ayy allah korusun cicimiiiamin kuzuşumm inşallahhh
ben de antidepresanla almıstım kilo işte ama hepiciği gitti bidaha mı depresyona girsem nappsam
sibeliiimm kilocukları alırken sigarayada güle güle diyebilirsinbakalmm cnmm salı gidimdee inş bişi çıkmazsaa verirr banadaa mutlakaa ya bidee sigara dan mı alamıyorum ki ben sigara kullandığım içinmiki :26: ama 46 yı görmüştüm bu kış ilk defa hayatmdaa
sigaradan olsaa ozaman nası 46 olacaaağğımmmdım ki püff bilemedimm
ayy allah korusun cicimiii
sibeliiimm kilocukları alırken sigarayada güle güle diyebilirsin
ayy allah korusun cicimiii
sibeliiimm kilocukları alırken sigarayada güle güle diyebilirsin
Bu akşam konuşcakmışız
belki yyarın belki de pazar ananeme davet edecekmişizzz
dün benimkiyle konuşmuşlar benden rahatsızlığımdan falan gelemedim en kısa zamanda gelmek isterim diye annemde fırsat tabi bende seni teyzeyle ananeyle tanıştırmayı düşünüyordum merak ediyorlar bizim kız kiminle görüşüyor ediyor artık bilmek istiyoralr demiş
hey Allah ım anne ya şimdi sölencek şey mi pat diye gel denilir mi ayy karnıma ağrı girdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18:
yerimde duramıyorum ki kızlar alala ya olmaz ki bu h.sonu yaaaaaaaaaaaa:122::122:
Bu akşam konuşcakmışız
dün benimkiyle konuşmuşlar benden rahatsızlığımdan falan gelemedim en kısa zamanda gelmek isterim diye annemde fırsat tabi bende seni teyzeyle ananeyle tanıştırmayı düşünüyordum merak ediyorlar bizim kız kiminle görüşüyor ediyor artık bilmek istiyoralr demiş
hey Allah ım anne ya şimdi sölencek şey mi pat diye gel denilir mi ayy karnıma ağrı girdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18:
yerimde duramıyorum ki kızlar alala ya olmaz ki bu h.sonu yaaaaaaaaaaaa:122::122:
yağmurrrr niye olmazkii ne güzell iştee seninn başkaa planların mı var yoooksaaa
hadi bakalım inşallah cok guzel geceeeeeeeer
Bu akşam konuşcakmışız
ay yağmurum niye bu kadar telaş yapıyosun kuzum. annişin uygun görmüş gelsin tanışsın bencede..
çok fazla aman aman hazırlık gerektiricek bişey yok ki, anne, teyze falan hallederler.
heyecanını paylaşıyoruuuummm
bizimki 2013 ten ziyade 2014 gibi duruyor ama olsun :) 2013 te mezunum düğün olmasa bile belki nişan olur :)
ya yok ama tepkileri ne olacak ne sorucaklar zorlucaklar mı:18:
anane ve teyze yani annem hepsine yeter zaten bakma sen ona o varya oooo
biilmiyorum nurayım vazgeçirecem büyük ihtimal ama bakalım ya
sağol hayatım
yağmurrrr ne güzel ama buu bence tadını çıkarrrrr herşey güzel olur merak etmee senn güzel heyecan bu kuşum korkma
ay canım ne vazgeçirmesiiiisakın yapma bence. geleceğiniz için ne güzel bir adım, bir başlangıç.. annenler tanışacak ve ardından ailesi devreye girecek artık..
çok güzel geçer inşallah. rahat ol canım. elbet tanışılacak yani.
vardır herseyde bi hayır yagmurcum zamanı geldiyse bırak tanıssınlar...
ay benim pasacugummm bu haftasonu nobetciydi amaa son donemde cok yogun oldukları icin yarın ögleden sonra gelip pazar sabah gitcekmiş bi yarım guncugumuz var yanibi mucize olsa da bu aksamdan gonderseler keske ne sevinirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?