'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Allah iyiliğini versin kızz niye seda sayan olasınnn yazdıgın iki maddeye uyan adamı buldun mu tamam işte

valla demek hayırlısı oymus bak herseyde var bir hayır... bazı adamlar gercekten cocuk haketmiyo Allah da vermiyo dagına gore kar işte

gizocummmmm canımmm çok yakında güzel haberlerini alıcaz gibime geliyoo sankimmmm hayırlısı olsun çok sevindim. maşallah Allah bozmasın hep böyle güzel şeyler yazalım şu topiciğe yahuuu
nuraycımm o kurabiyelerin resmini ve tarifini bekliyorum cicim
ben kaçar kızlarrr önce spora sonra kuzenime gitcem.kuzen dediğime bakmayın koca adamdır kendisi yeğenlerimi görmeye gidiyorum aslında öpüldünüz bebişler

fıstıklarım ne güzel kaynatmışınız ben yokken hepsini okudum valla
gizemim haberine o kadar sevindim kiiiii...enişteye kocaman aferim
diğer 3 dersi de hayırlısıyla geçsin..ve inşallah kısa dönem askerlik çıksın
ben de kardeşimi ağustosta askere yollucam kısmetse

nurayyyy o kurabiyeler ne güzel gözüküyo öyleeee
bu aralar nişan için kurabiye araştırmasındayım zaten

bugün bi çiftin boşanmasına aracılık ettim ikisi de hüzünlü görünüyodu içim parçalandı
umarım herbirimizin çok güzel çok mutlu evlilikleri olur

kızlar canlarım hepinizi çok seviyorum sağolun iyi dilekleriniz için hepimiz en iyi şeyleri hakediyoruz bu topikte iyi haberlerle çalkalansın hergün bayram gibi geçsin

ayyy nurayımmmm yemek istiyorum onlarııı harika harika inanmıyorum bende yapabilirmiyim acebaaaaa yapabilirmiyiz kızlar

nurayım bir topik açsana bunların yapılışıyla ilgili en azından dönüp dönüp bakarız oraya anlat bunları canım bizede

özgecim malesef boşanmalardada artış var yazık üzüldüm onlara sebepleri ne peki merak ettim yazıktır günahtır madem hüzünlüler sorunları neydi sizin meslek çok zor beee canım

Kızlar ben geldim güzel bir tiyatro gecesinden

Nurayııımmm kurabiyeler harika gorunuoooo ziraaaa ben kurabiyeyee bayılırımm yaaaa yiceeemm onlarıı

Özgemm canımmm maleseff boşanmalar evliliklerden daha fazlaa( Allahım bizi o yola sürüklemesinn,en doğru kişiyle evlenelim inşallah..

askimm hosgeldinnn arkadasinin oynadigi oyuna mi gittin bakaloop

Aşkımmm benm hoşbuldumm telefondan giriyormussunn gibi bi his var içimdeeeeee Yok bebegmmm onu unuttumm ben gidemedim kız beni gördüğü yerde asıcak://

Bunda ünlüler vardı merve sevi, ipek tanrıyar, reyhan karaca falan

Gelirr gelmezz ciciler aldım kendimeee bugun morhipodaki 20 tllik çekimin son gunuyduuuu fırsatı kaçırmadımm

Gizoooommm sen kullandın mı çekiniii?

Ay ay hissini yerim senin iwet askim balkondayim ama kablosuz neti hunharca kullanmaktan asaa kalmiorum ciciklerinide yeggreem askim gule gule kullann

Ay ay hissini yerim senin iwet askim balkondayim ama kablosuz neti hunharca kullanmaktan asaa kalmiorum ciciklerinide yeggreem askim gule gule kullann

Hissederimmm benn aşkımıııııı en derinnndeennn sevdim mii deee tam severimmm seni sevdiğimm gibiii

Kullaaannn onuu nelerr cektirdii bizee akşaaam piss o nettt canını cıkaaarrr

teşekküüürrr ederimmm bebegiimmmm inşallahhh herşeymi netten alıorum amaa ilk kez kot aldımmm zaten mağazada denemeye acaip üşenenn biriyimm iyi oldu boyleee begenırımm inşallahh kemeri de klasik pantalonm için aldım malum işş

aşkııımmm bu aradaaa tiyatro nerdeydiiii biiiiiiilll

Ttnette bizi cekemeyen birileri war galibam askim o kadar düsmemin baska bi aciklamasi olamaz bende hep denemeden alirim pantullari asko toto sabit olunca skinti olmuo nerdeydi kiz yakinlarimdamiydi yoksaaa eger oyleyse soleme kahrolurum

Aşkııımmmm cennet bahçesinde deseemmm Seninn için nee ifade ederr??

Amaa bu sefer temkinliydikkk yanımızdaaa abilerimizz ve tanıdgımızz erkek arkadaslarımızda vardııı

hahahahah ya aklima gelmedi degil ama acik hawada olmaz belki diye dusundum askimm oraya zaten koruma ordusuyla gitmelisin güzeel baagyaaan yada hepiniz evli vede nisanli olmalisiniz

Pelosss vuhuuuu tiyatrolarda giderms kuzucuk çok iyi yapmıssın balım

Ama ama ben kullanmadım dah dün baktgmda daha 2 güncgü vardı bievden cerceve alcam kararımı verdim

Aldıkların çok cici güle güllle kulllan panti harikaaa diger hersey gibi güzel terchler

Dün kuafre gtttmm süslendm azcık aksamda pek giremedm fotoda yükleyemedm yahu

günaydınnn güzellerr
nuraycımmm kurabişlerrr harikaa görünüyorrrr lütfen tarifi paylaşırmısın bizimleennn
umarım iyisinizdir kızlar hadi bugünde güzel haberlerin paylaşıldığı birgün olsun.öpüldünüzz

hahahahah ya aklima gelmedi degil ama acik hawada olmaz belki diye dusundum askimm oraya zaten koruma ordusuyla gitmelisin güzeel baagyaaan yada hepiniz evli vede nisanli olmalisiniz

halısaha vardı ya aşkilicaannn orda olduu sensinnn güzeeeeelll
hepimizzz evli ve nişanlıydıııkkkk

Gizommmmmm senin çekle benim çekin işlevi farklı o halde kuzum benim dun sondu bi de çok denedim ama sadece 50 tl uzerinde aktif oldu.. bu aldıklarım da yalnızca kargo hariç 36 tl ye geldi mutlu oluorum bole kazançlı alışverişlerde yaa huuu

aaa saçınaa naptın balımmm? bakım diyordu boyattın mıı? eveeet ben merak edip gelir gelmez fotolarınaa baktım ama değişlk yoktu bal parem

Kızlar herkese günaydınnn

masama güneş vuruyooo yanıyorummm resmenn yaaa bu yaz uzun olacak gibi görünüyor bana burada

akşam yine kaynatmıssınız ben ceviri yaparken uyumusum masadaa nolcak bu halim bilemiyorummmmm

gizoşum sacları gule gule kullaaannnn pelosum sen de cicileriiiiii

nurayımmmmmmmmmmm bittim o kurabişlere beeeeeeeeeeeeeeenn tarif tariiiiiiiiiiff

hepicinize gunaydınnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…