'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kuzumm nasılsınnn

Coooooooooook iyiyimmm bu aksam askımla olcam cunkuuuu su gun hemen bitsin diye bakıyorummm yanımdaki tipin tuhaf hal ve hareketleri bile umrumda deil

sen nasılsın kujucuummm

çağlammm kuzummm sağolllll sen pastayıı yii bende seni yiriiiiimm

günaydınnn canımmm çok teşekkürlerrr

ben de seni yiriiimmmmm kiiiiiiii

tüüünaaayydıınlaarr bebekleeriiiiimmmmm ezgiciiim nice aşkk ve huzuuur dolu yıllarr tatlıııımmmm

bebek lokumummm, sen de bugün aşklı ve yazlıklı bir gündesin oooh sefan olsuuunn

hava okadar kapalıkii içimi kasvet bastııı lokumummm yaaa napoosunnn bebegııımmm keyfın nasıııll

hoşbulduuumm ezgiiiimm bizde yaklasık 1 ay önce 4. senemizi kutladık 5. seneye dikey geçiş yaptııkk bizim kızcelerın nerdeyse hepsı nisanla mayısta aşklanmıışş maşallaahh

yerim o güzelliğiniii
eniştemle de çok yakışıyosunuz kiiiii

tepsiyi nerden almıştın hatırlıyo musun kurabitoşum

o senin güzellliiiiiiiiiiiiiiiinnn

hatılıyorum tabiki deee bitaneeemmm

ümraniye de antikacı gibi bi dükkandan aldım onu ben... adı suan aklıma gelmio ama cadde üzerinde bir yerdeydi zaten :44:

pastaaam hosgeldinnnnnnnn

ohhh ne güzel maşallahh. Allah tamamına erdirsin tüm gelinciklerimizin bahar ayları ya ondandar minik kuşumm bahar gelince coşmuşuzzz

hoşşşbulldum pastaaaammmm Aşka şirinlemeye kaç şirin saat kaldı

daa cok var fıstıklı pastaammmm

5 saat işten cıkmama var... 1.5 saatim de yolda gecse

huff 6.5 saat var... baska zaman olsa fırt diye gecer saatler bi bakarım işten cıkmısım eve gidiorum ama bugun askıma şirinlicem yaaa o yuzden gecmio :100::99:

şirinlerimi izlediniz bakiiiiiiiiimm

sinemaya geldiinde izlemiştikkk biz coluk cocukulan berabeerr

o gunden beri arkamdan kosup sarılınca şirinimoooo dio benim catlagım

kuşummm albümünü yeni gördümm çooookkk güzellll fotolar.sizz çoook güzelsiniz maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin canım.

amiiinnn kusuummm hepiciimiizz çok mutlu olalımmmmkiiiii baharında etkisi var tabiii dogru dıyosun ınsan bı kıpır kıpır oluyoo bu aradaa halaaa havalar duzelmedıı yaa seneye benım kınamda nikahımdadaaa bolee kotu olursaa kudururummm cidddeenn
sabreeettt sabret incii taneeemm yok pastaammmm izlemediik ama sabahtan beri kurbişe şirinliik yapoooruuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…