Bebişler şu son 2 gündür çeyizciklerle kafayı yicem sanırımm
Şimdiii 3 adett sorm olcakkk:76:
1- Sarev nevresim alan var mı? Nasıldırr?
2- Bambu bıçaklarla ilgili bilgi istiormm?
3- Gizoşmmm buu sorumm sanaaaa o külahh kaselerden bende istiorm almalı mıyımm
Kızlar nabersiniz.. Nası geçiyo gününüz, kimseden ses çıkmıyo ki.. Benim günüm berbat geçiyo
okadar aydır çeyiz topiğim var ama buraya birkez bile uğramamışımartık bende burdayım kızlar
kızlar geldimmmmmmmmmmmmm..
2,5 saat toplantı sonucu ananem daha erken dedi sözlü nişanlı uzun süre kalınmaz kızım olmaz zaten baban ne dicek her hafta çıkamazsınız ws.düğüne 4-5 ay kala yaparız bir kere ailesiyle glir sonra bizler gideriz anlaşılırsa isterler sonra nişan olur bikaç aya düğün bence dedi...
annem ikilem de yavaş yavaş başlansın dedi
teyzem geldin çocuk bakalım tanışalım dedi bu arada herşeyi sordular bende biraz biraz ailesiyle ilgili şu bizde kalma olayını ve bekar ablasını söyledim bizimkilerin tadı kaçtı bir kez daha düşün kızım dediler istersen evlilik bu yani hiç hoş değil dediler ,ne yapar erkek tarafı onlar nasıl dedi bende belki 2-3 bilezik oda satıcaklar eve verilcek dedim kıyamet koptu YENİ GELİNSİN HİÇ Mİ TAKMICAN BAYRMI VAR SEYRANI VAR DUL MU ALIYORLAAR BİZ DEMİYORUZKİ 10 BURMA Bİ SET WS.NE TAKARLARSA O AMA TAKTIKLAINI NİYE SATIYORLARMIŞ EV İÇİN ŞİMDİDEN BUNLARIMI SANA SÖYLEDİ FALAN BİLMİYORUZ DEDİLER
En son neyse gelsin konuşalım yarın sonra bakarız dediler biz ayrıl desekte ayrılmıcan ama iyi düşünürsün en azından aileler tanışsa bile onlarla yapabilcekmisin dediler
babanla abin ne der bilmiyoruz ama tamam bi gelsin dediler............
sarma sardık annemle uhhhhhhhh parmaklarım yoyuldu yaa
Şimdi aşkımı arayıp haberini vercem haberi yok daha heyecanlı ama bi o kadar da mutsuzum bazı konulardan ailesinden ötürü off hayırlısı............
gelirim yine
siboşummm tez zamanda kavusun isallah kuzum benimmmmmmmmmm
biz de kuzenimin nikahındaydık pasam gelemedi sabah erkenden gemiye dondugu icin... 10 dk bi nikah ve kıydılar bitti gitti sunu anladım
ben asla nikah sonrası yakınlarla bişey yapamam cunku nikaha kimse gelmiyor... dogru durust kimse yoktu dugun denince geliniyo ama nikah denince gelmeyen cok oluyo
biraz da ekonomik boyutunu dusunmemiz lazım biz takılarla kredi borcu kapatmayı dusunuyoruz cunku nikah yaparsak dugune gore cok daha az toplanır... sonucta bikaç saatlik bişey oluyor bitiyor işte iyi ya da kötü insanlar konussa ne olcak unutsa ne olcak hatırlasa ne olcak... onemli olan sonrası ve tabiki gelinligin sacın makyajın ve damatlık insanlar en cok bunlara takılıyor
nikah baslayana dek cok guzel yabancı sarkılar caldı slow ve oynak... cok guzel bi ambians olustu illa kimsenin cıkıp oynamasına gerek yokmus bunu da gormus oldum
dugunumde bu sekilde sarkılar calıcak o ambians bile yetiyor cunku.. nikah salonu davet salonuydu zaten benim dugunum nikahın biraz daha uzunu ve kokteyllisi olcak ama adı da dugun olmus oldugu ve salonda yapıldıgı icin insanlar da gelmiş olcaklar en mantıklısının bu olcana karar verdik
ayrıca hava bugun o kdr guzeldi kiiiiiiiiiiiii tam dugun havası... hatta bir ara sıcaktan bayıldım resmen eve gelir gelmez dus aldım
agustos temmuz cok asırı sıcak kacar mayısta bile boleyse... haziran bası demekle dogru bi karar vermişim diyorum inşallah böle güzel ve ferah bir havada olur benim dugunumde
bir de herkes dugunu sordu ne zaman diye seneye diyince de ohooooo dediler... sanki cok uzakmıs hiç gelmicek bi tarihmiş gibi
azcık moralim bozuldu
neyse benden bu kadar gidip ceviri yapayım... optum hepinizi
hepiniz benim bebeklerimsiniz
Ya kuzu yanlış anlamayın ama sizin aranıza katılmayı çok istiyorum sürekli okuyorum yazdıklarınızı falan ama ne bileyim kendimi eksikli gibi hissediyorum işte.. Siz düğündür çeyizdir konuşurken ben size söyleyecek bişey bulamıyorum ki...
canım benim keşke takı olayını daha şimdiden söylemeseydin, sanırım önyargı oluşmuş böylece
ayrıca biz de düğün takılarımızı evimizin kredisine vercez..sonuçta o evde ikimiz yaşıcaz ve sevgilim aldı o evi
seve seve öderim ki
takı vs o kadar önemli değil..tabi insan yine istiyo nişanda, düğünde takılsın...insanlar görsün
ama sonra ev için bozdurmak gayet mantıklı
hepimizin ağzının tadı yerinde olsun inşallah
çağlam sen de benim gibi düşünüyosun
biz de düğün yapıp, bi çok insan çağırıp bol bol takımız olsun istiyoz
evimizin kredisini ödücez inşallah
bi de düğüne de o kadar para vermek istemiyoz..ona vereceğimiz parayla mis gibi bi balayı yapalım
düğün dediğin bi kaç saatlik iş..çok abartıya gerek yok bence de
gönlümüze göre olsun hepimizin inşallah
Özgecaann seni yerim benözgecannnn ezgicanıııı yerrr yerrrrr
Brrkçım öyle valla haziran olsun bizim olsun
senin düğün de haziran mı olcak canım?
Tuğçecim sen de hoşgeldinnnn
yaşasın haziran ayı diyorum o zaman
pelinimmm o çiçeklerin hiçbiri senden daha güzel olamaz kiiiii
Merhaba, ben de Sarev'den 2 nevresim aldım. O zamanlar pek bilmiyordum o yuzden sormustum:) Kesinlikle çok kaliteli.:)slm ben sarev nevresim aldım markafoniden hemde çok uygundu fiyatı başta tereddüt ettim ama çok beğendim almanı tavsiye edeceğim markalardan biri.
ay sizi gidi catlaklar yaaa üşümediniz miii
yirim sizi deniz kokulu hatunlaaaaaarrr
kuzucumm biraz daha ekliim de paylascaaammm ilginc bir liste oluyor
Hava çok sıcak değildi ama deniz ılıktı ya ben cesaret edemem sanıodum da ayaklarımı bi soktum güzel geldi giriverdik Çağlamm kurabiyeemDeniizz koktukk biiiiiizzzzz
Geçen sene patronum sunnet düğünü yapmıstı kuzum şarkılar yunanca, ispanyolca, fransızca ve bizim nostalji şarkılarımızdan ibaretti konsept harikaydı.. Düğün için istanbuldan ozel yunan sanatçi bile getirilmişti hatta ve hatta sunnet dugunu için fazlaydı ama patron kesimi malumbende kısmet olursa o tarz bişi istiorummm. gördüğüm duydugum sarkıyı da hemen kaydediverıorm
aşklaarııım bende istanbul'aaa döndüüümmkiiiğğğ haftasonumm cıdden superdıııı Aşkitolomla olurumdaa mutlu olmammıkiii hiiiçeniştecimlede tanışmıs oldukkk canlı canlıda cooooook yakıstırdım onları maşallahhhh
benim listemde öle gibi oldu ispanyolca sarkılar var... sonra yabancı kop kop var suan iki tane, soft rock var biraz
birazı da nostaljik Türkçe pop
yunanca yok bitek ondada şöle sirtaki yapılcak cinsten sarkılar bulursanız deyiverinnn banaaa
millet halay hevesini ole gidersin bari
istanbulaaa daaa hoşgeldin bebegiimmm fetoylaa bi yolculuk nası gecer meraklardayımmmhmm bi deeee sevgicaanlar geldi miii?
sağ ol canım benimmmhepimizeee maşallahkiiiiğğğ kurbaalarda düğünden önce tanıssınnn
Aslında cok guzel sarkılar var kurabiyem hani biz bazen diyoruz off bu ne yaa ama düğünde duyuyorum o havada bambaşka geliyor bana.. yunanca sana bulurum ben kurabitoşumm
haris alexiou var onun sarkıları cok guzeldir mesela hemde turkçe muzik yunanca sözler seklinde
Bi dee biii dee yunanca demişkennn hem bulgardan hem yunandan kırmaa bi kızz olarak bu şarkıyı paylaşmak istedimmm çok güzeldirr beni goturuo baska yerlere...
[video=youtube;ucQxlQIwYTo]http://www.youtube.com/watch?v=ucQxlQIwYTo&feature=related[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?