asılll ben cok cok cok sevooorumkiii pelmik aşkımıııııbide annişi saç kesimi için kandırabilirsem timamdır aşkoo bende yeniçiftliğin delibaşıyım zahar şifayı bi kapıcaaam görcem günümüüü
pelintoşuuuummm.. inşallah bir gün yaparım da yediririm sizlere tatlı tatlı kurabiyecikler, pastacıklar..
çağlaaa nerdeeeeee
iyi akşmlar kızlar kimleer var bakalım tek değilimdir umarım:44:
iyi akşamlar yağmurcum ben varımmmm
eurovision yarı finaline bakıyom ama çok da uykum var
sen napıyon
ayy cnm bence az önce isimlerimizi vererekten hepimizin ama dua ettım rabbim sesimii duysun
kayınaanişle konuştum falan şimdi de benimki aradı konusuyırlar içerde yaa:18:
Yeniçiftliğinn delibaşıııı ahahahabebegiiimm dikkatt et hastalanmaaa tememm miiiiii kıyamam sanaaa
Ayyy nurayım yaaa inşallah ağzından bal damlıyor canımm beniiiimmmmm
Kızlaaarr bu gecekii şarkımı da paylaştıktaann sonra kaçıorum annişlee ev oturmasınaa gidiciiiizzzz arkadasımaaa, annelerimizz otursunn biz de kaynatırızz arada
[video=youtube;Mus0XbaGx0M]http://www.youtube.com/watch?v=Mus0XbaGx0M[/video]
dahaa önce paylaştığımı hatırlamıorumm ama favorilerimm arasındaaaasözleri deee süpeeer!!
ayy cnm bence az önce isimlerimizi vererekten hepimizin ama dua ettım rabbim sesimii duysun
kayınaanişle konuştum falan şimdi de benimki aradı konusuyırlar içerde yaa:18:
aşkıımm oyy benıde dusunurmuuusss yerim senıı timam kusum dıkat edıcııımmm guzel haberlerını beklıorum halaaa bu arada kesınlessınce havalara ucucaaaammm cemrelerı dusuruceezz denıze
canım bu bahsettiğiniz yeniçiftlik şu tekirdağ yeniçiftlik miiii
sorcak oluyom hep unutuyom
evet kuşikooommm bilir misin burayı
ayyy kuzummm çorludanım ben yeniçiftlik 20 dk
yazları bol bol kaçıyoz valla
aaaaaaaaaaa ben kaçırmısım kusuuuumm orayıııı ay benım kuzularımın hepsı dibimdeymıste haberım yokmusssyarında ulaşa gidicezz ve corluya gıdıcez keske onceden haberım olsaydııı yaa ayarlar gorusurduukk yazınn demek oluyooorkiii hep beraber düşürücez cemreleriiimizii denize
çok sevindim çok sevindiiiim
peloşla da görüşmeyi çok istiyorum zaten, ne güzel hep beraber buluşuruz çok güzel olurrrr
sen peki normalde nerede yaşıyon canım sadece yazları mı yeniçiftliktesin?
çağlaaa kuzucmmmm ne dedi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?