteye gidemiorm anlıcan, gramerim de olsn ama konusmak istiorm, essencial gramerın kırmızı kitabını aldm çok iyi öğretiomus grameri fln ama o kdr basit gelioki darlanıorm, am is are da bile 2 sayfa ayırmıslar koskoca fenalıklar gelio:)
önerebilicen bi kaynak vs varmı özellkle konusmak için, yoksa sen de bolbol yabancı video film izle diyenlerdenmisn

Son düzenleme:
kızlar ben malum hstnede çalışıyorum ve biraz yoğunum ,,,

çok sık gelemezsem beni unutuvermeyin beni haaa tamam mı,,,

ama yinede sık gelirimmmm

nil onun ismi çağla cokie değil,,,

kızlar sıkı bi dostluk kuralım aramızda yaaa

Son düzenleme:
yaaa ben burcumu çok seviyorum ve bütün özelliklerini taşıyorum,,,

canım sorma ben plan içinde plan biriyim zaman ve plan hayatım ve hayatımda ki herkes benim zaman hızıma şaşkın ve hayranlıkla bakıyorlar biraz dağınık olsamda hayat ve zaman planlamada üstüme yoktur geç kalmak ve bekletilmeyi sevmem tipik başak burcu

:))
hatırladm ve değiştirdm cnm, herkesnkini ezberledm bile mrk etme:)
çağlaya da cokie demek güzel oluo ama:)
kek çağrışımı yapıo, hamur işlerini pek bi severm de ben:))

bende acayip titizimdir,,, biraz sabırsızım,,, biraz suskun sadece çok samimi olduklarımın yanında çenem düşer,,, bide sempatiğimdir sölemesi ayiiippp,,,
:))
hatırladm ve değiştirdm cnm, herkesnkini ezberledm bile mrk etme:)
çağlaya da cokie demek güzel oluo ama:)
kek çağrışımı yapıo, hamur işlerini pek bi severm de ben:))

tamam canım yinede nası istersen öle hitab et ama ben öyle isimlerle daha güzel bi arkadaşlık olarak görüyorum sonuçta 2013 e kadar uzanan bi topik ve yolumuz uzun daha iyi olur diye düşündüm isimler le,,

bnmde 3yaşındaki yegenim şuan kürtçe konuşabiliyor. hani dil olarak düşününce evde kelimeler konuşuldugu zaman çocuk otomatikmen öğreniyor. türkçeyi bi şekilde öğreniyolar zaten. tbrk ettim:)

evet canım en guzeli suan beyinleri 4 dili aynı anda ogrenebilcek kapasitede niye sonradan yırtınsın ki ogrenicem diye vakit kaybından baska bişey olmuyor insana

cesur hocanın kitaplarını al bence.. grameri turkce anlatıyo.. yabancı bi kaynaktan yabancı dil ogrenmek zor geliyo bana dedigim gibi sana bunu ogretecek kişi senin dilinin gramerinide biliyo olmalı yoksa havada kalıyo, bizim egitim sistemimiz bu sekilde ogrenmeye daha yatkın hale getiriyo yıllar icinde bizleri

evet bende cok video film izle diyenlerdenim cunku extra kaynak bosa para demek bence o egitim setlerinin de elinde sihirli degnek yok :) benim hiç setim olmadı ( kucuk emrah modu oldu ama neyse )

ben napardım biliyomusun.. yabancı sarkıların sozlerini cıkartırdım yazıcıdan yada ekrandan bakardım biyandan da sarkıyı dinlerdim aa bak burda bole demiş hmmm gibilerinden

greenday var mesela benim favori grubumdur onların sarkılarını dinlerdim deli gibi ve sozlerini kontrol ederdim

cnbc-e izlerdim aksama kadar, national geograpich okurdum ingilizcesini

hem sıkılmazdım zevkime hitap ederdi cunku hemde farkında olmadan gelişirdim...

illa kaynak istiyosan ama limasollunaci var, birde longman ve oxford yayınlarının kaynakları... ogrencilerim cok severdi bunları ozellikle listening de, bakabilirsin ama bence gereksiz para ve zaman kaybı aynısını film ve muzikle de basarırsın temelin varsa

kızlar ben kursa bu sene gitmeyi düşünüyordum ama kendi kendimede yolda gidip gelirken okuyup öğrenebilirmiyim hani ingilizce türkçe kitaplar dediğin gibi yapsam yapabilirmiyim neresinden başlıycam yok derece az ingilizcem.

ah çağlacm kalbimi okudun diebilirm, greendayı bende severm yabancı soft rock oldm olası sevmişmdir ve şarkı sözleride yavaş yavaş ilerler onun genelde lyricsten takip ederm:) demekki müzik zevklerimiz de uyuyomus:))
tşk ederm tavsiyelern için, essencial anlatımı ing ama hiç zorlanmıorm, dedm ya okudumu anlamada hiç bi sorun yok konusamayanlardanm, erkek arkdaşmda devmlı vide müzik ve film önerio, söyledklerini bu sefer daha istekli biçimde uygulucam:)
hatta açtm arka fondan da müzik çalsn kulağm aşina olur

gizemcim eger yok denecek kadar azsa yardım alman gerekebilir.. sıfır tumden tekbasına ogrenenlerde vardır ama biraz zor en azından seni intermediate hiç olmadı elemantry seviyesine getirecek bir yere gidebilirsin kurs olarak

yalnız dikkat et.. cogu kurs ticarethane mantıgıyla calısıyor malesef, bişey ogrenemedigin gibi uzerine odedigin parayla kalıyosun

mumkunse tercihe gore ozel ders sistemi ile calısan kurslardan bul.. sana ozel olsun hocan yada en fazla 2-3 kişi ile olsun derslerin mesela, bu sekilde bulamasan bile ozel etut sistemi olan kurslar falan olmalı

asmunikal valla cocuklar o yasta zehir gibi zehir ne versen kapıyorlar

nilcimm greenday i seviyorsun demek supeeeeeeer
muthişler hele solistleri billie joe onların sarkıları sayesinde sevdim ingilizceyi sana da sans getirsinler

umarm tatlm ya, billie nin bende hastaym evli ve çocuklu bi erkek ama o:))
evanescense de ing öğrenmek de bire birr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…