'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bendenesintiler:) Aramıza hoşgeldin canım, bloguna bakıverdim hemen ve takipçin oldum:)) Güzel paylaşımlaaaar:)))

Çağlam canım ıslanmadann evde olmana cok sevindim, bir de rahatsızlanıp elden ayaktan dusme canım zaten yağsızsın kurabiyee yağsız olur mu hiç yaaaaaa

Miniiiiiimiiinnn pastasııı limonatanınnn kurabiyesiii evett bugun gidiorummm miiiniiimeee:)) Bu akşam onlardayımmm seninn içinn dee hepinizz için de öpeeğrimm onu kiiğğ bnm canıma minnet

hiçbir zaman geç değildir bence hayırlı işler içinn hevesini kaybetme derim... artık evlilik yası büyüdü zaten bizler de cok genc sayılmayız 25i gormus olcak cogumuz evlendiginde

inşallah hersey istedigin gibi olur tahmni bir tarih var mı kafanızda ay olarak?

diyet kurabiye olmusum ben limonatammm haberim yok

en kısa zamanda bol kalorili bir kurabiye olaraktan cıkceem karsınızaaa az kaldı bir hırsla yiorum ki sormaaa gobusum isyanlarda

tubikkkkimmm hoşgeldinn rihannammm

Selam arkadaslar hekese hayırlı haftasonları dılıyorum bende 2013 gelınıyım Alllah nasıp ederse benıde aranıza alır mısınız

Selam arkadaslar hekese hayırlı haftasonları dılıyorum bende 2013 gelınıyım Alllah nasıp ederse benıde aranıza alır mısınız

alırız tabi ki hoşgeldinnn

söz nişan var mı? ne iş yaparsınız hangi ay dusunuyosunuz

sorgu dedektifi gibi oldum ben de bugun burda yaa

çok teşekkür ederim, kısmetse 2013 ilkbaharı olsun diye düşünüyorum.

Hosbulduum canım nısanlıyım nısanlım askerde 2013 subatta gelecek bızde hazıran gıbı dugun yapmayı dusunuyoruz

bi haziran gelini dahaaa ben de haziran gelini olucam inşallaaahhh :123:

çok teşekkür ederim, kısmetse 2013 ilkbaharı olsun diye düşünüyorum.

ilkbahar gelinlerimiz de cogalıyoo hayırlısı olsun inşallah canım

çağlam özgem hepinizi öpüyoreeee yeni gelincikler hoşgelmişler bende yağmurrrr
kızlarrrrr bugün saat 4te ananemde toplantı var ben ananem annem ve teyzem inş.kimse gelmezse yarın gelip gelmeyeceği hakkında konuşulacak daha erken mi ws.diye annem msj attı direk gelirsin die
annem dün yarın ararız söyleriz gel diye demişti bende pat diye hadi kalk bugün bize oturmaya mı gel denirmiş yahu dedim 1 gün önce söleyin bari dedim niye dedi ee ne giyeceğine karar verir ilk önemli dedim biliyorsun annemde bana NİYE TAKIM ELBİSE Mİ GİYİCEK KIZIM DEDİ YAHU ne kadın bu tam kaynana heeeeeeeeeee

selam gelinciklerimmm
nasılsınız bakalım?
yeni gelincikler hoşgeldiniz. askeri olan gelincik Allah kavuştursun
hepiciğinizeeee güzel bir haftasonu diliyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…