iyi akşamlar kuzularımmm
sevdiceğimi öptüm, kokladım geldimçok huzurlu hissediyorum o yüzden
Allah sizi de en kısa zamanda kavuştursun sevgililerinden uzakta olan gelinciklerim
Asko ins yarin oturabilcemiz bi koltuumuz olur yoksa yataga tüniceezseni konustrmadim resmen ya bidibidiyim hahah askim seni yiyecagim yarin sesinle werdin enerjiyi askim en buyuk yardim
Türkçe öğretmenliği son sınıfa geçecek biri olarak ben istemem.
Sevdiceğim de Türkçe mezunu,Osmanlı usulü teklif etti.
2013 gelinciği değilim amma yazabilirim demi.:44:
Evet dinledim,güzel gerçekten.
Seninnleee herşeyeee varııımm beeenn sen benimm uğurluuu yolumsuuunn yıldızlaraa yururummm senleee sen isteee canım seninnn olsuuuuunnnnn
yeriiiiiğğğmm seni ben beee yeeeğğğrrrbıdıbıdıı değillll enerji denirr onaaa kuşuuummmm
sesiiiiinnn beniii çağrıo kuşuummmm gelcemkiiğğğğ
Elbette yazabilirsin canım, sınır yok :)
Kenny Rogers'ı her dinlediğimde şöyle bir "eskilerden kim kaldı ki?" cümlesi geçiyor içimden. Gerçekten çok başarılı:) Ee sizin düğün ne zaman bakalım bugu_su:) Seni galiba farzet ki o burayı okuyacak topicinden hatırlıyor olmalıyım..
Sanaa ölurum ya sarkida solermis minigineee eweeett minikk seni cagriyooo geel geeeel geeeel :) sarjim bitiyo askimm tlfnu sarja takiciimm temizlige mola werdik cunkuu koluma kapandi koltuk ama iyim meraklanmayin bebeklerim gece isine seytan karisio iste :) öptm hepicinizi :*
Cıks.Büyük ihtimal eniştemizle nasıl başladığınızı anlattığın konudandır canım.
Bizim düğün.Benim okul seneye bitecek.
3 yılı geçmez herhalde.Geçmesin.Allahım geçirttirme ne olur.
Beeennn o koltuğuu naparımm blio musuuun seennnAyyyy çokk sinirlendimmm kuşummmmm dikkat et lütfeeennnn ( merhemm falann süüürr tamam mıı aşkilotammmm çoookk öptüm seniii haberleşirizz yineee
İnşallah tatlım, topicimize de her zaman bekleriz kiiiiAmin canım inşallah.
Haketti dayagiaskitolopum bisim yok wala kizardi bozardi gecti hemencicik yarin sende sewersin hic bisiim kalmaazkiiigg öptum öptumm bitoon iyi geceler bebilopum
Kızlaaar mutlu haftasonları dilioorumm hepinizeeee
Buu haftaaa sonu güldenn kuzencimm gelicektiii ama bazı sebeplerden ötürü gelemediii( Onlaa buluşmamızz başka baharaa kaldıı
Bendee bugun minnniimin yazlıklarına gidiorumm kısmetseee biraz daa tekirdağğ havasında kaynatalımm bakalımm hem o koltuk nasıll sıkıştırıoms benim aşkımın kolunu bunu sorgulucam
Selam Kızlar
Sanırım bende 2013 gelini olacam
wuhuuu yine mi pastamlasınızzzzzzzzz öp yoğur mıncır onu benim yerime de tamam mıııı pelimoşummm
hoşgeldin aramızaaa
tanıtsana kendini söz nişan var mı kac yıldır berabersiniz ne iş yaparsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?