evde mi olucak canım yoksa bi yer mi ayarladınız?
yok yok evde yapçaz canım...söz-nişan bi arada olcak..hatta isteme-söz-nişan 3ü bi arada
ben yavaştan yatayım kızlar öpüyorum hepinizi
bu hafta yine çok yoğun olcak benim işler
iyi gecelerrrrr
kızlar çok teşekkür ederimm aşkımla gecen dakikalar harikaydı herseyi cok begendi babam annem ben ve o vardık birlikte film falan izledik ailecek annem mısır falan bile patlattı hatta cok eglendik
ama gün hiç iyi bitmedi
hatta bu satırları aglayarak yazıyorum
ceviri icin sözleşme tarihim haziran diye biliyordum ama sözlü olarak mayısta teslim demiştim ne varki bitiremedim suan yarısı bitti ancak
nerden geldiyse aklıma sözleşmeyi kontrol etmek geldi... olacak işte hiç dikkat etmeden atmısım imzayı sözlü olarak söledigim tarihe ayarlanmıs ve bununla ilgilenen kişi bulasıgın teki
kendisine sordum sözleşmede ne yazıyorsa odur... mayıs sonunda teslim yoksa basın cok fena yanar dedi
bittim benneden hayat bu kadar zor olmak zorunda... ceviri onlara daha kaliteli bir iş sunmak istedigim icin uzadı ama o malum kişinin umrunda bile degil aksine aceleye gelmesi ve hata cıkması hosuna bile gider
sırf belki askıma biraz daha katkım olur diye girdim bu işe bunca stresimin arasında... ama elime yuzume bulastı
askımın yanında aglamamak icin direndim ona belli etmemeye calıstım ama tutamıyorum suan kendimi
mayıs sonuna kadar kalan yarıyı bitirmeme imkan yok tam 250 sayfa... ve 10 gunum var bana mucize gerekli
sizin de canınızı sıktım ama kimseye anlatamadım bir an öle yazdım işte... askım duysa cok uzulur babam ve annem de
annem de bana kızar ne demeye kendini böle selerin altına soktun diye... kimseye anlatamıyorum suan buraya yazdım ben de
nurayım pelinimm sağolunnn
ama suan bir cozum yolum yok.. baskasına bırakamam anlasılır ceviri yapmak kitap yazmak gibi herkesin bir uslubu var o kitabı sadece uyarlamıyor adeta yeniden yazıyorsunuz bu yuzden anında fark ederler
suan beynim durdu hiçbişey dusunemiyorum... işe gitmesem bile cok zor yetişmesi kaldıki sabahın korunde cıkıp lanet trafik yuzunden gecenin körü eve gelebildigim bir işim var
bana sekte vuranlardan biri de o oldu zaten... işe baslamadan once cok daha hızluydım ama aksam eve geldigimde pert olmus oldugum icin o kafayla yapamadıgım icin birikti birikti... haziranda olsa yapardım bi sekilde cunku o ay icinde herhangi bi zaman teslim ediyorsunuz
yayınevleri bu konuda cok titizdir... yayın programlarını aksatıp onları maddi manevi zarara soktugunuz gerekcesiyle canınıza okuyabilirler
bilmiorum bana nolur yani...
dua etmekten baska carem yok mucize olması gerek artık
A.s. nurayım söylerim canımm. Çok güzel bi gündü sen gel istanbula bende gelcemki:) Hepimiz toplaşırız:)peloşko baktım albüme. minnaka selamlar. yerim ikinizi deeee
çağlam yaaasözleşmenin sonuçları çok mu ağır canım, ne olacak bitiremezsen .. keşke fırlatsan suratlarına.. insanlar ne kötü ya. ne olur anlayış gösterseler. ne olur yani. bir yerlerinden birşey mi eksilir ..
sizin de canınızı sıktım ama kimseye anlatamadım bir an öle yazdım işte... askım duysa cok uzulur babam ve annem de
annem de bana kızar ne demeye kendini böle selerin altına soktun diye... kimseye anlatamıyorum suan buraya yazdım ben de
ama suan bir cozum yolum yok.. baskasına bırakamam anlasılır ceviri yapmak kitap yazmak gibi herkesin bir uslubu var o kitabı sadece uyarlamıyor adeta yeniden yazıyorsunuz bu yuzden anında fark ederler
suan beynim durdu hiçbişey dusunemiyorum... işe gitmesem bile cok zor yetişmesi kaldıki sabahın korunde cıkıp lanet trafik yuzunden gecenin körü eve gelebildigim bir işim var
bana sekte vuranlardan biri de o oldu zaten... işe baslamadan once cok daha hızluydım ama aksam eve geldigimde pert olmus oldugum icin o kafayla yapamadıgım icin birikti birikti... haziranda olsa yapardım bi sekilde cunku o ay icinde herhangi bi zaman teslim ediyorsunuz
yayınevleri bu konuda cok titizdir... yayın programlarını aksatıp onları maddi manevi zarara soktugunuz gerekcesiyle canınıza okuyabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?