'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çağlam ben senin tepsinden biryerde gördüm ama nerede hatırlaymıyorum dikkatli baktımda birde lila çok iyi seçim çok hoş tepsiye yoğunlasınca detaylara daha iyi bir baktım

nuraycımm çok güzel fotolarr maşallah canımm sizeeee nasılda yakışmışsınız senin güzelliğinede ayrı bir maşallah

angelina jolie ki angelina jolie

sizin kızınızı dusunemiyorumm erkekler evinizin onunde kuyruk olur babası da baslarından asagı su doker heralde
yaaa evet bizim kızımız olsuuunnn

ayyy nuray ne güzelmişsin yaa
maşallah size çok yakışıyosunuz canım Allah hiç ayırmasın
amin kuzucum, sevenler hiç ayrılmasııııınn

milyonlarca aynı cevabı yazmışım, nurayın güzelliği başımı döndürdü

nuraycımm çok güzel fotolarr maşallah canımm sizeeee nasılda yakışmışsınız senin güzelliğinede ayrı bir maşallah
teşekkür ederiz canım.

özgem,ezgim sizde koyun fotocuklar

çağlaam, bak albümüme yeni bi foto koyucam. arkadaşım.. ya senin böörtlenini arkadaşıma çok benzettim. bakta siliyim sonra cicim

nuraycımm kocamannn maşallah sana, sizeeee Nazar
size de maşallah tubacım :)

ben de koycam ama eski üyeyim ya bi sürü kişi var listemde
onları eleyip öyle koyayım
deşifre olmayalım millete

ben de öyle yaptım canım.. bir iki sefer selamlaşıp sonradan muhabbetim olmayan kişileri sildim
sen nişan fotoğraflarını da koy .. sonra darısı başıma artıııkk :116:

ben çıkıyorum kuzucuklarım.. çağlaa albümüme bak son eklediğim arkadaşımın fotoğrafına akşama da booooll romantik dakikalar diliyorum size
hepiciğinizi öpüyoruum

bende koydummmm :)) ama işte olduğum için çok fazla ekleyemedim telden çektiklerimizi koydum genelde kızlar

Ezgicim çok tatlısınız maşallah, kalpleriniz ilk günkü gibi çarpsın her daim.

Özgeemm, hemşocann senden de bekliyorum

Ezgicim çok tatlısınız maşallah, kalpleriniz ilk günkü gibi çarpsın her daim.

Özgeemm, hemşocann senden de bekliyorum

Aminn Pelincimm. 4yıldır hiç geçmedi heyecanımız, bir ömür geçmez inşallahhh..sanada sevdiceğinle aşk dolu bir diliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…