'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

buarada gelincikler bohça alışverişini sadece kaynananın zevkine bırakmak yerine imkan varsa birlikte yapabilirsiniz.yani beraber gidersiniz siz beğenirsiniz o alır.şahsen ben öyle yapiciimm yani inşallah yani öyle istiyorum

tarif k da kurabiyler bölümünde de var kuzum. kaybedersen açıp ordan bakarsın.

evet birlikte alışveriş daha mantıklı

lokumumm ya keske bende onceden alsaymısım komıgıme gıdıyo bıde bızım evde erkek yok yaa bole traş takımından flnda anlamam kokoş bi bohçaa yapmamam lazım erkek adamaa

tatlım bizim kendı aramızda yaptıgımız sözümüz vardı ailedede geçerli olduu istemeyle nişan 6 kasımda yani onun dogum gününde yapıcaz hediye olarak beni vercekler yazın bohcaya başlamak ıstıyoorum giyniceemii kendim dikiim istiyorum anca yetişirimmm kusuummm

iveet zaten benım kurbaayı kandırıpp alışverıse goturme gıbı bı sansım yok gibi illallah ettırdım cocuga artık kayınannımlee gezer tozar alırızz

canım bizdede erkek yok bende anlamam ama aşkım o işi kendi halletti aldı bi traş takımı.bende dedim daha yeni aldın bohçaya almaya gerek yok öyle çıkardık aradan
ayy çok güldümm hediye olarak seni vercekler demek dünyanın en güzel hediyesi işte daha nolsunnnnn yanlış mı anladım sen kıyafet dikiceğindenmi bahsettin??? maşallahh maşallahhh gelinimize bakınnnnn kaynanaya söyle okusun burayı
ay bizim gelinlerimiz hem güzel hem hamarat ne şanslı adamlar sevgiliciklerimizz

Son düzenleme:

iveet zaten benım kurbaayı kandırıpp alışverıse goturme gıbı bı sansım yok gibi illallah ettırdım cocuga artık kayınannımlee gezer tozar alırızz

ben kaynana aynı benim kafadan ya kikirik,süslü,gezmeyi seven o yüzden bohçada çok eğlenicez gibi gözüküyor. laf aramızda sevgilicik ağzından kaçırdı annesi çoktaan bohça hazırlamaya başlamışş çok şık şeyler koymuşş fantazik şeyler bilenem koymuşş:26:

bu miniğiinn modelisst bi minikk kuşuumm begendıgım modelin kalıbını cıkarıp kesip biçip dikiyorum inş aksilik olmazsa hazır iyimdede aşık olabiliceem bişi bulmassam kendım dikicem nişanlıgımı ve kınamdaki minik gelinliğimi arnavut oldugumuz ıcın bıkac elbıse degıstırıoruz ya kınada en sonunda mınık bı gelınlık gıynıcem kaderdaşızz demek kusuumm bana kalsa ben traş makınasınıda pembee alırııım kurbaada benı topuklarımdan vururr çok sukur benımde kayınnişim benım hem ablam gibi hem annem gbi cogu zamanda dostum gibii çok iyi anlaşırız cok eglenceli bi bohça hazırlıgı olcak emınım hatta kurbaayı buyuk suprizleeer bekleyebılırr

ayy ne güzell olur onu dikmesii binbir hevesle dikersin minik gelinlik fikrinede bayıldımm ayrıca minniiiikkkk kusumm. aman maşallahh hiç bozulmasın aranız evlendikten sonrada böyle devam etsin inşallah..ben çıkıyorum yavru kuş mesai bitti artık eve gitme vaktiiiiii akşam girerim belkimm

inşşşş tatlımmm hepimiziinn kayınannişi bal gibi olsuuunnn görüşürüz canııımmm

tekrarr hepinizinn kandilii mübarekk olsunn kuşlarımmmmmmm
bna paydosss
artı nurayy ne güzel demişsinn yaaa çok güldümmm bana epilatörr almasın lazeree yollasın diyeee süper fikirrr hemn aşkımaa aktarıcığımm bendeeee gerçi boludaa yok bileeeem

haydinn öpüorummm hepiciğiniziiii

Beenn geldimmmmm

Miiiiniiimmm aşkımmm ohhh bugunde geri kalmadnn deniz sefasındann yerim seniiiii

Nurayııımmm kurabiyelerr harikaaa gorunuoo yaaaaaaaa yiyesimmm geldiiiiiii

hoşşşgellldiiinnn aşkııımmm bugunde annecik dayanamadı miniğine

Öyleeee biii miiiniiiiiğeeee kimm dayanıırrr söyleseneeeeeee? buuu aşkaaa yürek dayanmazzz ahahahaa

seviorummm seni aşkilotaaacannn

ama dikkattt et hastaa olma tamam mııııı çünkü şuan yurt genelindee antalya dışında hiçbi yerde denize girilmiodur kanımcaa aa sahi geçen bi arkadasımlaaa gorustum o delibaşşş burda giriomuşş ama o harbiden delibaaş biii çocuk yaaniii

çılgınsınıııızzz siiiiizzzz

asılll ben cok cok cok sevooorumkiii pelmik aşkımııııı bide annişi saç kesimi için kandırabilirsem timamdır aşkoo bende yeniçiftliğin delibaşıyım zahar şifayı bi kapıcaaam görcem günümüüü

Son düzenleme:
pelintoşuuuummm.. inşallah bir gün yaparım da yediririm sizlere tatlı tatlı kurabiyecikler, pastacıklar..

çağlaaa nerdeeeeee

ay doğru söylüyosun yeniçiftliğin delibaş lokumu unutmuşum ben. yirim seni yaa.. ballı ballı bişeysin sen

ooyy balımm ben yerım asıll seniii annemi kandırmayaa calısıcam sımcııkk ay takvimine göre saç kesimi için uygunmuş c.tesiyle pazar o gune kdr anca kandırırm ya ruhu şaad olsun ama yüzük ve bıyık taktıgım anda benden barış mançoymuşum gibi hayran futurafı ısteyebılırsınız yanii o derece oldu önlerim

ay ben de o haldeyim..

ay ben de o haldeyim..

bu tarzlarda bişi istooorum lokumummm ben ılk defa önlerımı bu kadar uzalttım gogsumun altındalar artık komple yuzumu acıp baglamayıda sevmıyorum , önler salıkkende mutlaka azda olsa bi düzlesştirici kullanıyorum bu sefer kırılmaya baslıcak , önlerini bu tarzlarda kestırınce en azından arkaları toplar sadece önlerimi sekıllendırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…