'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyi akşamlar kuzularımmm
sevdiceğimi öptüm, kokladım geldim çok huzurlu hissediyorum o yüzden
Allah sizi de en kısa zamanda kavuştursun sevgililerinden uzakta olan gelinciklerim

bende sevdicekleydimm biraz öncesine kadar aminn özgecimm aminn diğer gelinciklerimizde mutlu olsunlar.

gizemcimm duduzarda düğün yapmayı biz çok istiyorduk bir zamanlar yarın düğünden sonra izlenimlerini paylaşırmısın canım?
nuraycım senin paylaştığın konu çok işimize yarayacak sağol canım.
hepinize iyi geceler kızlaaarrrrr

Asko ins yarin oturabilcemiz bi koltuumuz olur yoksa yataga tüniceez seni konustrmadim resmen ya bidibidiyim hahah askim seni yiyecagim yarin sesinle werdin enerjiyi askim en buyuk yardim

Seninnleee herşeyeee varııımm beeenn sen benimm uğurluuu yolumsuuunn yıldızlaraa yururummm senleee sen isteee canım seninnn olsuuuuunnnnn

yeriiiiiğğğmm seni ben beee yeeeğğğrrr bıdıbıdıı değillll enerji denirr onaaa kuşuuummmm

sesiiiiinnn beniii çağrıo kuşuummmm gelcemkiiğğğğ

Kim bu şarkı eşliğinde evlenme teklifi almak istemez ki sorarım size gelincikleeer sorarımm!!

[video=youtube;YTtBp9Mym8o]http://www.youtube.com/watch?v=YTtBp9Mym8o[/video]

İştee sözleriiiiii..

Lady, I'm your knight in shining armor and I love you.
Kadınım, Ben parlayan zırh içindeki şövalyenim ve seni seviyorum

You have made me what I am and I am yours.
Bana ne olduğumu gösterdin ve ben seninim.

My love, there's so many ways I want to say I love you.
Aşkım, seni seviyorum demeyi istediğim bir çok yol var

let me hold you in my arms forever more.
Haydi ,Seni sonsuza kadar kollarımda tutayım

You have gone and made me such a fool,
Gittin ve beni kandırdın

I'm so lost in your love.
Aşkınla kayboluyorum

And oh, we belong together.
Ve birbirimize aitiz

Won't you believe in my song?
şarkıma inanmayacak mısın?

Lady, for so many years I thought I'd never find you.
Kadınım, yıllar boyunca seni asla bulamayacağımı düşündüm

You have come into my life and made me whole.
Yaşamıma girdin ve beni tamamladın

Forever let me wake to see you each and every morning.
Sonsuza dek her sabah seni görmek için uyanayım

Let me hear you whisper softly in my ear.
Kulağıma hafifce fısıldadığını duyayım

In my eyes I see no one else but you.
Gözlerim senin dışında başka kimseyi görmüyor

There's no other love like our love.
Bizim aşkımız gibi bir aşk yok

And yes, oh yes, I'll always want you near me.
Ve evet , seni daima yanımda istiyorum

I've waited for you so long.
Cok uzun sure seni bekledim

Lady, your love's the only love I need
Kadınım, senin aşkın ihtiyaç duyduğum tek aşk

and beside me is where I want you to be.
Olmanı istediğim yer benim yanım

'Cause, my love, there's something I want you to know,
Çünkü aşkım bilmeni istediğim bir şey var

you're the love of my life, you're my lady.
Sen hayatımın aşkısın,
Sen kadınımsın

Son düzenleme:
Türkçe öğretmenliği son sınıfa geçecek biri olarak ben istemem.

Sevdiceğim de Türkçe mezunu,Osmanlı usulü teklif etti.

2013 gelinciği değilim amma yazabilirim demi.:44:

Evet dinledim,güzel gerçekten.

Elbette yazabilirsin canım, sınır yok :)

Kenny Rogers'ı her dinlediğimde şöyle bir "eskilerden kim kaldı ki?" cümlesi geçiyor içimden. Gerçekten çok başarılı:) Ee sizin düğün ne zaman bakalım bugu_su:) Seni galiba farzet ki o burayı okuyacak topicinden hatırlıyor olmalıyım..

Sanaa ölurum ya sarkida solermis minigineee eweeett minikk seni cagriyooo geel geeeel geeeel :) sarjim bitiyo askimm tlfnu sarja takiciimm temizlige mola werdik cunkuu koluma kapandi koltuk ama iyim meraklanmayin bebeklerim gece isine seytan karisio iste :) öptm hepicinizi :*

Cıks.Büyük ihtimal eniştemizle nasıl başladığınızı anlattığın konudandır canım.

Bizim düğün.Benim okul seneye bitecek.

3 yılı geçmez herhalde.Geçmesin.Allahım geçirttirme ne olur.

Beeennn o koltuğuu naparımm blio musuuun seennn Ayyyy çokk sinirlendimmm kuşummmmm dikkat et lütfeeennnn ( merhemm falann süüürr tamam mıı aşkilotammmm çoookk öptüm seniii haberleşirizz yineee

Ayyy
Sahi miiiiiii Utandım şimdiiii, kusura bakma canım beniiiimm dalgınlığıma gelmiş

Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah tatlımm..

Beeennn o koltuğuu naparımm blio musuuun seennn Ayyyy çokk sinirlendimmm kuşummmmm dikkat et lütfeeennnn ( merhemm falann süüürr tamam mıı aşkilotammmm çoookk öptüm seniii haberleşirizz yineee

Haketti dayagi askitolopum bisim yok wala kizardi bozardi gecti hemencicik yarin sende sewersin hic bisiim kalmaazkiiigg öptum öptumm bitoon iyi geceler bebilopum

Amin canım inşallah.
İnşallah tatlım, topicimize de her zaman bekleriz kiiii
Haketti dayagi askitolopum bisim yok wala kizardi bozardi gecti hemencicik yarin sende sewersin hic bisiim kalmaazkiiigg öptum öptumm bitoon iyi geceler bebilopum

Heemdee nasıııııı
severimm öpeğğrimm kolunuuu ben kuşumunnnnnn İyiii geceleerrr aşkicaannnn

Kızlaaar mutlu haftasonları dilioorumm hepinizeeee

Buu haftaaa sonu güldenn kuzencimm gelicektiii ama bazı sebeplerden ötürü gelemediii( Onlaa buluşmamızz başka baharaa kaldıı

Bendee bugun minnniimin yazlıklarına gidiorumm kısmetseee biraz daa tekirdağğ havasında kaynatalımm bakalımm hem o koltuk nasıll sıkıştırıoms benim aşkımın kolunu bunu sorgulucam

herkese günaydıııııııııınnn

gizoşummm dün öle cok sel goturmedi ortalıgı gidebildim eve yine tabi gec oldu biraz trafik oldu ama neyseki kuruyduk yani öle deli yagmadı

ohh saclarını güle güle kullan kusum

wuhuuu yine mi pastamlasınızzzzzzzzz öp yoğur mıncır onu benim yerime de tamam mıııı pelimoşummm

Selam Kızlar

Sanırım bende 2013 gelini olacam

hoşgeldin aramızaaa

tanıtsana kendini söz nişan var mı kac yıldır berabersiniz ne iş yaparsınız

Hoşbulduk :)

Evlenmeyi hep erteledim hayatımda , evlenmeye hazır hissettiğimde yaşım başını geçmiş bir kız kurusu olmuştum bile. 3 yıldır birlikteliğim var ve iş nedeni ile önümüzü göremedik hiç , nişanlı değiliz ve düğüne 3-4 ay kala başlatacağız formaliteleri.Yaş kemala erince bazı şeyleri yapmak istemez oldum.Ben bilişim sektöründeyim ve evlenince kısmetse antalya'ya yerleşim ziraa zat-ı muhterem orada yaşıyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…