'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ablasından neden çekiniyorsun canım? daha önce tanışmadınız mı ?
ya zaten bu havaların hali ne olacak böyle. seneye mayıs gelini olcam diye tutturdum ama biraz biraz soğuyorum bu fikirden. sel götürüyo ortalığı resmen.

Tanıştık canım tanışmasına yaaaa ama ne gerek var gelmesine ortada ev yok ki yani ya zaten 2-3 saat bizimle olucak sonra eve gidicem zaten
off bilmiyorum ya ben onlayken ablası gelsin istemiyorum yaaa:26:

evet mayıs güzel ama yağmur kır düğünü olmadığı sürece olur da ama inip binerken çamur:S

Son düzenleme:

inip binerken çamuru da geçtim. haberlerde istanbulun halini gördüm de geçen hafta, insanlar yürümüyodu yüzüyodu o halde düğün düşünemiyorum

mayısta yapmazsın o zaman cnm biraz daha dişini sıkıp haziran sonu falan

daha öncede söyledim eylülde zaten. mayısın öneminide söylemiştim. mayıs diye diretmemin sebebini de.
haziran sonu da çok mantıksız bana göre, temmuzun 9 unda ramazan başlıyo.
neyse..

daha öncede söyledim eylülde zaten. mayısın öneminide söylemiştim. mayıs diye diretmemin sebebini de.
haziran sonu da çok mantıksız bana göre, temmuzun 9 unda ramazan başlıyo.
neyse..

hayatım ben biliyorum evet ama sen kendin diyorsun mayısta baksana nasıl hava die ama sende hee karar ver
hayırlısı ne ıse o olur ins.kusum

çağlaaa dışarda felaket yağmur var nasıl gidicen eve kuzum ve bugün cuma sıkı sıkı giyin şemsiyen varmıdır yanında

şemsiyem var bebeğimmm ama gecenki yagmura o da fayda etmedi bugun askım da yok naaprım bilmem cok felaketse gecen haftaki gibi deniz yoluyla gecicem

montumu falan aldım Allahtannn sen de dikkat et kuzuşkoooommm umarım bugun eve varabilirim nolur gecen haftaki gibi olmasııın

çagla canım ben adadym sacımı boyatıyorum su anda bu ara çokk kuaför geziyorum sevgilck gelmednde süsleneym azcık

İnsallah sen deniz yoluyla ve rahatca gitmssnrrr canım

Yagmurcum burdaydm ama cuma yognlugu sadece okudum kafamı toplayıp yazamadım

Minnnagmızzz nerelerdeee ki

Nuurayımmmm sen topik açtınmu kurabyelere sebep bu paylstgn linkde eve gdnce gözetlcem nuraym bide arkdasn yarın pendik duduzarda kırdgnü var ama korkuyorz yagmur yagcak die canım mayısı bende çok seviyorum ama stres yaşamakta istemiyorum arkadasım panikti biraz

iyi akşamlar kuzularımmm
sevdiceğimi öptüm, kokladım geldim çok huzurlu hissediyorum o yüzden
Allah sizi de en kısa zamanda kavuştursun sevgililerinden uzakta olan gelinciklerim

İyiiiiyiiimmm bebegiiimmmm napiiimmm şarkı dinlemekk istiorum ama ne dinlesemm blmiorumm hadi bana şarkı söyleee seenn nasılsıınn kuşuuummm?

beatles dinle kuşummm ya da johhny cash de olabiler iyi gider bu saatlerde

iyiyim ben de kk da bi konu buldum olaylı, onu okuyom heyecanla

beatles dinle kuşummm ya da johhny cash de olabiler iyi gider bu saatlerde

iyiyim ben de kk da bi konu buldum olaylı, onu okuyom heyecanla

Oooo Johnny Cash hurt iyi giderdi aslında hatırlattın bebegiimm teşekkürlerrr özlemiştiimm uzun zamandııırrr aslındaa James Blunt ta süper oluuurr huuu bu gecee uyku yok

Ayy hangi konu o merakk ettimm şimdiiikkk

ailecek cok komik haldeyiz ya disardan bizi goren deli saniodur hepimizin elinde bez koltuklari yikioruz yeni aldigimz makinayi denemek icin umarim daha beter etmeyiz koltuklari hahah :)

ailecek cok komik haldeyiz ya disardan bizi goren deli saniodur hepimizin elinde bez koltuklari yikioruz yeni aldigimz makinayi denemek icin umarim daha beter etmeyiz koltuklari hahah :)

Minnak veee ailesiii temizlikk başındaaa ahahaa keşkeemm yardımaa gelebilseemm kuşuummm kıyamamm sanaaaa kolaaay gelsn bebimimkoomm telefondakii oo enerjikk ses neydi ya huuuuu sankii sennn oturaannn ben temizlik yapannn

Minnak veee ailesiii temizlikk başındaaa ahahaa keşkeemm yardımaa gelebilseemm kuşuummm kıyamamm sanaaaa kolaaay gelsn bebimimkoomm telefondakii oo enerjikk ses neydi ya huuuuu sankii sennn oturaannn ben temizlik yapannn

Asko ins yarin oturabilcemiz bi koltuumuz olur yoksa yataga tüniceez seni konustrmadim resmen ya bidibidiyim hahah askim seni yiyecagim yarin sesinle werdin enerjiyi askim en buyuk yardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…