eveetttt kuzuum
nişan tepsisi için de yazdım ama yukarda kaldı bidaha yazıyım.. böyle bişeyi düşündüğün için çok teşekkür ederim bitaaanecik kurabiyemçok mutlu oldum. nişan öncesi ben gelirim zaten oraya, götürürsün beni mağazasına alırıız canım.
nuray canım çok beğendim çok kibar gerçekten ama çok para ona o kadar verilirmi bilmiyorum minicik ufacık ama hergün istediğin yerde takablceğn şıklık ve sporlkta kesinlikle alabilirsin
nurayım çağlanının nişan tepsisi çok şık hemen alıcı gözüyle baktım bende çok beğendim sade ve şık şatafatlı hiç sevmyorm dün chakrada aynalı bir tepsi gördüm benimki o olabilir belki
,
Eki Görüntüle 421076 Eki Görüntüle 421078
o aynalı tepsiye ben de baktım kendiminkini almadan önceee gizoşumm ama annemin onayından gecmedi... bu aldıgım daha şık geldi ona
chakrada cicekli bi tepsi var ferforje mavi... ben de banyoma onu alıcam
onu gördüm oda güzel dün talan ettim orayı hiç bişi bulamazsam bunu alırım
sen senkni nereden almştn kurabiyem
canım 882 tl kolye.. küpe de 1575 tl... benim kolyelerimi bi gör hepsi minnacık şeyler. ben bayılıyorum böyle şeylerenuray canım çok beğendim çok kibar gerçekten ama çok para ona o kadar verilirmi bilmiyorum minicik ufacık ama hergün istediğin yerde takablceğn şıklık ve sporlkta kesinlikle alabilirsin
nurayım çağlanının nişan tepsisi çok şık hemen alıcı gözüyle baktım bende çok beğendim sade ve şık şatafatlı hiç sevmyorm dün chakrada aynalı bir tepsi gördüm benimki o olabilir belki
,
Eki Görüntüle 421076 Eki Görüntüle 421078
hey allaaammm
sen bi gel buraya ballı dondurmaaammmmm da.... ben bi gül cemaalini göreyimmmm
tepsi işi kolay
canım 882 tl kolye.. küpe de 1575 tl... benim kolyelerimi bi gör hepsi minnacık şeyler. ben bayılıyorum böyle şeylere
başka bilezik falan istemiyorum erkek tarafından bunu da alırlar heraldepaşacığa göstermiştim çok beğendi..
tepside çok güzeeell.. çağloşunkide aynalı çok beğendim
ben de mi bi albüm yapsam..
gerçi önceden yapmıştım heralde ama silmişim
tabiki de hadiii yine yaaap kuzummm o zaman mezuniyet balosu fotolarınız vardı bissürü bissürü koy hepsine bakalımmm
o güzel yüzünü bidaha görelimmmmm
arkadaş listemi kontrol ediyim tanımadıklarımı siliyim deee
hem siyah saçlarımı da görüün..
arkadaş listemi kontrol ediyim tanımadıklarımı siliyim deee
hem siyah saçlarımı da görüün..
facebookundakileri koydum albümüme
herkes albüm yapsıın hee.
ayy yerim ben seniiiiiiiiiiii güzelliiiiiiiiiiiiikkk
kırk bir kere maşallah sizeee ne güzel de sarılmışsınızzzaşk doluu
yalnız bişeye dikkat ettim de ikinizin de dudişlerinin masallahı var sizin cocuk dudaktan ibaret olabilir kuzummm
Nurayııımmmm bir kez daha maşallah size kiii
bu ondan değilmiş amaaa benim baktıgımmın uzerinde yazılar vardııı ondan begenmedi annem
bunlar sadeymişş bu sezonunun sanırımmmcok guzellerr
nurayım ballım fotolar çok güzel eve gidince bidaha bidaha bakacağım çok beğendim kocaman maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?