'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Çağlaaamm aynen oylee bende ev&dekorasyon ve moda dergilerine saldırırım evren bey tam aksineeee futbol ve araba dergilerineee kısacaa biz heem keendimizi hem evimizi dusunuoruzz ama erkekler sadeec kendilerini dusunuolar burdan cıkarılcak sonuc buuuu

Gizoooooooooommm balıımmmmmmmmmmm cok sevinndimmmkiiiiiii eniştemn gecmesinneee coookkk coookkk kocaman coooooooook tebrik ediorummm, hasretlik bitiyorr ve mutlu gunler geliyor gizooommmmm herşey çok güzel olcak inanıorum ve siiizzzz jet hızıyla söz yapcaksınızz gibimee gelioooooo

gizeeemm canım çok sevindim.. bir an önce açıklansın o sınavlarda hemen askerlik şubesine marş marş
bence de askere gitmeden sözü yapııııınnnn

ben marshmallowdan şeker hamurlu kurabişler yapıyorum. şu an hamurum hazır. kurabiyelerim de pişti soğumasını bekliyorum.. nazlıııııı nerdesin lokumum, senin ilgini fazlasıyla çekicek bişey bulduuummm

ayyy ben bütlere kalırız bizim iş ramazandan hemen önce olur derken kızlar çok heycanlıyım geldiğimde ailler tanışır dedi oda kpss ye gircek nilom gibi ayyy niloma giderim derken aynı gün bile musmutlu olablrz inanamıyoreeeçok umutsuzdummm yaaaa hep iyi şeler yazdım iyi çektim demekkiiii

kaç gündür hasta olmaadmmm kızlar şimdi bu sevnçle karnıma ağrılar girdiiii sıkıntıı büyüktüüü bende aşıyoruz alllahım yardımcımız olsun

çağlam bu hızla evlenmemde isteme söz nişan üçlemesini halledebilirim

ay cok sevındırık oldum bi gelıncııımız dahaa kavusuyooo sevdıcegıneeee sırada asker şafagımız kaldı hayırlısıyla yollayıp teskereyı kapıpp gerı getırıceez eniştemızııı Çokkk şüküüürr Giziim gözüüün aydııınn

evet evet asker topikleri,nde gezcem sonra evlilik sonra çocuk senin gibi

zaman çabuk geçti inanmıyorum sancılarla atlattım desemde zaman geçsin die beklemedm kendlğnden geçti üstüne düşüp azap çekmedim seviniyorum birkez daha anladım ocaktayken haziran gelirmi diyordum

artık gezip coşma vaktim ben bunu kutlamalıyım

Mutlu olmayı hakediyorsun canım benimmm hep böyle musmutlu olll gülsünn yüzünnnnnn Çok heyecanlanndımm suaaannn gizomm yaaaaaaaaaaa

fotolarınıda isterim isterimde isterim kurabiyelern

balım bende benmkne şeker hamurlu pastayaptrıcam aldığı dersler tutuğu takım felan herşey olcak içinde mezuniyet hediyesi olsun ona öle bir planm var kısmetse

bu arada sen dediğinde haziranda gitmişti sevglm askerlk şubesne dedğnde çok umutsuzdum hazirana vardı bütte olablrdi ama galiba oda ilk haftası koştura koştura gidicek

ailller geldiğinde tanışabilir herhalde nurayım artık babamada söleyeblrm oda söleyeblr ohh yaaa rahat nefes aldım valla

ayyyy harikaaa yaaaaa maşallah enişteme
evet sırada babaya açılma var allahım güzel gönlüne hep güzellikler yaşatsın canım benim ..
ağustosta asker yolluyoruuuuzzz

kurabiyelerin fotoğraflarınıda çekiyorum bu arada yapım aşaması da dahil :)
enişte de haketti mezuniyet pastasını

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaaaar ben geldim hepinizii tek tek öperimmmmmmm inş.herkes iyidir
Gizommmm çok sevindim hadi hayırlısı yaa ayyy bende heyecanlandım ki

Kızlaaaaaaaaar ben geldim hepinizii tek tek öperimmmmmmm inş.herkes iyidir
Gizommmm çok sevindim hadi hayırlısı yaa ayyy bende heyecanlandım ki

geldiiiimmm kiiiiğğğğğğğ loookumummm mmmmmm enfess kokular geliiiyoooo senden ötürüüü

Gizim geçmez dediğimiz ne zamanlar geçti gitii çok şükür şans 2013 gelinlerinden yanaaa bak

geldiiiimmm kiiiiğğğğğğğ loookumummm mmmmmm enfess kokular geliiiyoooo senden ötürüüü

Gizim geçmez dediğimiz ne zamanlar geçti gitii çok şükür şans 2013 gelinlerinden yanaaa bak

hahahaha ayy ben senin minnak evini yerimmmmmmm

nurayım senin de kurabiyelerini yirimmmmmmmmmmmmmmmmm

pelosummm ben de aynısını dedim valla işte hep kendini dusun sen zaten diye... evi dusunmeye bırakmıosun ki hatun patron sensin napim sesimi cıkaramıorum sana diyo

cooki kız sağol bebemmm...şimdi dicen bu delide nerden çıktı

bi şarkı yazmıştın canım tesadüfen gördüm onu dinliyorum yaa çok güzell

dur bende yazıyım arkadaşlarda dinlesin..

[video=youtube;Sv6dMFF_yts]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Sv6dMFF_yts#![/video]

aa rica ederim canımm cok sevindim begenmeneee ben de bayılıyorumm

sen de mi 2013 gelinisin kiii

aa rica ederim canımm cok sevindim begenmeneee ben de bayılıyorumm

sen de mi 2013 gelinisin kiii

tatlım Allah söyletti diyelim
ben aslında 2008 geliniyim ama boşanmak üzreyim..bu arada canım çok sıkkındı şarkın çok hoşuma gitti..
hele o klip yokmu keşke bende öyle bi barda kocama uçan tekmeler atabilsemşaka tabi

bakarsın 2013te bidaha gelin olurum

hadi yaaa uzuldum bosanma surecinde olmana... ama senin icin boylesi daha hayırlı olmus belli ki

insallah en kısa zamanda sonsuz askı bulursun canımm dedigin gibi Allah soyletmiştir ve 2013 de mukemmel bir erkekle bir daha evlenirsin :123:

hala evlenmekten asktan sevmekten korkmuyor olusun takdire sayan vallahi

şuanda aslında aklımdan bile geçirmiyorum desem yeridir..korkmazmıyım...yeni biri yeni bir ilişki..yeni yeni başarısızlıklardan hayal kırıklıklarından çok korkuyorum ama bi taraftanda anne olmak istiyorum...

anne olmak için eee kapıları kapatmamak lazım..hele bir hayırlısıyla boşanayım,az kafamı dinleyeyim teklifleri değerlendiririm yaşım 32 canım..öyle aşk acısı falan çekecek zamanları geçtim..bana adam gibi adam, baba olmaya hevesli koca lazım...

bana adam gibi adam, baba olmaya hevesli koca lazım..

wuuu bu laf herseyi özetliyorrr valla uzerine soylenecek söz yok !

32 mii daha cok gencsinnnn bence zaten kapıları kapatmak icin erken bile değil imkansız bir yassss

tüm kalbimle sana mutlu günler harika bi evlilik ve dunya tatlısı bi bebiş diliyorum

cookie kız ağlıcammm annem sağol yaa...aminnn inşallahhh...
Allah karşımıza hayırlı insanları çıkarsın..

ben 4yıl uğraştım adam bebek istemedi..bazen mecbur kaldı arrtık baskımdan ama Allahımda nasip etmedi işte..
neyse ondan çocuğum olsaydı sadece anneliği tadacaktm ama tam bir aile zaten olamayacaktık ..

bakalım,hayat devam ediyor...yine takılır birileri ..ama bu sefer daha dikkatli kararlar vermem lazım...
seda sayan olmak istemiyom yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…