kuşummm albümünü yeni gördümm çooookkk güzellll fotolar.sizz çoook güzelsiniz maşallahAllah mutluluğunuzu daim etsin canım.
amiiinnn kusuummm hepiciimiizz çok mutlu olalımmmmkiiiiibaharında etkisi var tabiii dogru dıyosun ınsan bı kıpır kıpır oluyoo bu aradaa halaaa havalar duzelmedıı yaa seneye benım kınamda nikahımdadaaa bolee kotu olursaa kudururummm cidddeenn
çooook teşekkür ederiiiz tatlıımmm 4. senemizde ağvada şahiit oldu aşkımızaaa
ay evet ben hala üşüyorum yaaa ısınamadık bir türlü.kuşum hiç bişeycik olmaz korkma sen hava güzel olcak inşallah düğüncüklerimizdecanım sen istanbulun neresindeydin?
ay evet ben hala üşüyorum yaaa ısınamadık bir türlü.kuşum hiç bişeycik olmaz korkma sen hava güzel olcak inşallah düğüncüklerimizdecanım sen istanbulun neresindeydin?
amiiinnn kusuummm hepiciimiizz çok mutlu olalımmmmkiiiiibaharında etkisi var tabiii dogru dıyosun ınsan bı kıpır kıpır oluyoo bu aradaa halaaa havalar duzelmedıı yaa seneye benım kınamda nikahımdadaaa bolee kotu olursaa kudururummm cidddeenn
sabreeettt sabret incii taneeemmyok pastaammmm izlemediik ama sabahtan beri kurbişe şirinliik yapoooruuummm
bildiğin gibi bebişkom
hava okadar kapalıkii içimi kasvet bastııı lokumummm yaaanapoosunnn bebegııımmm keyfın nasıııll
antikacılar aklımda bulunsun.. sağol canım
o senin güzellliiiiiiiiiiiiiiiinnn
hatılıyorum tabiki deee bitaneeemmm
ümraniye de antikacı gibi bi dükkandan aldım onu ben... adı suan aklıma gelmio ama cadde üzerinde bir yerdeydi zaten :44:
nurayım dün zendeki pırlanta kolyeyi ziyarete gittim yorumlarım var ön sayafalarda canccağzım
kızlar kolye o kadar minik kii o kadar minik kar tanesi kadar bile değil bir tektaş düşünün onun gibi minik zende nurayımın sor dediği kolye indirimdeydi ama yüzük koley ve küpe 6000 den 4000 düşmüş arkadaşlarım sakın ha böle bişi bu pırlanta olabilir ama hiç belli değil bir taş sadece dedilerr
Eki Görüntüle 419174
innşş yaa cok cok sıcak olmasın ama yagmurda olmasınn yaaben bahcelıevlerdeyımm kuzumm sen neresindesiiinn
yaaa çok mu minnoş balım.. yüzüğünü almıcaz. küpesiyle kolyesini istemiştik..
minik takılar seviyorum ben ama bilemedim şimdigüzel miiiiiii
çağlam 11 karat değildir o 0,11 karattır sanırım:26: çünkü 11 karatlık bişeye ev parası falan isterler sanırım..
yağmurcum smear testi falan istemişler senden ama bakire olduğun için rahimden almıcaklardır onu, vajen girişinden alıcaklardır. korkmasaydın yani. bunu izah etmeleri gerekiyor zaten..
kültür testi için şart canım. mantar falan olabilir. en etkili ilacı kullanabilmen içinde hangi mantar grubunun neden olduğunu öğrenip, o grupla savaşan bi ilaç vereceklerdir..
kızların da dediği gibi adet dönemlerine yakın olması çok normal. günlük pedlerden kullanmalısın. çok yoğun ve kokulu değilse korkma canım.. evlendikten sonra da olur bu.
napıosunuzzz bakimmmmmmmmmmmmm
ben pendikteyim kuzumm
napıosunuzzz bakimmmmmmmmmmmmm
0,11 demek istedim ben de kuzum... aslında 0,11 karat da cok minik olmamalı... benim alyansımdakilerin toplamı 0,18 karat mesela onların her biri ancak minnacık minnacık
bu durumda 0,11 karatın öle cok da minick olmaması gerekiyo... karat her zaman tasın buyuklugu ile dogru orantılı olmayabiliyo demişti bize kuyumcu..
gidip gozunle gormen lazım... yarın kısmet olursa biz de set ıcın cıkcaz alısverişe bakalım benim ariştekiler nası cıkıcak :44:
aaa dayımlardaaa orda oturuooo veee nurayımızda oraya geliin geliceeekkevlenıncede ordamı olcaksııınn kusuumm?
pastaaammm şirinlemeyeee az kaldıı süperman enişteeeyeeeyaz gelıncıklerınınde topiğii olmusss sımdı gorduuummm dahaaa
aaa dayımlardaaa orda oturuooo veee nurayımızda oraya geliin geliceeekkevlenıncede ordamı olcaksııınn kusuumm?
pastaaammm şirinlemeyeee az kaldıı süperman enişteeeyeeeyaz gelıncıklerınınde topiğii olmusss sımdı gorduuummm dahaaa
sibelim hoş geldin..
ne yapıyım bir yandan sana yazıyorum bir yandan aşkoş aradı cumadan çıkmış muhabbet ediyoruz ki
sen ne yaparsın?
HERKESE HAYIRLI CUMALAR BU ARADA
kuzucum ariştekinin mankenin boynunda görüntüsü var. küçük değil.. ooyy yarın daaa alışveriiiişşş, en sevdiğiiimmmmmm
yaz gelinleri var canım.. sen de ilk baharı aç. ben de sonbaharı açıcam
hepimiz burda olsak daha iyiydi ama bişey demiyom neyse. bi orası bi burası başım dönüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?