bebişkom nurayım sen kartal civarıydı dimi senin? oralarda kiralar öyle cok fahiş değil merak etme orta yollu
ay pastaaaaaaaaaammminanmıyorummm kurbişeeeee ama işte bence ancak ruyanda gorursun böle cunku kurbişin seni hayatta bırakmaaaaaaaaaaz
biz de ne guzel kacıyoduk acık denizlere dogruuuuuuuuu
kuzucum şu an nerde oturduğumuzu biliyorsun. bizim burda oturduğumuz semtte evler çok güzel, kiralarda 600 den başlıyo. ama bu evler istanbulda olsa gizemin dediği gibi 3 bin falan olurdu kiralar.
biz de 500-600 e falan güzel bi ev bulsak keşke. pendik taraflarında viaporta yakın bi yerler diyodu benimki ama ben hiç bilmiyorum ki oraları, nasıl
ay kuzuuuuuuuuuuummm biz minibüse atlayıp fıtı fıtı gidiyoruz hemen viaporta orda yeni yapılan siteler var hatta benimkinin arkadası su an super ultra lux bir dairede oturuyo 700 lira onun bile kirası
orası sehre biraz uzak o yuzden kiralar uygun bulursun uyguna ev hiiiiiç merak etme...
ballarıım,
evlerden konuşmuşsunuz, benim de size sorularııım vaaarrr :) oturcağımız semtleri az çok biliyosunuz, ev kiraları nasıl oralarda bi bilginiz var mı?
ben de 3+1 istiyodum ama kira da oturucaz madem 2+1 olsa da olur.. ne kadar biriktirmeye çalışsak kardır çünkü.
ben de hep büyük evde oturdum. istanbuldaki evimiz 190 m2 ydi, şimdiki de 260 m2 dubleks, teraslı. çok uzak olmasaydı gelirdinizz yahuuuuama temizliği bir işkence gibi
çok büyük olmasa da olur evim ama odalara aldığımız eşyalar sığsın, yürüyecek yer de kalsın, karanlık olmasın, balkonu mutlakaaa olsun.
giziiimm cicilerini güle güle kullan çok güzeller
kızlar bizimde orda sitede evimiz var viaporta 2 dakka ve ev havuzlu güvenlikli kirada şu anda kirasıda 650 tl , nurayım bostancı küçükyalıda bulamazsak anniş kurtköyde oturun dio küçükyalıdaki evimiz yıkılığ baştan yapılablrmş kat planalrı çıkıyorduinşallah sevdiceğim bişi demez çünkü ben şişli gibi biryerde oturursam sinir hastası olurum benim oturcağım yer ada gibi sesiz olcak açık alan olcak binalar üstüme üstüme gelmicek sıkış tıkış olmucak evden çıktığım anda başka bir binanın kapısı gelmicek direk önüme kurtköy geniş geniş tavsiye ediyore
ben alışverişe hep viayaa gidiyorum hem çok güzel
bu arada tam tahmn ettiğim gibi 190 m2 evler hep avcılar beylikdüzne toplanmış çoğunlukla
Nuraycım canım merak etme kiralar uygun senin oturacağın yerde.buarada kurtköy olarak geçiyor orası semt olarak yani. çok güzell lüks siteler var ve 700 tl falan kiralar.bizde kirada olursak kurtköyde oturmayı planlıyoruz.ama kendi evimizde oturma ihtimalimizde var oda şuan oturduğum evin 2 sokak arkası :)) aşkım şuan orada oturuyor ailesi ile ve ailesi evi bize bırakmayı planlıyor ama biz çok istemiyoruz orayı bakalım artık. dün sahibinden.com dan çok güzel bir daire gösterdi bana çok güzel bir sitede dubleks kiralık daire ve 700 tl.tek kötü yanı bahçe katı olması ama çok hoş görünüyordu. yine aynı fiyata başka bir daire gösterdi oda 3+2.örnek olması açısından değerlendirebilirsin canım bu fiyatları
kurtköyde çatı katı dubleksler çok var arkadaşlar sitelerde yeni içide yeni hem alabilirkende ucuz kiradada ucuz
ama kiraya dubleks çıkma fikri üdşünüdüryor alcamda alcam eşyaları sonra normal bir apartman dairesine gidince nereye koycam yada alışılan düzenden nasıl vazgeçicem oda var
ev alamasam bile ailem verirse bana krediyi öderim annemn evinde oturrum krediyide düğünde taklnlarla öder evimi alırım kalan krediyide aldığım evi kiraya verirm ordan alırım öderim
ayyy muhasebe çıkardım resmen felaket bir yola doğru gidiyorum
gizemim çok sevdim yaaaben de çalışmak istiyorum inşallah işte bulurum oraya gelince. güzelce birikim yapıp kısa zamanda biz de kendi evimizi alabiliriz umarım.
benim sevgiliciğin ailesinin otruduğu ev de yıkılıp site yapılacaktı ama babası kabul etmedi. anlatmıştım önceden.
acvılardaki evimiz kocamandı ama mutfak küçüktü, şimdi ki mutfağımızın yarısı kadardı. burda da mutfaklar kocaman. koltuk takımı koy otur yani .. orda mutfaklar nasıl
merak etmeyin kızlar seçenek çok uygun fiyata buluruz güzel daireler.benide bu hesaplar mahvediyor yaa ne zormuş yuva kurmakkkk:18: valla gizo bende düğünde takılacak altınlara güveniyorum birçok borcu kapatcak inşallah
balım düğün ve nişan o takılara güveniyorum bide kendi birikimime ailem destek olursa tamamdır sevgilicikte 12 ay askere giderse oda hiç parasına dokunmucak
ben çeyizide o yüzden yapıyorum evlenrken ayak bağı olsun istemiyorum hattaha ailem beyaz eşyalarımı heran alabilirler bayide bekletceklermiş çünkü evlenceğim zaman ev alınmasını illa istiyorlar onlarda yardım edicekler o yüzden borçsuz atlatmalıyız bu olayı
inşallah allah gönlümüze göre verirde buluruz ev
Nurayım gönlüne göre bir evin olsun inşallah kuzuuuummmm:)
Canlar ben bu yeni görünümü çok sevdim yaa vallahi çok sevdim. Face gibi olmuş hu huuuuu:) kim ne yapıyor anında goruyoruz
miniiiiimmm aşkım da denize gittii vay canınaaaaaa, cemre 2. kez düşecek denizebende gelince beraber düşürcezki
ah canım benim maşallah sanaşu birikim yapmanı, planlı hareket etmeni çok takdir ediyorum.bana çok güzel yol gösteriyorsun yazdıklarını okudukça. benim henüz hiç bir birikimim yok yavaştan başlıyorum birikim yapmaya.ama çeyizleri aradan çıkartma konusunda hem fikirim bende.beyaz eşya alıp bayide bekletmeyi bizde düşündük ama tam karar veremedik.en kısa sürede bir yol çizip daha büyük adımlar atmalıyım. şimdilik en azından mutfak ve ev tekstilini aradan çıkartmaya çalışıyorum.
aşkım yaa bı cemreyı gene dusurduktee şimşeklerde kafamıza düşcektı az daha dursaaak yagmur basladı
pastacıııkkııımmm bırakırsaa onuu bi döğeeriiimm görür gününüüüüya bebelaklar bu kurtkoy cokmu uzzaakk rıhtıma falan? bıde kıralar 700 flnsa satılıklar ne kadarrr bende sıtede oturmaaak ıstıyooruumm aslındaa vee bahce yada catı dubleksı ıstıorum (((
aşkım yaa bı cemreyı gene dusurduktee şimşeklerde kafamıza düşcektı az daha dursaaak yagmur basladı
pastacıııkkııımmm bırakırsaa onuu bi döğeeriiimm görür gününüüüüya bebelaklar bu kurtkoy cokmu uzzaakk rıhtıma falan? bıde kıralar 700 flnsa satılıklar ne kadarrr bende sıtede oturmaaak ıstıyooruumm aslındaa vee bahce yada catı dubleksı ıstıorum (((
tatlışım fiyatlar satılıktada uygun ama 3-4 yıl öncesinde çoook daha uygundu.öyle çok uzak değil sahile ya 15-20dk falan arabayla.ama benim için camdan baktığında deniz görmesi çok önemli ben hep denize yakın oturdum çünkü.o konu biraz düşündüryor ama bakalım kısmeeetttt
ne güzel canım güle güle kullan.ahh benimde tarih bi netleşse...kızlar bu topiğe yazdığım zaman iğnem bile yoktu şimdi mutfak eşyalarımı bitirmek üzereyimburası olmasa daha kendime güvenir hiç bişeye başlamamış olacaktım.iyiki varsınız kızlar. şuan rüyalarımda bile sitelerden çeyiz araştırdığımı görüyorum sanırım çeyiz kolik oldum bide şu evlilik tarihim kesinleşse çok mutlu olacam
birikimi annem sayesinde yapıyorum hayatım ama bana arkdşlarm hep der lütfen plansız yaşa die planı tutmayan insan değilm ama herşeyim daklik saniyesi saniyesine öyle programlamışım sevgilim plan içinde plansın der hiçbişi şaşırtmaz beni herşeyin alternatif çözüm yolları vardır biryere gitsem bile diğer alternatif yolları öncede araştırrı öğrenirimparasal konulardada annem desteklerdi yoksa benden bişicik olmazdı çok para harcamayı seviyorum ama baktım ki harcıyorum çalışıyorum sürekli para gidiyor bitiyor o zaman çalışmanın anlamı neee birazda birikim olsun dedim
çeyiz topiki aç gün gün aldıklarının takibini yap ben açtıktan sonra çoğu şeyi halledebildiğimi gördüm çok heves kendime ayda 400 tl kıyafet alırken şimdi çeyiz alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?