buraaam buraam romantizm kokuyoooaynı benn
bunu da dinletiim pasama
limonataaaaaaaaammm coook romantik bi düünün olcaak
Seninndeee oylee olcakkiii kurabiyeeeemmmmmmUzuuuunnn bi aradaan sonra dinledm Endless Love.. Ve vucudumdaki butun tüyler diken diken olduuuu
Vayy canınaa cook etkiliiii
bebekleriim ben yatıyoorrumm sanırım cok tatlı yemekten bayılazaaaaammkobacanndann öpücüüklerimii sunuyoorum sizlere bebikleriiimmmm
selam gelinciklerrrrryazılanların hepsini okuyamadım yatmadan size bir selam veriyim dedimm sevincimi paylaşmak istedimmm aşkımla beraberdik 15 dk öncesine kadar. 4.yılımızı kutladık pasta kestik. aslında yemeğe çıkacaktık haftasonuna ertelemek zorunda kaldık.öyle olunca ablacımla eniştem sağolsunlar gelin bizde oturalım hep beraber dediler. sonra ablamla gidip pasta aldık hediye alamamıştım sevdiceğime bari pasta benden olsun dedim.. kutladık falan sonra aşk bana sonsuz aşk kolyesi almış onu taktııı öyle güzell bir akşamdıııı
pastamızzzzzzz
Eki Görüntüle 420679
Canııımmm hoşgeldinnn, pastanıızzzz cokk guuuzeeeellllNiceeee 4 seneleree inşallahhh ezgicimmmm sevginizzz hiiiiç tükenmesinnnnnn
Canııımmm hoşgeldinnn, pastanıızzzz cokk guuuzeeeellllNiceeee 4 seneleree inşallahhh ezgicimmmm sevginizzz hiiiiç tükenmesinnnnnn
ezgicim canım senin adına çok sevindim nice 4 yıllara her yılınız böyle güzel geçsin
kolyenide güle güle kullanasın çok güzelmiş sonsuz aşkalar
Ezgiciiiiimmm canım akşam cıkmıstımmm çok uyku bastırdı dayanamadım bir dee azıcıkk daha dursaydımmm slow şarkı patlamasndan ölecektmyoutubem bile iiiissyeeaaaaağnnlardaa artıkk
bende hemen çıktım zaten Peloşcumm
Günaydınnnn gelincikleeeeeeeeeeerrr
günaydın kızlarrrrrrr
aşkoşumu gördüm yine sabah sabah
ezgicim geçen söylemiştim ama nice nice beraber senelere aşkla inş.pastanız çok güzel kolyen şık güle güle kullan tekrarbide afiyet olsun
günaydın fıstıklaaaar
ezgicim kolyen de pastan da harika..dilerim hep böyle mutlu olursunuz canım
biz de takı setini aldıkkk..akşam foto eklerim işim olmazsa inşallah
1 haftadır her akşam bi yerdeyim bizimkiler evden kovcak artık
gelinciklerimm çok ama çooook teşekkür ederim hepinizee. pamuk şekerim gel beraber olsun
Özgecimmmm güle güle kullan canım eminim çok güzeldirr
Günaydınnnn
Ezgicimm nice mutlu senelereeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?