- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Kızlaar selamm
Bugünn işten erkenn cıktık eve geldim canım sıkıldı carsıya cıktımmboş boş gezerken kuyumcuda yuzuk bakan arkadasımı gordum ve atladım yanınaa:)) haziran da nişan yapıcakmış, yuzuklerni gosterdi bana.. bende su her zaman begendiğim klasik bombeli yuzuğu denedim İLK KEZ en kalın olanlar parmişlerimm kucuk oldugu için buyuk durdu bi incesi daha zarif ve asill.. nişan ve düğünle ilgili herşeyi konustumm haziran da nişan yapıcaklar ama evleri tutulmuss mobilyaları beyaz esyaları herseyi alınmıss tarabya ya gelin gidiyor:) mobilyaları istikbal, beyaz esyaları bosch tercih etmişler daha doğrusu arkadasımaa bi tek tamam demek dusmus ki bu konuda biraz dertli... cunku kimse onun fikrini sormamış hatta cocuğun ailesi o kadar oldu bittiye getirmiş ki henüz evlenme teklifi bile almamış
arkadaşım yuzuk begeniyormus erkek tarafı bu ucuz deyip almıyormuş.. böylesini gerçekten ilk defa gordum ve duydummecaz mı soluosn diorm kıza yok hayır gercektenn dioo bayagı bi şaşırdımm
takı setlerii dahaa bu muhabbetler donmeden oncee alınmıss tabi arkadasıma sen bunu begenır mısın die sorulmamış... nişan içinde ozel inci tasarım yaptırmıslarr...
beraber yemek yedik, biraz dertleştik.. çok dolmuş bıktım bu hengameden dio bitse de kurtulsam dioo.. tatlı telaşı falan kalmamış yanii
gerçi bu biraz erkek tarafından kaynaklanıyor kısaca herşey oldu bittiye getirilmiş, üzüldümm
hakkında hayırlısı olsun inşallahhh
az öncee eve geldimm, uzerimde dee bir ağırlık bir ağırlık
arkadasım anlatırkenn ben yoruldumm galbaaa
Hayatııııımmmm bendee senii çoook özledimmmmmm gelll topicimizeee amaaaSelam kızlar... Hepinizi özledim...Beni soracak olursanız da hayatım aynı devam ediyor...
Arkadaşın için üzüldüm kuzum ya
içine sine sine alabilseydi kendi seçebilseydi keşke herşeyiniii
hepimizin hakkında hayırlısı, arkadaşın için de hayırlı olur inşallah bebeğimmmm
Hayatııııımmmm bendee senii çoook özledimmmmmm gelll topicimizeee amaaa(
Tuğbaammm hoşgeldinn tatlımmmm
Canımm aslında sinmemiş değil sadece cok aceleye getirildiği için canı sıkkın.. herşeyin ama herşeyin en kalitelisi en pahalısı en guzeli en iyisi alınmış ama kıza zaman tanınmamış... Hiç sormamışlar siz hazır mısınız diee ki arkadasm seneye nisan-mayıs istiyordu bugun kuyumcuda gorunce de sasırdım zatenn hemen girdimm yanına o yuzden:) Biiii de bii deee ben ve coğu arkadasımm cabamızla eksiklerimizi alıoruzz meselaa ama arkadasımın bir çöpü bilee yok bugun diorum yemek takımın var mı? yok.. tencere takımın var mı? yok.. kız hazırlamamış hiç kendini çünkü ama o da haklı boyle olacağını bilemezdi.. çocuk okulunu bitirdi çok da güzel bir işe girdi ailede şimdi direk baş göz etmeye bakıyor... ilişkileri de 5 yıllık aslında dile kolay...
Normaldee hani burda okuoruzz, erkek tarafı almıyor yapmıyor çekimser kalıyor ya da zamana yayıyordu ama bunlarda tam aksi söz konusu...
ya dusunebiliyor musun kaynanası bu alyans cok ucuz diyor ve aldırmıyorşaka gibi geldi bana acıkcası
aynen canımm hakkımızdaa ve arkadasımın hakkında da hayırlısı tatlımmmmm...
Birazcık foto koyayım
Bu takı setim canlar
Eki Görüntüle 421869
bu da alyansım ve tektaşım
pek belli olmuyo ama alyansın tam orasından küçük küçük taşlar geçiyo
Eki Görüntüle 421870
Kızlaar selamm
Bugünn işten erkenn cıktık eve geldim canım sıkıldı carsıya cıktımmboş boş gezerken kuyumcuda yuzuk bakan arkadasımı gordum ve atladım yanınaa:)) haziran da nişan yapıcakmış, yuzuklerni gosterdi bana.. bende su her zaman begendiğim klasik bombeli yuzuğu denedim İLK KEZ en kalın olanlar parmişlerimm kucuk oldugu için buyuk durdu bi incesi daha zarif ve asill.. nişan ve düğünle ilgili herşeyi konustumm haziran da nişan yapıcaklar ama evleri tutulmuss mobilyaları beyaz esyaları herseyi alınmıss tarabya ya gelin gidiyor:) mobilyaları istikbal, beyaz esyaları bosch tercih etmişler daha doğrusu arkadasımaa bi tek tamam demek dusmus ki bu konuda biraz dertli... cunku kimse onun fikrini sormamış hatta cocuğun ailesi o kadar oldu bittiye getirmiş ki henüz evlenme teklifi bile almamış
arkadaşım yuzuk begeniyormus erkek tarafı bu ucuz deyip almıyormuş.. böylesini gerçekten ilk defa gordum ve duydummecaz mı soluosn diorm kıza yok hayır gercektenn dioo bayagı bi şaşırdımm
takı setlerii dahaa bu muhabbetler donmeden oncee alınmıss tabi arkadasıma sen bunu begenır mısın die sorulmamış... nişan içinde ozel inci tasarım yaptırmıslarr...
beraber yemek yedik, biraz dertleştik.. çok dolmuş bıktım bu hengameden dio bitse de kurtulsam dioo.. tatlı telaşı falan kalmamış yanii
gerçi bu biraz erkek tarafından kaynaklanıyor kısaca herşey oldu bittiye getirilmiş, üzüldümm
hakkında hayırlısı olsun inşallahhh
az öncee eve geldimm, uzerimde dee bir ağırlık bir ağırlık
arkadasım anlatırkenn ben yoruldumm galbaaa
ya canawar kediler adslin kablosunu kemirmis giremiorum netegelinciklerim albumlenmis cook guzelsiniz bebikler heep mutlu olun emii
Hayatııııımmmm bendee senii çoook özledimmmmmm gelll topicimizeee amaaa(
Tuğbaammm hoşgeldinn tatlımmmm
Canımm aslında sinmemiş değil sadece cok aceleye getirildiği için canı sıkkın.. herşeyin ama herşeyin en kalitelisi en pahalısı en guzeli en iyisi alınmış ama kıza zaman tanınmamış... Hiç sormamışlar siz hazır mısınız diee ki arkadasm seneye nisan-mayıs istiyordu bugun kuyumcuda gorunce de sasırdım zatenn hemen girdimm yanına o yuzden:) Biiii de bii deee ben ve coğu arkadasımm cabamızla eksiklerimizi alıoruzz meselaa ama arkadasımın bir çöpü bilee yok bugun diorum yemek takımın var mı? yok.. tencere takımın var mı? yok.. kız hazırlamamış hiç kendini çünkü ama o da haklı boyle olacağını bilemezdi.. çocuk okulunu bitirdi çok da güzel bir işe girdi ailede şimdi direk baş göz etmeye bakıyor... ilişkileri de 5 yıllık aslında dile kolay...
Normaldee hani burda okuoruzz, erkek tarafı almıyor yapmıyor çekimser kalıyor ya da zamana yayıyordu ama bunlarda tam aksi söz konusu...
ya dusunebiliyor musun kaynanası bu alyans cok ucuz diyor ve aldırmıyorşaka gibi geldi bana acıkcası
aynen canımm hakkımızdaa ve arkadasımın hakkında da hayırlısı tatlımmmmm...
pelom geçen yıl biteydi benimkinin okulu belki bu yıl bende öle olurdum ablası olduğu halde bekar benmkne babası diyor okul bitsin hemen evlen aynı şeler bana olmaz inşallah hemen baş göz derdine düşmezler inşallah ailler bir olup yollcu edebilirler bizi gibi geliyor bana kata kulle yapcaklar gibi gelior
arkadaşında aşar bunlar aşılmıcak şeler değil bana olsa bende kızarım sesizce herhalde düşüncesizlik ama evlennce kapılar kapanınca olmaz bişi
kızlar bugün bütün sınavları açıklandı hepsi 70 in üstünde notlar finalde 50 ile yatarak geçicek galibaağustosta asker olma olaslığı yüksek alırlarsaa
pelommmm bencede bombeli ama daha incesi bizim parmakcıklarımıza yakışır, ama benmkde dertli illa sennki farklı olcak dimi dimi özel yapım der hepbenimki çok sade olsunda sıradışı olsunda diyorum pelom bu konuda başaklığımı konuşturrum ama alyansta erkeklerede yakışıp yakışmamıs önemli bu detayları kuyumcu yapar allahtan he
ohhh sende arkadaşına ortak oldun gördün neler neler yaşayanlar var şükredelim ne güzel geçinip gidiyor herşey şimdilik bu girdap bizide çekcek die korkuyorum hayatımın hızla değişmesinden korkuyorum şu güne kadar kaçtığımı gündemden uzak tutuğm herşey gündeme gelicek özellikle aaa giz geitmrş sevgilisin aaa şöle aaa böle dicek insanlardan korkuyorum pelommm olabildiğince kendmi tanıtmamaya unuttrmaya çalşssmda bu küçück yerde dikkatli davrnmalıyım gibi
o zaman bu şarkı gelinciklere ben bunlarla kopuyorumda kopuyorum kiii
[video=youtube;4NcmcJT3Ddg]http://www.youtube.com/watch?v=4NcmcJT3Ddg[/video]
Gizomm inşallah oldu bitti hoş olmuo ciddennn..
eniştemii tebrikk ediorumm gizoooommmmçok başarılı kii ooooooo maşallahh geçsn sınavlarını sonraa daaaaa vatan ona emanet gizomm Sendee buradaaa günn sayannn gelincikkkk
al işte başaklığını konusturuyorsn gizommm :)) alyanslarımız nası olcakk merak ediorummm ya aslında etmiorm yaa nasısaaa ben 2014 geliniyimmzamanı gelince gorcemmm
milletin laflarından bende korkuorum gizommm aslında umursamamak istiorum ama olmuooo.. illa bi yerlerden pürüz çıkıo ne yazıkkiii sen dikkatlisin gizom zaten sevdicek adaya da gelmiyorki sıkıntı olmaz hiiiççç:) ferah tut içiniii:)
Veee ayrıcaa ayrıcaaaa gizomm pink martini bayılırımm şarkı da ilaç gibi geldi bu saatte sen benim neşe kaynağımsın canım arkadasımm iyi ki varsınnn:)) muzik zevkimiz de aynııııı bizimm geçmişten bir bagımız olmalı gizom bu kadarı fazla
gün sayan gelincik olcam canım tebrik için sağol varol pelommm benim
2014 var daha bende öyle olmayı uygun görüp seni yalnız bırakmıyorum yavaştan alırız onları çeyizden çok şeyi aldık zate be pelom borçlanmadan evlenecez gibi sankiii demi
ahhh ahh püzüler keşke çıkmasalar ve ben keşke millet ne der kaygısıyla kendimi sıkmasaydm gözümde büyütmüşm annem nede çok sevdim hemide dedi o çocuktn bişey istemem ben kuzum herkes kendi şanını yaratır o öğrenci ilerde çalıştığındada seni nasıl güç duruma sokmuyorsam senin sevdiğin benm oğlumdur destek olurum dedi anniş
ayyyy şarkılar çok güzel pink martiniyi canlı dinlemek istiyorum pelommm ne güzel olur onu canlı canlı dnlesek yahuuu sende benim balımsın seninle konuşunca rahatlıyorum bende kiiiiii
çağlam nerelerde yahuuuu gelmedi bu gece ama
Günaydın gelinciklerimmmmmmmmmm
Günaydıııııııınnnnnnn :))
Tuğbaamm nasılsınn canım benimmmm? Akşam çıkmışsınnn hemenciikkk(
günaydın yağmurr nasılsın ?
iyiyim canımcıımm sen nasılsınn ? Bu ara gözlerim pek bir ağrıyor kuzum akşamda yine ağrımaya başlayınca daha fazla zorlamak istemedim
iyiyim bende canım sağol
iyiyim tuğba sağol sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?