'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hey allaaammm

sen bi gel buraya ballı dondurmaaammmmm da.... ben bi gül cemaalini göreyimmmm

tepsi işi kolay

o aynalı tepsiye ben de baktım kendiminkini almadan önceee gizoşumm ama annemin onayından gecmedi... bu aldıgım daha şık geldi ona

chakrada cicekli bi tepsi var ferforje mavi... ben de banyoma onu alıcam

o aynalı tepsiye ben de baktım kendiminkini almadan önceee gizoşumm ama annemin onayından gecmedi... bu aldıgım daha şık geldi ona

chakrada cicekli bi tepsi var ferforje mavi... ben de banyoma onu alıcam

onu gördüm oda güzel dün talan ettim orayı hiç bişi bulamazsam bunu alırım

sen senkni nereden almştn kurabiyem

bu ondan değilmiş amaaa benim baktıgımmın uzerinde yazılar vardııı ondan begenmedi annem

bunlar sadeymişş bu sezonunun sanırımmm cok guzellerr

onu gördüm oda güzel dün talan ettim orayı hiç bişi bulamazsam bunu alırım

sen senkni nereden almştn kurabiyem

ümraniyede magazadan aldık kuzum antin kuntin biyer antika seler satıyo

yaa o cicekli tam banyolukk içine spa seti koycaksın... ben banyomu o maviden istiyorum bide böle ucuk mavi ama zor... fayansları değiştirip yarı ahsap kaplama koydurmak gerekcek o kadar da masraf yapmak istemiyorum

değiştirebiliriz cunku evi ilerde :44:

canım 882 tl kolye.. küpe de 1575 tl... benim kolyelerimi bi gör hepsi minnacık şeyler. ben bayılıyorum böyle şeylere
başka bilezik falan istemiyorum erkek tarafından bunu da alırlar heralde paşacığa göstermiştim çok beğendi..
tepside çok güzeeell.. çağloşunkide aynalı çok beğendim

hey allaaammm

sen bi gel buraya ballı dondurmaaammmmm da.... ben bi gül cemaalini göreyimmmm

tepsi işi kolay

ben de mi bi albüm yapsam..
gerçi önceden yapmıştım heralde ama silmişim

Son düzenleme:

tabiki de hadiii yine yaaap kuzummm o zaman mezuniyet balosu fotolarınız vardı bissürü bissürü koy hepsine bakalımmm

o güzel yüzünü bidaha görelimmmmm

facebookundakileri koydum albümüme
herkes albüm yapsıın hee.

ayy yerim ben seniiiiiiiiiiii güzelliiiiiiiiiiiiikkk

kırk bir kere maşallah sizeee ne güzel de sarılmışsınızzz aşk doluu

yalnız bişeye dikkat ettim de ikinizin de dudişlerinin masallahı var sizin cocuk dudaktan ibaret olabilir kuzummm

ay evet
hele heleee onuruuuunn

angelina jolie ki angelina jolie

sizin kızınızı dusunemiyorumm erkekler evinizin onunde kuyruk olur babası da baslarından asagı su doker heralde

bu ondan değilmiş amaaa benim baktıgımmın uzerinde yazılar vardııı ondan begenmedi annem

bunlar sadeymişş bu sezonunun sanırımmm cok guzellerr

canım bu çok sadeydi mağazada aşık oldum yavru tepsiside vardı bide makasa felanda bir süsleme yapcam kıyafete göre :)))))) isteyince bulunuyor demi bizimde tarzımıza göre canım hem sade hem şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…