'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok iyiyim ki ben sabah aşkoş erken geldi beraberdik 45dk.falan hava güzeldi martı sesleriiii kocaman sardı,öptü alnımdan işime gönderdi bende onu mis missssssssssssss

ohh ne güzelll benimkidee 2 gün izinlii birazdan gelcekk yemeğee çıkcazz yarındaa gidiceekkk

bebeiklerr bilgisayarım bozuk bugün hepinize iyi kandiller öpüyorum hepiniziii

tubimmmm 10 kere yazmışınn bebişkoo yaaa
yerim seniii sanadaa canımm bizde öperikkkkk seniii

Son düzenleme:
tubişş bilgisayarının bozuk olduğu belli mesajı 4 kere falan göndermişsin
herkese hayırlı kandiller kızlarr bol bol dua edelim
buarada westwingten nevresim aldım kargo bedavaydı 25tl de kuponum vardı 35 tl ye geldi çook güzel bir duyguu geçen aldıklarımıda bugün kargoya vermişler geliyorrr yupiiiii kredi kartımda 1 tl bile kalmadı köküne kadar harcadımm olsun ama sonuç olarak mutluyum.ben dışarı çıkıcam öğle tatilinde görüşürz bebekler

kızlar randevu aldımm doktora gidicem su seker meselesi icin beslenme programı almaya erken cıkıcam bugun işten
inşallah iyi gecer doktorla randevumuz

kızlarr yaaa benim şirketteki ablam 2007 mayısta bebişlerini aldı kucağına ve oda bizim gibi bir foruma üye olup tanıştı doğum sürecini her süreci forumda yaşadı ve şimdi arkadaşlarıyla bağları o kadar kuvetli ki arkadaşının çocuklarına baloncuklu su tabancası alıp yollamış arkadaşıda video attı şimdi izliyoruz çocuklar oynuyor bir yandada arkdşmn ismini sölüyolar yerim afacanlarııı yaaaa çok imrendim çok bizde böyle oluruz inşallah, onlar ailecek görüşüyorlar ablam il dışına çok gider arkadşlarına eşiyle birlikte

hatttaha şirketteki ablamın o forumdan çok yakın arkadaşı benim görümceciğimin kanası oluyor buda ne hoş tesadüf

kız istedi tatlım boşanmayı..sevgileri bitmiş evde iki yabancı olmuşlar yaklaşık 5 yıldır da hep aynı şekildeymiş bi düzelme yokmuş
7 yıllık evlilik 15 dkda bitti resmen
neyse oluyo böyle şeyler..Allah herkesin gönlüne göre versin

Amiiiin bitanem..Hepimizin ilk günkü aşkla devam eden evlilikleri olsun inşallah

dün ben de tam bişeyler alcaktım markafoniden ezgicim ama durdurdum kendimi
hep şu nişanı atlatayım diye uğraşıyom çok fena patlıcam nişandan sonra

[/QUOTE]

sen atlat hayırlısıylada daha çoooooooookkk alışveriş yaparsın özgecimmm çeyizcikler havada uçuşur artık

Gizoomm bizde olee olcazki balımmmmm imrenceekk herkes bizee çok güzel bişeey benceee

Özgeemmm hoşgeldinn bebegimmmmm

Kızlaaarr şuan koptum da geldimm Haftasonuuu nazımm burayaa geldiğindee gezerken üstüme kuş pislemiş şimdi diceksiniz ne alakaaa az önce patronun odasına girdim fatura imzalatmak için bi baktım sayısal lotoya bakıo dedim turgay bey esas benim oynamam lazım haftasonu boylee boyle oldu çıkardı cebinden 30 lira verdi ortak oyna dedi 6,5 trilyon mu ne veriomuss koptum yaaaa dedim ben blmiorum ne nerde nasıl oyna işte sayısal dedi tamam dedim cıktım

sen atlat hayırlısıylada daha çoooooooookkk alışveriş yaparsın özgecimmm çeyizcikler havada uçuşur artık[/QUOTE]

hehehe evettt gönlüme göre , gördüğüm şeyleri alcam çok heyecanlanıyom valla
ÇAĞLAAAAAAAAAM bu arada senin şu country tarz mobilya bilginden falan da faydalanmayı çok istiyorummmmm
ben oldies müzik hastasıyım o nedenle o tarz hem kıyafette,hem mobilyada,hem müzikte çok hoşuma gidiyo

Son düzenleme:

peloşşşş köşeyi dönceksin deseneee
bizi de görürsün artık

kızlaaarr kurabişleri ilk denememdi ama güzel oldular yahu :) tadlarıda çok güzel..
fotoğraflarla anlatıyım size, yapabilirsiniz yalnız yaparken biraz çileden çıkaran bi hamuru var
fotoğraflar telefonumda.. kart okuyucum kırıldı. önce facebook a telefondan yollayıp sonra da ordan bilgisayarıma kopyalıyorum, sizin için

ohoooovvv 50llller 60laaarrr

oldies but goldies diorum o zaman sana onların tadı bir başka

sen aslında biraz daha retro kacabilirsin o zaman bebikk.... retronun country e gore daha keskin cizgileri var ama ikisini bir arada yumusatabilirsin

mesela retro tablolar ve yastık kılıfları almalısın bence mutlakaa

ben vintage country'ciyim, daha yumusak hep soft renkler kullanma zorunlulgum var ama sen daha keskin daha cıvıl cıvıl daha neon objelerle susleyebilirsin bu tarzı

ornek buldukca postlarım senin için kuzucann

Son düzenleme:

ayyy ne güzel olur be canım çok çok sevaba girersin vallaha
pek bi bilgim yok şu retro ile country ayrımında işe onları araştırarak da başlayabilirim
cıvıl cıvıl,huzurlu,ferah bi evim olsun

vintage country de çok güzel bi tarz ya
kendime iş yarattım çok mutluyum

Son düzenleme:

bak retro country e sana en yakın canlı örnek forumda minenesin salonu bence

evim güzel evim de konusu var bebişimmm bakabilirsin onun dısında benim dedigim gibi romantik olsun vintage olsun diorsan kiii izlemede kal buldugumz herseyi postlamaya calısıoruz hepbir elden buraya kuzm

hemennn bakıyorum canım
öncelikle hangi tarzda karar kılıcam bakalım onu bi tespit edeyim
sonra gerisi gelicek zaten sayenizde

pelimimmmmmmm bizideee görürsünn artıkkkk heraldeee

nurayımmm hay maşallaaah hazırr gibilerr böleee ne kadann hamaratmışsınn yahuuuuuu yirimm o kurbişlerideee senideee

canlarıııımmmm.. öncelikle malzemeleri yazıyım.

şeker hamuru için;
1 paket marshmallow
2 paket pudra şekeri
2 çorba kaşığı su
1 tatlı kaşığı oda sıcaklığında bekletilmiş margarin

kurabiye için;
1 paket margarin
1 yumurta
1/2 su bardağı buğday nişastası
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu(veya 1 çay kaşığı karbonat)
4 su bardağı un
not: istediğiniz kurabiyeyi yapabilirsiniz aslında. ben bunu yaptım. tarifte 1 su bardağı pudra şekeri de vardı ama koymadım çünkü şeker hamuru baya bi tatlı

hazırlık aşaması:
tencereye bir miktar su koyup kaynatın.
pudra şekerlerinin ağzını açın ve kullanıma hazır bekletin.
marhmallowları ikiye ayırın, pembeler ve beyazlar. (1 paketten 14 adet pembe ve 14 adet beyaz çıktı)
şeker hamurlarını sarmak için düz tabak büyüklüğünde 2 adet streç film kesin.

şeker hamuru yapımı:
önce marhmallowları eritmek gerekiyo. bunun için:
ikiye ayırdığınız marshmallowların pembelerini cam bir borcama dizin. ocaktaki kaynayan suyun üzerine borcamı koyun. yalnız borcama su değmicek. suyun buharı değecek.(bu yüzden ben borcamın kapağını kullandım)

yaklaşık 5 dk sonra erimeye başlayacaklar..

sakız kıvamına gelene kadar beklesinler kaynayan su buharında

bu hale gelince tencerenin üzerinden alıp üzerine 1 çorba kaşığı su dökün.. ve kaşık yardımıyla bir yandan karıştırırken bir yandan da pudra şekeri dökmeye başlayın.
sakız gibi bi hamur zaten. insanı sinir ediyo yılmak yok. pudra şekeri dökerken karıştırmaya devam. karıştırma işlemi zorlanınca tezgaha pudra şekeri döküp hamuru tezgaha alıp yoğurmaya başlayın..

elinize yapışan hamuru, elinize pudra şekeri dökerek çıkarmaya çalışın... aslında hiç elinizden çıkmayacakmış gibi görünüyo ama pudra şekeriyle doyuruncaya kadar yılmak yok. (bu aşamaya kadar yarım paketten biraz daha fazla pudra şekeri yemiş oluyo)

hamur azıcık yapış yapış kalana kadar yoğurduktan sonra top haline getirin.

streç filmle kaplayın

beklemeye bırakın(aslında 24 saat oda sıcaklığında bekletin diyolar ama gerek yok :))

aynı işlemi beyazlar içinde yapın..

hamurlar beklerken kurabiyelerinizi yapın..

kurabiyeler soğuduktan sonra, şeker hamurunuzu, pudra şekeri döktüğünüz tezgaha alın.elinizle azıcık yoğurduktan sonra merdane ile açın..

kalıplarınızla kesin

herşey hazır. sıra yapıştırma ve süslemede..
yapıştırma işlemi için, bir çay tabağına biraz bal koyun ve azıcık sulandırın.
yumurta fırçasıyla kurabiyelerin üzerine sürün ve şeker hamurunuzu üzerine yapıştırın..
kalan hamurlara başka şekiller verin. yaratıcılığınızı konuşturun gelinciklerim :))

eğer hamurunuz artarsa ve siz kurabiyelerinizi süslerken onlar kurumuşsa çok çok az su ve pudra şekeriyle tekrar yoğurup etrafını margarinleyip streç filme sarın. oda sıcaklığında saklayın..
yakında pasta yapımıyla karşınızdayım

afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…