'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ay evet ben hala üşüyorum yaaa ısınamadık bir türlü.kuşum hiç bişeycik olmaz korkma sen hava güzel olcak inşallah düğüncüklerimizde canım sen istanbulun neresindeydin?

innşş yaa cok cok sıcak olmasın ama yagmurda olmasınn yaa ben bahcelıevlerdeyımm kuzumm sen neresindesiiinn

Son düzenleme:

sabrediyoruuummm pastoşummm benimmmm 1 saati daha yedim galiba

ben de askıma sirinlik yapıcam yaaaaaa aksam olsunnn

hava okadar kapalıkii içimi kasvet bastııı lokumummm yaaa napoosunnn bebegııımmm keyfın nasıııll
bildiğin gibi bebişkom

o senin güzellliiiiiiiiiiiiiiiinnn

hatılıyorum tabiki deee bitaneeemmm

ümraniye de antikacı gibi bi dükkandan aldım onu ben... adı suan aklıma gelmio ama cadde üzerinde bir yerdeydi zaten :44:

antikacılar aklımda bulunsun.. sağol canım

nurayım dün zendeki pırlanta kolyeyi ziyarete gittim yorumlarım var ön sayafalarda canccağzım

ne diyosuuuuunnnn gizoooommmmmm hemen uçuyorum geçmişe

yaaa çok mu minnoş balım.. yüzüğünü almıcaz. küpesiyle kolyesini istemiştik..
minik takılar seviyorum ben ama bilemedim şimdi güzel miiiiiii
şöyle mi durur kuzum:

çağlam 11 karat değildir o 0,11 karattır sanırım:26: çünkü 11 karatlık bişeye ev parası falan isterler sanırım..

yağmurcum smear testi falan istemişler senden ama bakire olduğun için rahimden almıcaklardır onu, vajen girişinden alıcaklardır. korkmasaydın yani. bunu izah etmeleri gerekiyor zaten..
kültür testi için şart canım. mantar falan olabilir. en etkili ilacı kullanabilmen içinde hangi mantar grubunun neden olduğunu öğrenip, o grupla savaşan bi ilaç vereceklerdir..
kızların da dediği gibi adet dönemlerine yakın olması çok normal. günlük pedlerden kullanmalısın. çok yoğun ve kokulu değilse korkma canım.. evlendikten sonra da olur bu.

Son düzenleme:

0,11 demek istedim ben de kuzum... aslında 0,11 karat da cok minik olmamalı... benim alyansımdakilerin toplamı 0,18 karat mesela onların her biri ancak minnacık minnacık

bu durumda 0,11 karatın öle cok da minick olmaması gerekiyo... karat her zaman tasın buyuklugu ile dogru orantılı olmayabiliyo demişti bize kuyumcu..

gidip gozunle gormen lazım... yarın kısmet olursa biz de set ıcın cıkcaz alısverişe bakalım benim ariştekiler nası cıkıcak :44:

ben pendikteyim kuzumm

aaa dayımlardaaa orda oturuooo veee nurayımızda oraya geliin geliceeekk evlenıncede ordamı olcaksııınn kusuumm?

pastaaammm şirinlemeyeee az kaldıı süperman enişteeeyeee yaz gelıncıklerınınde topiğii olmusss sımdı gorduuummm dahaaa

kuzucum ariştekinin mankenin boynunda görüntüsü var. küçük değil.. ooyy yarın daaa alışveriiiişşş, en sevdiğiiimmmmmm

çıldırmaya az kaldı doktorum nerdee modundayım kuzummm heycanlı aksamı bekliorummm

evet sen de gel kuzumm dugunlerimizin arası 1.5 ay falan olcak cok bişey değilll sende yaz gelini sayılırsınnn

yaz gelinleri var canım.. sen de ilk baharı aç. ben de sonbaharı açıcam
hepimiz burda olsak daha iyiydi ama bişey demiyom neyse. bi orası bi burası başım dönüyo

sibelim hoş geldin..

hoşbuldkkkk kuşummmmm

ne yapıyım bir yandan sana yazıyorum bir yandan aşkoş aradı cumadan çıkmış muhabbet ediyoruz ki
sen ne yaparsın?

HERKESE HAYIRLI CUMALAR BU ARADA

derse ağırlık verdim bu aralarrr paso ders çalışıyorumm malumm az kaldı günler çabuk geçiyo işteee
kafaa patlatıom yanii

kuzucum ariştekinin mankenin boynunda görüntüsü var. küçük değil.. ooyy yarın daaa alışveriiiişşş, en sevdiğiiimmmmmm

ay o kalpli gercekten gorundugu gibi olsunnn kzum noluur noluuuurrr yaaa cok istiorumm

bu arada tepsiyi oralarda bulamazsan bana haber ucur bebişkomm ole magazalar pek yoktur tahminimce o taraflarda...

eger bulabilirsem hala satılıyosa ben sana burdan gonderirim... kuzucuguma nişan hediyemmmm olmuş olur hem

tamam mııı

yaz gelinleri var canım.. sen de ilk baharı aç. ben de sonbaharı açıcam
hepimiz burda olsak daha iyiydi ama bişey demiyom neyse. bi orası bi burası başım dönüyo

hahahhaa ay lokumummm her mevsimi kapadı 2013 gelinlerii

pastaaam onlarla bırleselım barı hahaha hep bi birleştirme isteğim var nedense bendee ayrı gayrı olmasınn ben buraya zor yetısıom yeaaaauuuww

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…