yağmurcummmm hadi bakalım inşallah toplantı güzel sonuçlanır
hoşbulduk özgecannnnnnnn
yağmurum hadi bakalım heyecanlı bi toplantı olcak desene
ezgicannnnn hoşgeldin kuzummmm
istersen yavaştan hazırla enişteyi şok olmasın sonra bir anda size gelme fikriyleellerinle servis yapıcaksın aşkınaaa tabi o yiyip içebilir mi heyecandan orası tartışılır benim ki ilk zamanlar yiyemiyordu hiç bişe ama artık öyle bir alıştı kiii... annemle rahat rahat oturup şakalaşıyorlar.ikisi bir olup beni kızdırıyorlar
ayyyy
zaten benimki geçen kaynanacuğum beni oğlu gibi görürse ona sarılırım ederim annem olur o benim diyor yavaş gel dediim ben sarılırım öperim senin annen yok mu dedim
varya benimki birlik olur eğer ilerde annem yüz verirse ama suan çok resmi annem hatta annen aynı askerdeki çavuşumu hatırlattı bana ilk demişti geçen sene annemle tanışmıştı da sarayburnundaeşek ya annem duymasın
yeni gelincikler hoşgeldiniiizzz.. asker sevdiceği olana hayırlı teskereler inşallah
özgem çok hoşsunherkes mamişlerini yerken gariban gariban kaldı demek enişte
benim de az kaldıı tanışmayaa ayyy
gizemmiiimmmmmiiimmmmmm :) açtım kurabiyemin topiciğini kuzum evet. ordan bakabilirsin tarife. soracağın bişey olursa da her türlü yardıma hazırım
sorma canım ya heyecandan garibim sesini de çıkaramadı durdu öle saf saf
ahhh kuzucuğummmm tam tarih ne şimdi tanışmaya
çok heyecanlı yaaahayırlısıyla bi atlatın bi an önce inşallah
ay o ilk tanışmalar etmeler çok heyecanlı oluyo yahuuu
bizimki de daha pek atamadı gerçi çekingenliğini ama ilk zamanlara göre daha rahat tabi
ben de çok heyecanlanmıştım onlara ilk gittiğimde falan ama şimdi kanka olduk sülalesiyle
yağmurum onlar bize tanışmaya geldiğinde ben benimkisine ikram tabağı vermeyi unutmuştum
herkese vermişim bi ona vermemişim, garibim öyle masum masum bakıyodu
yeni gelincikler hoşgeldiniiizzz.. asker sevdiceği olana hayırlı teskereler inşallah
özgem çok hoşsunherkes mamişlerini yerken gariban gariban kaldı demek enişte
benim de az kaldıı tanışmayaa ayyy
gizemmiiimmmmmiiimmmmmm :) açtım kurabiyemin topiciğini kuzum evet. ordan bakabilirsin tarife. soracağın bişey olursa da her türlü yardıma hazırım
30 haziran canım
özgem Allah ne yapmasın yaakesin bende bişi unutuurum gülmim de hee bakınca anane teyze deniyor ama karşılarına ilk birini çıkarıcağım için çok heyecanlıyım ki bana bakıcaklar bi ona bakıcaklar yakıştırcaklarmı onun KONUSMALARI BENİM AİLEM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ OLUCAK EMİNİM AYYYYYYYYYYYYYYY SAAT 4 OLSUN
nurayımmmm inşallah cok güzel gecer hersey kuzummm... benimki de süt dokmus kedi gibiydi gerci hala oledir bizimkilerin yanındaanneme de sabah gelmiş benimki coktan dedim aaa superman damadım benim bosuna superman demiomussun sen bu cocuga dedi
ailelerle aranın iyi olması cok guzel bişey ben hala onun tarafına karsı mesafeliyim cok ama napalım
yagmurcum hayırlısı olsun hakkınızda inşallah hersey cok guzel gecer... ben her sabah bize gelcekleri gun sacıma fon cektirmeye gittigim kuaforun onunden geciorum gerci suan kapandı kuafor ama... aklıma hep o gun gelio ve hala bile heyecan basıyo beni
bir daha olsa bir daha yasayabilirim yani... ayakları yerden kesiliyo insanın
askımın bizimkilerle tanıstıgı aksam da cok guzeldi.. piknikte tanısmıslardı ahh ahh ne cabuk gecmiş koca yıl 1.5 ay sonra 1 yıl olcak biz tanısma fasıllarını atlatalı
kalan 1 yıl da bole hızlı gecer umarım
nurayımmmm inşallah cok güzel gecer hersey kuzummm... benimki de süt dokmus kedi gibiydi gerci hala oledir bizimkilerin yanındaanneme de sabah gelmiş benimki coktan dedim aaa superman damadım benim bosuna superman demiomussun sen bu cocuga dedi
ailelerle aranın iyi olması cok guzel bişey ben hala onun tarafına karsı mesafeliyim cok ama napalım
yagmurcum hayırlısı olsun hakkınızda inşallah hersey cok guzel gecer... ben her sabah bize gelcekleri gun sacıma fon cektirmeye gittigim kuaforun onunden geciorum gerci suan kapandı kuafor ama... aklıma hep o gun gelio ve hala bile heyecan basıyo beni
bir daha olsa bir daha yasayabilirim yani... ayakları yerden kesiliyo insanın
askımın bizimkilerle tanıstıgı aksam da cok guzeldi.. piknikte tanısmıslardı ahh ahh ne cabuk gecmiş koca yıl 1.5 ay sonra 1 yıl olcak biz tanısma fasıllarını atlatalı
kalan 1 yıl da bole hızlı gecer umarım
benim nişandan tam 1 hafta sonra
inşallah çok güzel geçer canım benimmmmm
dualarım sizinle olcak
ay evet çağlam yaaa çok çok hızlı geçsin inşallah
1 yılımız kaldı
çağlamm, ben babamın tutarsız davranışlarından dolayı pek heyecanlanamıyorum aslında. bazen içim kıpır kıpır oluyo ama sonradan amaan ne düşünüyorum sanki babam burnumdan getiricek yine diyorum
saçımı falan yaptırmıcam. kıyafette hazırlamıyorum.. o güne ne olursa öyle işte :S
çağlacım biri anadolu yakasındaki düğün mekanlarını gezip fiyat almış. bir kaç sayfa önce linkini paylaştım. sen de bak istersen
baktım bebişim oralarada ama asıyor bizi... kişi sayımız fazla cunku
600 kişi ne demek... butcemizi kokteyl bile olsa asıyo işte oralar o yuzden
eger nikah ve dugunu ayırırsak bakabilirim oralara ama buyuk ihtimal ayırmıcaz cunku damat bey konuklar arasında secim yapamıyo
su haziranda gecsin bakalım ondan sonra anlasılcak hersey gec kalmayız umarım... 14 temmuzda arkaadası evlencek camlıcada oraya da bakalım dedi ama onlar 300 kişiye 9 milyara anlasmıslar bizi yine asıyo ne akla hizmet illa oraya da bak die tutturdu anlamıyorum
eger o kdr butcemiz varsa illa camlıcayı gormeme gerek yok yani tonlarca yer var... kafasından geceni bi anlasam
eninde sonunda ziganaya kalıcaz biz gibi gorunuyo....
canım zigana da güzel bence. fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla benim içim ısındı oraya.
enişte bak diyosa bak, belki sana süpriz yapar :) ya da 300 kişiye 9 binlik yapmışlarsa belki menü seçimini değiştirerek daha uyguna yapabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?