'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çalaaaamm sanadaa bilgilerinedee maşallahhh kuzumm keşkee resimlerleee anlataydındaa bende göreydimm
bendee cahilimm sanırım bu konudaa senden öğrenirizz artıkk cnmmmm

nuraaaaaayyy ne becerikli hatunsun yahuuu
ben üşenmekten uğraşamam gibi geliyo bi de zaten evde anne yapıyo diye iyice tembelliğe alıştım , çalışıyorum diyerekten
ama evlenince iş başa düşçek :18:
çok güzel gözüküyolar kuzummm ellerine sağlık , anlattığın için de çoook teşekkürler

Hayırlı kandiller kızlar.. Allah'tan istediğimiz bütün Dualarımızın kabul olmasını diliyorum..

Öpüyorum

hayatcım sana da hayırlı kandiller..
özgem benim annem her konuda örnek aldığım biri.. hem çalışıp hem de bu kadar ev işlerinde usta biri daha olamaz ev hanımlarına taş çıkarır.
bulaşmış bana da ondan bişeyler sanırım ilk yapışımda güzel oldular becerebildim yani.
bu şeker hamurlu kurabiyeleri bi arkadaşım yapıyo. ondan heveslendim ben de

nurayyyy topik açççmalısın çok çok beğendim yapmak istiyorum çok güzellll yaaaaaa bu demek oluyor kiii kurabiye sipariş vermeyedebilirim nurayyyımmmmmmmmm saol hayatım çok saol

kızlar herkesciklere iyi kandiller allah dualarımızı kabul etsin

canıııımmm yapabilirsin bencede. hazır almana gerek yok. hem de tadları çok güzelllll
bunları tek tek ambalajlarsın bide ..

bir iki dikkat edilecek hususlar buldum onları da yazıyım :)
yapıştırmak için kullanılan bal-su karışımını şeker hamurunun üst yüzeyine fazla damlatmamaya çalışın. çünkü parlıyo, kurumuyo sanki.
bide ben plastik şekil kalıpları kullandım, metal-demir olanalrı daha iyiymiş kesim açısından.
başka renklerde yapmak istiyorsanız, beyaz marshmallowlara gıda boyası katabilirsiniz.
tarifimi kurabiyeler konusuna da açıyım o zaman

hayatım bunun topikini aç çok duacıyım bu mubarek günde sana hayatım gerçekten yapabiliceğmi düşünüyorum tatlılara meraklıyım inşalllah denedğmde bende paylaşırım kuzum

ben şöle anladım kurabiyenin üstüne sürcez ballı karışımı sonramı marhmelovu koycaz hayatım bu yapıştırma işlkemini tam terstenmi anladım yoksa

doğru anladın kuzum.. ay canım benim yaaaa, dualarını da seni de seviyoruuumm
hani mesela elinle harf falan yapıp hamurun üstüne hamur yapıştırırken fazla taşırmamaya dikkat edersen daha güzel olur :)

pelimiimmm sabah kalktıgımda coooook guzeldı hava annemde surat asmama dayanamadıı gittik denize 2ye kadaar denizdeydık guneslendık hatta bunaldıkta gölgeye gectık sen düşünn tam hava sanki kapanıo derkeeen hopp gene yagmur bastırdı eve kaçtık Pastaaaaammm yaa benım kurbişe diorumki artık birikim yapma zamanı geldi bohça için falann bana dıokı ben sana para veriim sen kendınede yap bohcayı napcm ben bu cocuuguuu yaaa nefret edıyoo artık çarşı pazar gezmekteen eskıdenn gıgı cıkmazdııı şimdii nollduuyyyyysaaaaaa

Lokumummm elceeğğziineeee sağğlıkkkkkkk istanbula dönünce deniiicem hemen ama bişi diceem bende yıldonumu pastasından seker hamuru kaldı bayaaa onları kullansam gene olur dımııı:44:

Hepinize hayırlı kandiller bebekleriiimmm dualarımdasınızz her zamannn birazdan hem kendi ailemdekileri hem kurbişin ailesini tek tek ariciiimmmm bendeee

açtım topiciği.. yemek tarifleri-kurabiyeler bölümünden bulursunuz bebiklerim.

minnoşum bohça işi var daha dimi doğru diyosun
ne koyuluyo bohçaya :26:

açtım topiciği.. yemek tarifleri-kurabiyeler bölümünden bulursunuz bebiklerim.

minnoşum bohça işi var daha dimi doğru diyosun
ne koyuluyo bohçaya :26:

herkesee yapmicaaz lokumumm ben ona yapcam o bana yapcaak buyuklerede eşarp broş tarzı minik hediyecikler aliciiz nişanda saat takmıcaaz kol düğmesii alıcam kusuum saati düğünde takıcaz onlar ne takar bılmoorum suanda :44: geze dolaşa doldurucaaz bohçayıda

canım ben hiç normal şeker hamuru denemedim. hiç bilmiyorum o yüzden. ama bu kullanılıyosa sonradan o da kullanılıyodur

canım ben hiç normal şeker hamuru denemedim. hiç bilmiyorum o yüzden. ama bu kullanılıyosa sonradan o da kullanılıyodur

ben pastanın ustundekı kurbısınn kolunu yedıgımde tadı gayet yerındeydı aslında du bı denim ıncecık açarımm elimde kalmasın onlarda 50 tanee kurabiiye ollsuuunnn

minnoşum, düğün öncesi birde düğün alışverişi var. asıl herşey o zaman alınıcak dimi. şimdi anneme sordum bohça işini.
erkek için,
gömlek, kravat, 1 takım iç çamaşırı, çorap, ev terliği, parfüm, deodorant
annesine bi bluz veya şal, eşarp, kardeşine bi bluz. babasına bi gömlek.
dedi anacım

kol düğmesini damatlığıyla alır dedi. sanırım saati nişanda alırız

ivit kusumm onlarda aynı seylerle doldurcak bohcayı bıde annanem dedıkı ılk gece gıyınmek ıcın ıc camasırı alınırmıs kayınannıs alırmıs onu:44: bıde tras makınası fln alıncakmıs ona oda bana epilatörmü alcak acaba bohçam çok saçma bişi olcak gibi bi his dogdu içimee bohçacııı geldiiii haaaağğğğnııııımm diye dolancamm

ben ona traş makinası aldım kii gerek yok birdaha almaya. 6 ay onun taksidini ödedim, hatırlamak istemiyorum
bana epilatör almasın, lazer epilasyona yollasın

evet kuşum gecelikte olcak bohçada.
umarım kaynanam zevkli biridir

Nurayım,ellerine sağlık Nazlım yardım ederse bende aşkoşun d.günüsü 1ay sonra bende pasta denemek istiyorum ama bakalım:44:
Kızlar yoğunum yaa bir giriyim dedim yarım saate paydos akşam Dualarınızla olıyım inş.isimlerimizi verelim hakkımızda hayırlısını dileyelim inş.hangimizin dilek kapıları açıktır bilinmez..
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM İYİ Kİ VARSINIZ ALLAH IM DİLEKLERİNİZİ KABUL ETSİN SEVDİKLERİMİZDEN AYIRMASIN, HASTALARA ŞİFA,DERTLİLERE DEVA,BORÇLULARA EDA,İSYAN ETMİŞ KULLARINA AF İHSAN EYLESİN AMİN..HEPİNİZİ ÖPÜYORUM

nuraycımm tarifi kopyaladım hemen ama detaylı inceleyemedim yaparken kafama takılan olursa sorarım çok sağol canım ya ellerine sağlıkk çok istiyodum güzel bir şeker hamurundan kurabiye tarifi.sayende bir tarifimiz oldu artık yuppiii
nazlıcımm senin nişan ne zaman? ay ben karıştırıyorum kim nişanlı kim sözlü öğrenemedim yahu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…