vardır herseyde bi hayır yagmurcum zamanı geldiyse bırak tanıssınlar...
ay benim pasacugummm bu haftasonu nobetciydi amaa son donemde cok yogun oldukları icin yarın ögleden sonra gelip pazar sabah gitcekmiş bi yarım guncugumuz var yanibi mucize olsa da bu aksamdan gonderseler keske ne sevinirdim
canıııım. nasıl uzaktan hoş gelir. bizlerde az çok bu durumla karşılaşan veya karşılaşmak üzere olan 2013 gelin adaylarıyız haniçıkarıcamda sonra haziran da gelsin nolur kiiiii ikna ederim kiiiiiiiiii
kızlar şimdi öle uzaktan hoş geliyor da bide yaşasanız kolaymı ailenin en ağır toplarından 3ü yani sıkıştırcaklar nebiliyim hazırlanmam lazım yani konuşma konusunda yahu benimkiyle bi oturup konuşurduk önce yanlış anlasılmasın
benim babamda seninki gibiydi ne desen inanırım ve anlarım seni. akşam ezanı okunmadan herkes evde olacak falan filan.evet evet de benim babam öğrenmesin abim öğrenmesin hemen ya
benim babam normalde dışarı pek çıkarmaz 5ten önce evde olurum annemde öleydi eskiden biraz eski kafa babam
öğrenince annem dio sizi tek bırakmaz yanınıza birrini takar öle herzaman bize gelip gidemez uzun süre nişanlı bırakmaz dedi yaaa anladınız mı aşkoşlar tırsmam bundan birazda onlarla tanışması demek işlerin hızlanması demek:18:
benimkidee nöbetçiydi ama hep devretti başkasına 2 gündürde yatıo evdee bugün gidicekti yarına almış bileti
ben aileme dememiştim gidicek gelmicek diye onlarda niye sölemıosun dedilerr bi yemeğee çağırırdıkk falan bu akşam gelicek bizee
yarındaa gidioooo
kıyamam kuzum sanaa yaa
canıııım. nasıl uzaktan hoş gelir. bizlerde az çok bu durumla karşılaşan veya karşılaşmak üzere olan 2013 gelin adaylarıyız hani
sen istediğin kadar hazırla, o zamanki konuşmaları tahmin edemezsin.. ne diye sıkıştıracaklarını düşünüyosun ki :26: çocuğu tanımaya çalışacaklar, ailesini, işini gücünü soracaklar. gelecek planlarını soracaklar vs. başka ne olabilir.. sen ömür boyu sevgiliciğini kumanda mı ediceksin ailemin yanında böyle konuş diye. bırak en doğal haliyle tanışsınlar. strese sokma onuda.. sende gereksiz stres yapma. çok tatlı bi heyecan. endişeni de anlıyorum ama gidişatı etkileyecek kadar endişe zararlı bence.
benim babamda seninki gibiydi ne desen inanırım ve anlarım seni. akşam ezanı okunmadan herkes evde olacak falan filan.
aylardır kan kusturdu bana. ama çok şükür o da anladı artık evlilik sürecine girme vaktimin geldiğini..
ailesi gelmeye yakın açın babana konuyu ve ardından da hemen gelsinler..
merak etme baban her buluşmanızdan haberdar olmak zorunda değil ki .. 3 kere buluşuyosanız birini söylersiniz
sibelim, çağlam.... üzülmeyin beterin beteri var.
bknz: ben
son görüş tarihimiz: 31 mart (3 saatcik)
ooofff yine özledim
işte benimki de öle aynısı
zamanında anneme kusturdu ki hala laf eder ananeme bile gitse..şimdi sıra bende küçükken kapının önünde dururdum üstümde sandalye kırmadığı kalmıştı
sorun orda hayatım ya ben dışarda pek ark.görüşen biri değiilim ya o zaman aramayacağı varsa kontrol için ararsa ver arkadaşını diye ne ederim sonra yada nebiliyim ya ben biraz ince düşünüyorum ya galiba nuraycım ama çok istiyorumda bişeylerin olmasını sonra diyorum ki daha 1,5 senen var otur oturduğun yerde bi iişlerin içinde çıksam olucakta çıkamıyorum ki
yağmurum çok iyi anlıyorum.
cennet boşuna annelerin ayakları altında değil demekki.. her kahrımızı onlar çekiyor. yine iş ona kalıyor. o yumuşatacak babanı da..
benim annemde benim yüzümden çok laf işitiyo. ama yine de destekçim. yine de arkamda. yine de beni savunuyo. canım annem .
çaalamm mülakat ve kursaa gidiyo ankarada güya girecek belli olacaktı sonradan izmirdede mülakatlara girceksniz demişler
sonra bide tayini bolu ama başkaa tabura çıktığı için orasıda hemen kurs yazmış toplam 1 ay kalcakmış işte izmirde sonrada şırnağa gidip gitmiceği belli olucak işte kuzumm yarın gidicek bide haftaya sanırım aöf sınavları varmış onlar için gelcek tekrar gidicek o benden çook bunalımdaa yavrumm benim yaa püff
Nurayım kıyamam sana kusum yaaa sabret ama evlenince kavusacaksınız nasılsaa
püüüf ki ne püüüf
hakkınızda hayırlısı olsun kuzum yaaa kıyamammm inşallah su gibi akar gecer zaaman sizin icin de bizim icin de
bizimkinin de nolcagı belli değil öle gecio zaman bakalımmmm
ay sut dokmus kedi hallerini cok ii bilirim benimki de ole oluyo bizimkilerin yanında içten içe gülüyorum kıs kıs
iyi gezmeler kuzum
2012 gelinlerinin topiğini nie tasımıslar ya :44:
kadınlar hamamına tasınmıs kuzum sanırım o bolumdeki konuları ziyaretciler okuyamıo o yuzden ole bi talepleri oldu farklı bolume tasınmıslar yani...
bu bolumu de oyle yapsalar keske... farklı bolume gitmek biraz tuhaf olmus gelinciklerin konusu bu baslık altında olmalı sonucta baska bolumde olmak istemezdim heralde
evet canım. gizlilik açısından yapmışlar. herkes birbirine ismiyle hitap ediyo sonrada dert yanıyolar neden deşifre oluyoruz diye.. sonuçta kendi adıma konuşayım, konular dışarı açık olmasaydı ben bu siteyi bulamayacaktım ..
aynen canım ... işin o boyutuda var ben söz-nişan hazırlıklarım için araştırma yaparken buldum burayı eger konu icerigini goremeseydim uye olmazdım cunku direk uyelik isteyen siteleri hep pas geciyorum iki saat uye olmaya ugrasmak işime gelmiyo
burda once okudum bayaa baya sonra dedim ben de katılayım paylasımlara herkes ne guzel paylasmıs
iyiki de karsıma cıkmıs burası iyiki uye olmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?