cookie kız ağlıcammm annem sağol yaa...aminnn inşallahhh...
Allah karşımıza hayırlı insanları çıkarsın..
ben 4yıl uğraştım adam bebek istemedi..bazen mecbur kaldı arrtık baskımdan ama Allahımda nasip etmedi işte..
neyse ondan çocuğum olsaydı sadece anneliği tadacaktm ama tam bir aile zaten olamayacaktık ..
bakalım,hayat devam ediyor...yine takılır birileri ..ama bu sefer daha dikkatli kararlar vermem lazım...
seda sayan olmak istemiyom yaa
askimm hosgeldinnnarkadasinin oynadigi oyuna mi gittin bakaloop
Aşkımmm benm hoşbuldumm telefondan giriyormussunn gibi bi his var içimdeeeeeeYok bebegmmm onu unuttumm ben gidemedim kız beni gördüğü yerde asıcak://
Bunda ünlüler vardı merve sevi, ipek tanrıyar, reyhan karaca falan
Gelirr gelmezz ciciler aldım kendimeee bugun morhipodaki 20 tllik çekimin son gunuyduuuufırsatı kaçırmadımm
Eki Görüntüle 426526
Eki Görüntüle 426527
Eki Görüntüle 426528
Eki Görüntüle 426529
Gizoooommm sen kullandın mı çekiniii?
Ay ay hissini yerim seniniwet askim balkondayim ama kablosuz neti hunharca kullanmaktan asaa kalmiorum ciciklerinide yeggreem askim gule gule kullann
Hissederimmm benn aşkımıııııı en derinnndeennn sevdim mii deee tam severimmm seni sevdiğimm gibiii
Kullaaannn onuu nelerr cektirdii bizee akşaaam piss o nettt canını cıkaaarrr
teşekküüürrr ederimmm bebegiimmmm inşallahhh herşeymi netten alıorum amaa ilk kez kot aldımmmzaten mağazada denemeye acaip üşenenn biriyimm iyi oldu boyleee begenırımm inşallahh kemeri de klasik pantalonm için aldım malum işş
aşkııımmm bu aradaaa tiyatro nerdeydiiii biiiiiiilll
Aşkımmm benm hoşbuldumm telefondan giriyormussunn gibi bi his var içimdeeeeeeYok bebegmmm onu unuttumm ben gidemedim kız beni gördüğü yerde asıcak://
Bunda ünlüler vardı merve sevi, ipek tanrıyar, reyhan karaca falan
Gelirr gelmezz ciciler aldım kendimeee bugun morhipodaki 20 tllik çekimin son gunuyduuuufırsatı kaçırmadımm
Eki Görüntüle 426526
Eki Görüntüle 426527
Eki Görüntüle 426528
Eki Görüntüle 426529
Gizoooommm sen kullandın mı çekiniii?
hahahahah ya aklima gelmedi degil ama acik hawada olmaz belki diye dusundum askimmoraya zaten koruma ordusuyla gitmelisin güzeel baagyaaan yada hepiniz evli vede nisanli olmalisiniz
Pelosss vuhuuuu tiyatrolarda giderms kuzucuk çok iyi yapmıssın balım
Ama ama ben kullanmadım dah dün baktgmda daha 2 güncgü vardı bievden cerceve alcam kararımı verdim
Aldıkların çok cici güle güllle kulllan panti harikaaa diger hersey gibi güzel terchler
Dün kuafre gtttmm süslendm azcık aksamda pek giremedm fotoda yükleyemedm yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?