Kızlar sıcak bi gelişme anlatıcam...
Ya haftalardır bizim eve gitmek istiyorum şantiyeye bir bakmak istiyoruz görünmek için ne durumda diye neyse belki bu hafta izin alır gideriz demiştim,şimdi arıyor benimki ablam da gelcek bizimle ne alaka dedim oda merak ediyor bir görünelim demiş ben dedikten sonramı aklına gelmiş dedim sen gidersin sonra onunla dedim saçmalama işte ne zaman ablam desem aynı şeyi yapıyorsun dedi bana! Neyse ya ev yok ortada şantiyeye 3 kişi gitmenin mantığı yokki aşkım diyorum,hayatım herşeyde mantık mı arıcaz gideriz sonra yemek yer döneriz diooooo
Ya kızlar siz ne yapardınız ya ben çıldırıyorum böle olunca:44:
YA YAĞMUR YAĞIYOR NASIL GİDİCEM YA GEÇEN SIRILSIKLAM OLDUM OFFFFFFFFFFFFF
ablasından neden çekiniyorsun canım? daha önce tanışmadınız mı ?
ya zaten bu havaların hali ne olacak böyle. seneye mayıs gelini olcam diye tutturdum ama biraz biraz soğuyorum bu fikirden. sel götürüyo ortalığı resmen.
Tanıştık canım tanışmasına yaaaa ama ne gerek var gelmesine ortada ev yok ki yani ya zaten 2-3 saat bizimle olucak sonra eve gidicem zaten
off bilmiyorum ya ben onlayken ablası gelsin istemiyorum yaaa:26:
evet mayıs güzel ama yağmur kır düğünü olmadığı sürece olur da ama inip binerken çamur:S
inip binerken çamuru da geçtim. haberlerde istanbulun halini gördüm de geçen hafta, insanlar yürümüyodu yüzüyoduo halde düğün düşünemiyorum
mayısta yapmazsın o zaman cnm biraz daha dişini sıkıp haziran sonu falan
daha öncede söyledim eylülde zaten. mayısın öneminide söylemiştim. mayıs diye diretmemin sebebini de.
haziran sonu da çok mantıksız bana göre, temmuzun 9 unda ramazan başlıyo.
neyse..
çağlaaa dışarda felaket yağmur var nasıl gidicen eve kuzum ve bugün cuma sıkı sıkı giyin şemsiyen varmıdır yanında
iyi akşamlar kuzularımmm
sevdiceğimi öptüm, kokladım geldimçok huzurlu hissediyorum o yüzden
Allah sizi de en kısa zamanda kavuştursun sevgililerinden uzakta olan gelinciklerim
beatles dinle kuşummm ya da johhny cash de olabiler iyi gider bu saatlerde
iyiyim ben de kk da bi konu buldum olaylı, onu okuyom heyecanla
ailecek cok komik haldeyiz ya disardan bizi goren deli saniodur hepimizin elinde bez koltuklari yikioruz yeni aldigimz makinayi denemek icin umarim daha beter etmeyiz koltuklari hahah :)
Minnak veee ailesiii temizlikk başındaaa ahahaakeşkeemm yardımaa gelebilseemm kuşuummm kıyamamm sanaaaa kolaaay gelsn bebimimkoomm telefondakii oo enerjikk ses neydi ya huuuuu sankii sennn oturaannn ben temizlik yapannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?