İyiyimmm çok şükürr canımm benimm böylee bi günde çalışmakk kötü:/ Amaaa her zaman güzel yönden bakıyorum ben kesmem gereken bi sürüüü faturam var o yuzdenn çalıştığımm için mutsuzz değilimmTekk sorunn uykumu almamış olmakk
Geçmiş olsun bebegiiimm bu arada göz damlası falan kullanıyor musunn? Benimde gözlerim ağrıyoo bilgisayarr başındaa ama isyan etmeye hakları yookk bebekler gibi bakıorum onlara şirkette lenslee, evde gözlükleee besliormm gözcüükklerimiii
durgun gibisin kuzum birşey mi var?:26:
sağol canımmm kullanıyorum damla, ben güzel yönden bakamıyorumm çünkü hiçbir işim yok ve burda boş oturuyorum resmennn
Gözcükleriniiiiio zamannn
yok canım ya birşey yokta sıkılıyorum boş oturmaktan
sağol canımmm kullanıyorum damla, ben güzel yönden bakamıyorumm çünkü hiçbir işim yok ve burda boş oturuyorum resmennn
Gözcükleriniiiiio zamannn
iş yok mu?
aslında bugün benimde pek işim yok toparlıyorum gerçi ama boşu boşuna açtık bugünnnn yine!
Damlanınn faydası oluyor bebegiiimm.. Boş boş oturmak kötü canım yaa haklısınn sen mali müşavir yanında mısınn kuzumm? Bizim şirket olduğu için iş hiç bitmiyor. 7/24 kalsam illaki bir iş çıkar boş geçmezz
Savsakladığımm işlerde var bakalım ne zaman keyfim yerine gelicekte yapıcamm
Benimm gözzcüükklerimiiBenndee seninn gözcüükleriniiiiii
bizimde kaderimiz bu demekki canım
yok canım değilim hayır muhasebenin falan da işi yok herkes boş bugün nasıl oldu anlamadımaz sonra onların yanına inerim bende artık napalımm
kızlar günaydınlar
kuzular gözlerden dertlimisiniz ben lens gözlük ikilisini çok yaparım sabahları lens öğleden sonra gözlük işten eve gelince gözlük yine gözlerim kızarıyor benimkiler biraz asi onlara ikinzde benim bebeklerim diyorum yine banamısın demiyolar ahhh o polenler yokmu gözcağzlarmı etkiliyorlar
kızlar günaydınlar
pelom son yazdıklarını göremeden uyumuşum canım benim
canım benim iyi dileklerin için sağol inşallah hakkıyla iyi yerlere gelir çok istiyorum öyle olmasını her alanada benden daha yeteneklidir sosyal hayatta bile o yüzden onun benden iyi olmasını istiyorum pelommm
evet evet teraapiiilerdeydikk dün gece
ahaahaha banada herkes gizooo kime yazıyosun takk takk dio hem iş hem de sana mail atıyorum peloşummmm
zaz çok severim ki yöneticim geçen yaz hergün binlerce kez dinlemişti rahatlatıyor bu şarkı benii
kuzular gözlerden dertlimisiniz ben lens gözlük ikilisini çok yaparım sabahları lens öğleden sonra gözlük işten eve gelince gözlük yine gözlerim kızarıyor benimkiler biraz asi onlara ikinzde benim bebeklerim diyorum yine banamısın demiyolar ahhh o polenler yokmu gözcağzlarmı etkiliyorlar
günaydın kızlaarrr
gizommm bebeğimmm dün yine kaynatmışsınız yaa ben gelemedim gece 12 de geldim eve cunku sonra da kendimi yataga attım feci sekilde sifayı kaptım cunkuuu
dün tam biz cıktık cevizlibağı sel götürdü ne semsiye ne sapka fayda etmicek bi yagmur yani tabiri caizse duraga gelene kadar bir tek ic camasırlarım kuru kalmıstı
kıyafetlerimle dusa girmiş gibiydim... ve sonrası malumunuz trafik tam 2 saat o ıslak vaziyette otbüste gittik bir de kadının teki bayıldı o bayılınca butun camları actılar ustune bir de ceyran yedik
bizim o tarafa da dolu yagmıs ama nasıl bi trafik yani o trafg beklesem eve ancak 10 da gidicektimm kaza olmus agac devrilmiş o kısım tamamen kapalıydı ve fazldan 2 saat daha o kıyafetler olcaktım askımı da goremicektim...
bunu duyan superman sevgilim hemen harekete gecmiş tabi... benden once geldigi için kosa kosa ilk buldugu magazadan bana tsort pantolon corap falan almıs, eve bile o sekilde gidemezsin hasta olcaksın dedi trafigin kitli oldugu yola donmeden indim askım aldı beni hemen bi cafeye gittik ve aldıgı kuru kıyafetleri giydim orda... (pantolonu azcık buyuk almıs ama olsun)
inanın kuruluk gibisi yokmus, insanın uzerine yapısan ıslak kıyafetler kadar lanet bişi yokmus
istanbulu cok severim ama en ufak birşeyde ortalıgın cehennem yeri olmasından nefret ediyorum hele de bi yakadan digerine gecmeye calısıyosanız
yakında cantamızda cadır bile tasıcaz heralde o derece olduk.. kar yagdımı da eve gidemezdik arkadasımla altunzadede mahsur kalırdık yine aynısı oldu...
butun yetkilileri tebrik ediyorum, suan soguk almısım gibi gorunuyor ama askım olmasaydı dun ve ben iki saat daha ole kalsaydım o arabada neler olurdu bugun bana bilemiyorum :26::26:
günaydın kızlaarrr
gizommm bebeğimmm dün yine kaynatmışsınız yaa ben gelemedim gece 12 de geldim eve cunku sonra da kendimi yataga attım feci sekilde sifayı kaptım cunkuuu
dün tam biz cıktık cevizlibağı sel götürdü ne semsiye ne sapka fayda etmicek bi yagmur yani tabiri caizse duraga gelene kadar bir tek ic camasırlarım kuru kalmıstı
kıyafetlerimle dusa girmiş gibiydim... ve sonrası malumunuz trafik tam 2 saat o ıslak vaziyette otbüste gittik bir de kadının teki bayıldı o bayılınca butun camları actılar ustune bir de ceyran yedik
bizim o tarafa da dolu yagmıs ama nasıl bi trafik yani o trafg beklesem eve ancak 10 da gidicektimm kaza olmus agac devrilmiş o kısım tamamen kapalıydı ve fazldan 2 saat daha o kıyafetler olcaktım askımı da goremicektim...
bunu duyan superman sevgilim hemen harekete gecmiş tabi... benden once geldigi için kosa kosa ilk buldugu magazadan bana tsort pantolon corap falan almıs, eve bile o sekilde gidemezsin hasta olcaksın dedi trafigin kitli oldugu yola donmeden indim askım aldı beni hemen bi cafeye gittik ve aldıgı kuru kıyafetleri giydim orda... (pantolonu azcık buyuk almıs ama olsun)
inanın kuruluk gibisi yokmus, insanın uzerine yapısan ıslak kıyafetler kadar lanet bişi yokmus
istanbulu cok severim ama en ufak birşeyde ortalıgın cehennem yeri olmasından nefret ediyorum hele de bi yakadan digerine gecmeye calısıyosanız
yakında cantamızda cadır bile tasıcaz heralde o derece olduk.. kar yagdımı da eve gidemezdik arkadasımla altunzadede mahsur kalırdık yine aynısı oldu...
butun yetkilileri tebrik ediyorum, suan soguk almısım gibi gorunuyor ama askım olmasaydı dun ve ben iki saat daha ole kalsaydım o arabada neler olurdu bugun bana bilemiyorum :26::26:
Çağlaammm canımm hemen takviyee all bebegiiimmm kötü olma sonraaa sıcak meyve/bitki çaylarıııı al kuzummmm vee de ilaaçç.. o mikroplar kanına giremesinlerr inşallahh kurabiyeemmmm
sevdiceğinnn cidden superman olmuş akşammm bebegiiimmmm
evet kuzuuuummm kesin sartttt... bulmam lazım bulamazsam yaptırcamm bulurum belki böle bebek diken birileriniCanımm Pelinin de dediği gibi hemen ilaç alll
artık arabanın önüne süperman bulmak şartt olduu
araştırmalara devam edeyim bende o zaman kuzumevet kuzuuuummm kesin sartttt... bulmam lazım bulamazsam yaptırcamm bulurum belki böle bebek diken birilerini
superman olmazsa olmazz illaki supermanli bişilerimiz olmalı... kınadan sonra eglenceye gidersek superman tişörtünü ve clark gözlüklerini takıcak zaten söz verdi biraz zor oldu kabul ettirmem askım iş arkadaslarım da gelcek yapma nolur benle emekli olana kdr dalga gecerler dedi oyy kuzummm kıyamam ona
bir de bebegi buulursam tam olur
pelom işte sevgilicik bağrıyor aryıınca soruyor hele o gözlern kızarsın hele ahh acıyo de kafa atcam sana dio şaplak yicen dio çıkarıyorumannemde eve gelince çılgın atıyor gizz gizz yeter yeter hadiiii felan dior
çağlaa daha demin yazarken dicektim çağla nerede kayıp ilanı vercem die dün çünkü fırtınada ilk aklıma sen geldin gerçei bende metrobsle değilde metroyla kabataşa ordanda deniz otosu ordanda ada hiç yağmr yemedm evede arabayla çıktım çünkü çok yağıyordu şemsiye şal 1 haftadr çantamda hamal gibi taşıyorum rezilllikk
ordan anadoluya geçmende şans dün bizim bütün arkadaşlar servisleri bırakıp metroblsee döndüler çıktığımdada aklıma gedlin dün girmeyincede şüphelendim inanamıyorum yaa o yağmurda hepp istnbl böle oluyor altyapısı eksik şehirda sürekli ıslaklık kar soğuk hep biz hastayızz yaaaa
kıyamam ben sana çağlaa kabataşa insen ordan bostancya geçsen belki çok hengame ama bostancdn sizin oralara var herhalde araçlar canım yaa öyle günlerde anadolu pek kilit olmuyor ben avrupnaınn kalabalıklığını çelkeceğime bostancının anadolunun çekerim çünkü avrupa çok kalabalık ve gerelyorm milim yer yok napcaz biz böyle inana bilmiyorm
nişanlını süpermanini kutlarım helal olsun şansa iyikide çıkmış almış ama sen bugün biraz yat çağlam çıkma nişanlın gelsin evde çeyizciklerini gösterirsin hem dinlenirsin akşamda kutlamalar olursa çıkarsınızzz benim fikrimce sen burda önemlisin hasta olma sakın balım
akşam kutlamalara gidicem şimdi ailem kutlamaları izliyor bende akşam 19 mayıs eğlenclerine gidicembugün atatmızın bize aramağan etttiği 19 mayıs gençlik ve spor bayramı kutlu olsun atamız rahat uyusun unutturmucaklar bize birşeyleri istemeselerde o bayramlar kalbimizde kalıcak inadına bayraklarla inadına tek yürek olup Cumhuriyetin izinde çocuklar yetiştirip Atatürkün bilinci ve insanlığıyla yetiştircem evlatlarımı allah bana nasip etsinde bende yurduna vatanına yararlı çocuklar yetişitreyim günümüz türkiyesinde zor olsada kitaplarıda toplatsalar napıp ne edip ben yetiştirildiğim gibi o çocukları yetiştircem
araştırmalara devam edeyim bende o zaman kuzum
oda sana kıyamaz kii o yüzden takarrr
pelommmm westingde garage sale kampanyasında kırmızı bir vosvos gördümmmm
oiiiiyy yerim seniiiiiii
hemen ucuruverirsin yine bana haberleri tubişimmmmmm
Çağlaaammm Çağlaammm bu annişler var yaa damatları için bizii anında satışa getiriolar bilmiş ol heeebizimkileerr oylee ben evde yoksam bil ki telefonda beni çekiştiriolaarrr kulaklarım çınn çınn çınlıyorr zatennn o zamanlarr
Amannn Allah aralarını bozmasınnn daaaa beni çekiştirmelerinee razıyımmmm vallaahh
Bii dee bi dee kurabişkoommm hepimiz blioruz superman istediğinii hani sen bulamazsnn birimizdenn birileri gezerkenn gözüne ilişir falan bnm meselaa kulağımaa küpee sen bulamazsan ve ben burda gorursem bingoo alır ve gonderirimkiiiiiiiiiii
tabiki kuşumm hemennnn
bu arada albümü yaptım canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?