halısaha vardı ya aşkilicaannn orda olduusensinnn güzeeeeelll
hepimizzz evli ve nişanlıydıııkkkk
Gizommmmmm senin çekle benim çekin işlevi farklı o halde kuzum benim dun sondu bi de çok denedim ama sadece 50 tl uzerinde aktif oldu.. bu aldıklarım da yalnızca kargo hariç 36 tl ye geldimutlu oluorum bole kazançlı alışverişlerde yaa huuu
aaa saçınaa naptın balımmm? bakım diyordu boyattın mıı? eveeet ben merak edip gelir gelmez fotolarınaa baktım ama değişlk yoktu bal parem
Kızlar herkese günaydınnn
kızlarr yaa ben ikeadan alcam kirada oturursam hattaha kendi evim olsa bile ikea düşünebilirim bugün birkaç arkdşmla konuştum evlencek onların çevresndekler hep ikea tercih etmiş koltukları çok iyimiş allla allla dedim
yatak odası belki ikea olmaz ama salonum öyle olsun koltuklarıda minenes gibi farklı farklı yerlerden alırım en olmadı
çiçekli koltuk istesemde benimkini zorlamıcam off bide benim bu sorunm var bende perd eve yastıkları çiçekli yaparım banannne
pelommm akşam kopucam ve kızımla nihat odabaşı gibi fotolar çekcem tüm ayrıntıları didiklicem
çağlammm yaa keşke anlasamda sana yardım etsem diyorum kızım gözcüklerini yorma fazla minik kuşum yorulpta hasta olma bol bol vitamin ve meyve tüket burdan görüyorum saldın sen kendini aşkım yanımda yok diede üzülme burdayız bizz seni iyi edicek kurabiyemmm
günaaydın gözüümüün nurlarrrıııı
kızlarr yaa ben ikeadan alcam kirada oturursam hattaha kendi evim olsa bile ikea düşünebilirim bugün birkaç arkdşmla konuştum evlencek onların çevresndekler hep ikea tercih etmiş koltukları çok iyimiş allla allla dedim
yatak odası belki ikea olmaz ama salonum öyle olsun koltuklarıda minenes gibi farklı farklı yerlerden alırım en olmadı
çiçekli koltuk istesemde benimkini zorlamıcam off bide benim bu sorunm var bende perd eve yastıkları çiçekli yaparım banannne
pelommm akşam kopucam ve kızımla nihat odabaşı gibi fotolar çekcem tüm ayrıntıları didiklicem
çağlammm yaa keşke anlasamda sana yardım etsem diyorum kızım gözcüklerini yorma fazla minik kuşum yorulpta hasta olma bol bol vitamin ve meyve tüket burdan görüyorum saldın sen kendini aşkım yanımda yok diede üzülme burdayız bizz seni iyi edicek kurabiyemmm
günaaydın gözüümüün nurlarrrıııı
babaanne donu gibi olmasın ama gizom yastık ve perdeler ahahahaeniştem yaaa bombaaaaaaaaaa yeni inciler beklıorumm ondan şahseennn
nihat odabaşı bakışı da iyiymişşş uuwww çok seeeertt diorummmyakısırr balllıımaaaaa
kuzuşşşş kuzuşşş yerim seniiiii bence sen de cok vitaminlsinnn
su belayı savayım basımdan küllerimden dogucam gizoşummmm inşallahhh bu aksam kandillll sansımaaa bol bol dua edicem
bebişkommm ben de acabalardayım evin heryerini pembeye cicege bocege boyamak istemiyorum hem askımı dusunuyorum hem deeeee cok bogarsa kotu olur... belki bi tekli koltugum bir de masadaki 2 sandalyem cicekli olur duvar kagıdım cicekli olcak zaten :44:
ikeadaki ektorplar rezalet derecede rahaaaaaaaaaatttbi otur içine gomuluyosun resmeeennnnn benimki baska koltuk begenmio artık napcam bilmiorum
ikeanın koltukları bana salas gelio cunku biraz... ama bakalım fiyat da onemli iyi ki ikea var cepte diyorumm
ohohohohoyyy hoşgeldinn pastammmmm
çizelgeni yiyeeerimmmm
böyle derse zaten intihara teşebbüs edicem pelintoşum çok üzülcem çok yanibenim gönlümü kırcağna kafasını kırsın hattaha otursun düşünsün giz ne zevkli die
bide bana demzmi sen çok zevklsn en iyisini sen bilirsin die eğer kabul etmezse bunların bir numara oldğnud düşüncem kollarımı birine kenetleyip üzgün surat yapcam dayanamıcak ama ölee yapmak istemiyorum zorla güzellik olmasınbenim gibi baksın hayatta ve çiçekli fon perdeler aradaki tüller ve yastık perde uyumunu beğensin istiyorum ama nerede neredeeee
oyy oyy vitaminiz ki bizz bu akşam bende dua edicem bol bol inşalllah hayırlara vesile olsun
balım ne etcez biz bende ikea koltuklarını rahat buluyorum en olmadı doğtaş koltuk ikea masa sandalye konsol gibi şeler alcam hayallermden vazgeçemem
çok çiçek böcek istemzsede pudra pembesi yaparım çiçeklide puf alırım
gözü yormucak şeler alcam zaten kokoş biride dğeilm evimde benim gibi düz olsun beyazlar pembeler ama şu englısh homenin kuşlu şamdanlarındada alasım var
ikea olmasa hayallerimiz söncek gibi dün babam dalga geçiyor bahçeyi düzenlerken bakk ne kadar country herşey die gerçekten çok güzel şeyler almış ilerde senin bahçenede böle bakım yapcam dedi ügldürdü bende ahhh bahçeli evmi nerede var yok öyle dünya dedim olmadı bütün evini country yaparım dedi
annemde karşı taraf ev alırsa bütün ev bizde evin içine ne istersen ben alcam dedi illla ev istemiyorum ama sizin için ev verirlerse hiç birşeye onları karıştırmmam ama ev olmasada herkes ortak elini taşın altına koycak dedi
ve bu muhabetler babamın yanında dönüyor güya bilmiyor ateş beni çağırıyor offfff çok az kaldı babama anlatmama çok az kaldı benimkinin bize gelmesine korkuyorummmm
ah şu erkekler
gecen bizimki bizdeyken babamla bir olup annem ve benle dalga gecmişlerdi aynı sekilde... bir de benimkinin bi söleyiş tarzı var aşkım gercekten çok kaaaauuuunttiiirsiin diyee
pat pat vuruyorum kollarına o zaman onun
valla senin babiş baaya baya biliyooo bebikkkk bi dile getirmen kalmıs ama hiçç korkma yaa o kdr güzel bişey ki sevdigin adamı ailenle beraber gormekkkk
ailenin ona oglum diye hitap etmesi... annenin babanın yanına otur sen demesiiii
kacamak bakısmalarınızz
Aşkiiicaaaannnn günaydıııınnnnnn erkencisinnnnn turtaaaammmm
Altınıı çizdiğimmm yereeeeeee koptummm vee hattaaaaaa bayılazaaammm yaniiiiiii ahahahahahayayyyyyyyyyyyy çokk komikleeeerrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurabiyeeeeeeeemmmmmmmm
yağmur sağ ol, senin de kandilin mubarek olsun..
sözdeee denizeee gidiceeektiik ondan kalktım askımda yalaaannn olduuu
Pastaaam 11 ay kalmıııııııışşş heycaaaannnn doruğaa çıktıı tavaan yaptım şuann
sözdeee denizeee gidiceeektiik ondan kalktım askımda yalaaannn olduuu
Pastaaam 11 ay kalmıııııııışşş heycaaaannnn doruğaa çıktıı tavaan yaptım şuann
günaydınlarrrrr
miniminnikkk nazlııııımmmm iyimiisinn denizz derkennnn
anaamm donuyoruzzzz burdaaa yaa şaşırdım bian okuyuncaa burası şuan kapkaranlıkk yağmurluu falannnoldumm yani
iyimisinizzz üsttekii gelinciklerrrr
sibelllll hoşgeldin yavru naber?
hoşbuldukkk bebişimmmm iyiiimmmmm kiii sen nasılsın cnm ?*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?