çıldırmaya az kaldı doktorum nerdee modundayım kuzummm heycanlı aksamı bekliorummm
evet sen de gel kuzumm dugunlerimizin arası 1.5 ay falan olcak cok bişey değilll sende yaz gelini sayılırsınnn
hahahhaa ay lokumummm her mevsimi kapadı 2013 gelinlerii
pastaaam onlarla bırleselım barı hahaha hep bi birleştirme isteğim var nedense bendee ayrı gayrı olmasınn ben buraya zor yetısıom yeaaaauuuww :9.
herkesi yaz gelini yaptıııınnn. bu topikte gereksiz olmaya başladı
ben sonbahar geliniyim
ay yerim seniiiay o kalpli gercekten gorundugu gibi olsunnn kzum noluur noluuuurrr yaaa cok istiorumm
bu arada tepsiyi oralarda bulamazsan bana haber ucur bebişkomm ole magazalar pek yoktur tahminimce o taraflarda...
eger bulabilirsem hala satılıyosa ben sana burdan gonderirim... kuzucuguma nişan hediyemmmm olmuş olur hem
tamam mııı
hahahhaa ay lokumummm her mevsimi kapadı 2013 gelinlerii
pastaaam onlarla bırleselım barı hahaha hep bi birleştirme isteğim var nedense bendee ayrı gayrı olmasınn ben buraya zor yetısıom yeaaaauuuww
aaa dayımlardaaa orda oturuooo veee nurayımızda oraya geliin geliceeekkevlenıncede ordamı olcaksııınn kusuumm?
pastaaammm şirinlemeyeee az kaldıı süperman enişteeeyeeeyaz gelıncıklerınınde topiğii olmusss sımdı gorduuummm dahaaa
bana göre herkes yaz geliniii
mayısta evlenirsen sorucam sanaaaa amaaa
nikah kıyılırken atlarmısım iceri... hayır bu nikah kıyalamaaz o sonbahar gelini olcaktı
die
benim de aklım eski topikte kaldı pastoşummm
birleştirmediler gitti anılarımızı
aaaa nurayycımm ne tarafa geliceksin? ay enişte kim bide tanıdık çıkarmışşben evlenincede burada olucam çook büyük ihtimalle.ayy komşu oluruzz
onunda ezgi diye bi arkadaşı var aslında. yoksa yoksaaa tanışıyo musunuuzz.. adı onur
pendikte oturuyolar canımcım
bizde mesaj atalım mı kazen'e.. herkese.. tüm yöneticilereee
Coooooooooook iyiyimmm bu aksam askımla olcam cunkuuuu su gun hemen bitsin diye bakıyorummm yanımdaki tipin tuhaf hal ve hareketleri bile umrumda deil
sen nasılsın kujucuummm
yok kuzum sanırım tanışmıyoruz. sen nerede oturuyodun canım?
buarada nuraycım mesaj kutunu azcık boşaltırmısın mesajım gitmiyor
be dört buçuk senedir elazığda oturuyorum canım.. ondan önce de istanbul-avcılardaydık.avrupa yakasını iyi bilirimde. karşı bana çok yabancı.
ama nazlimuu, çağlaaam, gizoşum komşularım olcak ordaoooh bide seen varsııın..
be dört buçuk senedir elazığda oturuyorum canım.. ondan önce de istanbul-avcılardaydık.avrupa yakasını iyi bilirimde. karşı bana çok yabancı.
ama nazlimuu, çağlaaam, gizoşum komşularım olcak ordaoooh bide seen varsııın..
ohh haftasonu caya geliriz birbirimize kocişlerimizi alıp...
ohh haftasonu caya geliriz birbirimize kocişlerimizi alıp...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?