'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kızlar ben geldimmm :)) Çok güzel bir haftasonuydu suan ayaklarımı uzattımm ve guzel hayallerinizi okudummm, bitanesiniz siiizzzz ne güzel nişanlar, kurabiyeler, notlar :)) yerim sizii... herşey istediğimiz gibi, gönlümüze gore olsun inşallah canlarımm..

Gizoomm balımmm o sabunlar benimm olmalı veee hatta o guzell kutulardaaa
Nası da bliosn balımm yaaa yerim seniii:))) Kuzenm bu akşam yine dalga gecti bnmle dun hanfendiyle 1-2 züccaciye çıkartması yaptıkk bnm begendiğim seylere burun kıvırıoo ben de dedim benim evimee yemeğe geldiğinizde pikniğe gelmiş gibi olucaksınız börtü böcek çiçek ne ararsanız soframda bulacaksınızz güldüler banaa ama öyleee

Çağlamın menusu bi harikaydı bu akşamm çok guzel geçiyordurr umarım ziraaaaa o yemekleri yedikten sonra ben sanırım pepee gibi olurumm musmutlu

Kızlar şimdi fotografları inceleyipp yuklicemkiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pelommm beni bir 5 dakkaya sevgilicik arıyıp uyutucak uyumaya direnirsem girip bakacağım fotoları aşırı merak ediyorum nazlım telefondanda giremiyormu kuzum

pelom sabunları deneyelim yarın buraya bir dünya link yüklicem beyaz düz porselen vazoya bile peçeteyle süsleme yapmış senin görümcecik bunları kesin biliyorduk ahşabın üstüne bile kağıdı yapıştırıp sulandırıyorlar ve ahşap süslü oluyor

çağlammın menüsü gerçekten çok güzel afiyet bal olsun

özgecim iyi geceler canım

bunları ekleyip hemen kaçıyore devamı yarıne

http://hobivakti.blogspot.com/2011/02/buyuk-cam-kavanoza-pecete-transferi.html

http://hobivakti.blogspot.com/2011/02/gozluk-kabna-pecete-transferi-yaptm.html

kızlar çok teşekkür ederimm aşkımla gecen dakikalar harikaydı herseyi cok begendi babam annem ben ve o vardık birlikte film falan izledik ailecek annem mısır falan bile patlattı hatta cok eglendik

ama gün hiç iyi bitmedi

hatta bu satırları aglayarak yazıyorum

ceviri icin sözleşme tarihim haziran diye biliyordum ama sözlü olarak mayısta teslim demiştim ne varki bitiremedim suan yarısı bitti ancak

nerden geldiyse aklıma sözleşmeyi kontrol etmek geldi... olacak işte hiç dikkat etmeden atmısım imzayı sözlü olarak söledigim tarihe ayarlanmıs ve bununla ilgilenen kişi bulasıgın teki

kendisine sordum sözleşmede ne yazıyorsa odur... mayıs sonunda teslim yoksa basın cok fena yanar dedi

bittim ben neden hayat bu kadar zor olmak zorunda... ceviri onlara daha kaliteli bir iş sunmak istedigim icin uzadı ama o malum kişinin umrunda bile degil aksine aceleye gelmesi ve hata cıkması hosuna bile gider

sırf belki askıma biraz daha katkım olur diye girdim bu işe bunca stresimin arasında... ama elime yuzume bulastı

askımın yanında aglamamak icin direndim ona belli etmemeye calıstım ama tutamıyorum suan kendimi

mayıs sonuna kadar kalan yarıyı bitirmeme imkan yok tam 250 sayfa... ve 10 gunum var bana mucize gerekli

çağlammm gelmiiiişşşş ama ben de gizoşum gibi aşk'la konuşmaya gidiyorum. sonrada uyuyım. yarın bakcam fotograflara. öptüm hepiciğiniziiiiiii

uykum kaçtı
canım sözleşmede ne yazıyo. eğer bitiremezsen ne olacak .. çok üzgünüm çağlam ya. canla başla çevirmeyi denesen 10 gün boyunca yine de bitmez mi

Son düzenleme:
Gizomm canım nazımm malesef giremiyor oburiks kediler kabloyu yemiş Nazımınnn telefondan nete girdiği akşamda butun kontorleri bitmiş malesef ve suan da magdur yaniii( Muhtemelenn çarşamba donecek gerii... Az önce konustuk bu aradaa varmışş bebimimkommm

bu aradaaaa banaaa makedonyadan harika bir inci kolye almış kiii ben bayıldım bayıldımmmm onun banaaa gelmesi benim içinnn gelmesii en buyuk hediyeydi ama bu incimi çok sevdimm hep boynumda kalıcakk

Fotoğraflar yuklendi kızlarrr, yarın bakarsınızz:)) Gizommm ve Nurayımm öptümm iyi geceleeeer

Çağlam canım.. Çok üzüldümm hatta çok çok üzüldümm ben buraya gelip guzel seyler yazmanı istiyordum Hayal kırıklığı yaşadım ve bunu sevmiyorumm Canım hiç mi imkanı yok.. yardım alsan birinden? ya çok titiz çalışma gerektiren birşey aslına bakarsan.. herkese de guvenilmez( Abimle aram iyi olsaydı ona teklif ederdim biliyor musunn( Çünkü o da malum çift ana dal yaptı ve ilk bölümü ingiliz dili ve edebiyatı.. Keşke söyleyebilsem
aklıma başka biri de gelmiyor sana yardımcı olmayı oyle cok isterdim ki canım...
Bir günde 25 sayfa yapabilme ihtimalin çok zor.. Ama nası olcak off cidden çok üzüldüm kuşum yaaaa

peloşko baktım albüme. minnaka selamlar. yerim ikinizi deeee
çağlam yaaa sözleşmenin sonuçları çok mu ağır canım, ne olacak bitiremezsen .. keşke fırlatsan suratlarına.. insanlar ne kötü ya. ne olur anlayış gösterseler. ne olur yani. bir yerlerinden birşey mi eksilir ..

sizin de canınızı sıktım ama kimseye anlatamadım bir an öle yazdım işte... askım duysa cok uzulur babam ve annem de

annem de bana kızar ne demeye kendini böle selerin altına soktun diye... kimseye anlatamıyorum suan buraya yazdım ben de

nurayım pelinimm sağolunnn

ama suan bir cozum yolum yok.. baskasına bırakamam anlasılır ceviri yapmak kitap yazmak gibi herkesin bir uslubu var o kitabı sadece uyarlamıyor adeta yeniden yazıyorsunuz bu yuzden anında fark ederler

suan beynim durdu hiçbişey dusunemiyorum... işe gitmesem bile cok zor yetişmesi kaldıki sabahın korunde cıkıp lanet trafik yuzunden gecenin körü eve gelebildigim bir işim var

bana sekte vuranlardan biri de o oldu zaten... işe baslamadan once cok daha hızluydım ama aksam eve geldigimde pert olmus oldugum icin o kafayla yapamadıgım icin birikti birikti... haziranda olsa yapardım bi sekilde cunku o ay icinde herhangi bi zaman teslim ediyorsunuz

yayınevleri bu konuda cok titizdir... yayın programlarını aksatıp onları maddi manevi zarara soktugunuz gerekcesiyle canınıza okuyabilirler

bilmiorum bana nolur yani...

dua etmekten baska carem yok mucize olması gerek artık

çağlam, ben senin işinin çevirmenlik olduğunu sanıyodum. işten ayrı mı bu kitap çevirme anlamadım kuzum benim. allah yardımcın olsun, darda olduğunu görüyo, tüm kalbimle dua edicem.
nişanlına anlat canım durumu o bilsin destekçin olsun. belki bi yol gösterir sana.

beklediğin mucize bir an önce bulsun seni canım çağlam.
kalkacaksın inşallah bunun altından.

nurayımm benim güzel yüzlü güzel kalpli arkadasımmm

benim işim çevirmenlik değil ben editörüm... çeviriden gelen kitapların düzeltilerini yaparım ya da yurt dısından gelen kitapları inceleyip yayınevine uyup uymadıgına cıkarıp cıkaramıcamıza bakarım

cevirmenlik extra yaptıgım bir iş mesai saatlerim dısında evde... ek iş olarak dusunebilirsin

inşallah... inşallah yardım eder bana

askıma sölemek istemiyorum en azından simdilik onun derdi ona yetiyo canını sıkmak istemiyorum yine seyire gidiyo 2-3 hafta yok zor ayrıldı bir de bunu söleyip canını daha cok sıkmak istemiyorum

inşallah ona sölememe gerek kalmadan bir cıkar yol bulabilirim...

hepinize iyi geceler kızlar iyiki varsınız siz de olmasanız patlar catlardım sabaha kadar

A.s. nurayım söylerim canımm. Çok güzel bi gündü sen gel istanbula bende gelcemki:) Hepimiz toplaşırız:)

Çağlam canımın içi, elbette yazacaksın.. Burası bambaşka. Herkes derdini ve sevincini paylaşıyor bitanem sende paylaşacaksın, bizi üzdün diye sakın üzülme. Biz yardımcı olmak istioruz senin derdine ortak olmak istioruz cnm sakın sakınn ole demee

senin için dua edicem canım Allahım sana yardımcı olsunn inşallah bi mucize olsun canım inşallah.. bunu gercekten istiyorum, o işi başarmalısınn ki başarırsın da çağlam inanıorum sana...
sakın ümidini kaybetme ve hepten salma kendini olur mu.. dik dur ve inan.
çaresiz hiçbir şey yok canım, mutlaka zaman tanınır, yardımcı olunur.
insanlık bu kadar ölmemeli, ölmedi de.. Ben umut ediorum ki sana zaman tanıyacaklar ve sende o çeviriyi bitiriceksn canım...

canım senin için dua edicem bol bol. İnşallah bir mucize olur ve bitirebilirsin, yada süresi uzatılır canım

günaydın güzelliklerrrr
pelinim fotolarınız o kadar güzel kiii
maşallah size kocaman..hep öyle yüzünüz gülsünnnn

çağlam Allah yardımcın olsun inşallah ben de dua edicem senin için

ben bugün yine uğrayamam muhtemelen..yoğun bi iş günü olcak
günaydın diyip kaçayım dedim
hepinii öptümmm

Günaydın güzel gelincikler, nasılsınız?
Nuraycımm çook sevindim yaa tekrardan hayırlı olsun canım. benim içinde dua edin noluurrr benim babamda ikna olsun....
Çağlacımmmm kuzuummm inan çok üzüldüm okuyunca. dua ediyorum senin için...bak canım bende şirkette çeviri yapıyorum iş çıktıkça kitap çevirisi değil ama rapor çeviriyorum. eğer istersen sana yardım ederimm sen düzeltmeleri yaparsın uslubunu sana göre ayarlarsın. elimden ne geliyorsa yaparım. bak lafta değil bu çok ciddi söylüyorum canım benim.sen yeter ki üzülmee.Allah yardımcın olsun. Ayrıca tabiki buraya yazıcaksın.Keşke hep güzel şeyler yazabilsek ama olmuyor malesef.biz her koşulda yanındayızz
Peliinncikk ve nazlıcıkkk bayıldımmm fotolarınızaa hep böyle gülsün yüzünüz inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…