'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Hoşbuldumm yagmurr bugun dışarlardaydım hep ondan gıremedım ıyıımm sukur sen nasısın?

Aminn Yağmurcum.

Miiiniiiimmm aşkilotaammmmm bendee seni sölüodumm ama akşamm girer demiştimm kiiii yanılmadımmmm Napoosunnnn bebegmmmmm? Geldn mi yeniçiftliğeee?

gelldiimm aşkııımmm 7 gibi falannn eve girdiim sabahh 7de düştüm yollara aşkla buluşştukk büüreekk yidiikkk şekerli şekerliii ağzım yüzüüümm şeker oldu hep öle bi yumuldumkii çook severiimm sonaa anneciikk teyzeciikk falann oturduk biraz anneye hediyesinii verdiimm dedi ben seninde annenim biliyoosunn yerım onu yer yer 4 bucuk gıbıdee bindim geldim kuzuuummm nasılda bilirsiinn benii askiitooomm yanılmassın tabiiisiii azcıkk kaldııı kusuuummmmmmmmmm suan dahada yakınım sanaaa

hmm..ooh afiyet şeker olsun
bende çok iyiyim çok şükür canım..
Allah kayınanişinle agzınızın tadını bozmasın
senide çeyiz topiğime beklerim okudun mu bilmiyorum ama açtım sonunda

Hoşgeldinnnn bebekklerinnn bebegiiiiiiii

Afiyeettt olsnnnn kurbaaanınnnn miniiiineeeeeee Kuzuummmmm oylee kayınnannişee can kurbannnnnn ne guzell arkadass giibiii bayılırımmmm Nazarr değmesnnn sizee bebiiikkkk Boncuklarr bendeenn aşkiloopppp

eveeeeeettt hissedıoormmmmm cokkk yakınsnnnnn daha daa yakın olcaksnkiiiiiii inşallahhhh

nazımmmmmmmm börekkmi yedin sen afiyet bal olsun, gece insallah güzelce uyumussundur sonra hasta olmak nazım yinede tempona hep maşalllah kuzucuk

kaynanan çok şanslı ki senin gibi herşeyden anlayan zevkli gelini var bir işe girdiğinde her alanda kariyer yapıcaksın gibi olcak kuzum her işi yaptığın gibi iş hayatındada çok çok iyi bir yere geleceğine inancım tam

peloma benim yerimede sarıl görüştüğünzde öp onu bal yanaklarından yaklaşan bir depresyonu var isede ağzını burununu dağıtırım de hop die sarıl hemen emi çok seviniyorum pelomda kara bulutlar var ise nazlımın pozitifliğiyle gidicek kiiiiii iyi edicek pelomu hee bide peloda deplasmana geldimi tamamdır

Son düzenleme:
Amiin Yağmuuur daha bakmadıımm topiğe bakiim şimdii hayırlı olsun topiğiin şimdideenn

aşkım bu nasıl biiirr yagmuuuuuuuuuuuuurrrr yaaa sel olur sanırımmm bu gecee evın ıcı bıle resmeen toprakk kokuyoo suaaannn bayılırııımmm amiiiin aşkitiloopppp boncuklar ıcınnnde ayrıcanaakk tesekkurr ederııımmm en büyük huzurlardan biri heralde kayınanniş ve gelin anlaşmasııı

Sağol nazlııcım
pelinle bol bol foto çekinin emi görelim ya bizim yerimize birbirinize öpün gizom demeliiiiiiiii çok güzel değerlendir kuzum gidişini ne güzel fırsatın var keşke benimde olabilse ya ama sen temsil et bizi canım inş.o gün hava güzel olur :))

Son düzenleme:

heheheehhe giziim ya seni yeriiimmm evett ben bu sefer deplasmandayııımmm hoppidiiik diyee sarılcaaam sevmelere doyamıcammm senın ıcınde duuble seviicem pelomuuu sana canlı baglantıda yaparızz heem Ahh Giziiim hislerinee gvenim sonsuzz inşaalllaahh soledıgın hersey gerceklesır hepımız ıcııınnn guzel seyler olurr bu arada bugun kadıkoydee birsen diye bi gelınlıkcııının magazasında bır gelınlıkler gördüüümm kiiiğğğğğ ahanda böleee oldum kurbaam zor sakınlestırdııı istiyorum hepicinii tek tek giyiniiipp kurbaaaya göstermeeekk

Senin yerineee sarılmakkk yoookk gizoommm yokkkk yaa ben gelcemm sarılcazz ya da ortak noktaa bulcazzz kara bulutlarr yokkk ankara bulutları var baımda gizommmm özledimm özledimmmmm

ayrıcaaaa miniiiiimmmm gizomaa katılıooorrr ve cok iyi bi yerleree geliceğinee inanıorumm ben zatenn solemiştim on yğz bin milyon kezzzz hedeff akayy, gelinlik 21 belki daha bile fazlasııııı kim tutar ki aşkııımııııııı

ayyyy bendeee bayılırımmm onaaaaa bebimimkooommmm cok hoş oluo bugunn işyeri kokuyordu oyle bizz çıkarken bi sağanakkk felakettii ama koku mukemmeldiiiii

Kayınannişinnnnn çokkk şanslııı senin gibiiii bir güzelliğiiii biiirr hamaratıı kaptığı içinn oğluuu ve sendee şanslısınn balımm inci anne anlattığın kadarıylaa tam biir osmanlı hatunu helal diorummmm

canım iyi yerlere geliceğine inancım tam birde gelinlikler için fikir alacağımız yegane kişi sen olmalısın sen sen sen nazlummmm

sev onu öp onu kederi varrsa çıkar pelonun ruhundan nazlummmm

gelinlikçiler listesine bir gelinlikçi daha eklendi ben hiç görmedm orayı akaya felan yakınmıdır acaba nazlım kadiköylü olucaksın gel gel yamacıma yamacıma

pelomm ay yüzlüm sarılmak uzaktan olmasın en olmadı ortada buluşcaz ama sanki sanki geliceksin buralara gibide büyük hisler barındırıyorum benn nazlımla bol bol foto çekinin koyun emi buraya albüme bakalımmm

o zaman bu şarkı size gelincikler

[video=youtube;mIhI23gBBPQ]http://www.youtube.com/watch?v=mIhI23gBBPQ[/video]

kesiinlikkleee aşkım bende çok şanslıyııımm öyle güzel bi insanki tek başına 2 çocuga annelik babalık yapıyoo aynı benim annem gibii kendi deyimiyle duble anne onlar toprak kokusuna aşıgım valla hiçbi kokuya değişmemm ah kızlar valla ıcımı cok rahatlatıosunuz bole soyledıkcee kendıme guvenım artıyoo sayenızde ıyıkı varsınızz yaa :26: inş güzel fırsatlar cıkar karsımaa bian önceee

iviiiiit anadolu geliniii olucaaam beennn Kurbaa dıyo avrupalı gelin alıyorum gelinlik21in karsısında sanırsamm kusuumm ama süpeerdi modeller öle taş falan yok abiye gibi değildi hiçbiri, resmeeeen kumaşlarlaa modeller cıkarıp işlemeler yapmışlardıı danteller vardıı falaan su gbiydi gelinlikler bayıldıııımmmmm yaa zaten bence hep beraberde gıdelım ceyız bakmaya gıttımız gıbı gelınlıklerede beraber bakalım süpeeeer oluuurr

nazlım kendine olan güveni asla kaybetme herşey yolunda gidicek ve gerçekten iyi yerlerde olucaksın kuzum

kızlar hızımı alamadım bir şarkı daha dinledikçe paylaşıyorum playlistmden

[video=youtube;O040xuq2FR0]http://www.youtube.com/watch?v=O040xuq2FR0[/video]

paylaştığın 2 şarkıyıda çok severim cnm ya sağolasın iyi geldi yatmadan önce
BEN KAÇIYOREE GELİNCİKLERİM HEPİNİZİ ÖPERİM İYİ GECELER DİLERİM..HERKES AŞKIYLA EVİNDE GÖRSÜN RÜYASINDA KENDİNİ İNŞ.

İnşallah guzell olur hava ya evettt son 1 haftadır yağmur yağmur yağmur, pazar guzel olsun inşallahh tam bir bahar kıvamında gorusmek istiorum minişimmleee..
Fotograf cekinirizz yağmuuurr:))) Nazlımmm varsaa fotografdaa vardııırrrr

miniiiimmlee salla saur dertleriii yapucuuuuummmm

gelicem oralara gizom inancımm tam ve yukksekk olucak biliorummmm

şarkı içindeee teşekkürler balım smdiiiikk dinliorum ahh mariahh sesi mukemmellkiii

duble annee süperler ki onlaaarr allah başımızdannn annelerimizi eksik etmesnn aşkımmmm.. inşallahh cıkıcakkk tuuurttaammmm inşallahhhh:109:

nilo şu tanıştırma fastlını atlatsın uygun birgünü kollayalım miniğim uyarmı sana berfinide alllalım özledim ona ulaşamıyorum patlatcam onada vurduğum yerde bir iki

randevu alsak gidip denesek fatihte felanda çok güzel yerler varmış hiç bilmiyorum heycan yaptım benimki gelince akayın yolunu arşınlıcaktık ben denicektim fikir açısında ne güzel olur

evet evet giziiiimm en azındann model olarak en yakısanı belırleyebılırızz böyyleliikkleee Fatihtedee var eveettttt en en güzeel gelinliğii bulalıııımmmm kendımızee bendee cooook heycanlandıııımmm yaaaa

Pelimimkooommmm vurr patlasııın çaaal oynasınnnnnn yapacuuuyykkk amiin askım basımızdan eksık olmasınlaaar hiiiiiiçççç

Amiiiiinnnn aşkımmmm miniiiiimmmmmm:109:

Gizoooommm Allah cezanı verecekk nerdenn paylastın bu sarkıyı 10. kez dnlıorumm mariah ömrümüü yedii an itibariiyleeee..

unchained onaylandı

benimki bu aksam 80 lere dondu tamamen klasik modda takılo careless whiper ı söledi.. onu da onayladım

dugunun playlistine attıkk.. o me queres o me dejas la birlikte elde var 3 olduk...

bu aksam bu adama da doyamıyorummm

Çağlaaammm tebrikkk ediorumm siziiiiii

Bennn bunu daa sözlerini dee çok seviorumm amaa lakiinn fakatttt
[video=youtube;Nu9RVPTpDyA]http://www.youtube.com/watch?v=Nu9RVPTpDyA&feature=fvst[/video]

Çağlaaammm tebrikkk ediorumm siziiiiii

Bennn bunu daa sözlerini dee çok seviorumm amaa lakiinn fakatttt
[video=youtube;Nu9RVPTpDyA]http://www.youtube.com/watch?v=Nu9RVPTpDyA&feature=fvst[/video]

buraaam buraam romantizm kokuyooo aynı benn

bunu da dinletiim pasama

limonataaaaaaaaammm coook romantik bi düünün olcaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…