'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Arkadaşın için üzüldüm kuzum ya

içine sine sine alabilseydi kendi seçebilseydi keşke herşeyiniii

hepimizin hakkında hayırlısı, arkadaşın için de hayırlı olur inşallah bebeğimmmm

Selam kızlar... Hepinizi özledim... Beni soracak olursanız da hayatım aynı devam ediyor...
Hayatııııımmmm bendee senii çoook özledimmmmmm gelll topicimizeee amaaa(
Arkadaşın için üzüldüm kuzum ya

içine sine sine alabilseydi kendi seçebilseydi keşke herşeyiniii

hepimizin hakkında hayırlısı, arkadaşın için de hayırlı olur inşallah bebeğimmmm

Tuğbaammm hoşgeldinn tatlımmmm

Canımm aslında sinmemiş değil sadece cok aceleye getirildiği için canı sıkkın.. herşeyin ama herşeyin en kalitelisi en pahalısı en guzeli en iyisi alınmış ama kıza zaman tanınmamış... Hiç sormamışlar siz hazır mısınız diee ki arkadasm seneye nisan-mayıs istiyordu bugun kuyumcuda gorunce de sasırdım zatenn hemen girdimm yanına o yuzden:) Biiii de bii deee ben ve coğu arkadasımm cabamızla eksiklerimizi alıoruzz meselaa ama arkadasımın bir çöpü bilee yok bugun diorum yemek takımın var mı? yok.. tencere takımın var mı? yok.. kız hazırlamamış hiç kendini çünkü ama o da haklı boyle olacağını bilemezdi.. çocuk okulunu bitirdi çok da güzel bir işe girdi ailede şimdi direk baş göz etmeye bakıyor... ilişkileri de 5 yıllık aslında dile kolay...
Normaldee hani burda okuoruzz, erkek tarafı almıyor yapmıyor çekimser kalıyor ya da zamana yayıyordu ama bunlarda tam aksi söz konusu...
ya dusunebiliyor musun kaynanası bu alyans cok ucuz diyor ve aldırmıyor şaka gibi geldi bana acıkcası

aynen canımm hakkımızdaa ve arkadasımın hakkında da hayırlısı tatlımmmmm...

Son düzenleme:

hoşbuldum kuzucummm nasılsınnn

şaka gibi gerçekten

uyku vakti geliyo sanırım artık benim yavaştan öpüyorum seni canımcım iyi gecelerrr

Son düzenleme:

canım takı setinde yüzüklerinde çok hoş bende öyle beyaz ve sarı altın karışımı bişiy istiyorum çok güzel herşeye uyumu olucaktır güle güle kullan canım

pelom bana hiç yabancı gelmedi bu olay çağlamada anlatmıştım benim evlenen ne kadar arkadaşım varsa oğlanların anası dadısı herkes yok salonda yapmam kır düğünü olcak yok benim oğluma bellondan o kadar para döküp alcam kolu komşu gelirse ne derim muhabbetleri

hattaha arkadaşımın beğendiğine ucuz bunlar dediler kızda inadına ucuz ve sadelleri aldı oğlanın anası şatafat istiyordu

çoğu arkadaşımda el üstünde tutuldu madfdiyatla değil ama benm arkdşlarmda sevmyoo işte ters tepti bu ayaklarına gül dökülmesi olayı gibi bide karar veriyorlar yaa arkadaşm durumları olmasalardı keşke mahfettler gönülleri olsun die aldğm ne varsa nikah basıp değiştircem görgüsüz değiler ama bölede olmaz gösteriş sevmiyorum demişti halbukii sade şelerde pahalı illla paracıklarını harcıyorsan düzgün alll yahuu

ben demiştim kalınlar sana olmaz pelom bende denedm parmaklarm minik ve ince 15 yaşında bir kızın eliyle aynıdır herhalde boyuma göre ters orantılı el ve parmaklarım bana ince yüzük yakışıyor bunu benmki bile söledii herkes yüzüğümü görebilsin die kap kalın alacakken deneyince göze hitap etmedğni anladı nedense millet ince üzüğü farkedemyorms yüzüğün kalını ve hiç çıkmayanı makulmuşşş

pelommm eve geldimmmmm ve fonda şarkı çalıyor düşünüyorumda bu şarkı çıktığında ben daha doğmamıştım annecikle babacık bu şarkıda dans etmiş olabilirmi olabilir neden olmasın

[video=youtube;MLxTEV5vpyg]http://www.youtube.com/watch?v=MLxTEV5vpyg[/video]

Tubaaammmm iyi geceleeerrr kuzummmmm

Gizom bu gösteriş bu şatafat bu bencillik nie bu kadar ya hu.. tamam pahalı olsun da yani bilmiorum ama sokağa para saçmaktan baska birşey değil bu... gösteriş sevmem gizomm hemde hiç sevmem... sade ve ince ayrıntılar varken göze sokmak niee??

kalın çok kötü durdu yaaa gizom soylemiştin bana suphelerim vardı zaten sen soylediğinden beri bugun denedim ve olmadığını gordum içimde kalmadı gizomm.. ne ince ne kalın tam ortasını buldum bombelinin. ama eminim evren begenmeyecek. o sıradışı şeyleri seviyor sadelik yanlısıdır malum başak ama herkeste olmayan olmalı onda oyle bi psikopatlık var bu konuda anlasmayı umit etsemde alyansla ilgili giderek umidimi yitiriyorum

gizommm evineee hoşgeldinnn felekten bir gece caldınn bende arkadsmn derdine ortakk oldumm guzeldi herşey:)
şarkıyı dinlemiştim daha önce balım ayrıca anniciklerimiz ve babişlerimiz daha önce bu şarkıda dans etmiş olamaz mıı olabilir elbettee gizommm

Buu da benden sanaa ve diğer tum gelinciklerime gelsinnn

[video=youtube;Z7b37l_B4vI]http://www.youtube.com/watch?v=Z7b37l_B4vI[/video]

ya canawar kediler adslin kablosunu kemirmis giremiorum nete gelinciklerim albumlenmis cook guzelsiniz bebikler heep mutlu olun emii

pelom geçen yıl biteydi benimkinin okulu belki bu yıl bende öle olurdum ablası olduğu halde bekar benmkne babası diyor okul bitsin hemen evlen aynı şeler bana olmaz inşallah hemen baş göz derdine düşmezler inşallah ailler bir olup yollcu edebilirler bizi gibi geliyor bana kata kulle yapcaklar gibi gelior

arkadaşında aşar bunlar aşılmıcak şeler değil bana olsa bende kızarım sesizce herhalde düşüncesizlik ama evlennce kapılar kapanınca olmaz bişi

kızlar bugün bütün sınavları açıklandı hepsi 70 in üstünde notlar finalde 50 ile yatarak geçicek galibaağustosta asker olma olaslığı yüksek alırlarsaa

pelommmm bencede bombeli ama daha incesi bizim parmakcıklarımıza yakışır, ama benmkde dertli illa sennki farklı olcak dimi dimi özel yapım der hep benimki çok sade olsunda sıradışı olsunda diyorum pelom bu konuda başaklığımı konuşturrum ama alyansta erkeklerede yakışıp yakışmamıs önemli bu detayları kuyumcu yapar allahtan he

ohhh sende arkadaşına ortak oldun gördün neler neler yaşayanlar var şükredelim ne güzel geçinip gidiyor herşey şimdilik bu girdap bizide çekcek die korkuyorum hayatımın hızla değişmesinden korkuyorum şu güne kadar kaçtığımı gündemden uzak tutuğm herşey gündeme gelicek özellikle aaa giz geitmrş sevgilisin aaa şöle aaa böle dicek insanlardan korkuyorum pelommm olabildiğince kendmi tanıtmamaya unuttrmaya çalşssmda bu küçück yerde dikkatli davrnmalıyım gibi

o zaman bu şarkı gelinciklere ben bunlarla kopuyorumda kopuyorum kiii

[video=youtube;4NcmcJT3Ddg]http://www.youtube.com/watch?v=4NcmcJT3Ddg[/video]

Gizomm inşallah oldu bitti hoş olmuo ciddennn..

eniştemii tebrikk ediorumm gizoooommmm çok başarılı kii ooooooo maşallahh geçsn sınavlarını sonraa daaaaa vatan ona emanet gizomm Sendee buradaaa günn sayannn gelincikkkk

al işte başaklığını konusturuyorsn gizommm :)) alyanslarımız nası olcakk merak ediorummm ya aslında etmiorm yaa nasısaaa ben 2014 geliniyimm zamanı gelince gorcemmm

milletin laflarından bende korkuorum gizommm aslında umursamamak istiorum ama olmuooo.. illa bi yerlerden pürüz çıkıo ne yazıkkiii sen dikkatlisin gizom zaten sevdicek adaya da gelmiyorki sıkıntı olmaz hiiiççç:) ferah tut içiniii:)

Veee ayrıcaa ayrıcaaaa gizomm pink martini bayılırımm şarkı da ilaç gibi geldi bu saatte sen benim neşe kaynağımsın canım arkadasımm iyi ki varsınnn:)) muzik zevkimiz de aynııııı bizimm geçmişten bir bagımız olmalı gizom bu kadarı fazla

gün sayan gelincik olcam canım tebrik için sağol varol pelommm benim

2014 var daha bende öyle olmayı uygun görüp seni yalnız bırakmıyorum yavaştan alırız onları çeyizden çok şeyi aldık zate be pelom borçlanmadan evlenecez gibi sankiii demi

ahhh ahh püzüler keşke çıkmasalar ve ben keşke millet ne der kaygısıyla kendimi sıkmasaydm gözümde büyütmüşm annem nede çok sevdim hemide dedi o çocuktn bişey istemem ben kuzum herkes kendi şanını yaratır o öğrenci ilerde çalıştığındada seni nasıl güç duruma sokmuyorsam senin sevdiğin benm oğlumdur destek olurum dedi anniş

ayyyy şarkılar çok güzel pink martiniyi canlı dinlemek istiyorum pelommm ne güzel olur onu canlı canlı dnlesek yahuuu sende benim balımsın seninle konuşunca rahatlıyorum bende kiiiiii

çağlam nerelerde yahuuuu gelmedi bu gece ama

Günleriiii beraber sayarız ki gizommmm

borç istemiorm zaten kuzum yaa evlenmeden once cekmişiz cefayı evlenince sürelim bari sefamızı

annenn çok haklııı gizoommmm ve çok mantıklı dusunuyoorr ne guzelll şanslıyızz gizom şanslıyızz annelerimizz bilinçliiii.. kiii sevdiceğinin çok güzel biii bölümü varr ben inanıorum kii iş hayatnda oldukça başarılı ve yuksek mertebelere gelecek gizommmm..

ikimizdee terapi yapıoruzz karsılıklı gizommmm:))) işyerndee klavyemi değiştiriorm balım snnle mailleşirken ses yapmasn die ozellikle microsoft alıormm bol bol yazısalım diee

biii deeeee gizoommm Zaz daaa cok guzell olur kii canlı canlıııı:))

işteee mutluluğunnn şarkısıııı cok paylasasımm geldiiii

[video=youtube;Tm88QAI8I5A]http://www.youtube.com/watch?v=Tm88QAI8I5A&ob=av2e[/video]

bi tane arkadasımm varr bu sarkıyı ilk bnmlee dinlemiştiii ve Çorludann yanımaa gelmştii o zamanlarr arabam vardı bu muzikte sonn ses deli gibi soylerekk gezdirmiştim onuuuu:)) otobandaa açtık tabiii sesii

şimdi ne zamannn dinlesee hemen beni ararrr :))) bii an onu aramak geldi içimden ama gecenın bu saatnde arasam sanırımmm bana kızaarr

Günaydıııııııınnnnnnn :))

Tuğbaamm nasılsınn canım benimmmm? Akşam çıkmışsınnn hemenciikkk(

iyiyim canımcıımm sen nasılsınn ? Bu ara gözlerim pek bir ağrıyor kuzum akşamda yine ağrımaya başlayınca daha fazla zorlamak istemedim

İyiyimmm çok şükürr canımm benimm böylee bi günde çalışmakk kötü:/ Amaaa her zaman güzel yönden bakıyorum ben kesmem gereken bi sürüüü faturam var o yuzdenn çalıştığımm için mutsuzz değilimm Tekk sorunn uykumu almamış olmakk

Geçmiş olsun bebegiiimm bu arada göz damlası falan kullanıyor musunn? Benimde gözlerim ağrıyoo bilgisayarr başındaa ama isyan etmeye hakları yookk bebekler gibi bakıorum onlara şirkette lenslee, evde gözlükleee besliormm gözcüükklerimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…