'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

haha aynen canım.sadece ben değil artık aşkımda bıktı oda hadi hemen evlenelim diyor.manyak dünden razı zaten o fırsat kolluyo

onu benimki de diyo duymus biyerden

askım dogurunca gecermiş hadi hemen evlenelim bebek yapalım öbür ayı bari kurtaralım valla senin için diyorum bak seni dusundugum icin diyo

yapıorum ona ben de

evet cnm öle oldı malesef
evet ama şimdiden erken değil mi yaf doktor edinmek:44:

rutin kontroller için değil senin zaten akıntı problemin var onun için gittiğinde doktorun sana zaten bir zaman dilimi verir , gitmen için önce akıntın için diyebilirki 1 ay sonra gel düzeldiği zamanda 3 ayda bir 6 ayda bir rutinler için çağırı zaten :))

Bak ben 3 yıl doktora gittim benim düzensizlik problemim vardı arada bir aksattım sonra çok fazla sancım oldu durup dururken reglde değildim acile gittik anlamadılar, sonra kendi doktorumagittim dediki kist oluşmuş şükür hemen tedavi edildi(asla alttan kontrol istemedi) yani demek istediği rutinler çok önemli ....

onu benimki de diyo duymus biyerden

askım dogurunca gecermiş hadi hemen evlenelim bebek yapalım öbür ayı bari kurtaralım valla senin için diyorum bak seni dusundugum icin diyo

yapıorum ona ben de

onlarda olmasa kim çeker her ay kaprislerimizi ben normaldede çok duygusalım hastalndığımda hormonlar tavan yapıyor.ilk çok ağlarım ben.önce anneme ağlarım sonra ararım aşkıma ağlarım sonra rahatlarım hiç unutmam birgün kıvranıyorum yine bi baktım aşkitom baklava alıp getirdi kapıya tatlının bana çok iyi geldiğini biliyor çünkü. ayyy yerim onu ben yaaa.bugün aşkım hepten depreşti

anladım canım sağol
geçmiş olsun sanada

çoook iyiler çoook bizi o kadar düşünürler ki anlatamam
siboş ya mailine mynetten cvp attım burda 10 dk.bekleyince sinir oluyorum cnm ya

Son düzenleme:

ayy maşallah sizeeeeee

bugun hepimiz bi depreşk moddayız zaten sanırım seninki askerligini yapmısmıydı canım :44:

bunların hepsi aynı demekki :))) çok iyilerdir hep bizi düşünürler :))

dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kesinnnn hep bizi dusunurlerrr zaten

kızlar selamlar akşam okuyacağım ayrıntıları

çağlam balım iyi dileklerin için sağol balım güzel yere düşer inşallah

kızlar astoriaya gidiyorum bir koşu zene bakabilirsem hemen bakacağım bilginize

ariş olsa vintage a bak mutlaka derdimmm tüh zenmiş

nurayımmm nerelerde yaaa gelmedii onun begendigi zendeydi

kızlar kolye o kadar minik kii o kadar minik kar tanesi kadar bile değil bir tektaş düşünün onun gibi minik zende nurayımın sor dediği kolye indirimdeydi ama yüzük koley ve küpe 6000 den 4000 düşmüş arkadaşlarım sakın ha böle bişi bu pırlanta olabilir ama hiç belli değil bir taş sadece dedilerr

Eki Görüntüle 419174

Son düzenleme:
umarım arişteki de öyle cıkmaz...

11 karat oldugu yazıyor charta bakarsanız 11 karat o kdr da minik görünmez... bir kez daha karat ve büyüklügün dogru orantıda olmadıgını gorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…