haha aynen canım.sadece ben değil artık aşkımda bıktı oda hadi hemen evlenelim diyor.manyak dünden razı zaten o fırsat kolluyo
evet cnm öle oldı malesef
evet ama şimdiden erken değil mi yaf doktor edinmek:44:
haha aynen canım.sadece ben değil artık aşkımda bıktı oda hadi hemen evlenelim diyor.manyak dünden razı zaten o fırsat kolluyo
onu benimki de diyo duymus biyerden
askım dogurunca gecermiş hadi hemen evlenelim bebek yapalım öbür ayı bari kurtaralım valla senin için diyorum bak seni dusundugum icin diyo
yapıorum ona ben de
rutin kontroller için değil senin zaten akıntı problemin var onun için gittiğinde doktorun sana zaten bir zaman dilimi verir , gitmen için önce akıntın için diyebilirki 1 ay sonra gel düzeldiği zamanda 3 ayda bir 6 ayda bir rutinler için çağırı zaten :))
Bak ben 3 yıl doktora gittim benim düzensizlik problemim vardı arada bir aksattım sonra çok fazla sancım oldu durup dururken reglde değildim acile gittik anlamadılar, sonra kendi doktorumagittim dediki kist oluşmuş şükür hemen tedavi edildi(asla alttan kontrol istemedi) yani demek istediği rutinler çok önemli ....
onu benimki de diyo duymus biyerden
askım dogurunca gecermiş hadi hemen evlenelim bebek yapalım öbür ayı bari kurtaralım valla senin için diyorum bak seni dusundugum icin diyo
yapıorum ona ben de
anladım canım sağol
geçmiş olsun sanada
onlarda olmasa kim çeker her ay kaprislerimiziben normaldede çok duygusalım hastalndığımda hormonlar tavan yapıyor.ilk çok ağlarım ben.önce anneme ağlarım sonra ararım aşkıma ağlarım sonra rahatlarım hiç unutmam birgün kıvranıyorum yine bi baktım aşkitom baklava alıp getirdi kapıya tatlının bana çok iyi geldiğini biliyor çünkü. ayyy yerim onu ben yaaa.bugün aşkım hepten depreşti
bunların hepsi aynı demekki :))) çok iyilerdir hep bizi düşünürler :))
kızlar selamlar akşam okuyacağım ayrıntıları
çağlam balım iyi dileklerin için sağol balım güzel yere düşer inşallah
kızlar astoriaya gidiyorum bir koşu zene bakabilirsem hemen bakacağım bilginize
ayy maşallah sizeeeeee
bugun hepimiz bi depreşk moddayız zaten sanırımseninki askerligini yapmısmıydı canım :44:
sizede maşallah bebikimmmmyaptı çok şükür canım zaten biz tanıştığımızda yeni gelmişti askerden
merhaba kızlar
dünden beri acayip yoğun ve yorgunum
hepinizi öperim
aynen öyle..kafayı vurup yatsam ne güzel olur anında uyurum bebek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?