Kızlar kocaman bi maşallah size....
hoşbuldum canımm nasılsın ne yaptın bugün?
şimdi okudum çok ama çok sevindim vallahi inş.çok mutlu olursunuz Rabbim ayırmasın sizi baban ne güzel yola geldi dualarmızla inş.hayırlı olsun inş.
enişteninde şimdiden doom günüsü kutlu olsun iyi ki doğmuş iyi ki seninle nice nice senelere aşkla inş.
gizemimm, dualarınız sayesinde oldu bu. sizleri çook seviyorum .. allah hepinizin gönlüne göre versin.
sabunların harikalar. havluyla birlikte bir kese içinde hediye etme fikrin süppeeerrr.
amiiinn balım.
bugünde dedemlere gitmiştik. başka da bişey yapmadım.
bu ilk ayrı doğum günüsü.. yaa çok özledim ben uffffffff
canım bu fikirleri hep blogları okurken gördüm çok değişik hoş şeyler var bide amelianın yaptığı siteleride öğrendim
yaaa nurayım işte millet isimleriyle etiket yapıyor haniii tarih ve isimleri oluyor yaa nikah şekerlerinde felan kağıttlardn onu bilgisayardan çıkarabilirmiyiz acaba yada matbaa felanmı yapıyor hiç duydunmu
hayatım nasılsın canım iyisindir inşallah canım benim
selam yağmur
hayatcım iyim evde yarı yatarak yarı ders çalışarak bir gün geçirdim
mutfağa geçtim pasta kısır felan yaptım dün gezdiğim için bugünü kendime ayırdım
nuraycım üzme kendini benimkisinde 14 mayıstı ve ayrıydık ama ben hiç kendimi üzmüyorum nasıl olsa bu günler çok çabuk geçiyor er yada geç kavuşuyorsunuz tez vakit kavuş canım
yağmurcum güzel günleri hep geçirmeniz dileğiyle canım
yağmur yağdı ve güzel bir hanımeli kokusu içime çekip size yazıyorum hemde söz ve nişan detaylarını araştırıp
hmm..bizde aşklaydık tam bir aşkı yaşadık sahie gittik yağmur başladı süperdi yaaaaaa sonra gezdik içtik yedik falan avm gittik bana laptop çantası baktık mouse..
yeni laptop aldıkta bana ailemle bir ödicem inş.pmbe laptopum oduuuu
ayy kıyamam sana canım yaa keşke bugün gelseydi yaa:44:
iyi akşamlar fıstıklarrr
canım bence kendimiz hazırlayıp çıkarttırabiliriz.. hatta evde yazıcı varsa evde, işte çıkarırsın.. sonra tüle veya kurdeleye zımbalarsın..
ben de amelienin kavanozda kahve hediyesini çok sevdim. sözde yapmayı düşünüyorum. ama kendim :) netten sipariş vermicem. malzemeleri alıp kendim yapıcam. sadece kavanozları nerden alabilirim diye düşünüyorum. malum burası pek küçük bir yer.
nişanda da badem şekerleri alıcam onları ikişer üçer renkli tüllere sarıcam kurdeleyle bağlayıp yazıcıdan çıkaracağım adımızın ve tarihlerin yazıldığı kağıtları tüle zımbalayacağımmmmmayrıca bi arkadaşım çook güzel kurabiyeler yapıyo. tıpkı şeker hamurundan yapılmış gibi.. daha kolaymış yapımı. şeker hamurunun tadı pek beğenilmiyo. bu yüzden o bildiğimiz marshmallow u eritip hamur kıvamına getiriyomuş ve onlara şekil veriyomuş.. bitane örnek gösteriyim
Eki Görüntüle 423046
bana yapımını anlatıcak. deneyeceğim :)
canım ben sevgiliciğe anlatırım o yapar herhalde demi hiç anlamaıdm çünkü bende yapıştırrım slikon yapıştırıcıyla ortaya inşallah hoş şeyler çıkar canım yaa
canım kahveyi bende kavonozda yapmayı düşündüm sonra birkaç ucuz site buldum yapıyorlar sözde kahve nişanda şeker nikahtada buzdolabı magneti fikrim var
kavanozları en olmadı burdan yaptırcam
|__Berkay Davetiye, Nikah Şekeri, Düğün Nikah Davetiyeleri, Nikah Davetiyesi, Düğün Davetiyesi, Sünnet Davetiyesi, Davetiyeler,invitation,bonbonniere,Düğün, Davetiye, ___>
ayy öyle şeker hamurunun tadını kimse beğenmiyor nedense canım bende söz pastamı normalmi şeker hamuruylamı yaptrsam die araştırdım durdum hem koskaya madoya gidince bakcam tabi çikoltalı ve fıstıklı olcak kreması yoğun olmucak hafif olcak çok araştırdım forumdada okudum hep
canım linkini verdiğin yeri kaydettim. oy çok teşekkürler.. magnet te güzel. ay hepsinden yapasım geliyo
biz istanbuldayken tüm özel günlerde ve canımız istedikçe koskadan alırdık pastaları bir de pelitten.. ayy çok severim olsa da yesem şimdii :)
ben marsmallow u şeker hamuruna dönüştürüp cici cici kurabiyeler yapmaya çalışacağım :) yarın denerim büyük ihtimalle ..fotoğrafını paylaşırım
kızlar burasının mağazasıda varmış çapada hastahanenin hemen karşısında benim sevgilicik gelsin eminönü fatih çapa oralara hep gidicez bide tabi ikea
bu ciciler benim olsun saksıyı vazo niyetine, diperi tepsi, diğerleri ise un ve şeker koymaya alıyorum kapakları ölçek kabı gibi ölçülü çok güzeller bunlarıda alayım diyorum çeyize
Eki Görüntüle 423068 Eki Görüntüle 423069 Eki Görüntüle 423070 Eki Görüntüle 423071
ayy azıcık kaldıı nişanınaaa özgemm
adres verdiğiniz siteye baktımmm
nikah şekerlerinden nişanım için yaptırabilirim kaydettim ben de
gizoşum çok güzeller. un, şeker birde çay için alabilirsin ..kızlar burasının mağazasıda varmış çapada hastahanenin hemen karşısında benim sevgilicik gelsin eminönü fatih çapa oralara hep gidicez bide tabi ikea
bu ciciler benim olsun saksıyı vazo niyetine, diperi tepsi, diğerleri ise un ve şeker koymaya alıyorum kapakları ölçek kabı gibi ölçülü çok güzeller bunlarıda alayım diyorum çeyize
pelomm geldiğinde sabunlara aşık olcaksın kutuları beğnme olaslığında oldukça yüksek bebek
Eki Görüntüle 423068 Eki Görüntüle 423069 Eki Görüntüle 423070 Eki Görüntüle 423071
bu saklama kaplarıda ikeadanmış blogdan alıntı yapıp paylaşıyorum
Eki Görüntüle 423075
ayy azıcık kaldıı nişanınaaa özgemm
gizoşum çok güzeller. un, şeker birde çay için alabilirsin ..
evet nurayım azıcık kaldı
sıra artık pasta,kurabiye ve bu şeker olaylarına gelecek
şeker hamurundan yaptırınca baya bi pahalı oluyo pasta değil mi yahu :18:
evde mi olucak canım yoksa bi yer mi ayarladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?