'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlarr tünaydın inşallah herkes iyidir ben tarih veremiyorum herhalde niloşumla aynı tarihite sözlü olacağım nilimde süpriz bekliyor benden pat die bende buraya ceeeee yüzüklerle geldim die diyebilirim nasıl olsa herşeyi beğendik, yaniiiiiiii 1 ayda ne olacağımı bilmiyorum şaşkınım

haftaya burada sevgilicik beni yine yoğun günler beklicek geçen yaz olduğu gibi hayata çevrimdışı sevgiliye çevrimiçi olucam ama şu sıra kpss çalışmamada hızlandı oda mezun kazanırsa hemen evlencekmişiz bunu söledi giderse kalamıcam buralarda o yüzden çalışmam lazım kpss yee

bugün çok yakın arkadaşım evleniyor kır düğünü yapacaklar her aşamada yanında oldum inşallah mutlu çok mutlu olucak hediyemizide çok değişik bişi aldık 5 tane yarım altını kurdeleye bağladık beşi bir yerde oldu herkes bireysel alacağına ortak bişiler aldık

nuraycım topikine abone oldum en kısa süre içinde deneyeceğim tarifi çok sağol hayatım

biraz dinlenip düğün moduna girmeliyim annemle babam 1 nikah 2 düğüne gidicekler bide babişkom nikah kıyma merasimlerine devamda ve benle kardeşimide diğer düğün yerine bırakıcaklar çok yoğun gün beni ve ailemi beklyor herkesi öpüyorum telden bakacağım size kızlar görüşürüz

iyi eğlenceler canım. hediyenizde çok anlamlı :)

iyi eğlenceler gizooooşş

ben de ağzını burnunu yediğimle dışarı cıkıcam birazdan süslenmem gerek.. görüşürüz kızçelerimm

Kızlaar bende tahmini 2013 geliniyim :) sevgi pıtırcığım askerde şafak 455
Dönünce nişan düşünüyoruz inşallah

Kızlaar bende tahmini 2013 geliniyim :) sevgi pıtırcığım askerde şafak 455
Dönünce nişan düşünüyoruz inşallah

hoşgeldin canımmm Allah kavuştursun tez vakitte inşallah

gizoşum iyi eğlenceler sana da
çağlam sana da bööörtlenle iyi eğlenceler..ben de akşam görüşçem benim sevidcekle, eurovisionu izlicez beraber
yağmurummm sen de sonucu bildir bize tamam mı

Son düzenleme:

çağla şuan yok galiba o nedenle sorgulamayı ben yapayım
nerden katılıyorsun, kaç yaşındasın, ve ne kadardır birliktesiniz

İstanbuldan katılıyorum 20 yaşındayım
2 yıldır tanışıyoruz 6 aylıkta ilişkimiz var

tekrar hoşgeldin canım
nişan seneye senin sanırım, neler yapıyosun şuan peki çeyiz vs. olaylarına giriştin mi

Azcık azcık başladım valla Yatak odasıydı mutfaktı yavaş yavaş yapıcaz bakalım :) senin düğün ne zaman??

benim 23 haziranda nişanım var
düğünü de seneye 25 haziranda yapçaz sanırım, mayıs istemiştim ama havaya güv enemiyorum canım ya

Az kalmış yaa hayırlısı olsun inşallah rabbim utandırmasın.. darısı başımıza
Haklısın canım ya baksana havalara mayıs demeye bin şahit ister. haziran olsun bizim olsun :)

Brrk'cım aramıza hoşgeldin canım:) Bugün bi sürü yeni gelincik katıldı aramıza, maşallah:)

Kızlar şirkete bi sürü çiçek ektik güzel güzel saksılar almışlar çok hoşuma gitti toprakla oynamak :) saydım da 16 tane cicek ekmişim

off yoruldum yaaa:97:

Bende seneye haziran düşünüyorum kısmetse düğün için. hepimiz haziranda gelin olucaz herhalde.

tekrardan hoşgeldiniz yeni gelincikler. oh ne güzel haziran çok bereketli geçecek herhalde benim belli değil gerçi ama içimden haziran geçiyor hep

tekrardan hoşgeldiniz yeni gelincikler. oh ne güzel haziran çok bereketli geçecek herhalde benim belli değil gerçi ama içimden haziran geçiyor hep

hoşbuldukk... :)
benim de tam belli değil ama içimden haziran geçiyorr. sen nişanlımısın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…