Gizomm gunaydınn balımm ve diğer gelinciklerimm
minnaammla programda ufaaak bi değişiklk oldu 12 bucuk 1 gibi burdaaa olckk bebbiiiiimmmm kısmetseee:))
gizooommmm dora bir zamanlar listendeydi şimdii neden değill banaaaa engin bilgilerindennn yardımcı olur musunnnalmalı mıyımm dora yı çok dolu dolu bir takım elde tutuncaaa o nası bişiii yaaaa :)) külçe altın sakii ağır ve hoş.. her masaya uyacağını dusunuorm bennn.
gizommm çantayaaa gelnce balım bingooo:)) bu biraz buyuk kutulardannarçiçeği tonundaaa:)) bunun kucuugundenn pudra pembişi alcam ki bi deeeee saks mavisini de anniş alsınn bana hediyeee
Duaa edicemm yağmur yağmasn hava suann cok guzel gökyüzü masmaviiii:)))) miniiiiiimmm gelio dieeeeee
ben şimdii hazırlanıorm cıkmadann yine bakarmmmm öpüldüüü butun gelincikleeerrr
pelimimmmlimonataaammm pastamı benim için öööpppp
pasta ve limonata olaraktan tam dugun menusu oldunuz ordaayeni ckb takımında hayırlı olsunn kuzuuum
topikte kimsecikler yokk herkes pazar gezmelerinde anlasılan
biz de dun böörtlemimle yenilmezleri izledik sonundaaa ama aksam cıkabildik o yuzden dun bize gelememişti birazdan gelicek onu bekliyorum
menumuzu de yazayım annişle yaptık paşacığımaaa
mantı
patates topları
meksika salatası
cikolata soslu tavuk göğsü
elmalı kurabiye
yaprak dolması
çilekli pay
çağlaaammm o menü listesini yerimçok güzel hepsideeee.. bayıldım. afiyet olsun size benim size çook güzel haberlerim var kiiiiiiiii önce gizomla ezgişin sorusuna cevap veriyim, Baby Shower, Kına, Düğün hediyesi, Nişan hediyesi, Doğum günü hediyesi, Özel gün hediyesi adresinden buldum ben kendim arayıp..
pelimonataylaaa lokum buluştu muuuuuuuuuuuuuuu
sıra geldi mutlu haberime.. dün akşam annem, babam ve ben bi toplantı yaptık.. babama noldu bilmiyorum amaaaa maşallah çok iyi bir değişim oldugüzel allahım dualarıma cevap verdi, gözyaşlarımı siliyo sonunda şükürler olsun.. babam dün dedem ve babanneme açmış konuyu (nurayın sevdiği varmış, evlilik düşünüyolar diye) herşeyi anlatmış. babannem ve dedem çok olumlu bakmış. babam da şöyle dedi: gelsinler bi tanışalım, sonra biz gidelim sonra da nasipse gelip istesinler .. temmuzun başında geliyolar. bayramdan sonra biz gidiyoruz.. programımız şimdilik böyle
Nurayım heyecandan yazamadımmm yaaa cok ozur dilerm bebegiimmm cok mutluuu oldummm vee babann içinn cok sevindimm Allah dualarını kabul ettiii bitanemm bundan sonra kotu gunler geride kalsınnn mutlulukk ve huzur ne yuzunden ne evinizdenn eksik olmasın bebegiiiimmmmm
Kızlar kocaman bi maşallah size....
yağmurum hoşgeldin
yaaa yarın benim aşkımın doğum günüsüüüüü hatta 2 buçuk saat sonra diyebiliriz
canımmm babanla ilgili gelişmelere çok sevindimmm, yüzün hepp böyle gülsün inşallahhh
aşkının da doğum günüsü şimdiden kutlu olsunnn :119:
hayaaattt canım sana da maşallahnerelerdesin, ne var ne yok kuzummm
Canım benim iyiyim çok şükür.. Hayatımda bi değişiklik yok.. Böyle sizleri gördükçe tatlı tatlı kıskanıyorum sanki...
Sen nasılsın tatlım?
yağmurum hoşgeldin
yaaa yarın benim aşkımın doğum günüsüüüüü hatta 2 buçuk saat sonra diyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?