'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben geldmmmm kimseciklerrrr yokk galibaaaa :26:
herkesss birbirini nası görmüş yaa geçmişi okudum amaa anlayamadımmm KK da albümmü yapılıyomuuşş ? :26:

sibelim, senin herşeye şaşıran bu haline bitiyoruum evet kuzum albüm yapılıyo. profilimize tıklayıp bakabilirsin eğer arkadaş listende ekliysek sen de yap bi albüm

sibelim, senin herşeye şaşıran bu haline bitiyoruum evet kuzum albüm yapılıyo. profilimize tıklayıp bakabilirsin eğer arkadaş listende ekliysek sen de yap bi albüm

geridenn geliorumm kuzucumm hepp yaa ondan kaçırıormm herşeyii benn
bu ara pek girmiyorumm bidee ondan sanırımm hepiciğinizii eklimm ozamannnn bendee

sen ekli değil miydin kuzum yaaa ben eklisin sanıyodum

senden de beklioruz bi album herkes albumlendi 2013 gelinleri olaraktan darısı düğün ve bebiş albümlerine artık

kalelim olsun bitane de onun da resimlerini koyıyım teyzelerii

ayy benim de bi prensesim olsuuuuunnn

kızlar amelie'nin nişan topiciğinde gördüm, o nişanında minik kavanozlarda kahve dağıtmış konuklarına hediye olarak.. aradım buldum netten sitesini, gerçekten güzel şeyler var. ben de o kahve kavanozlarını sözüm için alsam mı..

ayy vallaa bu topictee bi şaşırırormm ben heepp normaldee alakammm yokturr inşş vaktimm oldugundaa yaparımm canlarrımmm bendee eklısınız sanıodmm begerr kımsee eklı degılmıss bendee

başarı dilekleriniz için sağolun kızlaarrr ama hiç ümidim yok elime tek bir kitap almadım denemek için giricem sadece:44:

ay canım bende görmüştüm çok beğenmiştim onlarıı hangi sitedeymiş? çok güzel bir fikir yaa yap bence

ayyy olsun olsunn düğün bebişş hepsini koyalımmm :))) inşallahh kalelin olur canımm sevmeye geliriz teyzoşları olarak

ezgicim başarılar ve baban içinde mutlu yıllar canım

kızlar şimdi geldim çok güzel bir konserdi ilk türküler çaldı sonra çocukluk arkadaşım konser verdi yıllar sonra onu görmek aile dostumuzdur çok sevindim

veee sonra latin fransızca ve ingilizce vee gençler koptu annem babam tüm sevdiğim insanlar ordaydı bende sahneye yakın oynamak isterdim ama arkadaşlarım o şarkıları pek sevmiyordu bizde arkadcaşımızın minik bir bebeği var onla ilgilenip müziğin keyfini çıkardık

pelomm yabancıya geçişte ilk parça historia de un amor dur veee sen çok aklıma geldin canım çok güzel bir canlı performanstan dinledim gruba bayıldım en sevdiğim ne varsa çaldılar anneme babam bu grubu getittrsn nişan yaaprsak türkçe ingilizce ispanyolca bol bol olsun dedim gülüştük pelommmmmm

ve konserde 50 kere çalıp gençleri kopartan parça ezberlemiş olabilirmiyim

[video=youtube;hcm55lU9knw]http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw[/video]

nuraycım amelienin detaylarına bayıldım ve hemen topikine yazdım banada bilgilendirmede bulunsun die kavonozdaki süs kahveleri bulamadım

bir fotoda pastacı serap yazıyodu araştırcım ama orada yok

bulduğun yerin linkini atarmısın canım

iyi geceler canlarımmm
özge takı faslını kapatmış bulunmakta, bilezikleri de aldık bugün
uzun süre altın görmek istemiyorum

çok güzel bi gün geçirdim sevdiceğimle çok seviyorum ki onu ben
hepinizi öpüyorummm
iyi geceler

ne mutlu canım Allah şimdiden tamına erdirsinnnn

peloooo bu arada çkb leri değiştirdinimi meraklardayım inşallah başarmıssındır kuzucuk merak ettim

İştee geldimmm burdayımm ben bu işte ustayımmm

Bugünn şirketten bii çıkmışımm kızlaaarrr ilk etaptaa annişlee zuccaciyecininn yolunu tuttukkk sağ olsunnn yine cok ilgilendiiileer bizimleee, teklifimmm kabul edildiiiiii Çatal kaşıklarımı değiştiriorum musmutluyummm çok mesudummmmmkiiiiii
ama ama amaa gizooomm beenn mattan vazgectimmm veeee budur diorummm gözlerinlee görmüş olmanı dileyerekkk
Korkmaz Doraa:))

Anniş mata karşı gizom ama dediğim gibi bu konuda yardımlarını beklıyor olucam uste para ödicemm ama umrumda değil açıkçası dilediğimm olsunnn içimee sinsinnnn önemli olan buu:)

Vee veee veeee ben o fransızzz latiinn muziklerini yermkii bende gelseydm yaa gizommdeli eğlenirdikk hu huuuu

Ai se eu tu pegooo:)) bu senenin cidden bombasııı biz geçen yaz zaz ve danza kuduro da kuduruyorduk bu yaz hitimiz michel :)))) başarılııı

ayy gizommm historia de un amor ve canlı canlı sahi mi diyorsunnn beni arayıp dinletmeliydin o şarkıyı ama biz bi ayrıntı kaçırdık sanırsam o da numaralarrr

bu akşaamm kuzenciğimmm, sevgilisiii ve arkadaslarla guzel bir gece gecirdikkk

birazcıcıkk alışveriş de yaptık gunduz kuzencimleee bu senenin modası çantalardan aldımmm:)))

veee veee veeeee işte asıl bombişşş patlıyoorrr:)))

yarınnnn minnaaaaammm aşkımmmm kısmetseee 11 bucuktaaa kollarımdaaa çok mutluyummmmm hersey guzelll umarım herkes de iyidirrr beni güzel bir gün bekliyor olucak inşallahhh şimdidenn tum gelinciklerimeee mutluuuu veeee bol gezmelii pazarlaaaarrr

peloşşş ben dedim dimi değişecek die dora bir zamanlar listemdeydi ora dora riva hepisini beğeniyordum canlı görmezmiyim hattaha standını yıktığımı demiştim boynerde sevgiliciğin yanındaki sakarlıklardan biri tüm stand yerle bir olmuştu kiii matt ben almıcam be pelom annişin haklı çabuk çok çabuk çiziliyor

burdada bernardodan felan çeyiz alıp hiç kullanmadığında değiştiriyorsun öyle yapmaları çok normal bebeğim

çantanı güle güle kulllan kutu çanta aldın tahminen saks mavisi pudra pembesi yada kırmızı içimden bu 3 renk geçti tahmin edememişte olabilirim aslında

ohhh ohh sende benim gibi eğlenmişssin iyi olmuş gündüz alışveriş akşam güzel bir ortam

pelommm valla biz o ayrınıtı atladık yahuuuuu telafi ederiz burda yazın çok konser oluyoreee

minnnakla kavuşmana son 1 saat vuhuuuu iyi eğlenin canım selam söle nazada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…