'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hoşbuldukk... :)
benim de tam belli değil ama içimden haziran geçiyorr. sen nişanlımısın canım?

yok canım henüz isteme falan olmadı bizde. 4yıldır beraberiz. babam dışında tüm aile biliyor, sevdiceğin ailesiyle tanıştılar bile.okul bitsin,iş bulayım falan herşey hazır olsun öyle konuşayım babamla diye düşündük şimdi herşey hazır ama konuşamıyorum bir türlü

özgecannnn ezgicanıııı yerrr yerrrrr

Brrkçım öyle valla haziran olsun bizim olsun
senin düğün de haziran mı olcak canım?

Tuğçecim sen de hoşgeldinnnn
yaşasın haziran ayı diyorum o zaman

pelinimmm o çiçeklerin hiçbiri senden daha güzel olamaz kiiiii

canım konuş bence. hatta önce annen konuşup bi ön hazırlık yapsın.
sonra sen açıklarsın.
hayırlı bir iş sonuçta canım.
ben 31 martta nişanlandım canım.
darısı başınaa...

hoşbulduk özgecancımm...
senin ilişki durumun nasıl?

canım konuş bence. hatta önce annen konuşup bi ön hazırlık yapsın.
sonra sen açıklarsın.
hayırlı bir iş sonuçta canım.
ben 31 martta nişanlandım canım.
darısı başınaa...

ya aslında tam konuyu açacaktım ki babam anladı şimdi hazır değilim bişey söyleme bana dedi. sonra araya hastalık falan girdi.kafası bir rahatlasın açıcam konuyu yada o konuşur benimle bilmiyorum. hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah. buarada aminnn inşallahh

özgecaaannnn nasılsın kuzumm

sağolasın canım. senin de yakında konu açılır. artık yazın bi söz yaparsınız. :)

kızlar kızlarrr karın agrıma inattttt güzel gün gecryorm

babamn kıydıgı nikahtym baskanın ögrencsnn kıymıs denize sıfır ambians mükemmel buraya adada daha önce gelmemstm ve kızlar kocaman motorlar gelyor babam dediki 0 masraf hepsni biz karsıladk inanamıyorm

Veeeee sen sakın kafa patlatma üzme kendni herseyn en iyisi en countrysi olcak bu gördgn ambianstn öte o tv de gördgn yattta yapanlar varya düğünnde nişannda benden elmde imkan varkn kızımn düğünü en güzeli olcak dedi

Ayyy heycanlandmmmmmmm ama ama masraf olmucaksa hersey şirkettense çok iyi olur bu alan harika kum çimen galiba gamze özçlgn düğünü ve fatmagln sucu nedeki bodrum evet bodrum evi gbi bir alanı var ve ben burda foto çeklmek istyorm sizlede paylsmak istyorm ama foto makinem yanımda yok felaket karın agrım bile bu güzel müzikli yeri mahfettmedi pink martini ve deniz şimdlk burası süper

Kııııııııııııızlarrrr toplantı bitti özgecim yazıcam haberleri m.etmeyin yeni eve geldik annemlebir yemek hazırlayıp yiyelim anlatıcam emi tam 2.5 saat sürdü:44:

kızlar düğün harkaydı smdi çıktm bugnkü 3. Düğünme dogru ama varya kır dgnü mayısta olmaz dondum ama mekan hizmet müzik hersey harikaydı bayıldım

Hattaha kokteyli dgnde bsey yiyemdk oynamadmda çünkü saat 7 den beri takı bitmedi yavrumda straplez gelnlkle üşüdü

Şu güne kadr gördgm en ggüzel gelnlk ve gelindi çok asildi verdkleri paralara degmiş canım herseyn en iyisni hakedyordu sade asil şık mekanda harikaydı

Şimdi dger düğüne gidiyorum o düğünde yemekli

Kızlar sunu anladm düğünde kokteyl bile olmasa yeterlyms kimse yemek yemyor konsmktn oynmktn takı merasmnda yemek verleblnr anca bizim kızınki uzun sürdü ama bsey yemedm

Yarnda blr arkdsma teklfnde yardm edicem sevaptr babamda söledm oda yardm edicek ve yarın yine düğüne gdyorm

Gelincklerm mekan öneml müzik gersi teferruat yemek ve koktyli eliyorm

Sevglcgme babamn dediklerni söledm şoklarda nikahımı bile kıyablcek galiba

kızlar geldimmmmmmmmmmmmm..
2,5 saat toplantı sonucu ananem daha erken dedi sözlü nişanlı uzun süre kalınmaz kızım olmaz zaten baban ne dicek her hafta çıkamazsınız ws.düğüne 4-5 ay kala yaparız bir kere ailesiyle glir sonra bizler gideriz anlaşılırsa isterler sonra nişan olur bikaç aya düğün bence dedi...
annem ikilem de yavaş yavaş başlansın dedi
teyzem geldin çocuk bakalım tanışalım dedi bu arada herşeyi sordular bende biraz biraz ailesiyle ilgili şu bizde kalma olayını ve bekar ablasını söyledim bizimkilerin tadı kaçtı bir kez daha düşün kızım dediler istersen evlilik bu yani hiç hoş değil dediler ,ne yapar erkek tarafı onlar nasıl dedi bende belki 2-3 bilezik oda satıcaklar eve verilcek dedim kıyamet koptu YENİ GELİNSİN HİÇ Mİ TAKMICAN BAYRMI VAR SEYRANI VAR DUL MU ALIYORLAAR BİZ DEMİYORUZKİ 10 BURMA Bİ SET WS.NE TAKARLARSA O AMA TAKTIKLAINI NİYE SATIYORLARMIŞ EV İÇİN ŞİMDİDEN BUNLARIMI SANA SÖYLEDİ FALAN BİLMİYORUZ DEDİLER
En son neyse gelsin konuşalım yarın sonra bakarız dediler biz ayrıl desekte ayrılmıcan ama iyi düşünürsün en azından aileler tanışsa bile onlarla yapabilcekmisin dediler
babanla abin ne der bilmiyoruz ama tamam bi gelsin dediler............
sarma sardık annemle uhhhhhhhh parmaklarım yoyuldu yaa
Şimdi aşkımı arayıp haberini vercem haberi yok daha heyecanlı ama bi o kadar da mutsuzum bazı konulardan ailesinden ötürü off hayırlısı............
gelirim yine

hakkınızda hayırlı olsun canım, sıkma sende o tatlı canını herşey bir şekilde hallolur. Mutlaka bir ortak nokra bulunur. Allah yardımcın olsun kuzumm

hakkınızda hayırlı olsun canım, sıkma sende o tatlı canını herşey bir şekilde hallolur. Mutlaka bir ortak nokra bulunur. Allah yardımcın olsun kuzumm

aminnnnnnnnn bitanem aminn...benimde temennim o ama bilmiyorum şimdi benim uçmam gerekiyor ama uçamıyorum ilerde neler olcak ailesi falan oof off tubişim bilmiyorum..

KIZLAR BENİMKİNE SÖYLEDİM TAMAM DEDİ YEĞENİ YANINDAYMIŞ BEN SÖYLEME ŞİMDİLİK DEDİM GİDİNCE ARARIM DEDİ AYYY NE HEYECANLANIR O ŞİMDİ YAA YERİM ONU BEN AMA YAA

canım benim evet aileler belki sorun çıkaracak ama bunların hiçbiri senden, sizin mutluluğunuzdan önemli değil ki canım benim

sonuçta bileziktir,altındır ilerde de alınabilecek şeyler, sıkıntılarınız bitince alırsın.

Canım zaten onu kabul etmiyorlar yaa BENİM ANNEM ÇOK ÇEKMİŞ HALA DA ÇEKİYOR 30 YIL OLDU 2 BİLEZİK TAKTILAR ALDILAR DAHA DA VERMEDİLER DEDİ BABAM ZATEN HİÇ YAPMADI DOĞRU DÜRÜST ÇALIŞMADI BİLE AHH TUĞBACIM O KADAR ANLATICAK SEY VARKI ANNEM HAKLI ASLINDA GİDEN GELMEZZZ KIZIM GELİRSEDE SENİN BOĞAZINDAN KESİCEK SENDE ÇALIŞCAKSIN O SANA DEĞER VERİP BİRŞEY TAKMAMIŞ OLCAK DİYOR...

DEMİN BENİMKİYLE KONUŞTUK ARADI İŞTE NE GİYECEĞİNİ FALAN SÖYLEDİ,GELİRKEN GELİN EVİNE ELİ BOŞ GELİNMEZ İŞTE ŞUNU ALIRIM DEDİ,BİRDE GELİN HANIMIN CANI NE İSTER ACABA DEDİ EŞEK YAAAA BU YİRİM ONİİİİİ MUTLU OLALIM YA ALLAHIM GÖRSÜN DUYSUN HERKESİN İŞİ RAST GİTSİN YAA ÇOK SIKINTIŞI GÜNLER BENİ BEKLİYOR TUBİŞİM BİLEMİYORUM Kİ:26:

ayyy kimseciklerr yok bugünnnn :26:
uzun bi aradan sonraa ve pazar günü evdeyimm yaa kız arkdaslarım vardı gittilerr
dünn aşkımmm gittii benimmm
hayatt arkadaşımm can yoldaşımm off bi haftaa hemencikkk geçerr inşş :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…