çok iyiyim ki ben sabah aşkoş erken geldi beraberdik 45dk.falan hava güzeldi martı sesleriiii kocaman sardı,öptü alnımdan işime gönderdi bende onu mis missssssssssssss
bebeiklerr bilgisayarım bozuk bugünhepinize iyi kandiller öpüyorum hepiniziii
kızlar canlarım hepinizi çok seviyorum sağolun iyi dilekleriniz için hepimiz en iyi şeyleri hakediyoruz bu topikte iyi haberlerle çalkalansın hergün bayram gibi geçsin
ayyy nurayımmmm yemek istiyorum onlarııı harika harika inanmıyorum bende yapabilirmiyim acebaaaaa yapabilirmiyiz kızlar
nurayım bir topik açsana bunların yapılışıyla ilgili en azından dönüp dönüp bakarız oraya anlat bunları canım bizede
özgecim malesef boşanmalardada artış var yazık üzüldüm onlara sebepleri ne peki merak ettim yazıktır günahtır madem hüzünlüler sorunları neydi sizin meslek çok zor beee canım
Kızlar ben geldim güzel bir tiyatro gecesinden
Nurayııımmm kurabiyeler harika gorunuoooo ziraaaa ben kurabiyeyee bayılırımm yaaaayiceeemm onlarıı
Özgemm canımmm maleseff boşanmalar evliliklerden daha fazlaa( Allahım bizi o yola sürüklemesinn,en doğru kişiyle evlenelim inşallah..
tubişş bilgisayarının bozuk olduğu belli mesajı 4 kere falan göndermişsin
herkese hayırlı kandiller kızlarr bol bol dua edelim
buarada westwingten nevresim aldım kargo bedavaydı 25tl de kuponum vardı 35 tl ye geldi çook güzel bir duyguugeçen aldıklarımıda bugün kargoya vermişler geliyorrr yupiiiii kredi kartımda 1 tl bile kalmadı köküne kadar harcadımm olsun ama sonuç olarak mutluyum.ben dışarı çıkıcam öğle tatilinde görüşürz bebekler
dün ben de tam bişeyler alcaktım markafoniden ezgicim ama durdurdum kendimi
hep şu nişanı atlatayım diye uğraşıyom çok fena patlıcam nişandan sonra
Gizoomm bizde olee olcazki balımmmmm imrenceekk herkes bizee çok güzel bişeey benceee
Özgeemmm hoşgeldinn bebegimmmmm
Kızlaaarr şuan koptum da geldimmHaftasonuuu nazımm burayaa geldiğindee gezerken üstüme kuş pislemiş şimdi diceksiniz ne alakaaa az önce patronun odasına girdim fatura imzalatmak için bi baktım sayısal lotoya bakıo dedim turgay bey esas benim oynamam lazım haftasonu boylee boyle oldu çıkardı cebinden 30 lira verdi ortak oyna dedi 6,5 trilyon mu ne veriomuss koptum yaaaa dedim ben blmiorum ne nerde nasıl oyna işte sayısal dedi tamam dedim cıktım
sen atlat hayırlısıylada daha çoooooooookkk alışveriş yaparsın özgecimmm çeyizcikler havada uçuşur artık
hehehe evettt gönlüme göre , gördüğüm şeyleri alcam çok heyecanlanıyom valla
ÇAĞLAAAAAAAAAM bu arada senin şu country tarz mobilya bilginden falan da faydalanmayı çok istiyorummmmm
ben oldies müzik hastasıyım o nedenle o tarz hem kıyafette,hem mobilyada,hem müzikte çok hoşuma gidiyo
ohoooovvv 50llller 60laaarrr
oldies but goldies diorum o zaman sanaonların tadı bir başka
sen aslında biraz daha retro kacabilirsin o zaman bebikk.... retronun country e gore daha keskin cizgileri var ama ikisini bir arada yumusatabilirsin
mesela retro tablolar ve yastık kılıfları almalısın bence mutlakaa
ben vintage country'ciyim, daha yumusak hep soft renkler kullanma zorunlulgum var ama sen daha keskin daha cıvıl cıvıl daha neon objelerle susleyebilirsin bu tarzı
ornek buldukca postlarım senin için kuzucann
ayyy ne güzel olur be canım çok çok sevaba girersin vallaha
pek bi bilgim yok şu retro ile country ayrımında işe onları araştırarak da başlayabilirim
cıvıl cıvıl,huzurlu,ferah bi evim olsun
vintage country de çok güzel bi tarz ya
kendime iş yarattım çok mutluyum
bak retro country e sana en yakın canlı örnek forumda minenesin salonu bence
evim güzel evim de konusu var bebişimmm bakabilirsinonun dısında benim dedigim gibi romantik olsun vintage olsun diorsan kiii izlemede kal buldugumz herseyi postlamaya calısıoruz hepbir elden buraya kuzm
pelimimmmmmmm bizideee görürsünn artıkkkk heraldeeeGizoomm bizde olee olcazki balımmmmm imrenceekk herkes bizee çok güzel bişeey benceee
Özgeemmm hoşgeldinn bebegimmmmm
Kızlaaarr şuan koptum da geldimmHaftasonuuu nazımm burayaa geldiğindee gezerken üstüme kuş pislemiş şimdi diceksiniz ne alakaaa az önce patronun odasına girdim fatura imzalatmak için bi baktım sayısal lotoya bakıo dedim turgay bey esas benim oynamam lazım haftasonu boylee boyle oldu çıkardı cebinden 30 lira verdi ortak oyna dedi 6,5 trilyon mu ne veriomuss koptum yaaaa dedim ben blmiorum ne nerde nasıl oyna işte sayısal dedi tamam dedim cıktım
kızlaaarr kurabişleri ilk denememdi ama güzel oldular yahu :) tadlarıda çok güzel..
fotoğraflarla anlatıyım size, yapabilirsiniz yalnız yaparken biraz çileden çıkaran bi hamuru var
fotoğraflar telefonumda.. kart okuyucum kırıldı. önce facebook a telefondan yollayıp sonra da ordan bilgisayarıma kopyalıyorum, sizin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?