arkadaşımda böle bir yargıda bulundu çağlam diyor ki gizz millet gelcek görcek sen sertifikasıylamı göstercen
yanıtım aynen şu oldu banane bee milletn benm bilgiğim önemlidir kızıyorum millet ne der şu ne der olaylarına hee valla çağlam bu insanlar ne meraklı yok komşun yok şu ben bunlarımı düşüncem
inadına yabancı müzik çalcam düğünümdeşimdiden sıkıldım bu yaftalardan ben yaaa benimkide asla bana uymucak
bu sayfadada az biraz hayallerden bahsettim gelinciklerim buyrun bakınız
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...illardan-cikmasinquot-diyenler-buraya-10.html
nurayım çizelgen çok çok güzel canım çarçabuk 1 yıl bitsinde gitsin kavuş sevgiline
Solitarywoman hoşgeldin aramıza pelinimin dediği gibi çorap söküğü gibi birşey çeyiz önce nevresim ve mutfak gereçlerinden yavaştan almaya başlarsan bir bakmışsınki dağ gibi olmuş kendine hayret edersin 3 4 saat bilgisayar önünde markaları araştırıp kullanıcı yorumlarını okuyup deli gibi çeyiz araştırır hale gelirsin hastalık felaket birşey tez vakit kurtulmak istiyorum şu işlerden
nazlım gezenti gelinim hastayım ama alışverişim ihmal etmem dedinbence biz gelip seni doktora götürelim zorlaaa iyisindir inşallah canım yaa yorgun düşüceksin sadece 1 gün evde otur şu hastalığı atlat bak sonra bütün hergün senin olcak
Kızlaaaar ben geldimmm
Nilomunn çeyizindee akşam ustu rus salatası yapıcağını gördümm ctesi gunu içinn, bi cnm cekti bi cnm cektiiii malzemelerii aldımmm, eve geldimm, yaptımm ve yedimm
Çok güzeldiiikiiii
Amaaa halaaa kimsee yokkkkk
aafiyet olsun kuzum ben geldim:26:
Hoşgeelldiinn Yağmur:) Teşekkür ederimm:))
Uzun zamandır mutfaga girmiordumm neyin nerde oldugunu bile unutmusum
Senn nasılsınn?
İnşallah o gunlerde gelicek Yağmurcumm, yureğini ferah tut, ağlama.. Uzak kalmak zor evethoşbuldum cnm
bende mutfaktan hiç çıkmıyorum dinlenmeyi özledim mi ne
çok şükür iyiyim biraz duygusallaştım ağladım aşkı özledim nebiliyim bi an kavuşamazsak diye düşündüm rabbim onunla nefesiyle uyumayı nasip etsin pelinim uzak olmak kalmak çok zor yaAllah kimseyi sevdiğinden ayrı düşürmesin çok zor ya artık aynı çatı altında kalmak istiyorumm yaa
iyi akşaaaaaaamlaaaaaaaaaaaaaaaar orta doğu ve balkanlarınnn en tatlı en zevkliiii en sevimliiii en güzeeel en hamaraaaaaaaat gelnleriiiiiiiii
aşağıda biiiiiiiirr giiiiiiiiiiizooşş görüyorummm kendisineee kucak dolusu öpücüüüklerr
ballı limonatamm afiyetlerrr olsun efenimmmm
nurayıma bakmaya geldimmm askımı msn de bırakıphala gelmemişşş baba engeline takıldı demek kuzum benim
neyse gidiim askımı didiklemeye devam ediiim ben...
beyfendi dans sarkısı bulmusss hayalet filminin sarkısı... aklını seviyim onun
çağlamm şu anda ghostu dinliyordum inanmıyorum banyodada söledim karga sesimleve ayrıca sabah şirkette 10 kez söledim ilk 3 şarkıya aday koyayımmı dedim hatta arkdşma oda çok durağan dedi bende durağan murağan beni götürdü biryerlere dedim valla bu şarkı bugün hep çıkıyor karşıma bu kadar olur
pelommmm bende çok severimmmmm salatayı benim annemde şansıma dolma yapmış yaprak ayyy nilomun yazdıklaırnı yolda okumuştum evde sarma görünce mutlandım
Ya bazen oluyor işte tutamıyorum kendimi süzülüyorrkokusunu içime çekip doyasıya sarılsak uyusak nebiliyim off durduk yere bi sevgi kabardı
o aradığında ağlıyordum açmadım bir daha aradı sonra konuşalım diyince sesimden anlıyor bazen yakalanıyorum ne oldu hayatım dio geldiler öle hiç önemli değil diyorum doğru söle dio valla diyorum boynun ağrıcak yapma dio simdi gittiler zaten diyorum sesini duyunca bana nasıl gülüyor gülüşünü yerim diorum gülüyor al sana yolladım iyi bak dio eşek yaaaaaaayerimmm
ayy pelincim sen ağlama aman neyse kavuşcaz aşklarımıza sonsuza dek onlarla olcaz
bir gün buraya geri sayımda son 6-5-4 yazıcaz ohhhhhh mis
inanmıyore pelommm inanmıyore yemek konusunda hep aklımdan geçen oluyor hattaha bazen şirkettikyle yetnmeyip yolda aynını düşlyorm evde buluyorum telepati 6. his ne varsa kendim artık şaşırmıyorum bu nille çok sık olurdu ikimizde koskoca internet aleminde aynı şeleri araştırırdık bide bide şansa bak die bir film vardı herkes ordaki kıza benzetirdi bir ara beni
ghostt halada dnlyorum sabah evlencek arkadaşa düğün argesindeydm yine 1 haftamız kaldı ve ghost ghost dedim razı edemedim
o filmin ölüm sahnesi aklıma kazınmış bu şarkı bana duygusal ben izlediğimde hala ağlıyorsam bu şarkı sayesindedir ki ben filmelrde ağlamam nefret ederim bu şarkıyı düğünümde çalarmıyım bilmiyorum içimi acıtıyor boğazımı düğümlüyor hala şu anki kafayla ghostu izleyim kendimi demi moorenin yerine koysammı ohh ne güzel mazoşistlik yapıyorum
minnik gördüm aşağda sankiiiii
bebeklerım bn geldiikoooooogecmıse baktım bii elefondan giriyodum simdi loplopa geçtiimm telefondan cvp yazmak ölüüüüüm naposunuz bakalımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?