'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canımmm görüşebilirsin inşallah aşkınlaaa

yanındaki için de kendini hiçç üzme boşver kuzum takma kafanaaa

Burda sabahtan beri yağmur yağıyor felaketti hava buz, karşı odada klima bile çalıştırdılar canım..
Kurabiyeeemm nolduu canım beniiimmm neden atıştınız?
İnşallah sevdiceğinle kavusursunuzz balımmmm

çağlam ben senin tepsinden biryerde gördüm ama nerede hatırlaymıyorum dikkatli baktımda birde lila çok iyi seçim çok hoş tepsiye yoğunlasınca detaylara daha iyi bir baktım

kuzum o pembe lila gibi mi cıkmıs resimde :)

kurdelam pembiş diiii

çağlaam, bak albümüme yeni bi foto koyucam. arkadaşım.. ya senin böörtlenini arkadaşıma çok benzettim. bakta siliyim sonra cicim

gercekten andırıyor biraz ama benim bogurtlen bu cocugun iki katıdır heralde kuzummmm

çağlam evet ayy kapkaranlık oldu eve yetişebilsydik yaaaa evden izlerdim ben sende aşkoşunda romantik gezerdin ıslanarak aşıkalr gibi
YENİ GELİNCİK HOŞGELDİN ALLAH KAVUSTURSUN

Çağlacım burası da buz gibi valla..eve nasıl gitçem bilmiyorum :18:
o nedenle seneye mayıs ayında yapmıcam ben düğünü..baksanıza bi günü bi gününü tutmuyo resmen
aşkınla inşallah görüşürsünüz canım benim

canımmm görüşebilirsin inşallah aşkınlaaa

yanındaki için de kendini hiçç üzme boşver kuzum takma kafanaaa

inşallah canımmmm ama pek umudum yokkk

patron bi kitap için teklife once 3500 dedi sonra 3000 e cekti herkes de duydu bende hemen not aldım

toplantıdan cıktık 3500 dedi diye iddia etmeye basladı ama nasıl gorceksin tutturdu resmen bıraksalar dovcek beni o derece

bende patronu aradım yanında dedim 3000 demiştik dimi? patronda evet dedi bu sefer de ee sen 3000 demiştik dimi dersen öle der tabi dedi

ya sabııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrr

sonra dier iki editör arkadasdan biri de gelip evet 3000 diince sustu

sinir ediyo beni...

umarım gorurum askımı unuturum az onceki sacmalıgı

hoşbuldummm iyi oldu oldu bu konuyu buldum.eylül nikahı eş durumu için gerekiyor.sonuç olarak gelinliğimi 2013 te giyicem düğün 2013te, ev kurma eşyalar hepsi 2013 e girince başlayacak evet ben de bir 2013 geliniyimmm.

ay evet yagmur fena bastırdın bu sefer

inşallah canımmmmm suan ona ihtiyacım var acayippp

ben de mayıstan cekindigim icin haziran diorum amaaa hiç belli olmuyor havalar

resimlerinize de ayrıntılı baktımmm ne güzelsin sen ölee masallah

ezgim de öleee yüzünüz hep gülsün resimlerdeki gibi

kuzum o pembe lila gibi mi cıkmıs resimde :)

kurdelam pembiş diiii

gercekten andırıyor biraz ama benim bogurtlen bu cocugun iki katıdır heralde kuzummmm

aaa dur tekrar bakayım ama çok sevdim çok asil ve sade herşeyin olduğu gibi çağlam

off burdada hava berbat kendime ciciler bakcaktım ama eve gitsem iyi ederim herhalde kızlar

pelommmm akşam eve gidince sana mailll atcam ballı lokmam

ay gizomm benim yaaa teşekkür ederimm bitanemmm

sağol çağlammm o senin güzelliğinn inşallah ama inşallah kavuşursun aşkına kuzum yaa

gelincikler ben çıkıyorum son 20 dk yetiştirmem gereken işler var. bir yandanda eve nasıl gitceğimi düşünüyorum hava berbattttt:18: çoook kocaman öptüm sizleriiiii

çağlam çok teşekkür ederim o senin güzelliğin canım benim

kızlar ben çıkıyorum ve hepinizi öpüyorummm
iyi haftasonları canlarım

Saçmalamış gerçekten şöyle iddialaşan insanları sevmıorum kurabiyeemm, neyin kavgasındakiiii??
Sakinn ol bebegimmmm tamam mıı aşkınn da yoksa biz varııızzz heeemmm

Ayyy heyecannlandım gizooommm

offfff iş yernde iddalasan insanlardan bende rahatsızım yemin edyorum herseyi silip gdesm gelyor sırf çalsmak mutlu olmak istyorm ama mutsuzum huzurm 0

Allah paradan önce huzur versn sırf evim olsun dye essek gbi çalsyorm ama sabrım kalmıyor

englısh home ve linense ugradm birkac parca cici aldım

gizemim en önemlisi huzur gerçekten..allah hepimizin emeklerinin karşılığını verisn inşallah
şu nişanı atlatsam da ben de ciciler alsam çeyizime

bu arada birazdan sevdicek ve ailesi almaya gelcek beni ve onların bi yakınlarının düğünlerine gitçez
pek içli dışlıyız bu aralar kendi anam babamdan çok onları gördüm

önemsiz insanları takma kafana gizemcim boşveeerrr. böyle yap onlara cicilerinide güle güle kullan tatlım

aman maşallah canım hep böyle olunn bir an önce benimde o güzel telaşlarım başlasa keşkee
bende işten geldim dinlenmeden mutfağa girdim.anacığımın canım poğaça çekmiş ona poğaça ve kurabiye yaptım

Son düzenleme:
Birazcık foto koyayım
Bu takı setim canlar

bu da alyansım ve tektaşım
pek belli olmuyo ama alyansın tam orasından küçük küçük taşlar geçiyo

Kızlaar selamm

Bugünn işten erkenn cıktık eve geldim canım sıkıldı carsıya cıktımm boş boş gezerken kuyumcuda yuzuk bakan arkadasımı gordum ve atladım yanınaa:)) haziran da nişan yapıcakmış, yuzuklerni gosterdi bana.. bende su her zaman begendiğim klasik bombeli yuzuğu denedim İLK KEZ en kalın olanlar parmişlerimm kucuk oldugu için buyuk durdu bi incesi daha zarif ve asill.. nişan ve düğünle ilgili herşeyi konustumm haziran da nişan yapıcaklar ama evleri tutulmuss mobilyaları beyaz esyaları herseyi alınmıss tarabya ya gelin gidiyor:) mobilyaları istikbal, beyaz esyaları bosch tercih etmişler daha doğrusu arkadasımaa bi tek tamam demek dusmus ki bu konuda biraz dertli... cunku kimse onun fikrini sormamış hatta cocuğun ailesi o kadar oldu bittiye getirmiş ki henüz evlenme teklifi bile almamış

arkadaşım yuzuk begeniyormus erkek tarafı bu ucuz deyip almıyormuş.. böylesini gerçekten ilk defa gordum ve duydum mecaz mı soluosn diorm kıza yok hayır gercektenn dioo bayagı bi şaşırdımm

takı setlerii dahaa bu muhabbetler donmeden oncee alınmıss tabi arkadasıma sen bunu begenır mısın die sorulmamış... nişan içinde ozel inci tasarım yaptırmıslarr...

beraber yemek yedik, biraz dertleştik.. çok dolmuş bıktım bu hengameden dio bitse de kurtulsam dioo.. tatlı telaşı falan kalmamış yanii

gerçi bu biraz erkek tarafından kaynaklanıyor kısaca herşey oldu bittiye getirilmiş, üzüldümm

hakkında hayırlısı olsun inşallahhh

az öncee eve geldimm, uzerimde dee bir ağırlık bir ağırlık

arkadasım anlatırkenn ben yoruldumm galbaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…