Hoşbulduk :)
Evlenmeyi hep erteledim hayatımda , evlenmeye hazır hissettiğimde yaşım başını geçmiş bir kız kurusu olmuştum bile. 3 yıldır birlikteliğim var ve iş nedeni ile önümüzü göremedik hiç , nişanlı değiliz ve düğüne 3-4 ay kala başlatacağız formaliteleri.Yaş kemala erince bazı şeyleri yapmak istemez oldum.Ben bilişim sektöründeyim ve evlenince kısmetse antalya'ya yerleşim ziraa zat-ı muhterem orada yaşıyor :)
Bendenesintiler:) Aramıza hoşgeldin canım, bloguna bakıverdim hemen ve takipçin oldum:)) Güzel paylaşımlaaaar:)))
Çağlam canım ıslanmadann evde olmana cok sevindim, bir de rahatsızlanıp elden ayaktan dusme canım zaten yağsızsınkurabiyee yağsız olur mu hiç yaaaaaa
Miniiiiiimiiinnn pastasııı limonatanınnn kurabiyesiii evett bugun gidiorummm miiiniiimeee:)) Bu akşam onlardayımmmseninn içinn dee hepinizz için de öpeeğrimm onu kiiğğ bnm canıma minnet
Selam arkadaslar hekese hayırlı haftasonları dılıyorum bende 2013 gelınıyım Alllah nasıp ederse benıde aranıza alır mısınız
tubikkkkimmm hoşgeldinn rihannammm[/B]
Selam arkadaslar hekese hayırlı haftasonları dılıyorum bende 2013 gelınıyım Alllah nasıp ederse benıde aranıza alır mısınız
günaydın kızlarrrrr
bendenesintiler hoşgeldin canım
Hosbulduum canım nısanlıyım nısanlım askerde 2013 subatta gelecek bızde hazıran gıbı dugun yapmayı dusunuyoruz
hiçbir zaman geç değildir bence hayırlı işler içinn hevesini kaybetme derim... artık evlilik yası büyüdü zaten bizler de cok genc sayılmayız 25i gormus olcak cogumuz evlendiginde
inşallah hersey istedigin gibi olur tahmni bir tarih var mı kafanızda ay olarak?
Hayırlı teskereler canımm, Allah kavuştursun.
günaydın kızlarrrrr
bendenesintiler hoşgeldin canım
Hosbulduum canım nısanlıyım nısanlım askerde 2013 subatta gelecek bızde hazıran gıbı dugun yapmayı dusunuyoruz
çok teşekkür ederim, kısmetse 2013 ilkbaharı olsun diye düşünüyorum.
hayırlı teskereler sende hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?