kızlarr hepiniz cok tatlısınız masallah
nazar degmesin...
güzel baslayan günüm rezil oldu oluorrr
yagmur bastırcak birazdan hava berbat askım da cıkmadı goremicem bugun sanırım
toplantıdan sonra yanımdakiyle de atıstımmm
baska ne kadar daha rezil olabilr acaba merak ediorum
kızlarr hepiniz cok tatlısınız masallah
nazar degmesin...
güzel baslayan günüm rezil oldu oluorrr
yagmur bastırcak birazdan hava berbat askım da cıkmadı goremicem bugun sanırım
toplantıdan sonra yanımdakiyle de atıstımmm
baska ne kadar daha rezil olabilr acaba merak ediorum
çağlam ben senin tepsinden biryerde gördüm ama nerede hatırlaymıyorum dikkatli baktımda birde lila çok iyi seçim çok hoş tepsiye yoğunlasınca detaylara daha iyi bir baktım
çağlaam, bak albümüme yeni bi foto koyucam. arkadaşım.. ya senin böörtlenini arkadaşıma çok benzettim. bakta siliyim sonra cicim
canımmm görüşebilirsin inşallah aşkınlaaa
yanındaki için de kendini hiçç üzme boşver kuzum takma kafanaaa
Burda sabahtan beri yağmur yağıyor felaketti hava buz, karşı odada klima bile çalıştırdılar canım..
Kurabiyeeemm nolduu canım beniiimmm neden atıştınız?
İnşallah sevdiceğinle kavusursunuzz balımmmm
Çağlacım burası da buz gibi valla..eve nasıl gitçem bilmiyorum :18:
o nedenle seneye mayıs ayında yapmıcam ben düğünü..baksanıza bi günü bi gününü tutmuyo resmen
aşkınla inşallah görüşürsünüz canım benim
kuzum o pembe lila gibi mi cıkmıs resimde :)
kurdelam pembiş diiii
gercekten andırıyor biraz ama benim bogurtlen bu cocugun iki katıdır heralde kuzummmm
aaa dur tekrar bakayım ama çok sevdim çok asil ve sade herşeyin olduğu gibi çağlam
off burdada hava berbat kendime ciciler bakcaktım ama eve gitsem iyi ederim herhalde kızlar
pelommmm akşam eve gidince sana mailll atcam ballı lokmam
ay evet yagmur fena bastırdın bu sefer
inşallah canımmmmmsuan ona ihtiyacım var acayippp
ben de mayıstan cekindigim icin haziran diorum amaaa hiç belli olmuyor havalar
resimlerinize de ayrıntılı baktımmm ne güzelsin sen ölee masallah
ezgim de öleeeyüzünüz hep gülsün resimlerdeki gibi
Saçmalamış gerçekten şöyle iddialaşan insanları sevmıorum kurabiyeemm, neyin kavgasındakiiii??inşallah canımmmm ama pek umudum yokkk
patron bi kitap için teklife once 3500 dedi sonra 3000 e cekti herkes de duydu bende hemen not aldım
toplantıdan cıktık 3500 dedi diye iddia etmeye basladı ama nasıl gorceksin tutturdu resmen bıraksalar dovcek beni o derece
bende patronu aradım yanında dedim 3000 demiştik dimi? patronda evet dedi bu sefer de ee sen 3000 demiştik dimi dersen öle der tabi dedi
ya sabııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrr
sonra dier iki editör arkadasdan biri de gelip evet 3000 diince sustu
sinir ediyo beni...
umarım gorurum askımı unuturum az onceki sacmalıgı
aaa dur tekrar bakayım ama çok sevdim çok asil ve sade herşeyin olduğu gibi çağlam
off burdada hava berbat kendime ciciler bakcaktım ama eve gitsem iyi ederim herhalde kızlar
pelommmm akşam eve gidince sana mailll atcam ballı lokmam
offfff iş yernde iddalasan insanlardan bende rahatsızım yemin edyorum herseyi silip gdesm gelyor sırf çalsmak mutlu olmak istyorm ama mutsuzum huzurm 0
Allah paradan önce huzur versn sırf evim olsun dye essek gbi çalsyorm ama sabrım kalmıyor
englısh home ve linense ugradm birkac parca cici aldım
offfff iş yernde iddalasan insanlardan bende rahatsızım yemin edyorum herseyi silip gdesm gelyor sırf çalsmak mutlu olmak istyorm ama mutsuzum huzurm 0
Allah paradan önce huzur versn sırf evim olsun dye essek gbi çalsyorm ama sabrım kalmıyor
englısh home ve linense ugradm birkac parca cici aldım
gizemim en önemlisi huzur gerçekten..allah hepimizin emeklerinin karşılığını verisn inşallah
şu nişanı atlatsam da ben de ciciler alsam çeyizime
bu arada birazdan sevdicek ve ailesi almaya gelcek beni ve onların bi yakınlarının düğünlerine gitçez
pek içli dışlıyız bu aralar kendi anam babamdan çok onları gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?