'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

,

çağlammm inanmıyorum inanmıyorum sana gerçekten inanmıyorum

benim demirim eksik çıktığıonda 5 ti yanii düşün 70 ve 150 olması lazım demir depolarım hiç yoktu doktor ayorulman lazım uykusuz kalman lazım hepsini dedi düşüp bayılman lazım dedi yok bende

üşüyordu ellerm yazın sıcağında terlemyordm bedenim ölü bedeni gibi soğuktu ama doktor bana ilaç verdi beslenme grafiği verdi beslendm 1 ayda yükseldii

bu demirle bilinçsz hamile kalsaydım çocuğum olsaydı kötü bir biçimde dünyaya gelme olaslığı çok yüksekti doktorlar o yüzden kontrollü hamillek diyormş bunu benm doktorumda dedi hiçbirşeyn garantisini veremem sen hamile olsaydın böyle zaten yaşayamazdn demişti ne ağlamştm kendine dikkat edememşsn ne çocuğu demiştii sen evlennnce böyle olursan unut hamileliği bilinçsizsinz gençler neden böyle diyip kızmıştıda

bende hırs yaptım ilacı 20 gün 1 ay anca içmişimdir beslendm beslendm normalde et yiyordm ama hep proteinle alıyodm proteini öğün aralarnda aldım etin yanında vişne üzüm suyu içtim annem hep yapıyordu burun kıvıryordum şimdi içiyorum pekmez bile içiyorum

en son kışın yataklara düştüğüdme doktor guatara varana kadar test yaptıı yoktu bişiy demirim çok çok iyidi ama bünyem mikrop almştı

o yüzden benm bünyem mikrop aldı 2 günde ayağa kalktım demirim değerlerm yüksek die mikraplada savaştı kanlarım

ahhh çağlaa kendimi anlatımda bak hırslan die cidden hırslan canım yoksa bizi kötü gelecek beklicek biz bişeyleri yaparken maddiyatı düzeltp mükemmel yaparken kendimizi unutcaz ve yorgun düşcez lütfen bu en baştn senin böyle oldğn belliydi sen kendine bakmadın benim erkek arkadaşım demirim süşük die günler günler başımın etini yedi kendine ansıl bakmazsn die senelerdr kavga ediyor

seninkini hiç düşünemiyorumgelip bir pataklasın sana kızsınlar ki dikkat et kendine bizim kimseyi üzmemize hakkımız yok balım lütfen dikkat

kilo almak değilde değerleri yükseltmelisin yoksa gerçekten ben gelip elini kolunu bağlıcam ağzını açıp yedircem ve iğne yapcam yaniiii

gizom ben de kendime inanamadım valla... ben de dun orda bi hırs yaptım dedim ne varsa yazın ne yapmam gerekiosa yapıcam dedim mecbursun zaten baska sansın yok dedi dr da

ben de simdi aynen senin gibi habire yiyorum bana yarıcak seyleri dunden beri... tam anlamıyla bu sabah basladım artık

duyunca benimki cok sasırdı zaten... ben yanında olabilsem ahh keske o zaman hiç böle dertlerimiz olmaz zorla yediririm sana dio

sabah da yağsız sevgilim naber die mesaj atmıs manyak gelince ısırcam kollarını hakettin dio

kansızlık bende de vardı kuzum ben de gecen yıl onun icin ugrastım kan degerlerimi yukselttim artık amaa simdide bu cıktı basıma bıkmadan sıkılmadan uymam lazım bu programa

hamile kalmaya karar verdigim an zaten doktora mutlaka giderim hiçbişeyim olmasa da... dedigin gibi kontrollu hamilelik de cok önemli...

senin iğne yaptıın yerde gül biter kiiii kuzum ama ama uslu olcam artık ben yine de akıllandım

kahvaltı cok önemliymiş... su listeyi gorunce ben kahvaltı yapmadıgımı anladım resmen... artık kahvaltımda herseyden yiyiroum mecburen sıkı bir kahvaltıyla ve daha erken uyanarak baslıyorum gune

teşekkürler yagmurcum

çağlacımmm canım çok geçmiş olsunnn.lütfen dikkat et kendine kuzum yaa çok şaşırdım yazdıklarını okuyunca. fotolardan öyle çok zayıf gözükmüyordun. bak önemli şeyler bunlar özen göstermen lazım.düğüne kadar toparlaman lazım ki sağlıklı bir gelin olasın sonra sağlıklı kaleli dünyaya getiresinn süperman enişteye söylee süperr beslesin seniiii bol bol ye kuzum programını aksatma sakın

günaydın güzellerimmmm

çağloşum ya sen napmışsın öyle ay Allaha şükür ciddi bi sorunun olmamış canım ya
iyi ki gitmişsin ölçtürmüşsün baksana yoksa hiç haberin olmucaktı bu yağ oranında
dikkat et kendine, herşeyin başı sağlık valla
çok çok geçmiş olsun kuzucum

saol kuzum

dktor da ona sasırdı zaten dısardan bakınca bu kadar zayıf durmuyosun cok saskınım dedi...

ben işe girdikten sonra cok verdim bir de... en son nişanımda 47-48 falandım gayet iyiydim

sabahları kosturmaca stres uyksuzluk ve kahvaltı da dogru durust bise yememek beni bu hale getirdi işte... gizom haklı hiç bakmadım kendime

aaa yagsiz pastami olurmus hiiicc yaglan ballan pastawillaaam gunaydin hatunlar

inşallah pastosummm yaglı ballı bir pasta olicimmmm sonra bunu hep beraber kutlarız pasta yiyerek

saol kuzummm

aynen öle... Allah saglık sıhhat versin gerisi boş valla ben de öle diorum ii ki gitmişim

hiçbişeyin tesadüf olduguna inanmam... seker beni uyarmak icin gonderilmiş bi işaretmiş diorum simdi

Allaha sukur daha ciddi boyutlara gitmeden yakaladık

Son düzenleme:
günaydınlarrrr
çaaalaaamm yaa bende okuyuncaAA oldum direkkk 5 ne demekk :18::18:
dikkat et canımcımmm
bende 41 kiloyumm şuan (çook zayıfladımm bu ara yok olma derecesindeyım amaa bende geçen ölçülmüştü yağ indeks %28 çıkmıştı
normal mi anormalmii bilmiyorumm gerçii ))

edicem artık bebişkom

ama senin o sonucta bir tuhaflık var kuzum... normali 13 tür... elimdeki verilerdede ole yazıo dr. da ole soledi

41 kiloyla yag oranının %28 olması biraz tuhaf değil mi.. kilolu cıkman gerekirdi o zaman

farklı bir seyden bahsedioda olabiliriz... oranlarda kendi içinde ayrılyo cunku

boyun kac cm peki?

1.58 el kadarımm diiyorumm ya kuzumm ve zayıfladım bu araa işte 41 kilo şuan yoookk oluyorummm annneeeeeee

1.58 el kadarımm diiyorumm ya kuzumm ve zayıfladım bu araa işte 41 kilo şuan yoookk oluyorummm annneeeeeee

hemen hemen aynıyız işte

ben de 1.60 cıktım orda evde kendim olctugumde 1.63 tü hep evdeki tartıda da 44 üm

ama dr. olctu ve boyum 1.60 kilom 41 cıktı ve ben 1.90 boyunda 96 kilo olan bi adamla nişanlyım

Allahın işi

hedefim 48, 7 kilo almam lazım yoksa ben de yok olcam yakında.

ayy çaalaamm yerimm yaa aynenn aynıymışızz hemen hemen bendemii gitsem napsamm 34 beden bilee büyükk gelcek artık diyee korkuyorumm

ayy çaalaamm yerimm yaa aynenn aynıymışızz hemen hemen bendemii gitsem napsamm 34 beden bilee büyükk gelcek artık diyee korkuyorumm

bende seni yiriiimmmmmmmmmmm cıtı pıtı asker eşleriyiz bizzz kaderlerimiz de tipimizde aynı

bu askerler bilerek mi böle ufak tefek seciolar acepp

aynen kuzum yaaa arkadaslar bana -1 beden demeye basladı burda

gelinliğin hakkını verelim gelsin kilocuklar uzerime gelinlik olmıcak die korkuyorum cunku bazenn

git bence de kuzum sana daha kolay liste verir seker olayın yok cunku bende ona da dikkat etmek zorunda kaldı malesef o yuzden daha zor olabilcek kilo almam

ama yine de istersen listemi paylasabilirim senlenn ben zaten bunları yesem alırım gibi gelio cunku gercekten yemek yemeden geziomusum yani bugun daha ii anladım

aynenn kuşumm nası denk gelmişş böleee benimkininn boyu yinee 1.75 falan amaa eniştemindee maşallahıı varr hanii
vallaa ben kendimeee gelinlikk bulabilceğimi bilee düşünemorumkii iştee
diktiriciğizzzz mecburrr satenn kuşummm şimdiyee kadarr hiçç kendimeee göree görmedimm çünkii beeeen
benidee görenn bu araa sibeeell noldu sanaaa diyolarrrr kendimi dahadaa kötü hissediyorumm yaa
paylaşş kuzum sen bilirsinn salı yada çarşambaa bende gidicemm kesinn satenn
bidee sen beslenme uzmanınamı gitmiştinn cnm ne diyee kimi gitcem ki ben

Çaağlaaam kurabiyelerin birr tanesiiiiiii kıyamam sanaa çok üzüldümmm 5 ne demekkk yaaaa Canım doktorun tavsiyelerine uy ve yağlaann tatlımmmm.. cookie'nin hakkını ver ve yağlı ballı bir kurabiyee oll yiyiiimm sonra daa seniiiii

çağloşuuummm bir an önce normal değerlere kavuşursun inşallah kuzuuuummmmm
ben de hiç kilo alamıyordum. boyum 1.69 kilomda 50'ydi. bir hastalansam direk 49-48 oluyodum.. kansızlık demir eksikliği falan vardı, trigliserid ve hdl değerlerim normalden düşüktü..
sonra ben antidepresan kullandım şimdi 55 kiloyum
sana da sağlıklı sağlıklı kilocuklar diliyorum

benimki de dikilcek mecbur ama hep hazır bulabilmekten yana gonlum diktirmeye guvenemiyorum sanki :26:

bana da diolardı hep ama takmıodum meger gercekten varmıs bi sorun

kuzumm sen gitceksen kesin o zaman sana liste verir zatennn

yapman gerekenleri sölim oncelikle hastaneye gitceksin dahiliye uzmanına ya da saglık ocagına gidip aile hekimine de soleyebilrsin, diyetisyene gidicem gerekli tahlileri yaptırmak istiorum diceksin onlar seni yonlendircek zaten tahlil kagıdını alıp kan vericeksin sonuclarını alır almaz da diyetisyene gidebilirsin

ben de hala saskınım pelimonataaammmm

az once yemekten yine karnım agrıyarak geldim valla

zorluyorum kendimi cabalarımın karsılıgını alırım inşalaaahhhh ben de seni yirim kiiiiiiiiiiiiii

amin kuzuşumm inşallahhh

ben de antidepresanla almıstım kilo işte ama hepiciği gitti bidaha mı depresyona girsem nappsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…