ay cok sevındırık oldum bi gelıncııımız dahaa kavusuyooo sevdıcegıneeee sırada asker şafagımız kaldı hayırlısıyla yollayıp teskereyı kapıpp gerı getırıceez eniştemızıııÇokkk şüküüürr Giziim gözüüün aydııınn
ayyy ben bütlere kalırız bizim iş ramazandan hemen önce olur derken kızlar çok heycanlıyım geldiğimde ailler tanışır dedi oda kpss ye gircek nilom gibi ayyy niloma giderim derken aynı gün bile musmutlu olablrz inanamıyoreeeçok umutsuzdummm yaaaa hep iyi şeler yazdım iyi çektim demekkiiii
kaç gündür hasta olmaadmmm kızlar şimdi bu sevnçle karnıma ağrılar girdiiii sıkıntıı büyüktüüü bende aşıyoruz alllahım yardımcımız olsun
çağlam bu hızla evlenmemde isteme söz nişan üçlemesini halledebilirim
gizeeemm canım çok sevindim.. bir an önce açıklansın o sınavlarda hemen askerlik şubesine marş marş
bence de askere gitmeden sözü yapııııınnnn
ben marshmallowdan şeker hamurlu kurabişler yapıyorum. şu an hamurum hazır. kurabiyelerim de pişti soğumasını bekliyorum.. nazlıııııı nerdesin lokumum, senin ilgini fazlasıyla çekicek bişey bulduuummm
fotolarınıda isterim isterimde isterim kurabiyelern
balım bende benmkne şeker hamurlu pastayaptrıcam aldığı dersler tutuğu takım felan herşey olcak içinde mezuniyet hediyesi olsun ona öle bir planm var kısmetse
bu arada sen dediğinde haziranda gitmişti sevglm askerlk şubesne dedğnde çok umutsuzdum hazirana vardı bütte olablrdi ama galiba oda ilk haftası koştura koştura gidicek
ailller geldiğinde tanışabilir herhalde nurayım artık babamada söleyeblrm oda söleyeblr ohh yaaa rahat nefes aldım valla
gizeeemm canım çok sevindim.. bir an önce açıklansın o sınavlarda hemen askerlik şubesine marş marş
ben marshmallowdan şeker hamurlu kurabişler yapıyorum. şu an hamurum hazır. kurabiyelerim de pişti soğumasını bekliyorum.. nazlıııııı nerdesin lokumum, senin ilgini fazlasıyla çekicek bişey bulduuummm
yazdım yazdııımm sılındı gıcııık olduuuummm yaapastamında dedıgı gıbı cok zor bı tarz bu, eger butunluk saglanmassa eğreti gibi duruyo cok fazla abartılırsa özenti duruyo onun kararını saglıcanızı tahmın edıorum kızcelerım altından kalkıcaksınız bu ısın ben bu tarz duzenlemıcem evımı ama genede pembik beyaz lila yada turkuaz bebe mavisi agırlıklı olucaak evim pastel tonları cooook sevıyorum bıtek koltuk olarak L koltugu tek renk teklı koltugumu çiçek desenli istioorumm ama modern tarz bişi oliciiihh inş maşallah bide ben keskin hatlı seyler sevıyooruum ıns hayalımdekı herseyı bulabılırım :44:
hahahaha ayy ben senin minnak evini yerimmmmmmm
nurayım senin de kurabiyelerini yirimmmmmmmmmmmmmmmmm
pelosummm ben de aynısını dedim valla işte hep kendini dusun sen zaten diye... evi dusunmeye bırakmıosun ki hatun patron sensin napim sesimi cıkaramıorum sana diyo
cooki kız sağol bebemmm...şimdi dicen bu delide nerden çıktı
bi şarkı yazmıştın canım tesadüfen gördüm onu dinliyorum yaa çok güzell
dur bende yazıyım arkadaşlarda dinlesin..
[video=youtube;Sv6dMFF_yts]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Sv6dMFF_yts#![/video]
aa rica ederim canımm cok sevindim begenmeneee ben de bayılıyorumm
sen de mi 2013 gelinisin kiii
tatlım Allah söyletti diyelim
ben aslında 2008 geliniyim ama boşanmak üzreyim..bu arada canım çok sıkkındı şarkın çok hoşuma gitti..
hele o klip yokmu keşke bende öyle bi barda kocama uçan tekmeler atabilsemşaka tabi
bakarsın 2013te bidaha gelin olurum
hadi yaaa uzuldum bosanma surecinde olmana... ama senin icin boylesi daha hayırlı olmus belli ki
insallah en kısa zamanda sonsuz askı bulursun canımm dedigin gibi Allah soyletmiştir ve 2013 de mukemmel bir erkekle bir daha evlenirsin :123:
hala evlenmekten asktan sevmekten korkmuyor olusun takdire sayan vallahi
şuanda aslında aklımdan bile geçirmiyorum desem yeridir..korkmazmıyım...yeni biri yeni bir ilişki..yeni yeni başarısızlıklardan hayal kırıklıklarından çok korkuyorum ama bi taraftanda anne olmak istiyorum...
anne olmak için eee kapıları kapatmamak lazım..hele bir hayırlısıyla boşanayım,az kafamı dinleyeyim teklifleri değerlendiririmyaşım 32 canım..öyle aşk acısı falan çekecek zamanları geçtim..bana adam gibi adam, baba olmaya hevesli koca lazım...
bana adam gibi adam, baba olmaya hevesli koca lazım..
wuuu bu laf herseyi özetliyorrr valla uzerine soylenecek söz yok !
32 mii daha cok gencsinnnn bence zaten kapıları kapatmak icin erken bile değil imkansız bir yassss
tüm kalbimle sana mutlu günler harika bi evlilik ve dunya tatlısı bi bebiş diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?