tarif k da kurabiyler bölümünde de var kuzum. kaybedersen açıp ordan bakarsın.nuraycımm tarifi kopyaladım hemen ama detaylı inceleyemedim yaparken kafama takılan olursa sorarımçok sağol canım ya ellerine sağlıkk çok istiyodum güzel bir şeker hamurundan kurabiye tarifi.sayende bir tarifimiz oldu artık yuppiii
nazlıcımm senin nişan ne zaman? ay ben karıştırıyorum kim nişanlı kim sözlü öğrenemedim yahu :44:
evet birlikte alışveriş daha mantıklıbuarada gelincikler bohça alışverişini sadece kaynananın zevkine bırakmak yerine imkan varsa birlikte yapabilirsiniz.yani beraber gidersiniz siz beğenirsiniz o alır.şahsen ben öyle yapiciimm yani inşallah yani öyle istiyorum
nuraycımm tarifi kopyaladım hemen ama detaylı inceleyemedim yaparken kafama takılan olursa sorarımçok sağol canım ya ellerine sağlıkk çok istiyodum güzel bir şeker hamurundan kurabiye tarifi.sayende bir tarifimiz oldu artık yuppiii
nazlıcımm senin nişan ne zaman? ay ben karıştırıyorum kim nişanlı kim sözlü öğrenemedim yahu :44:
buarada gelincikler bohça alışverişini sadece kaynananın zevkine bırakmak yerine imkan varsa birlikte yapabilirsiniz.yani beraber gidersiniz siz beğenirsiniz o alır.şahsen ben öyle yapiciimm yani inşallah yani öyle istiyorum
lokumumm ya keske bende onceden alsaymısım komıgıme gıdıyo bıde bızım evde erkek yok yaa bole traş takımından flnda anlamamkokoş bi bohçaa yapmamam lazım erkek adamaa
tatlım bizim kendı aramızda yaptıgımız sözümüz vardı ailedede geçerli olduuistemeyle nişan 6 kasımda yani onun dogum gününde yapıcaz hediye olarak beni vercekler yazın bohcaya başlamak ıstıyoorum giyniceemii kendim dikiim istiyorum anca yetişirimmm kusuummm
iveet zaten benım kurbaayı kandırıpp alışverıse goturme gıbı bı sansım yok gibi illallah ettırdım cocuga artıkkayınannımlee gezer tozar alırızz
canım bizdede erkek yok bende anlamam ama aşkım o işi kendi halletti aldı bi traş takımı.bende dedim daha yeni aldın bohçaya almaya gerek yok öyle çıkardık aradan
ayy çok güldümm hediye olarak seni vercekler demekdünyanın en güzel hediyesi işte daha nolsunnnnn yanlış mı anladın sen kıyafet dikiceğindenmi bahsettin??? maşallahh maşallahhh gelinimize bakınnnnn kaynanaya söyle okusun burayı
ay bizim gelinlerimiz hem güzel hem hamarat ne şanslı adamlar sevgiliciklerimizz
bu miniğiinn modelisst bi minikk kuşuummbegendıgım modelin kalıbını cıkarıp kesip biçip dikiyorum inş aksilik olmazsa hazır iyimdede aşık olabiliceem bişi bulmassam kendım dikicem nişanlıgımı ve kınamdaki minik gelinliğimi arnavut oldugumuz ıcın bıkac elbıse degıstırıoruz ya kınada en sonunda mınık bı gelınlık gıynıcem kaderdaşızz demek kusuumm bana kalsa ben traş makınasınıda pembee alırııım kurbaada benı topuklarımdan vururr çok sukur benımde kayınnişim benım hem ablam gibi hem annem gbi cogu zamanda dostum gibii çok iyi anlaşırız cok eglenceli bi bohça hazırlıgı olcak emınım hatta kurbaayı buyuk suprizleeer bekleyebılırr
ayy ne güzell olur onu dikmesii binbir hevesle dikersinminik gelinlik fikrinede bayıldımm ayrıca minniiiikkkk kusumm. aman maşallahh hiç bozulmasın aranız evlendikten sonrada böyle devam etsin inşallah..ben çıkıyorum yavru kuş mesai bitti artık eve gitme vaktiiiiii akşam girerim belkimm
Beenn geldimmmmm
Miiiiniiimmm aşkımmm ohhh bugunde geri kalmadnn deniz sefasındann yerim seniiiii
Nurayııımmm kurabiyelerr harikaaa gorunuoo yaaaaaaaa yiyesimmm geldiiiiiii
hoşşşgellldiiinnn aşkııımmm bugunde annecik dayanamadı miniğine
Öyleeee biii miiiniiiiiğeeee kimm dayanıırrr söyleseneeeeeee?buuu aşkaaa yürek dayanmazzz ahahahaa
seviorummm seni aşkilotaaacannn
ama dikkattt et hastaa olma tamam mııııı çünkü şuan yurt genelindee antalya dışında hiçbi yerde denize girilmiodur kanımcaaaa sahi geçen bi arkadasımlaaa gorustum o delibaşşş burda giriomuşş ama o harbiden delibaaş biii çocuk yaaniii
çılgınsınıııızzz siiiiizzzz
pelintoşuuuummm.. inşallah bir gün yaparım da yediririm sizlere tatlı tatlı kurabiyecikler, pastacıklar..
çağlaaa nerdeeeeee
erken cıkıp doktora gıdıcektı beslenme planı ıcın pastacııım cok tatlı oldugundan sekerlii çıktı yaa
ay doğru söylüyosun yeniçiftliğin delibaş lokumuunutmuşum ben. yirim seni yaa.. ballı ballı bişeysin sen
ooyy balımm ben yerım asıll seniiiannemi kandırmayaa calısıcam sımcııkk ay takvimine göre saç kesimi için uygunmuş c.tesiyle pazar o gune kdr anca kandırırm ya ruhu şaad olsun ama yüzük ve bıyık taktıgım anda benden barış mançoymuşum gibi hayran futurafı ısteyebılırsınız yanii o derece oldu önlerim
ay ben de o haldeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?