'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sağol canımmm kullanıyorum damla, ben güzel yönden bakamıyorumm çünkü hiçbir işim yok ve burda boş oturuyorum resmennn

Gözcükleriniiiii o zamannn

durgun gibisin kuzum birşey mi var?:26:

yok canım ya birşey yokta sıkılıyorum boş oturmaktan

iş yok mu?
aslında bugün benimde pek işim yok toparlıyorum gerçi ama boşu boşuna açtık bugünnnn yine!

sağol canımmm kullanıyorum damla, ben güzel yönden bakamıyorumm çünkü hiçbir işim yok ve burda boş oturuyorum resmennn

Gözcükleriniiiii o zamannn

Damlanınn faydası oluyor bebegiiimm.. Boş boş oturmak kötü canım yaa haklısınn sen mali müşavir yanında mısınn kuzumm? Bizim şirket olduğu için iş hiç bitmiyor. 7/24 kalsam illaki bir iş çıkar boş geçmezz
Savsakladığımm işlerde var bakalım ne zaman keyfim yerine gelicekte yapıcamm

Benimm gözzcüükklerimii Benndee seninn gözcüükleriniiiiii

iş yok mu?
aslında bugün benimde pek işim yok toparlıyorum gerçi ama boşu boşuna açtık bugünnnn yine!

bizimde kaderimiz bu demekki canım

yok canım değilim hayır muhasebenin falan da işi yok herkes boş bugün nasıl oldu anlamadım az sonra onların yanına inerim bende artık napalımm

kızlar günaydınlar

pelom son yazdıklarını göremeden uyumuşum canım benim

canım benim iyi dileklerin için sağol inşallah hakkıyla iyi yerlere gelir çok istiyorum öyle olmasını her alanada benden daha yeteneklidir sosyal hayatta bile o yüzden onun benden iyi olmasını istiyorum pelommm

evet evet teraapiiilerdeydikk dün gece

ahaahaha banada herkes gizooo kime yazıyosun takk takk dio hem iş hem de sana mail atıyorum peloşummmm

zaz çok severim ki yöneticim geçen yaz hergün binlerce kez dinlemişti rahatlatıyor bu şarkı benii

kuzular gözlerden dertlimisiniz ben lens gözlük ikilisini çok yaparım sabahları lens öğleden sonra gözlük işten eve gelince gözlük yine gözlerim kızarıyor benimkiler biraz asi onlara ikinzde benim bebeklerim diyorum yine banamısın demiyolar ahhh o polenler yokmu gözcağzlarmı etkiliyorlar

bizimde kaderimiz bu demekki canım

yok canım değilim hayır muhasebenin falan da işi yok herkes boş bugün nasıl oldu anlamadım az sonra onların yanına inerim bende artık napalımm

Gezinn biraz canımmm değişiklik olsun sıkılmaa Ben seni muhasebecinin yanında calısıyorsun die hatırlıorummm:26::26::26:

Nazlııımmm miniiimleee konustumm az önce telefondaaa oburikkkss kediler kabloları yediği içinn nete giremioo maleseff Yarıııınnn yanımdaaa olucakkk bebilopcanmmmm telefonda bile konusurkeeennn coştuk resmenn yarınn nelerr oliciiikkk bilmiooreee

Günaydın Gizemcimmm kesinlikle ahh o polenlerrrr

Gizoommm gizooommmm balımm olsun bende uyudumm son maili attımm

Olucakk balım senin sevdiceklee abimi benzetiormm çok iyi yerlere geliceklerkiiiiii Gizoommm hem iş hemm sennn bu ikili vazgeçilmezkiiiii balımsınn canımsınnn

Gizooo sen gun içinde lensleri cıkarıyor musunn balımm? ben sabah takıormm akşamm eve gidince cıkarıorm gun içinde rahatsızz olmuormm hiçç kuzumm

bazen eve gidince bilgisayar başına oturuorm cıkarmdan anneee hatun bagrıooo gözlerini çıkarmadın mı sen daha dieee ayyyy yerm ben onuuu

Son düzenleme:
günaydın kızlaarrr

gizommm bebeğimmm dün yine kaynatmışsınız yaa ben gelemedim gece 12 de geldim eve cunku sonra da kendimi yataga attım feci sekilde sifayı kaptım cunkuuu

dün tam biz cıktık cevizlibağı sel götürdü ne semsiye ne sapka fayda etmicek bi yagmur yani tabiri caizse duraga gelene kadar bir tek ic camasırlarım kuru kalmıstı

kıyafetlerimle dusa girmiş gibiydim... ve sonrası malumunuz trafik tam 2 saat o ıslak vaziyette otbüste gittik bir de kadının teki bayıldı o bayılınca butun camları actılar ustune bir de ceyran yedik

bizim o tarafa da dolu yagmıs ama nasıl bi trafik yani o trafg beklesem eve ancak 10 da gidicektimm kaza olmus agac devrilmiş o kısım tamamen kapalıydı ve fazldan 2 saat daha o kıyafetler olcaktım askımı da goremicektim...

bunu duyan superman sevgilim hemen harekete gecmiş tabi... benden once geldigi için kosa kosa ilk buldugu magazadan bana tsort pantolon corap falan almıs, eve bile o sekilde gidemezsin hasta olcaksın dedi trafigin kitli oldugu yola donmeden indim askım aldı beni hemen bi cafeye gittik ve aldıgı kuru kıyafetleri giydim orda... (pantolonu azcık buyuk almıs ama olsun )

inanın kuruluk gibisi yokmus, insanın uzerine yapısan ıslak kıyafetler kadar lanet bişi yokmus

istanbulu cok severim ama en ufak birşeyde ortalıgın cehennem yeri olmasından nefret ediyorum hele de bi yakadan digerine gecmeye calısıyosanız

yakında cantamızda cadır bile tasıcaz heralde o derece olduk.. kar yagdımı da eve gidemezdik arkadasımla altunzadede mahsur kalırdık yine aynısı oldu...

butun yetkilileri tebrik ediyorum, suan soguk almısım gibi gorunuyor ama askım olmasaydı dun ve ben iki saat daha ole kalsaydım o arabada neler olurdu bugun bana bilemiyorum :26::26:

Çağlaammm canımm hemen takviyee all bebegiiimmm kötü olma sonraaa sıcak meyve/bitki çaylarıııı al kuzummmm vee de ilaaçç.. o mikroplar kanına giremesinlerr inşallahh kurabiyeemmmm

sevdiceğinnn cidden superman olmuş akşammm bebegiiimmmm

Canımm Pelinin de dediği gibi hemen ilaç alll

artık arabanın önüne süperman bulmak şartt olduu

ballı limonataaamm annecik de harekete gecti zaten hemen uyandgımdan beri bişiler tasıyıp duruyo simdide adacayı getirmiş limonlu ilacı dun gelir gelmez aldım zaten askım beni eve bırakırken kapıda anneme söledi

anne bak hasta olcak bu kucukhanım ilaç da almaz şimdi zorla içir ilaçları diye

bu aralar annemle cok bi sıkı fıkılar gecen de telefonda iki saat benim dedikodumu yapmıslar ben arkadasımla uskudardayken

dedim normalde kızla anne bir olurdu damada karsı ama siz kaynana damat bana karsı oldunuz ne iş dedim yani

ben de ole dedim kuzum bosuna sana superman dememişiim ben varmıs bir hikmet dedim .. her zaman her yerde imkanım oldukca ucar gelirim askım biliosun dedi

Canımm Pelinin de dediği gibi hemen ilaç alll

artık arabanın önüne süperman bulmak şartt olduu
evet kuzuuuummm kesin sartttt... bulmam lazım bulamazsam yaptırcamm bulurum belki böle bebek diken birilerini

superman olmazsa olmazz illaki supermanli bişilerimiz olmalı... kınadan sonra eglenceye gidersek superman tişörtünü ve clark gözlüklerini takıcak zaten söz verdi biraz zor oldu kabul ettirmem askım iş arkadaslarım da gelcek yapma nolur benle emekli olana kdr dalga gecerler dedi oyy kuzummm kıyamam ona

bir de bebegi buulursam tam olur

pelom işte sevgilicik bağrıyor aryıınca soruyor hele o gözlern kızarsın hele ahh acıyo de kafa atcam sana dio şaplak yicen dio çıkarıyorumannemde eve gelince çılgın atıyor gizz gizz yeter yeter hadiiii felan dior

çağlaa daha demin yazarken dicektim çağla nerede kayıp ilanı vercem die dün çünkü fırtınada ilk aklıma sen geldin gerçei bende metrobsle değilde metroyla kabataşa ordanda deniz otosu ordanda ada hiç yağmr yemedm evede arabayla çıktım çünkü çok yağıyordu şemsiye şal 1 haftadr çantamda hamal gibi taşıyorum rezilllikk

ordan anadoluya geçmende şans dün bizim bütün arkadaşlar servisleri bırakıp metroblsee döndüler çıktığımdada aklıma gedlin dün girmeyincede şüphelendim inanamıyorum yaa o yağmurda hepp istnbl böle oluyor altyapısı eksik şehirda sürekli ıslaklık kar soğuk hep biz hastayızz yaaaa

kıyamam ben sana çağlaa kabataşa insen ordan bostancya geçsen belki çok hengame ama bostancdn sizin oralara var herhalde araçlar canım yaa öyle günlerde anadolu pek kilit olmuyor ben avrupnaınn kalabalıklığını çelkeceğime bostancının anadolunun çekerim çünkü avrupa çok kalabalık ve gerelyorm milim yer yok napcaz biz böyle inana bilmiyorm

nişanlını süpermanini kutlarım helal olsun şansa iyikide çıkmış almış ama sen bugün biraz yat çağlam çıkma nişanlın gelsin evde çeyizciklerini gösterirsin hem dinlenirsin akşamda kutlamalar olursa çıkarsınızzz benim fikrimce sen burda önemlisin hasta olma sakın balım

akşam kutlamalara gidicem şimdi ailem kutlamaları izliyor bende akşam 19 mayıs eğlenclerine gidicem bugün atatmızın bize aramağan etttiği 19 mayıs gençlik ve spor bayramı kutlu olsun atamız rahat uyusun unutturmucaklar bize birşeyleri istemeselerde o bayramlar kalbimizde kalıcak inadına bayraklarla inadına tek yürek olup Cumhuriyetin izinde çocuklar yetiştirip Atatürkün bilinci ve insanlığıyla yetiştircem evlatlarımı allah bana nasip etsinde bende yurduna vatanına yararlı çocuklar yetişitreyim günümüz türkiyesinde zor olsada kitaplarıda toplatsalar napıp ne edip ben yetiştirildiğim gibi o çocukları yetiştircem

araştırmalara devam edeyim bende o zaman kuzum

oda sana kıyamaz kii o yüzden takarrr

kuzum arkadas onu da dedim istersen deniz yoluyla gecelim diye biz arada karaköye iniyoruz ole geciyoruz uskudardan falan.. işyerinin onunden otobus geciyor duraga kadar da yurumıcektik hem ama arkadasım bu havada vapurlar iptal olmustur bence ortalık yıkılıyo gormuyomusun dedi o yuzden vazgecip otobusle gittik

hemen otobuse binebilsem bole olmazdı ama cevizlibaga inmek zorunda kalınca böle olduk... :26:

zaten cıkamıcam bugun heralde bilmiyorum ogleden sonra durumuma bakıcam ona gore karar vericez askım zaten gelicek bize annişim ona dolma sarıyo suanda

o bize geldikten sonra onlara gidicektik gecen hafta annesine gidemedik ya o yuzden, ordan da takı setlerine bakıp yenilmezleri izlemeye gidicektik, askım o filme gitmeyi cok istio cocuklugunun kahramanları bir arada diye

programımız böleydi ama işte elde olmayan sebeplerden böle sekteye ugrabilio

bugun de hava bi garip dugunu olanlara Allah yardım etsin

kutlamalara gecen yıl gitmiştik harikaydı yaaaaaaaaaaaa yerimizede eglen gizoşummm herkesin bayramı kutlu olsunnn

Atatürk'üm imzasını yaptırmıstım gecen yıl bileğime gecici dövme 30 Ağustos'da

kutlma alanlarında oluyo ole seler... bu yazda yaptırasım var :26:

araştırmalara devam edeyim bende o zaman kuzum

oda sana kıyamaz kii o yüzden takarrr

oiiiiyy yerim seniiiiiii

hemen ucuruverirsin yine bana haberleri tubişimmmmmm

Çağlaaammm Çağlaammm bu annişler var yaa damatları için bizii anında satışa getiriolar bilmiş ol heee bizimkileerr oylee ben evde yoksam bil ki telefonda beni çekiştiriolaarrr kulaklarım çınn çınn çınlıyorr zatennn o zamanlarr
Amannn Allah aralarını bozmasınnn daaaa beni çekiştirmelerinee razıyımmmm vallaahh

Bii dee bi dee kurabişkoommm hepimiz blioruz superman istediğinii hani sen bulamazsnn birimizdenn birileri gezerkenn gözüne ilişir falan bnm meselaa kulağımaa küpee sen bulamazsan ve ben burda gorursem bingoo alır ve gonderirimkiiiiiiiiiii

Gizommmmmm gizoooommmmmmmmm akşammm kii duygularımı yine kabarttınnn balımmm vatan millet sakaryaaaa
Bizimkilerde gitmişlerdir kutlamayaa kesinn ayy akşam da fener alayı oluuur ona da biz gençleer katılırızkii.. Atamızınn bize emanetlerinii unutmayacağızz, yaşatacağıız... ve inşallah cocuklarımız da bizim izimizdenn gidecekk ben bilinçli bi anne olupp tabiri caizse kendi annem gibi olupp evladımıı cumhuriyetçi bir genç olarak yetiştircemm, gunumuz sartlarında bu zor evett ama başarıcağımıza inanıorumm..

pelommmm westingde garage sale kampanyasında kırmızı bir vosvos gördümmmm

Gizommmmm sabahtan beri 3 oldu garage sale bakıorm sizinn su cemile kurabiyeliklerden falan da varr alıp almamak konusunda kararsızımm ama blmıorum bi deeee kesme tahtasıyla bıcağa bayıldım gozum kaldı ama almıcammm çok ani karar veriorm kızıorm kendime bu sebeplee ben evlenene kadar daha ne kesme tahtaları cıkar ya hu pembiş pembiş çiçekliiii

Son düzenleme:

pelooooooooomm pelommmmmmmmmmm yerimmm seni beeeeeeenn yaaaa düşünmen bile yeter benimmm güzel yüzlümmmmmmm

ben de öle diorum amaaaann heppp böle olsunlar cok hosuma gidiyo ilişkileri kiii annem herkese kolay kolay ısınabilen biri değildir aslaaaaaa

tabiki kuşumm hemennnn

bu arada albümü yaptım canımmm

oiiiiiiy yerim seniiiiiiiiii ne kadaann güzelsinn kızzz... kızıl saclarını hallerin özellikleee böle hafiften rihannaya benzettim ben seniii

maşallah maşallah ne güzel de yakısmıssınızz Allah ayırmsaın bozmasın kuzum hiççç

bu arada bindallı ne öleee erken kına mı yaptınız kuuzummm

çağlam balım hava yağmurluysa asla deniz yolundan kaçamyın hattaha hava durumunu okuup çıkın şirketten yağmurda karda ne olursa olsun çalşyor deniz yolu yağmur ve rüzgarda çalışmıyor yada yağmurdan önceki rüzgar oda lodos oluyor ama dün boğaz trafiğide aksamamıştı bidaha trafiğe yağmurda girmeyin emi canım

ohhhhh damadı gelirmişte annecğin ona neler yaparmış afiyet bal olsun çağlammm

ayyy evet hava çok çok garip ne olcak böyle düğünü olanlara allah yardım etsin açık havada kötü süprizlerle karşılaşlmasın

pelom cemilede dahil herşeyi talan etmişler onuda geçtim benm beğendiğim bardak altlıkları gitmiş bende kırmızı vosvos olanlı ve bisikletli bardak altlklarnı sepetime atayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…