'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayyy daha da yapmam öle bişi zaten kusum direk basıp giderim motorla tıpı tıpı

teşekkür ederiz kuzummm benim midecik fena yiyemicem pek ama askım merak etme ben senin yerinede yerim diyor herzamanki gibi

kuzuuuuuuumm ya ben simdi bernardonun kelebeklisini aldım yaaa takımın icin de pasta standı ve katlı kurabiyelik yok

onlar extra alınıyo ve tanesi 72 lira... ben de simdi ne gerek var diyorummm English Home da ferforje katlı kurabiyelik var onu alsam o kelebekli takıma uymaz mı sence? Standı da uydururum yine ferforje bulurum ben biyerlerden sanırım

Sağol canım benimmm Allah hç birimizi ayırmasın Aşkla, mutlulukla yaşayalımmmm kızıl saçlı hallerimi özledimmmm ama boyatmamalıyımm

O gün ben delirmiştim giyicem diye ve giydim kuzucummm

Sensinn güzeeelll

Bu topicteki herkess güzel biii kez daha gordukkk tubişimizdeee cokk guzell cooookkkk Çağlamaa katılıyoor ve rihannaya benzettiğimi soylemek istiormmm tuubiiiimmm

Tubamm bi dee nazar değmesn size balımm çokk tatlısınızzz

Önümüzdekii hafta değerlendircemm gizommm çeklerimiiii bardak altlığı alma kuzum gereksiz masraf suan için napcaksn onuu? harcamaa yapma bebişşşş! kirli çıkı volume 2

gizom sabah sana bi davet gonderdm uye olnca 20 tl yuklenıo hesaba ama fakat lakinn 200 tl ve uzeri alışveriş ypmak gerekıomuusss

peeehhh

westwing candırr caannnn adamlar bedavadan ceek dagıttı çeyizimizn yarısını daa aldık ordaaannnnn

canım burda senin yaratıcılığın ön planda aynılarla boğma tabikide düz beyaz kurabiyelik bile olur burda kombin yapmak önemli olan ki englısh home ve bernardonun kelebekli seti aynı akıma uyuyor eee bizde kombinlersek akımları birleştirirz ayyy ne güzel uydurmuşşsun demek düşer gelen misafirlerinde

çeyizide aynı şekilde parça parça alıyoruz ama hepsi totelde birini tamamlayıor demi bişeyin kulpnu beğenmyorsak set almıyoruz parça oarça alıp kendmz tasarlıyoruz ne kadan mikemmmelliz yahuu

Sağol Pelincikimmm sizde çookk güzelsiniz kiiiii

Benzetmeniz içn de ayrıcana teşekkürlerr

valla dimi butun güzellikler bu tpiğe toplanmıs yaaaa inanamıyorum gercektennnn

bi noktaya deginmeden de edemicem... burdaki kızların sevgilicikleri cok sanslı gercekten hepsi de güzel kızları kapmıs yaniii

yihuuu eveeet ben de böle dusunmustum kuzummm aynısı olursa cok bogar hem diye oyuncak setler gibi

dedigin gibi kombinlemek harika olucaaakkk english home a gidesim var acayippppp yaaaa

kınanda giycegin gunleri de gorursun tez zamanda inşallah kuzummmm

sizin takvim nası olucak simdikk tarihler belli mi???

Vallahiii yaa bizim adamlar çokk şanslılarrr böylee güzeelll düşünceliii pozitiff kızları bulmuşlar vay anam vaayy opupte alnına koysunn hepiiisiiii biziiii kurab-i aşkımmm

biii deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biii deeeeeeeeeee böylee bii yemek masam olsun kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kınanda giycegin gunleri de gorursun tez zamanda inşallah kuzummmm

sizin takvim nası olucak simdikk tarihler belli mi???

inşallah kuzum hepimiz görelim artık o mutlu günleriiii

Kuzum eğer isteğimiz gibi bir iş bulabilseydik haziranda isteme düşünüyorduk, çünkü ben kışın istemiyorum hiç birşeyimi. yazın olsun istiyorum hepsi. Seneyede Haziranda yine düğün. Ama iş bulamadık hala isteğimiz gibi Kısmet diyorum hala bir umudum var buluruz inşallah

özgee
ezgii
tubaaa
ballaaaarr fıstık gibisiniiz hepiniz. maşallah gelinlerimee

çağloşkom böörtlen eniştemi yılın nişanlısı olarak ilan ediyorum

olucakkiiiiii miss gibi fıstıkk gibi güzell olcak evinnn

özgee
ezgii
tubaaa
ballaaaarr fıstık gibisiniiz hepiniz. maşallah gelinlerimee

çağloşkom böörtlen eniştemi yılın nişanlısı olarak ilan ediyorum

Özgecim takı setin ve alyansın çok hoş güzel günlerde kullan canım
Çağlacımmm nişanlıcıına kavuşmana çok sevindimm ve ayrıca süper enişteyi tebrik ediyorumm
Nuraycım sağol canım o senin güzelliğinnn
Tubişşş sanada maşallahh güzel gelinciğim
veee tüm gelincikler hepimizin Atatürk'ü Anma ,Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun. Ayrıca babişimin doğum günüsüüüü bugünnnn
umarım hepiniz iyisinizdir gelincikler. ben fazla aranızda olamıycam bugün regl oldum sancım var kendime gelincede aşkımla buluşcam inşallah. yarında bütün gün yokum sabahtan kpds'ye gircem (niye giriyorsam bu sınava onuda bilmiyorum.ösymyi zengin ediyorum boş boş para yatırarak).sonra aşkımlayım gün boyu akşamda onun arkadaşının düğününe gitcez. bugün iyice dinlenip kendime gelmeliyim.hepinize güzel bir haftasonu diliyorummmmm

Son düzenleme:
pelimimko iyiyim tatlım inşallah değişim yaparlar. ama hiç kullanılmamış sonuçta ben umutluyum tatlım..
ezgicik sınavında başarılar.

Ezgicimm sınavda başarılar canım benimm

pelimimko iyiyim tatlım inşallah değişim yaparlar. ama hiç kullanılmamış sonuçta ben umutluyum tatlım..
ezgicik sınavında başarılar.

Nurayımm inşallah olur canım ya tanıdıgımız insanlar ama araya ticaret girince pek oyle olmuyor. İnşallah değişim olursa buraya musmutlu yazacağım

pelooooooooom renklerini yerim onunn ben ne güzelmişşş

inşallah değiştirirler takımını balım ben de daha kendiminkini teslim almadım tabaklarım haziranda gelcekmiş hepsini bir alıyım dedim magazada bekliyolar

ezgicim sınavında basarılarrr

nurayımmmm hosgeldin balımmmm

nişanlıcııımmm en birinci oldu benimm eveeeet

ozledim yine onuuuu aksam goruscez amaaa 9 daki filme gidicez... dinlen biraz daha dedi hem cevirim de var

offf set işi de yattı gibi kuyumcular kapanır 7 de falan :44:

çağlam yarında pazar kapalıdır kuyumcular. 1 saate kadar çıksaydınız bakabilirdiniz ama sağlığın önemli kuşum, dinlen sete bakılır elbet

ben geldmmmm kimseciklerrrr yokk galibaaaa :26:
herkesss birbirini nası görmüş yaa geçmişi okudum amaa anlayamadımmm KK da albümmü yapılıyomuuşş ? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…