'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

saçımı cuma boyatcam bugün eve gitmicem arkdşın kınası var oraya gidiyorum bol bol foto çekcem pelommm

evet galiba möorhipo bana farklı çek gönderdiii bu çerçeveyi alcam duruşunuda gördüm güldenin eltisinin fotolarına bakarken yatak odasında duvarda hoş duruyordu görsel algım hemen ctrl f yapıp bievi almamı söledi ki biliyorsun kaç gündür çerçeveler arasında mekik dokuyorum

Biev Çerçeve ccrl023 6li aski cerceve beyaz 6x9 8x8 - Morhipo

fotoyuuu bu akşamda koyamıcammmm ama çok yükleme yapcam pelom oyy sölüyorumda hep geç yapıyorum yaaa seni seviyorum yevrum ben

Çağlaam gunaydınn balıımmmmm hoşgeldinnnn kıyamamm sanaaaaa

gizommm balküpüm bende seni seviorummmm eveeet kına bu geceydi gizom bliorumkiiiiiiiiiiiiiiğğğ çok güzel olcak inşallah bol bool eğlen bebişimmmm veee fotolaaaar istioruz beklıoruzzzzz

ve vee veeeee o çerçeveyi çok begenıyorum gizomm süper bir tercihhh senin yatak odana cok yakıscaaakkk inanıorummm

kızlarr yaa ben ikeadan alcam kirada oturursam hattaha kendi evim olsa bile ikea düşünebilirim bugün birkaç arkdşmla konuştum evlencek onların çevresndekler hep ikea tercih etmiş koltukları çok iyimiş allla allla dedim

yatak odası belki ikea olmaz ama salonum öyle olsun koltuklarıda minenes gibi farklı farklı yerlerden alırım en olmadı

çiçekli koltuk istesemde benimkini zorlamıcam off bide benim bu sorunm var bende perd eve yastıkları çiçekli yaparım banannne

pelommm akşam kopucam ve kızımla nihat odabaşı gibi fotolar çekcem tüm ayrıntıları didiklicem

çağlammm yaa keşke anlasamda sana yardım etsem diyorum kızım gözcüklerini yorma fazla minik kuşum yorulpta hasta olma bol bol vitamin ve meyve tüket burdan görüyorum saldın sen kendini aşkım yanımda yok diede üzülme burdayız bizz seni iyi edicek kurabiyemmm

babaanne donu gibi olmasın ama gizom yastık ve perdeler ahahaha eniştem yaaa bombaaaaaaaaaa yeni inciler beklıorumm ondan şahseennn

nihat odabaşı bakışı da iyiymişşş uuwww çok seeeertt diorummm yakısırr balllıımaaaaa

kuzuşşşş kuzuşşş yerim seniiiii bence sen de cok vitaminlsinnn

su belayı savayım basımdan küllerimden dogucam gizoşummmm inşallahhh bu aksam kandillll sansımaaa bol bol dua edicem

bebişkommm ben de acabalardayım evin heryerini pembeye cicege bocege boyamak istemiyorum hem askımı dusunuyorum hem deeeee cok bogarsa kotu olur... belki bi tekli koltugum bir de masadaki 2 sandalyem cicekli olur duvar kagıdım cicekli olcak zaten :44:

ikeadaki ektorplar rezalet derecede rahaaaaaaaaaattt bi otur içine gomuluyosun resmeeennnnn benimki baska koltuk begenmio artık napcam bilmiorum

ikeanın koltukları bana salas gelio cunku biraz... ama bakalım fiyat da onemli iyi ki ikea var cepte diyorumm

günaaydın gözüümüün nurlarrrıııı

ohohohohoyyy hoşgeldinn pastammmmm

çizelgeni yiyeeerimmmm

böyle derse zaten intihara teşebbüs edicem pelintoşum çok üzülcem çok yanibenim gönlümü kırcağna kafasını kırsın hattaha otursun düşünsün giz ne zevkli die

bide bana demzmi sen çok zevklsn en iyisini sen bilirsin die eğer kabul etmezse bunların bir numara oldğnud düşüncem kollarımı birine kenetleyip üzgün surat yapcam dayanamıcak ama ölee yapmak istemiyorum zorla güzellik olmasın benim gibi baksın hayatta ve çiçekli fon perdeler aradaki tüller ve yastık perde uyumunu beğensin istiyorum ama nerede neredeeee

oyy oyy vitaminiz ki bizz bu akşam bende dua edicem bol bol inşalllah hayırlara vesile olsun

balım ne etcez biz bende ikea koltuklarını rahat buluyorum en olmadı doğtaş koltuk ikea masa sandalye konsol gibi şeler alcam hayallermden vazgeçemem

çok çiçek böcek istemzsede pudra pembesi yaparım çiçeklide puf alırım

gözü yormucak şeler alcam zaten kokoş biride dğeilm evimde benim gibi düz olsun beyazlar pembeler ama şu englısh homenin kuşlu şamdanlarındada alasım var

ikea olmasa hayallerimiz söncek gibi dün babam dalga geçiyor bahçeyi düzenlerken bakk ne kadar country herşey die gerçekten çok güzel şeyler almış ilerde senin bahçenede böle bakım yapcam dedi ügldürdü bende ahhh bahçeli evmi nerede var yok öyle dünya dedim olmadı bütün evini country yaparım dedi

annemde karşı taraf ev alırsa bütün ev bizde evin içine ne istersen ben alcam dedi illla ev istemiyorum ama sizin için ev verirlerse hiç birşeye onları karıştırmmam ama ev olmasada herkes ortak elini taşın altına koycak dedi

ve bu muhabetler babamın yanında dönüyor güya bilmiyor ateş beni çağırıyor offfff çok az kaldı babama anlatmama çok az kaldı benimkinin bize gelmesine korkuyorummmm

Çoookk yaa çoookkkk bildiğin seni o düşüncelere salıoo adam gittii koskocaaaa cath kidston felsefesini bir babaanne donu ile yıktı geçti ya o ibeking blogları ahh ahhh içleri kan ağlıyoorr şuan gizom vatan millet sakaryaaa ahahaha

ya huuuu evlerimizdee kışın bile baharr şenliği olcak çiçekli çiçekli bu adamlar ne istiyor bizimm zevkimizden anlamadımkiiiğğ bulmuslar bunuyolaarrr:97:

onlar anca PSP veee arabaa yarıslarına bakarlar gizom koltuktaki halidaki çiçekler pek umurlarında değill:97:

ah şu erkekler

gecen bizimki bizdeyken babamla bir olup annem ve benle dalga gecmişlerdi aynı sekilde... bir de benimkinin bi söleyiş tarzı var aşkım gercekten çok kaaaauuuunttiiirsiin diyee

pat pat vuruyorum kollarına o zaman onun

valla senin babiş baaya baya biliyooo bebikkkk bi dile getirmen kalmıs ama hiçç korkma yaa o kdr güzel bişey ki sevdigin adamı ailenle beraber gormekkkk

ailenin ona oglum diye hitap etmesi... annenin babanın yanına otur sen demesiiii

kacamak bakısmalarınızz

Son düzenleme:

Altınıı çizdiğimmm yereeeeeee koptummm vee hattaaaaaa bayılazaaammm yaniiiiiii ahahahahahayayyyyyyyyyyyy çokk komikleeeerrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurabiyeeeeeeeemmmmmmmm

yağmur sağ ol, senin de kandilin mubarek olsun..

Son düzenleme:
Altınıı çizdiğimmm yereeeeeee koptummm vee hattaaaaaa bayılazaaammm yaniiiiiii ahahahahahayayyyyyyyyyyyy çokk komikleeeerrr yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kurabiyeeeeeeeemmmmmmmm

yağmur sağ ol, senin de kandilin mubarek olsun..

aynen yaa onlar iyiki varlar dimiiiiii herseyimizler bizim cem yılmazımız bile oluyolar baaaaaak

sözdeee denizeee gidiceeektiik ondan kalktım askımda yalaaannn olduuu

Pastaaam 11 ay kalmıııııııışşş heycaaaannnn doruğaa çıktıı tavaan yaptım şuann

wuhuuuuuuu kuzumm hareket etmeye de basladın benim gibi yolun basında saplanıp kalmadınnn yarından itibaren 10 ay yazıcak kusummmm ben de heyecanlanıyorum yaaaaaa biri beni tutsunnn

sözdeee denizeee gidiceeektiik ondan kalktım askımda yalaaannn olduuu

Pastaaam 11 ay kalmıııııııışşş heycaaaannnn doruğaa çıktıı tavaan yaptım şuann

bebegmmmm bak hastaaa olceekkksiinn demedii demeee kendiniii bana saklaaa

burdaaa hava kapalıı ordaaa nasııııı aşkilotaammm?

günaydınlarrrrr
miniminnikkk nazlııııımmmm iyimiisinn denizz derkennnn
anaamm donuyoruzzzz burdaaa yaa şaşırdım bian okuyuncaa burası şuan kapkaranlıkk yağmurluu falannn oldumm yani
iyimisinizzz üsttekii gelinciklerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…