'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

amiiinn balım.
bugünde dedemlere gitmiştik. başka da bişey yapmadım.
bu ilk ayrı doğum günüsü.. yaa çok özledim ben uffffffff

gizemimm, dualarınız sayesinde oldu bu. sizleri çook seviyorum .. allah hepinizin gönlüne göre versin.
sabunların harikalar. havluyla birlikte bir kese içinde hediye etme fikrin süppeeerrr.

canım bu fikirleri hep blogları okurken gördüm çok değişik hoş şeyler var bide amelianın yaptığı siteleride öğrendim

yaaa nurayım işte millet isimleriyle etiket yapıyor haniii tarih ve isimleri oluyor yaa nikah şekerlerinde felan kağıttlardn onu bilgisayardan çıkarabilirmiyiz acaba yada matbaa felanmı yapıyor hiç duydunmu

hayatım nasılsın canım iyisindir inşallah canım benim

selam yağmur

Gizoşumm canım iyiyim şükür... İş güç uğraşıyorum işte.. Başkada bişey yok.. Senide gördüğüm kadarıyla iyisin.. hep iyi ve çookk mutlu ol inşallah...

amiiinn balım.
bugünde dedemlere gitmiştik. başka da bişey yapmadım.
bu ilk ayrı doğum günüsü.. yaa çok özledim ben uffffffff

hmm..bizde aşklaydık tam bir aşkı yaşadık sahie gittik yağmur başladı süperdi yaaaaaa sonra gezdik içtik yedik falan avm gittik bana laptop çantası baktık mouse..
yeni laptop aldıkta bana ailemle bir ödicem inş.pmbe laptopum oduuuu
ayy kıyamam sana canım yaa keşke bugün gelseydi yaa:44:

A.S GİZEM NASILSIN?

canım bence kendimiz hazırlayıp çıkarttırabiliriz.. hatta evde yazıcı varsa evde, işte çıkarırsın.. sonra tüle veya kurdeleye zımbalarsın..
ben de amelienin kavanozda kahve hediyesini çok sevdim. sözde yapmayı düşünüyorum. ama kendim :) netten sipariş vermicem. malzemeleri alıp kendim yapıcam. sadece kavanozları nerden alabilirim diye düşünüyorum. malum burası pek küçük bir yer.
nişanda da badem şekerleri alıcam onları ikişer üçer renkli tüllere sarıcam kurdeleyle bağlayıp yazıcıdan çıkaracağım adımızın ve tarihlerin yazıldığı kağıtları tüle zımbalayacağımmmmm ayrıca bi arkadaşım çook güzel kurabiyeler yapıyo. tıpkı şeker hamurundan yapılmış gibi.. daha kolaymış yapımı. şeker hamurunun tadı pek beğenilmiyo. bu yüzden o bildiğimiz marshmallow u eritip hamur kıvamına getiriyomuş ve onlara şekil veriyomuş.. bitane örnek gösteriyim

bana yapımını anlatıcak. deneyeceğim :)

hayatcım iyim evde yarı yatarak yarı ders çalışarak bir gün geçirdim

mutfağa geçtim pasta kısır felan yaptım dün gezdiğim için bugünü kendime ayırdım

nuraycım üzme kendini benimkisinde 14 mayıstı ve ayrıydık ama ben hiç kendimi üzmüyorum nasıl olsa bu günler çok çabuk geçiyor er yada geç kavuşuyorsunuz tez vakit kavuş canım

yağmurcum güzel günleri hep geçirmeniz dileğiyle canım

yağmur yağdı ve güzel bir hanımeli kokusu içime çekip size yazıyorum hemde söz ve nişan detaylarını araştırıp

Amin gizemim hepimiz inş.çok mutlu olalım huzurl olalım elleriyle besliyor yaa eşek
kuzum yaa hasta olursan karışmam dedm sonra bunun munun akarsa karısmam dedım silersin hayatım dio yokyaa elin yokmu banane dedim elim ayağım sensin dio yeterli cevapmı didi ve ben

canım gelemez ki, eğitimde o.. benim doğum günümde bile 3 saatliğine gelmişti. çok uzak zaten

iyi akşamlar fıstıklarrr

iyi akşamlar canım. hoşgeldinnn

gizemim valla ben çok zor dayanıyorum. hep yanımda olsun demiyorum şimdilik tamam ama sadece üç beş ayda bir görmek çoook acı
temmuzun 2'si gelsinnnnn

canım ben sevgiliciğe anlatırım o yapar herhalde demi hiç anlamaıdm çünkü bende yapıştırrım slikon yapıştırıcıyla ortaya inşallah hoş şeyler çıkar canım yaa

canım kahveyi bende kavonozda yapmayı düşündüm sonra birkaç ucuz site buldum yapıyorlar sözde kahve nişanda şeker nikahtada buzdolabı magneti fikrim var

kavanozları en olmadı burdan yaptırcam

|__Berkay Davetiye, Nikah Şekeri, Düğün Nikah Davetiyeleri, Nikah Davetiyesi, Düğün Davetiyesi, Sünnet Davetiyesi, Davetiyeler,invitation,bonbonniere,Düğün, Davetiye, ___>

ayy öyle şeker hamurunun tadını kimse beğenmiyor nedense canım bende söz pastamı normalmi şeker hamuruylamı yaptrsam die araştırdım durdum hem koskaya madoya gidince bakcam tabi çikoltalı ve fıstıklı olcak kreması yoğun olmucak hafif olcak çok araştırdım forumdada okudum hep

canım linkini verdiğin yeri kaydettim. oy çok teşekkürler.. magnet te güzel. ay hepsinden yapasım geliyo
biz istanbuldayken tüm özel günlerde ve canımız istedikçe koskadan alırdık pastaları bir de pelitten.. ayy çok severim olsa da yesem şimdii :)
ben marsmallow u şeker hamuruna dönüştürüp cici cici kurabiyeler yapmaya çalışacağım :) yarın denerim büyük ihtimalle ..fotoğrafını paylaşırım

Herkese merhaba :) uzun zamandır kk yı takip ediyorum ama bugün üye oldum hemen konuya geçeyim, kızlar benim basen kısmımda dikiş izleri var, şöyle bir karış filan aşağıya iniyo ve çok kalın bi dikiş, estetik değil, bu yüzden tatilde çok sıkıntı yaşıyorum, görünmesini istemiyorum, pareo, şort kullandım ama denize girerken çıkarınca yine görünüyo, şortlu bikinilerin de genelde şortları kısa boxer gibi, bana daha uzun bi şeyler lazım .. napabilirim ben ya? :44: bu arada konu açmayı bilmiyorum henüz, böyle açmış mı oluyorum ne oldu anlamadım başka bi konuda araya giriyorum galiba, affedin kızlar

Son düzenleme:

adres verdiğiniz siteye baktımmm
nikah şekerlerinden nişanım için yaptırabilirim kaydettim ben de

kızlar burasının mağazasıda varmış çapada hastahanenin hemen karşısında benim sevgilicik gelsin eminönü fatih çapa oralara hep gidicez bide tabi ikea

bu ciciler benim olsun saksıyı vazo niyetine, diperi tepsi, diğerleri ise un ve şeker koymaya alıyorum kapakları ölçek kabı gibi ölçülü çok güzeller bunlarıda alayım diyorum çeyize

pelomm geldiğinde sabunlara aşık olcaksın kutuları beğnme olaslığında oldukça yüksek bebek

Eki Görüntüle 423070

bu saklama kaplarıda ikeadanmış blogdan alıntı yapıp paylaşıyorum

Son düzenleme:

canım ben çapadayım biliyorsun bişey sorulcaksa sorarım

adres verdiğiniz siteye baktımmm
nikah şekerlerinden nişanım için yaptırabilirim kaydettim ben de
ayy azıcık kaldıı nişanınaaa özgemm

gizoşum çok güzeller. un, şeker birde çay için alabilirsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…