'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Yeniçiftliğinn delibaşıııı ahahaha bebegiiimm dikkatt et hastalanmaaa tememm miiiiii kıyamam sanaaa

pelintoşuuuummm.. inşallah bir gün yaparım da yediririm sizlere tatlı tatlı kurabiyecikler, pastacıklar..

çağlaaa nerdeeeeee

Ayyy nurayım yaaa inşallah ağzından bal damlıyor canımm beniiiimmmmm

Kızlaaarr bu gecekii şarkımı da paylaştıktaann sonra kaçıorum annişlee ev oturmasınaa gidiciiiizzzz arkadasımaaa, annelerimizz otursunn biz de kaynatırızz arada

[video=youtube;Mus0XbaGx0M]http://www.youtube.com/watch?v=Mus0XbaGx0M[/video]

dahaa önce paylaştığımı hatırlamıorumm ama favorilerimm arasındaaaa sözleri deee süpeeer!!

ayy cnm bence az önce isimlerimizi vererekten hepimizin ama dua ettım rabbim sesimii duysun
kayınaanişle konuştum falan şimdi de benimki aradı konusuyırlar içerde yaa:18:

Allah razı olsun canım benim, Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
bizde de bir kandil trafiği yaşandı, karşılıklı telefonda konuşuldu
Allah muhabbetimizi artırsın

aşkıımm oyy benıde dusunurmuuusss yerim senıı timam kusum dıkat edıcııımmm guzel haberlerını beklıorum halaaa bu arada kesınlessınce havalara ucucaaaammm cemrelerı dusuruceezz denıze

ayy cnm bence az önce isimlerimizi vererekten hepimizin ama dua ettım rabbim sesimii duysun
kayınaanişle konuştum falan şimdi de benimki aradı konusuyırlar içerde yaa:18:

Allah razı olsun canım benim, Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
bizde de bir kandil trafiği yaşandı, karşılıklı telefonda konuşuldu
Allah muhabbetimizi artırsın

ayyy kuzummm çorludanım ben yeniçiftlik 20 dk
yazları bol bol kaçıyoz valla

aaaaaaaaaaa ben kaçırmısım kusuuuumm orayıııı ay benım kuzularımın hepsı dibimdeymıste haberım yokmusss yarında ulaşa gidicezz ve corluya gıdıcez keske onceden haberım olsaydııı yaa ayarlar gorusurduukk yazınn demek oluyooorkiii hep beraber düşürücez cemreleriiimizii denize

çok sevindim çok sevindiiiim
peloşla da görüşmeyi çok istiyorum zaten, ne güzel hep beraber buluşuruz çok güzel olurrrr
sen peki normalde nerede yaşıyon canım sadece yazları mı yeniçiftliktesin?

Son düzenleme:

çok sevindim çok sevindiiiim
peloşla da görüşmeyi çok istiyorum zaten, ne güzel hep beraber buluşuruz çok güzel olurrrr
sen peki normalde nerede yaşıyon canım sadece yazları mı yeniçiftliktesin?

yazları burdayım kusumm daha calısmaya baslamadım malum o yuzden sezonu erken actım normalınde ıstanbuldayımm cok uzak degılım gene buraya yani Allah'ın ıznıyle bian evell işe girersem c.tesi pazar burda olurum yaz kış ayırt etmeksizinn

Dualarımı ettim kızlar bende isimlerimizlee beraber Allah kabul etsin bian eveell dualarımızıı

günaydın canlarrrr Allah kabul etsin dualarınızı bende ettim hepiciğimize nasılız bakalım ne var ne yok?

Günaydınn bebeklerimmmmm, akşammm kaynatmışızz hu huuuuu

Özgeemmm canımm bende seninlee görüşmek istiyorum cnm bnm inşallah ayarlayıp görüşürüzkiiiiiii nolcaakkk yakınız birbrmizeeeee

Miiiniiiimmmm aşkııımmmm bendeee güzel haberlerrr vermek istioorummm sanaaaaaaa hemfikiriiiizzz bu konudaa

çağlaaa kuzucmmmm ne dedi doktor?

iyiki gelmişsin seker bahane olmus da yoksa sonun hiç iyi değilmiş dedi kuzum...

normalde bir insanda bulunması gereken yag miktarı %13 en az... %10 bile dusuk ve tehlikeli sayılıyo ve bende %5 yag cıktı

doktor sastı kaldı ilk gittigimde zayıflıgın ciddi degil bence normal demişti ama olcumu yapınca kadın dumur oldu resmennn kaldı böle

dısardan belli olmuyo nedense ilk defa bi danısanım hakkında yanıldım inanılmaz zayıfmıssın herseyin limitin kat kat altında dua et protein degerlerin normal cıktı yoksa ciddi seler yasarmıssın zaten bu halde nası geziosun sen dedi

adetlerim duzenli Allaha sukur ona da cok sasırdı bu halde onun da duzenli olması resmen mucize cunku hormonların duzgun calısmıo suan senin buyuk ihtimalle nası calıscak ki dedi veee ilerde kısırlık ihtimalin bile olur Allah korusun

kısırlık olmasa bile bu sekilde hamile de kalamassın hiç saglıklı değil dedi acilen kilo aldırcaz sana zor olcak ama solıyım sabretceksin istedigimiz noktaya gelmen belki 1 yılı bulcak dedi kilo vermekten daha zordur almak dedi

bi liste verdi ki gormen lazım yok yok... sabah hepsini yicem die nerdeyse catlıodum ki yine birazını eksik yedim almadı artık icim... yavas yavas alıscam artık napim listem yanımda habire bişiler yiyorum

1.5 ay sonra kontrolum var eger hala 1 gr bile alamamıssam ilaca ve ek besin takviyesine baslıcaz

tombik bir gelin olmam icin elinden gelenş yapcakmıs ole dedi dr.um cok da tombik olmıyım dedim ben de... bakalım hayırlısı artık umarım kilo alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…