'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

arkadaşımda böle bir yargıda bulundu çağlam diyor ki gizz millet gelcek görcek sen sertifikasıylamı göstercen

yanıtım aynen şu oldu banane bee milletn benm bilgiğim önemlidir kızıyorum millet ne der şu ne der olaylarına hee valla çağlam bu insanlar ne meraklı yok komşun yok şu ben bunlarımı düşüncem

inadına yabancı müzik çalcam düğünümde şimdiden sıkıldım bu yaftalardan ben yaaa benimkide asla bana uymucak

bu sayfadada az biraz hayallerden bahsettim gelinciklerim buyrun bakınız

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...illardan-cikmasinquot-diyenler-buraya-10.html

aynen öle... yüzük mü yüzük kim bilio ki pırlanta mı değil mi işte

gördüm kuzum bennn hepsi birbirinden guzel valla hayallernin burdada paylasmıstın zatennnn inşallah nasip olur hayalindeki hersey bitanemmm

Son post 14:03 de huuuu gelincikleeeer noldunuz bugun ya huu

miniiimm aşkım da giremediii hiiiiiiiiç( Belkimmm akşam girerkiiiiiii:126:

aynen dediğin gibi işterinde işime konsantre olamıyorum çeyizliklere bakmaktan habire bi marka araştırıyorum kullanıcı yorumlarını okuyorum

Kızlaaaar ben geldimmm

Nilomunn çeyizindee akşam ustu rus salatası yapıcağını gördümm ctesi gunu içinn, bi cnm cekti bi cnm cektiiii malzemelerii aldımmm, eve geldimm, yaptımm ve yedimm

Çok güzeldiiikiiii

Amaaa halaaa kimsee yokkkkk

Hoşgeelldiinn Yağmur:) Teşekkür ederimm:))

Uzun zamandır mutfaga girmiordumm neyin nerde oldugunu bile unutmusum

Senn nasılsınn?

hoşbuldum cnm
bende mutfaktan hiç çıkmıyorum dinlenmeyi özledim mi ne
çok şükür iyiyim biraz duygusallaştım ağladım aşkı özledim nebiliyim bi an kavuşamazsak diye düşündüm rabbim onunla nefesiyle uyumayı nasip etsin pelinim uzak olmak kalmak çok zor ya Allah kimseyi sevdiğinden ayrı düşürmesin çok zor ya artık aynı çatı altında kalmak istiyorumm yaa

iyi akşaaaaaaamlaaaaaaaaaaaaaaaar orta doğu ve balkanlarınnn en tatlı en zevkliiii en sevimliiii en güzeeel en hamaraaaaaaaat gelnleriiiiiiiii

aşağıda biiiiiiiirr giiiiiiiiiiizooşş görüyorummm kendisineee kucak dolusu öpücüüüklerr

ballı limonatamm afiyetlerrr olsun efenimmmm

nurayıma bakmaya geldimmm askımı msn de bırakıp hala gelmemişşş baba engeline takıldı demek kuzum benim

neyse gidiim askımı didiklemeye devam ediiim ben...

beyfendi dans sarkısı bulmusss hayalet filminin sarkısı... aklını seviyim onun

çağlamm şu anda ghostu dinliyordum inanmıyorum banyodada söledim karga sesimle ve ayrıca sabah şirkette 10 kez söledim ilk 3 şarkıya aday koyayımmı dedim hatta arkdşma oda çok durağan dedi bende durağan murağan beni götürdü biryerlere dedim valla bu şarkı bugün hep çıkıyor karşıma bu kadar olur

pelommmm bende çok severimmmmm salatayı benim annemde şansıma dolma yapmış yaprak ayyy nilomun yazdıklaırnı yolda okumuştum evde sarma görünce mutlandım

İnşallah o gunlerde gelicek Yağmurcumm, yureğini ferah tut, ağlama.. Uzak kalmak zor evet Ama iyi düşün iyi olsun, herşey...

Ayyyyyyyyyy kurabiyelerinnnn kraliçesiiii gelmiiiiiiiiiiiişş

oo şarkıyı daha oncee duymustummm bebegmmmm hatta dinlemiştim dee sankiii smdii yine dinlerimmmm eniştemmm cok dusunceliiiii her zamanki gibiii

Gizooooommm sen bugunlerde telepati konusundaaaa bilirkişi oldunnn Bunlarr nasıı tesadüf boleee sarma diosunn sarma gelio onuneeeee ghost diosunnn ghost cıkıor karsınaaaaa

Son düzenleme:
Ya bazen oluyor işte tutamıyorum kendimi süzülüyorrkokusunu içime çekip doyasıya sarılsak uyusak nebiliyim off durduk yere bi sevgi kabardı
o aradığında ağlıyordum açmadım bir daha aradı sonra konuşalım diyince sesimden anlıyor bazen yakalanıyorum ne oldu hayatım dio geldiler öle hiç önemli değil diyorum doğru söle dio valla diyorum boynun ağrıcak yapma dio simdi gittiler zaten diyorum sesini duyunca bana nasıl gülüyor gülüşünü yerim diorum gülüyor al sana yolladım iyi bak dio eşek yaaaaaaa yerimmm
ayy pelincim sen ağlama aman neyse kavuşcaz aşklarımıza sonsuza dek onlarla olcaz
bir gün buraya geri sayımda son 6-5-4 yazıcaz ohhhhhh mis

inanmıyore pelommm inanmıyore yemek konusunda hep aklımdan geçen oluyor hattaha bazen şirkettikyle yetnmeyip yolda aynını düşlyorm evde buluyorum telepati 6. his ne varsa kendim artık şaşırmıyorum bu nille çok sık olurdu ikimizde koskoca internet aleminde aynı şeleri araştırırdık bide bide şansa bak die bir film vardı herkes ordaki kıza benzetirdi bir ara beni

ghostt halada dnlyorum sabah evlencek arkadaşa düğün argesindeydm yine 1 haftamız kaldı ve ghost ghost dedim razı edemedim

o filmin ölüm sahnesi aklıma kazınmış bu şarkı bana duygusal ben izlediğimde hala ağlıyorsam bu şarkı sayesindedir ki ben filmelrde ağlamam nefret ederim bu şarkıyı düğünümde çalarmıyım bilmiyorum içimi acıtıyor boğazımı düğümlüyor hala şu anki kafayla ghostu izleyim kendimi demi moorenin yerine koysammı ohh ne güzel mazoşistlik yapıyorum

minnik gördüm aşağda sankiiiii

Biz kızlar yogun yasıyoruz askı o yuzdendirki bole sulu gozlu oluveriyoruz:)
İnşallah bir an önce kavusunn Yağmurcum.. Ve inşallah bende, en hayırlı zamanda..

Benzemezzz kimsee sanaa gizoooooommmm
Fransızcaaa ispanyolcaaa aşkkk yaşamakkkkk danss etmek varkennn o nieeee:))) Bennn vazgecmicemmmm historia de un amor her zaman 1. numarammm onsuz olmuyorr gizommm:))) kalanı da enrico ana gabriel lara fabian julio iglesias derkeeeenn uzaaar gideeerr

bebeklerım bn geldiikoooooo gecmıse baktım bii elefondan giriyodum simdi loplopa geçtiimm telefondan cvp yazmak ölüüüüüm naposunuz bakalımmmmmmm

Aminn Yağmurcum.

Miiiniiiimmm aşkilotaammmmm bendee seni sölüodumm ama akşamm girer demiştimm kiiii yanılmadımmmm Napoosunnnn bebegmmmmm? Geldn mi yeniçiftliğeee?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…