tatlışım fiyatlar satılıktada uygun ama 3-4 yıl öncesinde çoook daha uygundu.öyle çok uzak değil sahile ya 15-20dk falan arabayla.ama benim için camdan baktığında deniz görmesi çok önemli ben hep denize yakın oturdum çünkü.o konu biraz düşündüryor ama bakalım kısmeeetttt
yaaa kusum rıhtım dedıgım kadıkoy rıhtım varya benım kurbişin iş yeri orda ben bayıldım ordakı evlere cok cok guzzeller ama cok uzaksa ıkna etmemm cok zor olur
Pastam yaa süperman eniştee meraklanmıs hemencıcıkmetro falan gelcekmıs pekıla kurtkoyee kocamanncıık evim olsunn içini doldurayımda doldurayııımm
Pelimikim aşkitolataaammm sormaa cıdden hasta olcam bu gıdıslee ama yagmur yagarkende cok guzeeel denıızgelde düşürelim cemreeyii ısıtamadım tek basıma denızı
sağol kuzucuğumm.çok eğlenceli sözler[video=youtube;Sv6dMFF_yts]http://www.youtube.com/watch?v=Sv6dMFF_yts[/video]
bu sarkı felsefem oldu bu aralar.....
hepimizzz genciiizz bu geceeeee
ben de bu yüzden verdim dünyayı ateşeeeeeeeeeee
yakdıkça yakalım
rakip olalım güneşeeeee
sizin için simultane ceviri de yaptımmm
yaaa kusum rıhtım dedıgım kadıkoy rıhtım varya benım kurbişin iş yeri orda ben bayıldım ordakı evlere cok cok guzzeller ama cok uzaksa ıkna etmemm cok zor olur
Pastam yaa süperman eniştee meraklanmıs hemencıcıkmetro falan gelcekmıs pekıla kurtkoyee kocamanncıık evim olsunn içini doldurayımda doldurayııımm
Pelimikim aşkitolataaammm sormaa cıdden hasta olcam bu gıdıslee ama yagmur yagarkende cok guzeeel denıızgelde düşürelim cemreeyii ısıtamadım tek basıma denızı
sağol kuzucuğumm.çok eğlenceli sözler
kusumm sen nerdesin nerde giriyorsun denize bakiiiiiiiimmkadıköye biraz uzak canım tabi trafikle beraber 1saati bulabilir
Evet cnm biliyorumm incelemiştim daha once o topici:)şarkıyı göremiyorum eve gidince dinlicem
pelom bakkk bu evin sahibinde görmüştüm çağlaşumun kelebeklisini
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/521182-masal-home-sweet-home.html
Benndeee hissediorum aşkkuşummm olcak gibi
sabah aksam 1er saaat yol ceken kurbaa minik pufuunuuu vurabileeeryenıcıftlıkteyım kusuum yazlıga geldımm son tatillerim
Giziim ya evler cok guzeeel rıhtımdakıler dedıgın gıbı coook eskıı satın alsan kara falanda gecmessııınnbana gene göztepe yolları görünüyoo catı dubleks hayalide yazlık aldıgımızda gerceklesır ıns umarım sanırım
Pelmikiiimm okadar dua edoorumkı yakında kanatlanıp uçarak gelceksın
esyalarını nerden almıs acaba cok guzel yaaa
offf ben de becermek istiyorum allahım nolur becerebiliyimmmm su tarzı evime oturtmayı offf
bence herkes yapamıyo cunku kim ne derse bazıları yapmaya calısıyo ama her parcayı aynı butunlukte secmedikleri icin ev bir türlü böle butunluk icinde olmuyo
aslında zor bi tarz... maddi olarak da rahat olmak gerekiyor sanırım biraz
kelebeklilerim icin ben de böle bi raf dusunebilirim gizoş yaa ne güzel olur dimiii seker seker
Evet cnm biliyorumm incelemiştim daha once o topici:)
Benndeee hissediorum aşkkuşummm olcak gibi
Çağlamm canım o evin sahibi gülden kuzeniminn eltisi oluyor:) güldenden öğrenebiliriz nereden aldığını.
Bu ev güzel ama dün paylaştığım kadar değil. Yani şöyle mesela yeşili çok sıkıcı. Ben o yeşilden 1 yılda sıkılırım iç açıcı değil. Ben beyaz-krem-pembe-süt mavisi uyumunu seviyorum. Belki flu bir yeşil olsa sıkılmazdım ama bilmiyorum ya. dediğin gibi evde bütünlük olduğu aşikar tabii:)
eeneeeeedemek güldoşumun eltisiiiii
ay sevindirik oldummm nerden ne kadar aldıgının fizibiletisini cıkaralımm kusum yaaa yaptırmıstır belki illaki renk secenekleri vardır yesil bende sevmiyorum
ben biyer buldum aslında wood store die bi magaza aama fiyatları hakkında bilgim yok iki telli deymiş yerleri de dergide gordum tam benlik gibi duruyodu esyalar internet sitesini de bulamadımmm
pahalı olmasından korkuyorum bu tarz cok pahalı ya genelde
ben yatak odasını beğendim güldenin eltisimi bahsi geçmişti burda daha önce mobilya ve yatak odasını soralım ben çok beğendim
bence oyuncak gibi herşey çok şeker çokı
evett kuşuumm ondan öğrenirizzz..
bende merak ettim smdikk bu wood store neymiş kiiiii:26:
Nedense o yatak gıcırdıcak gibime gelio gizom
evett kuşuumm ondan öğrenirizzz..
bende merak ettim smdikk bu wood store neymiş kiiiii:26:
Nedense o yatak gıcırdıcak gibime gelio gizom
gıcırdamayanndan buluruz kiii normal bazalı basşlığı öyle olursaklı country ve saklı modern olur ismide bazamda olsun benim olsun ohh ohhh
country tarz esyaları var kuzum bikaç resmi var dergide ama gormen lazımmmm asık olursun yaaa
evim dergisinde vardı annemle yapısıp kaldık resmen sayfaya
askım da bunlar cok pembe askım yaa bu kdr pembe olmasın beni de dusun dedi
Kurabiyeemmmm bende o tarz Maison Française dergisini takip ediorum. Çok güzel konseptler gelioooo:))) evim'de alayım bariii:) oooff cok dergi vaar yaaaa
vallaaa pembe membeee onlarda bizi düşünsün ya huuu
pelommm bekle albümü dün sabun denemedm çok yorgundum kiii
kızlarr benm sevgilicik 3 hafta önce vizesine girdi veeee adam 3 hafta sonra yani geçen cuma açıkladı pazarteside finali vardı ve 3 senedir bu ders peşindeydi bu dönem 4 ders alıyordu bitirmeler tezler hepsni prjeleride geçen dönem halletmişti
vee pazartesi günü girdiği sınavı bugün açılladı hocası diğerileri çok çok iyidi bunuda vizesi iyidi ama final muammaydııı veee 2 günde açıklayan hocası geçti kurtulduk bütsüz hemide
alllahım sana geliyorum o adamdan kurtuılduk karabasan kabusss kaldı 3 ders kiiiiii onların açıklanmasını bekliyoruz cepteler
ağustosta askere gitmesi için az kaldııııı allahım inşalllah alırlar sevdiceğimi askere
haziran ilk haftası istnbla gelirse söz hemen yapabilme olasılığmız varmı bilmiyorum çok şaşkınım ki ben ona gelme aöf snavm var derken o temelli gelcek
bugünde sana kötü haberm var diyip durmştu bende bana kötülerle gelme deidğimde neti kapatrddğnı orayla ilişkisini kestğni sölediii ayy dedim bu kötümü iyidir iyidir bir yer kapanır bir yer açılır demi ama
ay sığamıyorum şu şirkete bitsede gitsek şu anda zonulgdağa gidip onu öpüp koklayasım varr gitsemmmiii kiii gideyim ben o gelmeden gideyimmmm gideyimmmmmmmm annişme açayım akşam mevzuyuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?