çağlam balım hava yağmurluysa asla deniz yolundan kaçamyın hattaha hava durumunu okuup çıkın şirketten yağmurda karda ne olursa olsun çalşyor deniz yolu yağmur ve rüzgarda çalışmıyor yada yağmurdan önceki rüzgar oda lodos oluyor ama dün boğaz trafiğide aksamamıştı bidaha trafiğe yağmurda girmeyin emi canım
ohhhhh damadı gelirmişte annecğin ona neler yaparmış afiyet bal olsun çağlammm
ayyy evet hava çok çok garip ne olcak böyle düğünü olanlara allah yardım etsin açık havada kötü süprizlerle karşılaşlmasın
pelom cemilede dahil herşeyi talan etmişler onuda geçtim benm beğendiğim bardak altlıkları gitmiş bende kırmızı vosvos olanlı ve bisikletli bardak altlklarnı sepetime atayım en iyisi
oiiiiiiy yerim seniiiiiiiiii ne kadaann güzelsinn kızzz... kızıl saclarını hallerin özellikleee böle hafiften rihannaya benzettim ben seniii
maşallah maşallah ne güzel de yakısmıssınızzAllah ayırmsaın bozmasın kuzum hiççç
bu arada bindallı ne öleee erken kına mı yaptınız kuuzummm
Sensinn güzeeelllpelooooooooomm pelommmmmmmmmmm yerimmm seni beeeeeeenn yaaaa düşünmen bile yeter benimmm güzel yüzlümmmmmmm
ben de öle diorum amaaaann heppp böle olsunlarcok hosuma gidiyo ilişkileri kiii annem herkese kolay kolay ısınabilen biri değildir aslaaaaaa
çağlam balım hava yağmurluysa asla deniz yolundan kaçamyın hattaha hava durumunu okuup çıkın şirketten yağmurda karda ne olursa olsun çalşyor deniz yolu yağmur ve rüzgarda çalışmıyor yada yağmurdan önceki rüzgar oda lodos oluyor ama dün boğaz trafiğide aksamamıştı bidaha trafiğe yağmurda girmeyin emi canım
ohhhhh damadı gelirmişte annecğin ona neler yaparmış afiyet bal olsun çağlammm
ayyy evet hava çok çok garip ne olcak böyle düğünü olanlara allah yardım etsin açık havada kötü süprizlerle karşılaşlmasın
pelom cemilede dahil herşeyi talan etmişler onuda geçtim benm beğendiğim bardak altlıkları gitmiş bende kırmızı vosvos olanlı ve bisikletli bardak altlklarnı sepetime atayım en iyisi
ayyy daha da yapmam öle bişi zaten kusum direk basıp giderim motorla tıpı tıpı
teşekkür ederiz kuzummm benim midecik fena yiyemicem pek ama askım merak etme ben senin yerinede yerim diyor herzamanki gibi
kuzuuuuuuumm ya ben simdi bernardonun kelebeklisini aldım yaaa takımın icin de pasta standı ve katlı kurabiyelik yok
onlar extra alınıyo ve tanesi 72 lira... ben de simdi ne gerek var diyorummm English Home da ferforje katlı kurabiyelik var onu alsam o kelebekli takıma uymaz mı sence? Standı da uydururum yine ferforje bulurum ben biyerlerden sanırım
Sensinn güzeeelll
Bu topicteki herkess güzel biii kez daha gordukkk tubişimizdeee cokk guzell cooookkkk Çağlamaa katılıyoor ve rihannaya benzettiğimi soylemek istiormmm tuubiiiimmm
Tubamm bi dee nazar değmesn size balımm çokk tatlısınızzz
Sensinn güzeeelll
Bu topicteki herkess güzel biii kez daha gordukkk tubişimizdeee cokk guzell cooookkkk Çağlamaa katılıyoor ve rihannaya benzettiğimi soylemek istiormmm tuubiiiimmm
Tubamm bi dee nazar değmesn size balımm çokk tatlısınızzz
Önümüzdekii hafta değerlendircemm gizommm çeklerimiiii bardak altlığı alma kuzum gereksiz masraf suan için napcaksn onuu? harcamaa yapma bebişşşş!kirli çıkı volume 2
gizom sabah sana bi davet gonderdm uye olnca 20 tl yuklenıo hesaba ama fakat lakinn 200 tl ve uzeri alışveriş ypmak gerekıomuusss
peeehhh
westwing candırr caannnn adamlar bedavadan ceek dagıttı çeyizimizn yarısını daa aldık ordaaannnnn
canım burda senin yaratıcılığın ön planda aynılarla boğma tabikide düz beyaz kurabiyelik bile olur burda kombin yapmak önemli olan ki englısh home ve bernardonun kelebekli seti aynı akıma uyuyor eee bizde kombinlersek akımları birleştirirz ayyy ne güzel uydurmuşşsun demek düşer gelen misafirlerinde
çeyizide aynı şekilde parça parça alıyoruz ama hepsi totelde birini tamamlayıor demi bişeyin kulpnu beğenmyorsak set almıyoruz parça oarça alıp kendmz tasarlıyoruz ne kadan mikemmmelliz yahuu
Sağol canım benimmm Allah hç birimizi ayırmasın Aşkla, mutlulukla yaşayalımmmmkızıl saçlı hallerimi özledimmmm ama boyatmamalıyımm
O gün ben delirmiştim giyicem diye ve giydim kuzucummm
kınanda giycegin gunleri de gorursun tez zamanda inşallah kuzummmm
sizin takvim nası olucak simdikk tarihler belli mi???
özgee
ezgii
tubaaa
ballaaaarr fıstık gibisiniiz hepiniz. maşallah gelinlerimee
çağloşkom böörtlen eniştemi yılın nişanlısı olarak ilan ediyorum
Vallahiii yaa bizim adamlar çokk şanslılarrr böylee güzeelll düşünceliii pozitiff kızları bulmuşlar vay anam vaayy opupte alnına koysunn hepiiisiiii biziiii kurab-i aşkımmm
biii deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee biii deeeeeeeeeee böylee bii yemek masam olsun kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 422192
olucakkiiiiiimiss gibi fıstıkk gibi güzell olcak evinnn
Ayyy canımm benimm inşallahkiiii mutlandırdınnn beniiiiii
Seninndee cookkiiiselll olcakkiiiii
Nurayımm ballı lokmam orda mısınn?
burdayım tatlımm. nasılsın
Birazcık foto koyayım
Bu takı setim canlar
Eki Görüntüle 421869
bu da alyansım ve tektaşım
pek belli olmuyo ama alyansın tam orasından küçük küçük taşlar geçiyo
Eki Görüntüle 421870
günaydın kızlaarrr
gizommm bebeğimmm dün yine kaynatmışsınız yaa ben gelemedim gece 12 de geldim eve cunku sonra da kendimi yataga attım feci sekilde sifayı kaptım cunkuuu
dün tam biz cıktık cevizlibağı sel götürdü ne semsiye ne sapka fayda etmicek bi yagmur yani tabiri caizse duraga gelene kadar bir tek ic camasırlarım kuru kalmıstı
kıyafetlerimle dusa girmiş gibiydim... ve sonrası malumunuz trafik tam 2 saat o ıslak vaziyette otbüste gittik bir de kadının teki bayıldı o bayılınca butun camları actılar ustune bir de ceyran yedik
bizim o tarafa da dolu yagmıs ama nasıl bi trafik yani o trafg beklesem eve ancak 10 da gidicektimm kaza olmus agac devrilmiş o kısım tamamen kapalıydı ve fazldan 2 saat daha o kıyafetler olcaktım askımı da goremicektim...
bunu duyan superman sevgilim hemen harekete gecmiş tabi... benden once geldigi için kosa kosa ilk buldugu magazadan bana tsort pantolon corap falan almıs, eve bile o sekilde gidemezsin hasta olcaksın dedi trafigin kitli oldugu yola donmeden indim askım aldı beni hemen bi cafeye gittik ve aldıgı kuru kıyafetleri giydim orda... (pantolonu azcık buyuk almıs ama olsun)
inanın kuruluk gibisi yokmus, insanın uzerine yapısan ıslak kıyafetler kadar lanet bişi yokmus
istanbulu cok severim ama en ufak birşeyde ortalıgın cehennem yeri olmasından nefret ediyorum hele de bi yakadan digerine gecmeye calısıyosanız
yakında cantamızda cadır bile tasıcaz heralde o derece olduk.. kar yagdımı da eve gidemezdik arkadasımla altunzadede mahsur kalırdık yine aynısı oldu...
butun yetkilileri tebrik ediyorum, suan soguk almısım gibi gorunuyor ama askım olmasaydı dun ve ben iki saat daha ole kalsaydım o arabada neler olurdu bugun bana bilemiyorum :26::26:
özgee
ezgii
tubaaa
ballaaaarr fıstık gibisiniiz hepiniz. maşallah gelinlerimee
çağloşkom böörtlen eniştemi yılın nişanlısı olarak ilan ediyorum
pelimimko iyiyim tatlım inşallah değişim yaparlar. ama hiç kullanılmamış sonuçta ben umutluyum tatlım..
ezgicik sınavında başarılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?