Aminn Pelincimm. 4yıldır hiç geçmedi heyecanımız, bir ömür geçmez inşallahhh..sanada sevdiceğinle aşk dolu bir diliyorum canım
peloşum koydum 2 danee
listede çok insan var o nedenle elemeden koymak istemiom pek
hem nişan fotolarını da koycam ki sonraaa
kızlar bende ekli değilsiniz davet gönderdim size kiii :)))
benmde albümüm var hepimizin albümleri olmuş oldu artık
Ben hiiiiç incelemedim vallah kim var kim yok die
Bekliyor olucam canımm nişan fotograflarını daa, çok güzelsin Özgemmm, renkli gözleeer, kızıl saçç.. ııımmmm tadından yenmiyor
kabul ettimmmm maşallah canım Allah hiç ayırmasın sizi de
peloşum trakya kızanıyım işte senin gibi ondan öle tipim
Ezgicim size de maşallahh yüzünüz her zaman böyle gülsünn
2013 mayıs gelini buradaaaa hatta 18 mayıs diyoruz.ben de gizem kızlar merhaba.şimdilik asker yolu gözlüyorum.nişanlım eylülde gelecek nikahımızı yapıcaz inşallah.
2013 mayıs gelini buradaaaa hatta 18 mayıs diyoruz.ben de gizem kızlar merhaba.şimdilik asker yolu gözlüyorum.nişanlım eylülde gelecek nikahımızı yapıcaz inşallah.
kabul ettim ve baktım çok tatlısınız canımo sıcaklığınız,sevginiz hep dahada artsın inşallah
teşekkür ederim tubacım
Ezgicim çok tatlısınız maşallah, kalpleriniz ilk günkü gibi çarpsın her daim.
Özgeemm, hemşocann senden de bekliyorum
ayyy maşalllah maşalllah göze gelllllen sevdiğim göz rengi maşalllah amanda nazar değmesin çokta yakışmıssınız
herkes güzel olur bir topikte bu kadar mükemmelliz kızlar
kabul ettimmmm maşallah canım Allah hiç ayırmasın sizi de
peloşum trakya kızanıyım işte senin gibi ondan öle tipim
Aramıza hoşgeldin gelincikk2013 mayıs gelini buradaaaa hatta 18 mayıs diyoruz.ben de gizem kızlar merhaba.şimdilik asker yolu gözlüyorum.nişanlım eylülde gelecek nikahımızı yapıcaz inşallah.
pelincimm fotolarına baktım maşallah maşallah nasılda güzel pozlar onlarAllah hiç ayırmasın canım çok tatlısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?