,iyiki gelmişsin seker bahane olmus da yoksa sonun hiç iyi değilmiş dedi kuzum...
normalde bir insanda bulunması gereken yag miktarı %13 en az... %10 bile dusuk ve tehlikeli sayılıyo ve bende %5 yag cıktı
doktor sastı kaldı ilk gittigimde zayıflıgın ciddi degil bence normal demişti ama olcumu yapınca kadın dumur oldu resmennn kaldı böle
dısardan belli olmuyo nedense ilk defa bi danısanım hakkında yanıldım inanılmaz zayıfmıssın herseyin limitin kat kat altında dua et protein degerlerin normal cıktı yoksa ciddi seler yasarmıssın zaten bu halde nası geziosun sen dedi
adetlerim duzenli Allaha sukurona da cok sasırdı bu halde onun da duzenli olması resmen mucize cunku hormonların duzgun calısmıo suan senin buyuk ihtimalle nası calıscak ki dedi veee ilerde kısırlık ihtimalin bile olur Allah korusun
kısırlık olmasa bile bu sekilde hamile de kalamassın hiç saglıklı değil dediacilen kilo aldırcaz sana zor olcak ama solıyım sabretceksin istedigimiz noktaya gelmen belki 1 yılı bulcak dedi kilo vermekten daha zordur almak dedi
bi liste verdi ki gormen lazım yok yok... sabah hepsini yicem die nerdeyse catlıodum ki yine birazını eksik yedim almadı artık icim... yavas yavas alıscam artık napim listem yanımda habire bişiler yiyorum
1.5 ay sonra kontrolum var eger hala 1 gr bile alamamıssam ilaca ve ek besin takviyesine baslıcaz
tombik bir gelin olmam icin elinden gelenş yapcakmıs ole dedi dr.umcok da tombik olmıyım dedim ben de... bakalım hayırlısı artık umarım kilo alabilirim
,
çağlammm inanmıyorum inanmıyorum sana gerçekten inanmıyorum
benim demirim eksik çıktığıonda 5 ti yanii düşün 70 ve 150 olması lazım demir depolarım hiç yoktu doktor ayorulman lazım uykusuz kalman lazım hepsini dedi düşüp bayılman lazım dedi yok bende
üşüyordu ellerm yazın sıcağında terlemyordm bedenim ölü bedeni gibi soğuktu ama doktor bana ilaç verdi beslenme grafiği verdi beslendm 1 ayda yükseldii
bu demirle bilinçsz hamile kalsaydım çocuğum olsaydı kötü bir biçimde dünyaya gelme olaslığı çok yüksekti doktorlar o yüzden kontrollü hamillek diyormş bunu benm doktorumda dedi hiçbirşeyn garantisini veremem sen hamile olsaydın böyle zaten yaşayamazdn demişti ne ağlamştm kendine dikkat edememşsn ne çocuğu demiştii sen evlennnce böyle olursan unut hamileliği bilinçsizsinz gençler neden böyle diyip kızmıştıda
bende hırs yaptım ilacı 20 gün 1 ay anca içmişimdir beslendm beslendm normalde et yiyordm ama hep proteinle alıyodm proteini öğün aralarnda aldım etin yanında vişne üzüm suyu içtim annem hep yapıyordu burun kıvıryordum şimdi içiyorum pekmez bile içiyorum
en son kışın yataklara düştüğüdme doktor guatara varana kadar test yaptıı yoktu bişiy demirim çok çok iyidi ama bünyem mikrop almştı
o yüzden benm bünyem mikrop aldı 2 günde ayağa kalktım demirim değerlerm yüksek die mikraplada savaştı kanlarım
ahhh çağlaa kendimi anlatımda bak hırslan die cidden hırslan canım yoksa bizi kötü gelecek beklicek biz bişeyleri yaparken maddiyatı düzeltp mükemmel yaparken kendimizi unutcaz ve yorgun düşcez lütfen bu en baştn senin böyle oldğn belliydi sen kendine bakmadın benim erkek arkadaşım demirim süşük die günler günler başımın etini yedi kendine ansıl bakmazsn die senelerdr kavga ediyor
seninkini hiç düşünemiyorumgelip bir pataklasınsana kızsınlar ki dikkat et kendine bizim kimseyi üzmemize hakkımız yok balım lütfen dikkat
kilo almak değilde değerleri yükseltmelisin yoksa gerçekten ben gelip elini kolunu bağlıcam ağzını açıp yedircem ve iğne yapcam yaniiii
çağlacımmm canım çok geçmiş olsunnn.lütfen dikkat et kendine kuzum yaa çok şaşırdım yazdıklarını okuyunca.fotolardan öyle çok zayıf gözükmüyordun. bak önemli şeyler bunlar özen göstermen lazım.düğüne kadar toparlaman lazım ki sağlıklı bir gelin olasın sonra sağlıklı kaleli dünyaya getiresinn süperman enişteye söylee süperr beslesin seniiii bol bol ye kuzum programını aksatma sakın
aaa yagsiz pastami olurmus hiiiccyaglan ballan pastawillaaam gunaydin hatunlar
günaydın güzellerimmmm
çağloşum ya sen napmışsın öyleay Allaha şükür ciddi bi sorunun olmamış canım ya
iyi ki gitmişsin ölçtürmüşsün baksana yoksa hiç haberin olmucaktı bu yağ oranında
dikkat et kendine, herşeyin başı sağlık valla
çok çok geçmiş olsun kuzucum
çağlacımmmm geçmiş olsunnn dikkat et kendinee, güzel güzel besleenn
günaydınlarrrr
çaaalaaamm yaa bende okuyuncaAAoldum direkkk 5 ne demekk :18::18:
dikkat et canımcımmm
bende 41 kiloyumm şuan (çook zayıfladımm bu arayok olma derecesindeyım amaa bende geçen ölçülmüştü yağ indeks %28 çıkmıştı
normal mi anormalmii bilmiyorumm gerçii ))
edicem artık bebişkom
ama senin o sonucta bir tuhaflık var kuzum... normali 13 tür... elimdeki verilerdede ole yazıo dr. da ole soledi
41 kiloyla yag oranının %28 olması biraz tuhaf değil mi.. kilolu cıkman gerekirdi o zaman
farklı bir seyden bahsedioda olabiliriz... oranlarda kendi içinde ayrılyo cunku
boyun kac cm peki?
1.58el kadarımm diiyorumm ya kuzumm ve zayıfladım bu araa işte 41 kilo şuan yoookk oluyorummm annneeeeeee
hemen hemen aynıyız işte
ben de 1.60 cıktım orda evde kendim olctugumde 1.63 tü hep evdeki tartıda da 44 üm
ama dr. olctu ve boyum 1.60 kilom 41 cıktı ve ben 1.90 boyunda 96 kilo olan bi adamla nişanlyım
Allahın işi
hedefim 48, 7 kilo almam lazım yoksa ben de yok olcam yakında.
ayy çaalaamm yerimm yaa aynenn aynıymışızz hemen hemen bendemii gitsem napsamm 34 beden bilee büyükk gelcek artık diyee korkuyorumm
bende seni yiriiimmmmmmmmmmmcıtı pıtı asker eşleriyiz bizzz kaderlerimiz de tipimizde aynı
bu askerler bilerek mi böle ufak tefek seciolar acepp
aynen kuzum yaaa arkadaslar bana -1 beden demeye basladı burda
gelinliğin hakkını verelim gelsin kilocuklaruzerime gelinlik olmıcak die korkuyorum cunku bazenn
git bence de kuzum sana daha kolay liste verir seker olayın yok cunku bende ona da dikkat etmek zorunda kaldı malesef o yuzden daha zor olabilcek kilo almam
ama yine de istersen listemi paylasabilirim senlenn ben zaten bunları yesem alırım gibi gelio cunku gercekten yemek yemeden geziomusum yani bugun daha ii anladım
aynenn kuşumm nası denk gelmişş böleee benimkininn boyu yinee 1.75 falan amaa eniştemindee maşallahıı varr hanii
vallaa ben kendimeee gelinlikk bulabilceğimi bilee düşünemorumkii iştee
diktiriciğizzzz mecburrr satenn kuşummm şimdiyee kadarr hiçç kendimeee göree görmedimm çünkii beeeen
benidee görenn bu araa sibeeell noldu sanaaa diyolarrrr kendimi dahadaa kötü hissediyorumm yaa
paylaşş kuzum sen bilirsinn salı yada çarşambaa bende gidicemm kesinn satenn
bidee sen beslenme uzmanınamı gitmiştinn cnm ne diyee kimi gitcem ki ben
Çaağlaaam kurabiyelerin birr tanesiiiiiii kıyamam sanaa çok üzüldümmm 5 ne demekkk yaaaaCanım doktorun tavsiyelerine uy ve yağlaann tatlımmmm.. cookie'nin hakkını ver ve yağlı ballı bir kurabiyee oll yiyiiimm sonra daa seniiiii
çağloşuuummm bir an önce normal değerlere kavuşursun inşallah kuzuuuummmmm
ben de hiç kilo alamıyordum. boyum 1.69 kilomda 50'ydi. bir hastalansam direk 49-48 oluyodum.. kansızlık demir eksikliği falan vardı, trigliserid ve hdl değerlerim normalden düşüktü..
sonra ben antidepresan kullandım şimdi 55 kiloyum
sana da sağlıklı sağlıklı kilocuklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?