'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bakalmm cnmm salı gidimdee inş bişi çıkmazsaa verirr banadaa mutlakaa ya bidee sigara dan mı alamıyorum ki ben sigara kullandığım içinmiki :26: ama 46 yı görmüştüm bu kış ilk defa hayatmdaa
sigaradan olsaa ozaman nası 46 olacaaağğımmmdım ki püff bilemedimm

amin kuzuşumm inşallahhh

ben de antidepresanla almıstım kilo işte ama hepiciği gitti bidaha mı depresyona girsem nappsam
ayy allah korusun cicimiii

sibeliiimm kilocukları alırken sigarayada güle güle diyebilirsin

ayy allah korusun cicimiii

sibeliiimm kilocukları alırken sigarayada güle güle diyebilirsin

ayy kaç defaa denedimm nuraycmm yaa beceremiorumm malesef
anca diyorumm hamilee olursam ilerde kesin bırakırımm ozaman çoçumuu zehirliceekk değilimm diorumm inşş ozamann bırakabilirim tabii

Bu akşam konuşcakmışız
belki yyarın belki de pazar ananeme davet edecekmişizzz
dün benimkiyle konuşmuşlar benden rahatsızlığımdan falan gelemedim en kısa zamanda gelmek isterim diye annemde fırsat tabi bende seni teyzeyle ananeyle tanıştırmayı düşünüyordum merak ediyorlar bizim kız kiminle görüşüyor ediyor artık bilmek istiyoralr demiş
hey Allah ım anne ya şimdi sölencek şey mi pat diye gel denilir mi ayy karnıma ağrı girdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18::18::18:
yerimde duramıyorum ki kızlar alala ya olmaz ki bu h.sonu yaaaaaaaaaaaa:122::122:

yağmurrrr niye olmazkii ne güzell iştee seninn başkaa planların mı var yoooksaaa

hadi bakalım inşallah cok guzel geceeeeeeeer

bizimki 2013 ten ziyade 2014 gibi duruyor ama olsun :) 2013 te mezunum düğün olmasa bile belki nişan olur :)

bizimki 2013 ten ziyade 2014 gibi duruyor ama olsun :) 2013 te mezunum düğün olmasa bile belki nişan olur :)

yağmurrrr niye olmazkii ne güzell iştee seninn başkaa planların mı var yoooksaaa

ya olmaz olamazzzzzzzzzz hazır değilim yaaaaaa annem akşam konuşuruz dedi ama bahane bulmam lazım ya damdan düşer gibi olmaz ya ama banane ya:18:
aşklarım öle 1 yada 2 gün sonra olur mu hiç sonra olsun ya sonraa ayy heyecanlıyım ki ya poff inş.ikna ederim ki ederim ben dimi ederim kızlarr

ay yağmurum niye bu kadar telaş yapıyosun kuzum. annişin uygun görmüş gelsin tanışsın bencede..
çok fazla aman aman hazırlık gerektiricek bişey yok ki, anne, teyze falan hallederler.
heyecanını paylaşıyoruuuummm

ya yok ama tepkileri ne olacak ne sorucaklar zorlucaklar mı:18:
anane ve teyze yani annem hepsine yeter zaten bakma sen ona o varya oooo
biilmiyorum nurayım vazgeçirecem büyük ihtimal ama bakalım ya
sağol hayatım

yağmurrrr ne güzel ama buu bence tadını çıkarrrrr herşey güzel olur merak etmee senn güzel heyecan bu kuşum korkma

ya yok ama tepkileri ne olacak ne sorucaklar zorlucaklar mı:18:
anane ve teyze yani annem hepsine yeter zaten bakma sen ona o varya oooo
biilmiyorum nurayım vazgeçirecem büyük ihtimal ama bakalım ya
sağol hayatım

ay canım ne vazgeçirmesiiii sakın yapma bence. geleceğiniz için ne güzel bir adım, bir başlangıç.. annenler tanışacak ve ardından ailesi devreye girecek artık..
çok güzel geçer inşallah. rahat ol canım. elbet tanışılacak yani.

yağmurrrr ne güzel ama buu bence tadını çıkarrrrr herşey güzel olur merak etmee senn güzel heyecan bu kuşum korkma

çıkarıcamda sonra haziran da gelsin nolur kiiiii ikna ederim kiiiiiiiiii
kızlar şimdi öle uzaktan hoş geliyor da bide yaşasanız kolaymı ailenin en ağır toplarından 3ü yani sıkıştırcaklar nebiliyim hazırlanmam lazım yani konuşma konusunda yahu benimkiyle bi oturup konuşurduk önce yanlış anlasılmasın

evet evet de benim babam öğrenmesin abim öğrenmesin hemen ya
benim babam normalde dışarı pek çıkarmaz 5ten önce evde olurum annemde öleydi eskiden biraz eski kafa babam
öğrenince annem dio sizi tek bırakmaz yanınıza birrini takar öle herzaman bize gelip gidemez uzun süre nişanlı bırakmaz dedi yaaa anladınız mı aşkoşlar tırsmam bundan birazda onlarla tanışması demek işlerin hızlanması demek:18:

vardır herseyde bi hayır yagmurcum zamanı geldiyse bırak tanıssınlar...

ay benim pasacugummm bu haftasonu nobetciydi amaa son donemde cok yogun oldukları icin yarın ögleden sonra gelip pazar sabah gitcekmiş bi yarım guncugumuz var yani bi mucize olsa da bu aksamdan gonderseler keske ne sevinirdim

benimkidee nöbetçiydi ama hep devretti başkasına 2 gündürde yatıo evdee bugün gidicekti yarına almış bileti
ben aileme dememiştim gidicek gelmicek diye onlarda niye sölemıosun dedilerr bi yemeğee çağırırdıkk falan bu akşam gelicek bizee
yarındaa gidioooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…