hoşbuldukk... :)
benim de tam belli değil ama içimden haziran geçiyorr. sen nişanlımısın canım?
yok canım henüz isteme falan olmadı bizde. 4yıldır beraberiz. babam dışında tüm aile biliyor, sevdiceğin ailesiyle tanıştılar bile.okul bitsin,iş bulayım falan herşey hazır olsun öyle konuşayım babamla diye düşündük şimdi herşey hazır ama konuşamıyorum bir türlü
özgecannnn ezgicanıııı yerrr yerrrrr
Brrkçım öyle valla haziran olsun bizim olsun
senin düğün de haziran mı olcak canım?
Tuğçecim sen de hoşgeldinnnn
yaşasın haziran ayı diyorum o zaman
pelinimmm o çiçeklerin hiçbiri senden daha güzel olamaz kiiiii
canım konuş bence. hatta önce annen konuşup bi ön hazırlık yapsın.
sonra sen açıklarsın.
hayırlı bir iş sonuçta canım.
ben 31 martta nişanlandım canım.
darısı başınaa...
ya aslında tam konuyu açacaktım ki babam anladı şimdi hazır değilim bişey söyleme bana dedi. sonra araya hastalık falan girdi.kafası bir rahatlasın açıcam konuyu yada o konuşur benimle bilmiyorum. hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah. buarada aminnn inşallahh
özgecaaannnn nasılsın kuzumm
sağolasın canım. senin de yakında konu açılır. artık yazın bi söz yaparsınız. :)
Bende seneye haziran düşünüyorum kısmetse düğün için. hepimiz haziranda gelin olucaz herhalde.
Kızlaar bende tahmini 2013 geliniyim :) sevgi pıtırcığım askerde şafak 455
Dönünce nişan düşünüyoruz inşallah
Kııııııııııııızlarrrr toplantı bitti özgecim yazıcam haberleri m.etmeyin yeni eve geldik annemlebir yemek hazırlayıp yiyelim anlatıcam emi tam 2.5 saat sürdü:44:
kızlar geldimmmmmmmmmmmmm..
2,5 saat toplantı sonucu ananem daha erken dedi sözlü nişanlı uzun süre kalınmaz kızım olmaz zaten baban ne dicek her hafta çıkamazsınız ws.düğüne 4-5 ay kala yaparız bir kere ailesiyle glir sonra bizler gideriz anlaşılırsa isterler sonra nişan olur bikaç aya düğün bence dedi...
annem ikilem de yavaş yavaş başlansın dedi
teyzem geldin çocuk bakalım tanışalım dedi bu arada herşeyi sordular bende biraz biraz ailesiyle ilgili şu bizde kalma olayını ve bekar ablasını söyledim bizimkilerin tadı kaçtı bir kez daha düşün kızım dediler istersen evlilik bu yani hiç hoş değil dediler ,ne yapar erkek tarafı onlar nasıl dedi bende belki 2-3 bilezik oda satıcaklar eve verilcek dedim kıyamet koptu YENİ GELİNSİN HİÇ Mİ TAKMICAN BAYRMI VAR SEYRANI VAR DUL MU ALIYORLAAR BİZ DEMİYORUZKİ 10 BURMA Bİ SET WS.NE TAKARLARSA O AMA TAKTIKLAINI NİYE SATIYORLARMIŞ EV İÇİN ŞİMDİDEN BUNLARIMI SANA SÖYLEDİ FALAN BİLMİYORUZ DEDİLER
En son neyse gelsin konuşalım yarın sonra bakarız dediler biz ayrıl desekte ayrılmıcan ama iyi düşünürsün en azından aileler tanışsa bile onlarla yapabilcekmisin dediler
babanla abin ne der bilmiyoruz ama tamam bi gelsin dediler............
sarma sardık annemle uhhhhhhhh parmaklarım yoyuldu yaa
Şimdi aşkımı arayıp haberini vercem haberi yok daha heyecanlı ama bi o kadar da mutsuzum bazı konulardan ailesinden ötürü off hayırlısı............
gelirim yine
hakkınızda hayırlı olsun canım, sıkma sende o tatlı canını herşey bir şekilde hallolur. Mutlaka bir ortak nokra bulunur. Allah yardımcın olsun kuzumm
aminnnnnnnnn bitanem aminn...benimde temennim o ama bilmiyorum şimdi benim uçmam gerekiyor ama uçamıyorum ilerde neler olcak ailesi falan oof off tubişim bilmiyorum..
KIZLAR BENİMKİNE SÖYLEDİM TAMAM DEDİ YEĞENİ YANINDAYMIŞ BEN SÖYLEME ŞİMDİLİK DEDİM GİDİNCE ARARIM DEDİ AYYY NE HEYECANLANIR O ŞİMDİ YAA YERİM ONU BEN AMA YAA
canım benim evet aileler belki sorun çıkaracak ama bunların hiçbiri senden, sizin mutluluğunuzdan önemli değil ki canım benim
sonuçta bileziktir,altındır ilerde de alınabilecek şeyler, sıkıntılarınız bitince alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?