ben geldmmmmkimseciklerrrr yokk galibaaaa :26:
herkesss birbirini nası görmüş yaa geçmişi okudum amaa anlayamadımmm KK da albümmü yapılıyomuuşş ? :26:
sibelim, senin herşeye şaşıran bu haline bitiyoruumevet kuzum albüm yapılıyo. profilimize tıklayıp bakabilirsin eğer arkadaş listende ekliysek sen de yap bi albüm
ekledimm işteee hepiniziiiii kabull edinnn biniiiiiiiiiiiiiii
sen ekli değil miydin kuzum yaaa ben eklisin sanıyodum
senden de beklioruz bi album herkes albumlendi 2013 gelinleri olaraktan darısı düğün ve bebiş albümlerine artık
kalelim olsun bitane de onun da resimlerini koyıyım teyzelerii
Oyy inşallah canım yaaa tombik tombik olsunnlarrr
ay inşallah kuzum yaa benden tosbik bi bebik cıkar mı supheliyim ama artık babasına guveniyorum o konuda
ayy benim de bi prensesim olsuuuuunnn
kızlar amelie'nin nişan topiciğinde gördüm, o nişanında minik kavanozlarda kahve dağıtmış konuklarına hediye olarak.. aradım buldum netten sitesini, gerçekten güzel şeyler var. ben de o kahve kavanozlarını sözüm için alsam mı..
sen ekli değil miydin kuzum yaaa ben eklisin sanıyodum
senden de beklioruz bi album herkes albumlendi 2013 gelinleri olaraktan darısı düğün ve bebiş albümlerine artık
kalelim olsun bitane de onun da resimlerini koyıyım teyzelerii
iyi geceler canlarımmm
özge takı faslını kapatmış bulunmakta, bilezikleri de aldık bugün
uzun süre altın görmek istemiyorum
çok güzel bi gün geçirdim sevdiceğimleçok seviyorum ki onu ben
hepinizi öpüyorummm
iyi geceler
ne mutlu canım Allah şimdiden tamına erdirsinnnn
ezgicim başarılar ve baban içinde mutlu yıllar canım
kızlar şimdi geldim çok güzel bir konserdi ilk türküler çaldı sonra çocukluk arkadaşım konser verdi yıllar sonra onu görmek aile dostumuzdur çok sevindim
veee sonra latin fransızca ve ingilizce vee gençler koptu annem babam tüm sevdiğim insanlar ordaydı bende sahneye yakın oynamak isterdim ama arkadaşlarım o şarkıları pek sevmiyordu bizde arkadcaşımızın minik bir bebeği var onla ilgilenip müziğin keyfini çıkardık
pelomm yabancıya geçişte ilk parça historia de un amor dur veee sen çok aklıma geldin canım çok güzel bir canlı performanstan dinledim gruba bayıldım en sevdiğim ne varsa çaldılar anneme babam bu grubu getittrsn nişan yaaprsak türkçe ingilizce ispanyolca bol bol olsun dedim gülüştük pelommmmmm
ve konserde 50 kere çalıp gençleri kopartan parça ezberlemiş olabilirmiyim
[video=youtube;hcm55lU9knw]http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw[/video]
peloooo bu arada çkb leri değiştirdinimi meraklardayım inşallah başarmıssındır kuzucuk merak ettim
İştee geldimmm burdayımm ben bu işte ustayımmm
Bugünn şirketten bii çıkmışımm kızlaaarrr ilk etaptaa annişlee zuccaciyecininn yolunu tuttukkk sağ olsunnn yine cok ilgilendiiileer bizimleee, teklifimmm kabul edildiiiiiiÇatal kaşıklarımı değiştiriorum musmutluyummm çok mesudummmmmkiiiiii
ama ama amaa gizooomm beenn mattan vazgectimmm veeee budur diorummm gözlerinlee görmüş olmanı dileyerekkk
Eki Görüntüle 422792 Korkmaz Doraa:))
Anniş mata karşı gizom ama dediğim gibi bu konuda yardımlarını beklıyor olucam uste para ödicemm ama umrumda değil açıkçası dilediğimm olsunnn içimee sinsinnnn önemli olan buu:)
Vee veee veeee ben o fransızzz latiinn muziklerini yermkii bende gelseydm yaa gizommdeli eğlenirdikk hu huuuu
Ai se eu tu pegooo:)) bu senenin cidden bombasıııbiz geçen yaz zaz ve danza kuduro da kuduruyorduk bu yaz hitimiz michel :)))) başarılııı
ayy gizommm historia de un amor ve canlı canlı sahi mi diyorsunnn beni arayıp dinletmeliydin o şarkıyı ama biz bi ayrıntı kaçırdık sanırsamo da numaralarrr
bu akşaamm kuzenciğimmm, sevgilisiii ve arkadaslarla guzel bir gece gecirdikkk
birazcıcıkk alışveriş de yaptık gunduz kuzencimleee bu senenin modası çantalardan aldımmm:)))
veee veee veeeee işte asıl bombişşş patlıyoorrr:)))
yarınnnn minnaaaaammm aşkımmmm kısmetseee 11 bucuktaaa kollarımdaaa çok mutluyummmmm hersey guzelll umarım herkes de iyidirrr beni güzel bir gün bekliyor olucak inşallahhh şimdidenn tum gelinciklerimeee mutluuuu veeee bol gezmelii pazarlaaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?