'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Gizomm gunaydınn balımm ve diğer gelinciklerimm

minnaammla programda ufaaak bi değişiklk oldu 12 bucuk 1 gibi burdaaa olckk bebbiiiiimmmm kısmetseee:))

gizooommmm dora bir zamanlar listendeydi şimdii neden değill banaaaa engin bilgilerindennn yardımcı olur musunnn almalı mıyımm dora yı çok dolu dolu bir takım elde tutuncaaa o nası bişiii yaaaa :)) külçe altın sakii ağır ve hoş.. her masaya uyacağını dusunuorm bennn.

gizommm çantayaaa gelnce balım bingooo:)) bu biraz buyuk kutulardan narçiçeği tonundaaa:)) bunun kucuugundenn pudra pembişi alcam ki bi deeeee saks mavisini de anniş alsınn bana hediyeee

Duaa edicemm yağmur yağmasn hava suann cok guzel gökyüzü masmaviiii:)))) miniiiiiimmm gelio dieeeeee

ben şimdii hazırlanıorm cıkmadann yine bakarmmmm öpüldüüü butun gelincikleeerrr

yağmur yağmasın yağmasın yağmasın diyorum o zaman

dora ora riva bunları beğenyordm rivayı annem eve aldı aslında hala alacaklarım listesinde 2 takım alcam yaa bir milano diğeride korkmaz yada bernardo bunları beğenyorm çok hoş takım canım ben çok incelledm bunlarııı çok şıklar bence tarzına en uygunu buydu diğerindende daha çok içine sinmiştir

vuhuuu ben kotondaki nar çiçeği pantolonu alayım o çantaların saks mavisinden alcammm ayyy alışveriş beni çağırıyormuu neeeeeeeee

hazırlan kuzucum çok öpüyorum dikkat edin birbirinizeee

pelimimmmlimonataaammm pastamı benim için öööpppp

pasta ve limonata olaraktan tam dugun menusu oldunuz ordaa yeni ckb takımında hayırlı olsunn kuzuuum

topikte kimsecikler yokk herkes pazar gezmelerinde anlasılan

biz de dun böörtlemimle yenilmezleri izledik sonundaaa ama aksam cıkabildik o yuzden dun bize gelememişti birazdan gelicek onu bekliyorum

menumuzu de yazayım annişle yaptık paşacığımaaa

mantı
patates topları
meksika salatası
cikolata soslu tavuk göğsü
elmalı kurabiye
yaprak dolması
çilekli pay

çağlaaammm o menü listesini yerim çok güzel hepsideeee.. bayıldım. afiyet olsun size benim size çook güzel haberlerim var kiiiiiiiii önce gizomla ezgişin sorusuna cevap veriyim, Baby Shower, Kına, Düğün hediyesi, Nişan hediyesi, Doğum günü hediyesi, Özel gün hediyesi adresinden buldum ben kendim arayıp..
pelimonataylaaa lokum buluştu muuuuuuuuuuuuuuu
sıra geldi mutlu haberime.. dün akşam annem, babam ve ben bi toplantı yaptık.. babama noldu bilmiyorum amaaaa maşallah çok iyi bir değişim oldu güzel allahım dualarıma cevap verdi, gözyaşlarımı siliyo sonunda şükürler olsun.. babam dün dedem ve babanneme açmış konuyu (nurayın sevdiği varmış, evlilik düşünüyolar diye) herşeyi anlatmış. babannem ve dedem çok olumlu bakmış. babam da şöyle dedi: gelsinler bi tanışalım, sonra biz gidelim sonra da nasipse gelip istesinler .. temmuzun başında geliyolar. bayramdan sonra biz gidiyoruz.. programımız şimdilik böyle

ohh afiyet olsunnn kuzucukkk menü harika görünüyorr süperman enişte çook şanslıı süperçağlasıı vaarrr

nuraycımm ne kadar güzel bir haber buuuu çok ama çookkk sevindimmm ben seni nişanlanıcak falan sanıyordum bilmiyordum böyle bir durum olduğunu canım. gözünaydınn artık güzel telaşların, hazırlıkların başlama zamanı

ezgim biz babamı anca ikna edebildik.. aralık ayında söylemiştik babama, sevgilicik askerdeydi o zaman.. öyle işte. ayyy
2 temmuz diyolar şimdilik bakalım..
az kaldı dimiii az kalsııııııınnnn

Kızlaaaaarrr kızzlaaaaaaaarrr ben geldimmmm, üzüntülüyümmm cunku yarım saat onceee miniiiimden ayrıldımmm((

Onuuu çoooooooooooooooooooooooooookkkk seviyorummmmm iyi kii vaaaarrr ki oo Buraya uye olurkenn boyle dostluklar kazanacağımdan bi haberdimmm ve şimdi diorum ki Allahın ne şanslı kuluyumm benimm karşımaaa hepp yureğii guzel insanları cıkardııı.. Nazıımmmlaaa ve fethiye ilee harikaa bir güüün geçirdikk Vee bol boll fotoşşlandıkk

Hiçç doyamadımki onlaraaaa nazımmm cok guzelll yureğiiiiiininn güzelliği yüzünee yansıyaannn mukemmel birr kalp oo kocaman bir kalp...

Sözz verdim bende gelicem orayaa istanbula hepinizlee tanısmalıyımmm hepinizleeee

o bnimm için nerelerden kalktı geldi canımmmmm coookk tatlı yaa coooooooooooooooookkkkkk

kısacaaa limonataaa ve pastaaa mukemmell bir ikiliii olduuuuuu

vee ne planlar yaptıkkk nilinn duugunune gidelimm işte gizeminnn dugunuu cağlanın dugunu falan gormeniz lazım işte dioruz ben size gelırım kalırım falann ortadaa bişi yokk hayalll edioruzzz sonrada halimizee guldukk

amaaa biz brbrmizi çooookk sevdikkkiiii

şimdiik cıkıorummm kuzenlerlee bir gorusmee gercekleştircemmmmm gelncee hemen topiğeee bağlanıorm canla opuldunuzzzz fotoşlar en kısa zamandaaa album yapılcaktırrr

Nurayım heyecandan yazamadımmm yaaa cok ozur dilerm bebegiimmm cok mutluuu oldummm vee babann içinn cok sevindimm Allah dualarını kabul ettiii bitanemm bundan sonra kotu gunler geride kalsınnn mutlulukk ve huzur ne yuzunden ne evinizdenn eksik olmasın bebegiiiimmmmm

teşekkür ederim canım.
fotoğraflarınızı bekliyoruz.. yazdıklarını okurken sizi yan yana hayal ettim, canım gelinciklerim.. keşke bendee size çook çok yakın olsaydım.

pelommm vuhu diyorum hayatım çok ama çok güzel gün geçirmişssiniz düğünüme gelmezseniz hepinize şaplak atarım ilk nazlının düğünü olcak ama önce biz gitcez pelintoşum ve sende gelceksin seviyorum sizi ben çok

nuraycım bu sarada babanın yumuşamasına vee böyle düşünmesine inan çok sevinedm her kötü günün güzel bir sabahı vardır çok dua etmiştik sana herşey güzel olcak

bu arada sen foto koymuştun takıları ben geçmişe gidince gördüm zendeki senin fotoğrafını paylaştının aynısı hayatım

canım amelianın nişan detaylarını okudum ve msjlaştık tek tek bıkmadan usanmadan anlttı benimde net fikirlerim oldu

pastamı koska pelit gibi bir yerde yaptırcam yada mado

sonra şu şeker sabunlardan yapcam süs niyetine keselere koycam bide havlu alcaz bunların hepsini eminönünden bulabilirz herhalde

bide birkaç kurabiyeciye bilgi maili attım kesin kararlıyım kurabiyede yaptıracağım

tarihe not düşülsün sabunlara aşık oldum kısmetse yapacağım

gizemimm, dualarınız sayesinde oldu bu. sizleri çook seviyorum .. allah hepinizin gönlüne göre versin.
sabunların harikalar. havluyla birlikte bir kese içinde hediye etme fikrin süppeeerrr.

yağmurum hoşgeldin

yaaa yarın benim aşkımın doğum günüsüüüüü hatta 2 buçuk saat sonra diyebiliriz

yağmurum hoşgeldin

yaaa yarın benim aşkımın doğum günüsüüüüü hatta 2 buçuk saat sonra diyebiliriz

hoşbuldum canımm nasılsın ne yaptın bugün?
şimdi okudum çok ama çok sevindim vallahi inş.çok mutlu olursunuz Rabbim ayırmasın sizi baban ne güzel yola geldi dualarmızla inş.hayırlı olsun inş.
enişteninde şimdiden doom günüsü kutlu olsun iyi ki doğmuş iyi ki seninle nice nice senelere aşkla inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…