'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çıldırmaya az kaldı doktorum nerdee modundayım kuzummm heycanlı aksamı bekliorummm

evet sen de gel kuzumm dugunlerimizin arası 1.5 ay falan olcak cok bişey değilll sende yaz gelini sayılırsınnn

herkesi yaz gelini yaptıııınnn. bu topikte gereksiz olmaya başladı
ben sonbahar geliniyim

hahahhaa ay lokumummm her mevsimi kapadı 2013 gelinlerii

pastaaam onlarla bırleselım barı hahaha hep bi birleştirme isteğim var nedense bendee ayrı gayrı olmasınn ben buraya zor yetısıom yeaaaauuuww :9.

benim de aklım eski topikte kaldı pastoşummm

birleştirmediler gitti anılarımızı

ay yerim seniii ne kadar mutlu olduuum ne kadar düşüncelisin sen öyleee tatlıı kurabiyeemmmm
ben paşacığa söylerim o alsın ordan eğer burda bulamazsam .. ya da ya daaa biz nişan öncesi geliriz oraya zaten. sen beni götürürsün birlikte alırıııızzz

hahahhaa ay lokumummm her mevsimi kapadı 2013 gelinlerii

pastaaam onlarla bırleselım barı hahaha hep bi birleştirme isteğim var nedense bendee ayrı gayrı olmasınn ben buraya zor yetısıom yeaaaauuuww

ben de dedim birleşin anacım ama yok çok ilerdeymişiz biz

aaaa nurayycımm ne tarafa geliceksin? ay enişte kim bide tanıdık çıkarmışş ben evlenincede burada olucam çook büyük ihtimalle.ayy komşu oluruzz

bana göre herkes yaz geliniii

mayısta evlenirsen sorucam sanaaaa amaaa

nikah kıyılırken atlarmısım iceri... hayır bu nikah kıyalamaaz o sonbahar gelini olcaktı

die

ayyyy deli kurabiyem.
keşkeee mayıs olsa ama çok umutlanıyorum sonra. eylüle alışsam iyi olucak

aaaa nurayycımm ne tarafa geliceksin? ay enişte kim bide tanıdık çıkarmışş ben evlenincede burada olucam çook büyük ihtimalle.ayy komşu oluruzz

onunda ezgi diye bi arkadaşı var aslında. yoksa yoksaaa tanışıyo musunuuzz.. adı onur
pendikte oturuyolar canımcım

Coooooooooook iyiyimmm bu aksam askımla olcam cunkuuuu su gun hemen bitsin diye bakıyorummm yanımdaki tipin tuhaf hal ve hareketleri bile umrumda deil

sen nasılsın kujucuummm

ayy yazdım çıkmıştım bi daha da giremedim iyiyim bende canımm. geçen akşam göremedim ben inşallah bu akşam görebilirim de mutlu olarım azcıkkkk

yok kuzum sanırım tanışmıyoruz. sen nerede oturuyodun canım?

be dört buçuk senedir elazığda oturuyorum canım.. ondan önce de istanbul-avcılardaydık.avrupa yakasını iyi bilirimde. karşı bana çok yabancı.
ama nazlimuu, çağlaaam, gizoşum komşularım olcak orda oooh bide seen varsııın..

ohh haftasonu caya geliriz birbirimize kocişlerimizi alıp...

anadolu yakasını 2013 gelinleriyle dolduriiciiizz yiihuuuuwwww

ohh haftasonu caya geliriz birbirimize kocişlerimizi alıp...

eveetttt kuzuum
nişan tepsisi için de yazdım ama yukarda kaldı bidaha yazıyım.. böyle bişeyi düşündüğün için çok teşekkür ederim bitaaanecik kurabiyem çok mutlu oldum. nişan öncesi ben gelirim zaten oraya, götürürsün beni mağazasına alırıız canım.

nuray canım çok beğendim çok kibar gerçekten ama çok para ona o kadar verilirmi bilmiyorum minicik ufacık ama hergün istediğin yerde takablceğn şıklık ve sporlkta kesinlikle alabilirsin

nurayım çağlanının nişan tepsisi çok şık hemen alıcı gözüyle baktım bende çok beğendim sade ve şık şatafatlı hiç sevmyorm dün chakrada aynalı bir tepsi gördüm benimki o olabilir belki

,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…