'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

buraaam buraam romantizm kokuyooo aynı benn

bunu da dinletiim pasama

limonataaaaaaaaammm coook romantik bi düünün olcaak

Seninndeee oylee olcakkiii kurabiyeeeemmmmmm Uzuuuunnn bi aradaan sonra dinledm Endless Love.. Ve vucudumdaki butun tüyler diken diken olduuuu

Vayy canınaa cook etkiliiii

bebekleriim ben yatıyoorrumm sanırım cok tatlı yemekten bayılazaaaaamm kobacanndann öpücüüklerimii sunuyoorum sizlere bebikleriiimmmm

bebekleriim ben yatıyoorrumm sanırım cok tatlı yemekten bayılazaaaaamm kobacanndann öpücüüklerimii sunuyoorum sizlere bebikleriiimmmm

İyiiii geceleeerrr aşkıııımmmmm Tatlıııı tatlıyıı yersee ne oluuuuurrrr bu da gunun sorusu olsunn akıllı tv ye cıkmak ıstıorummm

Öpüldüünnnn turtişkoommmmmmm

selam gelinciklerrrrr yazılanların hepsini okuyamadım yatmadan size bir selam veriyim dedimm sevincimi paylaşmak istedimmm aşkımla beraberdik 15 dk öncesine kadar. 4.yılımızı kutladık pasta kestik. aslında yemeğe çıkacaktık haftasonuna ertelemek zorunda kaldık.öyle olunca ablacımla eniştem sağolsunlar gelin bizde oturalım hep beraber dediler. sonra ablamla gidip pasta aldık hediye alamamıştım sevdiceğime bari pasta benden olsun dedim.. kutladık falan sonra aşk bana sonsuz aşk kolyesi almış onu taktııı öyle güzell bir akşamdıııı
pastamızzzzzzz

Canııımmm hoşgeldinnn, pastanıızzzz cokk guuuzeeeellll Niceeee 4 seneleree inşallahhh ezgicimmmm sevginizzz hiiiiç tükenmesinnnnnn

Canııımmm hoşgeldinnn, pastanıızzzz cokk guuuzeeeellll Niceeee 4 seneleree inşallahhh ezgicimmmm sevginizzz hiiiiç tükenmesinnnnnn

Pelinciiimm hoşbulduk canımmmm, çok sağol güzel dileklerin için.amiiiinnnnn canımmm hiç birimizin tükenmesinnnnn

Pelinciiimm hoşbulduk canımmmm, çok sağol güzel dileklerin için.amiiiinnnnn canımmm hiç birimizin tükenmesinnnnn

sanırım baş başayız pelincikkk gelincikk bende çıkıcam birazdan.azıcıkta telefonda aşk yapcaz çoooooooooooookkkkk öptümm seniiiiii

ezgicim canım senin adına çok sevindim nice 4 yıllara her yılınız böyle güzel geçsin

kolyenide güle güle kullanasın çok güzelmiş sonsuz aşkalar

Ezgiciiiiimmm canım akşam cıkmıstımmm çok uyku bastırdı dayanamadım bir dee azıcıkk daha dursaydımmm slow şarkı patlamasndan ölecektm youtubem bile iiiissyeeaaaaağnnlardaa artıkk

Günaydınnnn gelincikleeeeeeeeeeerrr

günaydın kızlarrrrrrr
aşkoşumu gördüm yine sabah sabah
ezgicim geçen söylemiştim ama nice nice beraber senelere aşkla inş.pastanız çok güzel kolyen şık güle güle kullan tekrar bide afiyet olsun

ezgicim canım senin adına çok sevindim nice 4 yıllara her yılınız böyle güzel geçsin

kolyenide güle güle kullanasın çok güzelmiş sonsuz aşkalar

canımmm çok teşekkürr ederimmm

Günaydın güzel gelinciklerrrrrrr

günaydın fıstıklaaaar
ezgicim kolyen de pastan da harika..dilerim hep böyle mutlu olursunuz canım

biz de takı setini aldıkkk..akşam foto eklerim işim olmazsa inşallah
1 haftadır her akşam bi yerdeyim bizimkiler evden kovcak artık

gelinciklerimm çok ama çooook teşekkür ederim hepinizee. pamuk şekerim gel beraber olsun
Özgecimmmm güle güle kullan canım eminim çok güzeldirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…