ohoooovvv 50llller 60laaarrr
oldies but goldies diorum o zaman sanaonların tadı bir başka
sen aslında biraz daha retro kacabilirsin o zaman bebikk.... retronun country e gore daha keskin cizgileri var ama ikisini bir arada yumusatabilirsin
mesela retro tablolar ve yastık kılıfları almalısın bence mutlakaa
ben vintage country'ciyim, daha yumusak hep soft renkler kullanma zorunlulgum var ama sen daha keskin daha cıvıl cıvıl daha neon objelerle susleyebilirsin bu tarzı
ornek buldukca postlarım senin için kuzucann
nurayyyy topik açççmalısın çok çok beğendim yapmak istiyorum çok güzellll yaaaaaa bu demek oluyor kiii kurabiye sipariş vermeyedebilirim nurayyyımmmmmmmmm saol hayatım çok saol
kızlar herkesciklere iyi kandiller allah dualarımızı kabul etsin
canıııımmm yapabilirsin bencede. hazır almana gerek yok. hem de tadları çok güzelllll
bunları tek tek ambalajlarsın bide ..
bir iki dikkat edilecek hususlar buldum onları da yazıyım :)
yapıştırmak için kullanılan bal-su karışımını şeker hamurunun üst yüzeyine fazla damlatmamaya çalışın. çünkü parlıyo, kurumuyo sanki.
bide ben plastik şekil kalıpları kullandım, metal-demir olanalrı daha iyiymiş kesim açısından.
başka renklerde yapmak istiyorsanız, beyaz marshmallowlara gıda boyası katabilirsiniz.
tarifimi kurabiyeler konusuna da açıyım o zaman
hayatım bunun topikini aç çok duacıyım bu mubarek günde sana hayatım gerçekten yapabiliceğmi düşünüyorum tatlılara meraklıyım inşalllah denedğmde bende paylaşırım kuzum
ben şöle anladım kurabiyenin üstüne sürcez ballı karışımı sonramı marhmelovu koycaz hayatım bu yapıştırma işlkemini tam terstenmi anladım yoksa
açtım topiciği.. yemek tarifleri-kurabiyeler bölümünden bulursunuz bebiklerim.
minnoşum bohça işi var daha dimi doğru diyosun
ne koyuluyo bohçaya :26:
Lokumummm elceeğğziineeee sağğlıkkkkkkk istanbula dönünce deniiicem hemen ama bişi diceem bende yıldonumu pastasından seker hamuru kaldı bayaaa onları kullansam gene olur dımııı:44:
Hepinize hayırlı kandiller bebekleriiimmm dualarımdasınızz her zamannnbirazdan hem kendi ailemdekileri hem kurbişin ailesini tek tek ariciiimmmm bendeee
canım ben hiç normal şeker hamuru denemedim. hiç bilmiyorum o yüzden. ama bu kullanılıyosa sonradan o da kullanılıyodur
herkesee yapmicaaz lokumumm ben ona yapcam o bana yapcaak buyuklerede eşarp broş tarzı minik hediyecikler aliciiznişanda saat takmıcaaz kol düğmesii alıcam kusuum saati düğünde takıcaz onlar ne takar bılmoorum suanda :44: geze dolaşa doldurucaaz bohçayıda
ben pastanın ustundekı kurbısınn kolunu yedıgımde tadı gayet yerındeydı aslındadu bı denim ıncecık açarımm elimde kalmasın onlarda 50 tanee kurabiiye ollsuuunnn
minnoşum, düğün öncesi birde düğün alışverişi var. asıl herşey o zaman alınıcak dimi. şimdi anneme sordum bohça işini.
erkek için,
gömlek, kravat, 1 takım iç çamaşırı, çorap, ev terliği, parfüm, deodorant
annesine bi bluz veya şal, eşarp, kardeşine bi bluz. babasına bi gömlek.
dedi anacım
kol düğmesini damatlığıyla alır dedi. sanırım saati nişanda alırız
ivit kusumm onlarda aynı seylerle doldurcak bohcayı bıde annanem dedıkı ılk gece gıyınmek ıcın ıc camasırı alınırmıs kayınannıs alırmıs onu:44: bıde tras makınası fln alıncakmıs ona oda bana epilatörmü alcak acababohçam çok saçma bişi olcak gibi bi his dogdu içimee bohçacııı geldiiii haaaağğğğnııııımm diye dolancamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?