'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aaa adet ağrısımı çoçuk yapınca geçiyomuuşş ?? :26:
yağmurcummmm çeyiz topiğinii yerimmmmmm hayırlı olsnnnn darısı başımaa

gögsüm iridir de ne alaka gögüsle onun ki:44:
evet gidicem üüf korkuyorum içim bir tuhaf oluyor yaa açıp mı gögüs kontrolü yapıyor üstten mi?

evet cok ilginc senden smear istemesi... bakire olup olmadıgını sormadan...

ayrıca akıntı bende de cok oluyo arkadasımda da var... normal bişey o... renkli ve kokulu olursa sorun var demek oluyo onun dısında gayet normal o, günlük pedler neden var sanıyorsun?

gögsüm iridir de ne alaka gögüsle onun ki:44:
evet gidicem üüf korkuyorum içim bir tuhaf oluyor yaa açıp mı gögüs kontrolü yapıyor üstten mi?

hayatım şimdi göğüs kontrolü , kistler için ve bazı bayanlarda göğüstede akıntı oluyor onun için yapılıyor, bunda çekincek bişey yok sağlık için her doktor yapmayabilir ama kontrol etmek isterlerse mutlaka yaptır önemli bişey çünkü. göğüsünü açıyosun ama tamamen soyunmana gerek yok onu soruyosan t-shirt ünü kaldırırsın kontrol eder.

yok ilk başta adımı yazarken defterine evli bekar deid bekar dedim sonra geçin içeri dedi
e kullanıyorum zatende koku bazen oluyor pis değil ama nebiliyim fazlaca geliyor bazen sarı gib olabiliyor bazen şeffaf öle bi iki damlalık bişi değil hayatım:18:

ayy anlamadım gögüste akıntı mı oluyorrrr

bende her ay ağrılarım artık canıma okumaya başlayınca evleneyim hemen doğurcam diyorum

evlenince geçiyormuş bu demek oluyorki sanırım ilişkiden sonra:44:
yi anam yiiii sağol kuzum evet darısı sana inş.

vallahi kızlar ağrı için diyemem ama düzensizlikler için doktorlar bile aynı şeyi söylüyor evlenince geçermiş düzene girermiş hormon dengeleri oynuyor o yüzden sanırım :)))

ayy anlamadım gögüste akıntı mı oluyorrrr

yaaaa sen neden bu kadar paniksin hayatım benide gerdin korkutuyomuş gibi hissettim kendimi öle akıntı değil bu , sen farkederdin şimdiye kadar zaten, artık günğmüzde göğüs kanseri yaygınlaştı onun için bu kontrolüde hemen hemen her jinekolog yapıyor bu iyi birşey yani panik yok korkmak yok.

yagmurcum zaten ayın belli donemlerinde cok gelir...

o donemlerde yumurtluyorsun demek oluyormus... ama renk ve koku sorunun varsa gitmelisin

ayy kusuruma bakma biraz tırsarım böle önemli doktorluk konularında ben
hee hiç görmedim gögsümde çok şükür iriler ama allah kourusn

ayy kusuruma bakma biraz tırsarım böle önemli doktorluk konularında ben
hee hiç görmedim gögsümde çok şükür iriler ama allah kourusn

bide senin ilk deneyimin kötü geçmiş anlıyorum tatlım , ama dediğim gibi korkulacak çekinilecek hiçbişey yok , önemli olan doğru doktoru bulmak :)
bunlar önemli konular sürekli kontrole gitmekte fayda var , ayrıca burdaki herkes yeni gelin olacağı için söylüyorum hepinizin bir jinekoloğu olsun evlilik öncesi kontrolleri yaptırmak ve evlendikten sonrada öncede sürekli doktor kontrolünde olmak şart. Çocuk yapmaya karar verdiğinizdede size çok yardımcı olur sürekli kontrollere gitmiş olmak.

evet cnm öle oldı malesef
evet ama şimdiden erken değil mi yaf doktor edinmek:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…