banada annemler evlenince geçer dio niye diyorum geçer işte diyorlar hey Allahım:44:
akıntım için bi kere geçen yıl gittim sıvı alcaklarmıs simir testi yaptıramadım açıcakmışım ayyy korktum sedyeden kalktım acımıcak dediler ama dayanamadım kızlık zarının ordan sıvıymış:44:
yok hayatım sen yanlış doktora çatmışsın , önce düzgün bir doktor araştır etrafından sonra git anlat derdini, bende de sürekli akıntı var sadece anlatıyorum ultrasondan kontrol ediyor bişey varmı diye, göğüs kontrolü yapıyor onuda yaptır isterse önemli birşey çünkü elle kontrol yapıyor sadece...
alıyordu hemde özel hastane annemle gittik içeri girdik anlattık akıntı hep var uzan bakalım dedi bende gittim perdeyi çekti abla sana yardımcı olsun ben geliyorum dedi doktor ablada hizmetli yani neyse afedersiniz çamaşırını çıkar dedi neey dedim çıkar korkma aç dedi doktor sıvı alcak dedi hemmmen kalktım ayağı toparlandm sorduk annemle ne alaka dedi test için dedi dokunmıcaz oraya korkma dedi ama dayanamadm şırıngayla kenarında çekiyrlarms zaten orası kaygan dedi alnck sn sürer dedi ama çağlam ezgim korkuyorum yaa
aaa adet ağrısımı çoçuk yapınca geçiyomuuşş ?? :26:
yağmurcummmm çeyiz topiğinii yerimmmmmmhayırlı olsnnnn darısı başımaa
gögsüm iridir de ne alaka gögüsle onun ki:44:
evet gidicem üüf korkuyorum içim bir tuhaf oluyor yaa açıp mı gögüs kontrolü yapıyor üstten mi?
evet cok ilginc senden smear istemesi... bakire olup olmadıgını sormadan...
ayrıca akıntı bende de cok oluyo arkadasımda da var... normal bişey o... renkli ve kokulu olursa sorun var demek oluyo onun dısında gayet normal o, günlük pedler neden var sanıyorsun?
hayatım şimdi göğüs kontrolü , kistler için ve bazı bayanlarda göğüstede akıntı oluyor onun için yapılıyor, bunda çekincek bişey yok sağlık için her doktor yapmayabilir ama kontrol etmek isterlerse mutlaka yaptır önemli bişey çünkü. göğüsünü açıyosun ama tamamen soyunmana gerek yok onu soruyosan t-shirt ünü kaldırırsın kontrol eder.
kızlar cevabım gitmemiş yazmıştım halbukii :)) tekrar yazayım. Pelincim en fazla 3-4 saatlik mesafemiz var. sabah çıksan öğle yemeğine yetişirsin
Yağmurcum benim hep ağrılı olurdu ama son 2 yıldır falan felaket arttı. okul varken sorun olmuyordu istediğim zaman gitmemezlik yapabiliyordum (üniversitede devam zorunluluğumuz yoktu çünkü) ama şimdi her ay izin alamıyorum malesef. sürekli çareler arıyorum.doğurunca geçermiş hemen doğurcam bi evleniyim
evlenince geçiyormuş bu demek oluyorki sanırım ilişkiden sonra:44:
yi anam yiiiisağol kuzum evet darısı sana inş.
evlenince geçiyormuş bu demek oluyorki sanırım ilişkiden sonra:44:
yi anam yiiiisağol kuzum evet darısı sana inş.
ilişkiden sonraa deildirrr yaaaa :26:
ayy anlamadım gögüste akıntı mı oluyorrrr
yaaaa sen neden bu kadar paniksin hayatım benide gerdin korkutuyomuş gibi hissettim kendimiöle akıntı değil bu , sen farkederdin şimdiye kadar zaten, artık günğmüzde göğüs kanseri yaygınlaştı onun için bu kontrolüde hemen hemen her jinekolog yapıyor bu iyi birşey yani panik yok korkmak yok.
ilişkiden sonraa deildirrr yaaaa :26:
yagmurcum zaten ayın belli donemlerinde cok gelir...
o donemlerde yumurtluyorsun demek oluyormus... ama renk ve koku sorunun varsa gitmelisin
bende her ay ağrılarım artık canıma okumaya başlayınca evleneyim hemen doğurcam diyorum
ayy kusuruma bakma biraz tırsarım böle önemli doktorluk konularında ben
hee hiç görmedim gögsümde çok şükür iriler ama allah kourusn
Canım bende ilişkiden sonra diye biliyorum
bide senin ilk deneyimin kötü geçmiş anlıyorum tatlım , ama dediğim gibi korkulacak çekinilecek hiçbişey yok , önemli olan doğru doktoru bulmak :)
bunlar önemli konular sürekli kontrole gitmekte fayda var , ayrıca burdaki herkes yeni gelin olacağı için söylüyorum hepinizin bir jinekoloğu olsun evlilik öncesi kontrolleri yaptırmak ve evlendikten sonrada öncede sürekli doktor kontrolünde olmak şart. Çocuk yapmaya karar verdiğinizdede size çok yardımcı olur sürekli kontrollere gitmiş olmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?