'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

[video=youtube;Sv6dMFF_yts]http://www.youtube.com/watch?v=Sv6dMFF_yts[/video]

bu sarkı felsefem oldu bu aralar.....

hepimizzz genciiizz bu geceeeee

ben de bu yüzden verdim dünyayı ateşeeeeeeeeeee

yakdıkça yakalım

rakip olalım güneşeeeee

sizin için simultane ceviri de yaptımmm

yaaa kusum rıhtım dedıgım kadıkoy rıhtım varya benım kurbişin iş yeri orda ben bayıldım ordakı evlere cok cok guzzeller ama cok uzaksa ıkna etmemm cok zor olur

Pastam yaa süperman eniştee meraklanmıs hemencıcık metro falan gelcekmıs pekıla kurtkoyee kocamanncıık evim olsunn içini doldurayımda doldurayııımm

Pelimikim aşkitolataaammm sormaa cıdden hasta olcam bu gıdıslee ama yagmur yagarkende cok guzeeel denıız gelde düşürelim cemreeyii ısıtamadım tek basıma denızı

rıhtım çok güzel canımcım ordan bakkadabilirsin ama ama ordaki evler çok eski canım bilmiyorum ki sağlammıdır die

vuhuu kurbağasınıda düşünürmüş gitsin rıhtımda bişi yok canım kurtköydede yaşayabilirsin

sağol kuzucuğumm.çok eğlenceli sözler

kusumm sen nerdesin nerde giriyorsun denize bakiiiiiiiimm kadıköye biraz uzak canım tabi trafikle beraber 1saati bulabilir

Çağlamm o şarkıyı seviyorumm Power Fm'de 1 numaraydı en son:))

Aşkkkuşummmmm gelllceeemmmm inşallaaaaahhh inşallaaaahhhh kısmetseeee

sağol kuzucuğumm.çok eğlenceli sözler

kusumm sen nerdesin nerde giriyorsun denize bakiiiiiiiimm kadıköye biraz uzak canım tabi trafikle beraber 1saati bulabilir

sabah aksam 1er saaat yol ceken kurbaa minik pufuunuuu vurabileeer yenıcıftlıkteyım kusuum yazlıga geldımm son tatillerim

Giziim ya evler cok guzeeel rıhtımdakıler dedıgın gıbı coook eskıı satın alsan kara falanda gecmessııınn bana gene göztepe yolları görünüyoo catı dubleks hayalide yazlık aldıgımızda gerceklesır ıns umarım sanırım

Pelmikiiimm okadar dua edoorumkı yakında kanatlanıp uçarak gelceksın

esyalarını nerden almıs acaba cok guzel yaaa

offf ben de becermek istiyorum allahım nolur becerebiliyimmmm su tarzı evime oturtmayı offf

bence herkes yapamıyo cunku kim ne derse bazıları yapmaya calısıyo ama her parcayı aynı butunlukte secmedikleri icin ev bir türlü böle butunluk icinde olmuyo

aslında zor bi tarz... maddi olarak da rahat olmak gerekiyor sanırım biraz

kelebeklilerim icin ben de böle bi raf dusunebilirim gizoş yaa ne güzel olur dimiii seker seker

şarkıyı göremiyorum eve gidince dinlicem

pelom bakkk bu evin sahibinde görmüştüm çağlaşumun kelebeklisini

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/521182-masal-home-sweet-home.html
Evet cnm biliyorumm incelemiştim daha once o topici:)
Benndeee hissediorum aşkkuşummm olcak gibi

Çağlamm canım o evin sahibi gülden kuzeniminn eltisi oluyor:) güldenden öğrenebiliriz nereden aldığını.

Bu ev güzel ama dün paylaştığım kadar değil. Yani şöyle mesela yeşili çok sıkıcı. Ben o yeşilden 1 yılda sıkılırım iç açıcı değil. Ben beyaz-krem-pembe-süt mavisi uyumunu seviyorum. Belki flu bir yeşil olsa sıkılmazdım ama bilmiyorum ya. dediğin gibi evde bütünlük olduğu aşikar tabii:)

eeneeeee demek güldoşumun eltisiiiii

ay sevindirik oldummm nerden ne kadar aldıgının fizibiletisini cıkaralımm kusum yaaa yaptırmıstır belki illaki renk secenekleri vardır yesil bende sevmiyorum

ben biyer buldum aslında wood store die bi magaza aama fiyatları hakkında bilgim yok iki telli deymiş yerleri de dergide gordum tam benlik gibi duruyodu esyalar internet sitesini de bulamadımmm

pahalı olmasından korkuyorum bu tarz cok pahalı ya genelde

Son düzenleme:
ben yatak odasını beğendim güldenin eltisimi bahsi geçmişti burda daha önce mobilya ve yatak odasını soralım ben çok beğendim

bence oyuncak gibi herşey çok şeker çokı

evett kuşuumm ondan öğrenirizzz..
bende merak ettim smdikk bu wood store neymiş kiiiii:26:

ben yatak odasını beğendim güldenin eltisimi bahsi geçmişti burda daha önce mobilya ve yatak odasını soralım ben çok beğendim

bence oyuncak gibi herşey çok şeker çokı

Nedense o yatak gıcırdıcak gibime gelio gizom

gıcırdamayanndan buluruz kiii normal bazalı basşlığı öyle olursaklı country ve saklı modern olur ismide bazamda olsun benim olsun ohh ohhh

country tarz esyaları var kuzum bikaç resmi var dergide ama gormen lazımmmm asık olursun yaaa

evim dergisinde vardı annemle yapısıp kaldık resmen sayfaya

askım da bunlar cok pembe askım yaa bu kdr pembe olmasın beni de dusun dedi

gıcırdamayanndan buluruz kiii normal bazalı basşlığı öyle olursaklı country ve saklı modern olur ismide bazamda olsun benim olsun ohh ohhh

Ahahahahah koptum yaaaaa

gizomm her zamanki gibi yaratıcılıkta sınır yooookkk:)))) ama baksanaa ya bakınca sana da ole gelmıo mu bebiş?

gizom snn sabunlarr noooolduu? boyadın mıı? bi dee bideee akşam album yapcam demişsinnnn:)) meraklaa beklıoruummmm:))))))))))

Kurabiyeemmmm bende o tarz Maison Française dergisini takip ediorum. Çok güzel konseptler gelioooo:))) evim'de alayım bariii:) oooff cok dergi vaar yaaaa

vallaaa pembe membeee onlarda bizi düşünsün ya huuu

Kurabiyeemmmm bende o tarz Maison Française dergisini takip ediorum. Çok güzel konseptler gelioooo:))) evim'de alayım bariii:) oooff cok dergi vaar yaaaa

vallaaa pembe membeee onlarda bizi düşünsün ya huuu

Maison'ı da alıyorumm kacar mı... ama ikisini aynı anda almıyorum konularına gore bir ay onu bazen onu alıyorum cunku inan karıstırcak vakti zor buluyorum birni bile evimin gecen ayki sayısında hala okumadıgım yerler var yeni sayı cıktı

biz cok komik oluyoruz genelde... ben nerde moda dekorasyon dergisi varsa topluyorum askımda vucut geliştirme ve tarih dergilerini topluyo gecen marketten aldık ikimiz de dergileri kasiyer kız bize guldu ne zıttız erkeklerle yaa

ayy burası var ya cennet gibi kokuyo suan... mutfaktaki ablalar zeytinli ekmek yapmıs

buraya gelen herkes kilo aldı istisnasız hergun caya bişeler alınır yapılır ben de aksine kilo veriorum ama ne iş cozemedim

pelommm bekle albümü dün sabun denemedm çok yorgundum kiii

kızlarr benm sevgilicik 3 hafta önce vizesine girdi veeee adam 3 hafta sonra yani geçen cuma açıkladı pazarteside finali vardı ve 3 senedir bu ders peşindeydi bu dönem 4 ders alıyordu bitirmeler tezler hepsni prjeleride geçen dönem halletmişti

vee pazartesi günü girdiği sınavı bugün açılladı hocası diğerileri çok çok iyidi bunuda vizesi iyidi ama final muammaydııı veee 2 günde açıklayan hocası geçti kurtulduk bütsüz hemide

alllahım sana geliyorum o adamdan kurtuılduk karabasan kabusss kaldı 3 ders kiiiiii onların açıklanmasını bekliyoruz cepteler

ağustosta askere gitmesi için az kaldııııı allahım inşalllah alırlar sevdiceğimi askere

haziran ilk haftası istnbla gelirse söz hemen yapabilme olasılığmız varmı bilmiyorum çok şaşkınım ki ben ona gelme aöf snavm var derken o temelli gelcek

bugünde sana kötü haberm var diyip durmştu bende bana kötülerle gelme deidğimde neti kapatrddğnı orayla ilişkisini kestğni sölediii ayy dedim bu kötümü iyidir iyidir bir yer kapanır bir yer açılır demi ama

ay sığamıyorum şu şirkete bitsede gitsek şu anda zonulgdağa gidip onu öpüp koklayasım varr gitsemmmiii kiii gideyim ben o gelmeden gideyimmmm gideyimmmmmmmm annişme açayım akşam mevzuyuu

wuhuuuuu

cok sevindim canımmmmm inşallah bundan sonrası da sorunsuz hallolur askerligi 6 ay cıkarsa daha da erken gelir sen bu hızla evlenirsin de

yazdım yazdııımm sılındı gıcııık olduuuummm yaa pastamında dedıgı gıbı cok zor bı tarz bu, eger butunluk saglanmassa eğreti gibi duruyo cok fazla abartılırsa özenti duruyo onun kararını saglıcanızı tahmın edıorum kızcelerım altından kalkıcaksınız bu ısın ben bu tarz duzenlemıcem evımı ama genede pembik beyaz lila yada turkuaz bebe mavisi agırlıklı olucaak evim pastel tonları cooook sevıyorum bıtek koltuk olarak L koltugu tek renk teklı koltugumu çiçek desenli istioorumm ama modern tarz bişi oliciiihh inş maşallah bide ben keskin hatlı seyler sevıyooruum ıns hayalımdekı herseyı bulabılırım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…