'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

siboşummm tez zamanda kavusun isallah kuzum benimmmmmmmmmm

biz de kuzenimin nikahındaydık pasam gelemedi sabah erkenden gemiye dondugu icin... 10 dk bi nikah ve kıydılar bitti gitti sunu anladım

ben asla nikah sonrası yakınlarla bişey yapamam cunku nikaha kimse gelmiyor... dogru durust kimse yoktu dugun denince geliniyo ama nikah denince gelmeyen cok oluyo

biraz da ekonomik boyutunu dusunmemiz lazım biz takılarla kredi borcu kapatmayı dusunuyoruz cunku nikah yaparsak dugune gore cok daha az toplanır... sonucta bikaç saatlik bişey oluyor bitiyor işte iyi ya da kötü insanlar konussa ne olcak unutsa ne olcak hatırlasa ne olcak... onemli olan sonrası ve tabiki gelinligin sacın makyajın ve damatlık insanlar en cok bunlara takılıyor

nikah baslayana dek cok guzel yabancı sarkılar caldı slow ve oynak... cok guzel bi ambians olustu illa kimsenin cıkıp oynamasına gerek yokmus bunu da gormus oldum

dugunumde bu sekilde sarkılar calıcak o ambians bile yetiyor cunku.. nikah salonu davet salonuydu zaten benim dugunum nikahın biraz daha uzunu ve kokteyllisi olcak ama adı da dugun olmus oldugu ve salonda yapıldıgı icin insanlar da gelmiş olcaklar en mantıklısının bu olcana karar verdik

ayrıca hava bugun o kdr guzeldi kiiiiiiiiiiiii tam dugun havası... hatta bir ara sıcaktan bayıldım resmen eve gelir gelmez dus aldım

agustos temmuz cok asırı sıcak kacar mayısta bile boleyse... haziran bası demekle dogru bi karar vermişim diyorum inşallah böle güzel ve ferah bir havada olur benim dugunumde

bir de herkes dugunu sordu ne zaman diye seneye diyince de ohooooo dediler... sanki cok uzakmıs hiç gelmicek bi tarihmiş gibi

azcık moralim bozuldu

neyse benden bu kadar gidip ceviri yapayım... optum hepinizi

hepiniz benim bebeklerimsiniz

slm ben sarev nevresim aldım markafoniden hemde çok uygundu fiyatı başta tereddüt ettim ama çok beğendim almanı tavsiye edeceğim markalardan biri.

okadar aydır çeyiz topiğim var ama buraya birkez bile uğramamışım artık bende burdayım kızlar

Kızlar nabersiniz.. Nası geçiyo gününüz, kimseden ses çıkmıyo ki.. Benim günüm berbat geçiyo

eh işte hayatcım sen nasılsın? ugramaz olsun buraalara...

ben de askımı özledim onsuz zaman berbat geciyooo yarın iş var ama gidesim yok isyaaaaaannn modundayım ben yine

okadar aydır çeyiz topiğim var ama buraya birkez bile uğramamışım artık bende burdayım kızlar

hoşgeldin canım.... sen de 2013 gelinisin demek..

söz nişan var mı? hangi ay karar verdinz mi?

Ya kuzu yanlış anlamayın ama sizin aranıza katılmayı çok istiyorum sürekli okuyorum yazdıklarınızı falan ama ne bileyim kendimi eksikli gibi hissediyorum işte.. Siz düğündür çeyizdir konuşurken ben size söyleyecek bişey bulamıyorum ki...

iyi akşamlar canlarımmmm

çağlacım ben de isyaaaanlardayım p.tesi sendromum şimdiden başladı
bi de beklediğim bi ödeme var, o yarın olcak mı olmucak mı onun stresi var
öffff ne çabuk geçti h.sonu

canım benim keşke takı olayını daha şimdiden söylemeseydin, sanırım önyargı oluşmuş böylece
ayrıca biz de düğün takılarımızı evimizin kredisine vercez..sonuçta o evde ikimiz yaşıcaz ve sevgilim aldı o evi
seve seve öderim ki
takı vs o kadar önemli değil..tabi insan yine istiyo nişanda, düğünde takılsın...insanlar görsün
ama sonra ev için bozdurmak gayet mantıklı
hepimizin ağzının tadı yerinde olsun inşallah

çağlam sen de benim gibi düşünüyosun
biz de düğün yapıp, bi çok insan çağırıp bol bol takımız olsun istiyoz
evimizin kredisini ödücez inşallah
bi de düğüne de o kadar para vermek istemiyoz..ona vereceğimiz parayla mis gibi bi balayı yapalım
düğün dediğin bi kaç saatlik iş..çok abartıya gerek yok bence de
gönlümüze göre olsun hepimizin inşallah

ah kuzum benim yaa :) gel sen yine de baska konular da acılıyo ya da sen acarsın bi konu olmadı

öle dusunmeeee sakınn

aynen özgemmmmmm kesinlikle aynı fikirdeyiz seninle... dugunden sonraki hayat bizim icin daha önemli bikaç saatlik dugune o kdr para vercegime evime yatırırım o parayı gelecegime yatırım yaparım 4-5 saatlik bir eglence icin yazık gunah yani... o kısacık nikah bile bu kadar guzel oluyosa hiç abartmaya gerek yokmus dedim bikez daha

ev kredi derdim olmasaydıda ona ayrıcagım butceyle gider araba alırdım ya da baska bi ev icin yatırım yapardım dugun mekanına vermek resmke havaya savurmak oluyo bence 4-5 saatte pufff diye ucuyo

ahhh pazartesi sendromu cok feci bişi basıma agrı girdi resmen umarım hasta falan olmuyorumdur tabi

bu arada yagmurcm bende de sadece takım setim kalıcak... onun dısında ne var neyok vericez eve... hiçte gocunmuyorum özgemin de dedigi gibi bizim evimiz

ben dugunden sonrada bayramda seyranda biyere gittim mi emin ol o takı setini de takmıcam yani... millet aman bu yeni gelin der diye altınlarımı vermesem bile krediye emin ol takmazdım

hiç takılmayın o noktalara... altınlarını saklayan da takmıyo artık hangi devirde yasıyoruz en azından istanbulda kalmadı bole seler... kulak asma milletin ne dedine bu kadar

bu arada playlist olusturmaya basladım dugun icin simdiden ay ne tuhaf oldu

romantik sarkılar biyanda, bi yanda kamuran akkor fusun onal erkin koraylar bi yanda da punk gunlerimden kalma hoobastank, cranberries falan benim dugunum bole ole iste

Kızlaaar selaaaam ben geldimm Minniiimle harika bii hafta sonu gecirdikkk aradaa telden girip okusak da bişi yazamadıkk:)) Miiiniiimin yazlığııı süper hele ki nazımaa ait çatı katıı huhuuu diyorum yaniii:)) Akşam vişnee votka yaptık ve bi güzel sohbetler eşliğinde demlendikk aşkımlaaa
Bugunndee denize girdikkk açışıı onunlaa yaptım ve sonunda cemreyi denize biz düşürdükk
Şimdiii evimdeymmm herşeyy çok güzeldii bir kez daha teşekkür ederim ailesine ve aşkilotamaaaaa

Özgecaann seni yerim ben Sen aynaya bak da gel annem
slm ben sarev nevresim aldım markafoniden hemde çok uygundu fiyatı başta tereddüt ettim ama çok beğendim almanı tavsiye edeceğim markalardan biri.
Merhaba, ben de Sarev'den 2 nevresim aldım. O zamanlar pek bilmiyordum o yuzden sormustum:) Kesinlikle çok kaliteli.:)

Gizom bir gece de 3 düğün çıkarması yapmışsın balım sen bu hızla annemi de geçtin

Çağlam sana katılıyorum canım nikah denince pek katılım olmuyor ama adına düğün denince tanımadığın insanlar bile geliyor.. Şarkı konseptini merak ettim bebegmm en kısa zamanda paylas bizimle de

ay sizi gidi catlaklar yaaa üşümediniz miii

yirim sizi deniz kokulu hatunlaaaaaarrr

kuzucumm biraz daha ekliim de paylascaaammm ilginc bir liste oluyor

ay sizi gidi catlaklar yaaa üşümediniz miii

yirim sizi deniz kokulu hatunlaaaaaarrr

kuzucumm biraz daha ekliim de paylascaaammm ilginc bir liste oluyor

Hava çok sıcak değildi ama deniz ılıktı ya ben cesaret edemem sanıodum da ayaklarımı bi soktum güzel geldi giriverdik Çağlamm kurabiyeem Deniizz koktukk biiiiiizzzzz

Geçen sene patronum sunnet düğünü yapmıstı kuzum şarkılar yunanca, ispanyolca, fransızca ve bizim nostalji şarkılarımızdan ibaretti konsept harikaydı.. Düğün için istanbuldan ozel yunan sanatçi bile getirilmişti hatta ve hatta sunnet dugunu için fazlaydı ama patron kesimi malum bende kısmet olursa o tarz bişi istiorummm. gördüğüm duydugum sarkıyı da hemen kaydediverıorm

aşklaarııım bende istanbul'aaa döndüüümmkiiiğğğ haftasonumm cıdden superdıııı Aşkitolomla olurumdaa mutlu olmammıkiii hiiiç eniştecimlede tanışmıs oldukkk canlı canlıda cooooook yakıstırdım onları maşallahhhh

benim listemde öle gibi oldu ispanyolca sarkılar var... sonra yabancı kop kop var suan iki tane, soft rock var biraz

birazı da nostaljik Türkçe pop

yunanca yok bitek ondada şöle sirtaki yapılcak cinsten sarkılar bulursanız deyiverinnn banaaa

millet halay hevesini ole gidersin bari

istanbulaaa daaa hoşgeldin bebegiimmm fetoylaa bi yolculuk nası gecer meraklardayımmm hmm bi deeee sevgicaanlar geldi miii?
sağ ol canım benimmm hepimizeee maşallahkiiiiğğğ kurbaalarda düğünden önce tanıssınnn

Aslında cok guzel sarkılar var kurabiyem hani biz bazen diyoruz off bu ne yaa ama düğünde duyuyorum o havada bambaşka geliyor bana.. yunanca sana bulurum ben kurabitoşumm

haris alexiou var onun sarkıları cok guzeldir mesela hemde turkçe muzik yunanca sözler seklinde

Bi dee biii dee yunanca demişkennn hem bulgardan hem yunandan kırmaa bi kızz olarak bu şarkıyı paylaşmak istedimmm çok güzeldirr beni goturuo baska yerlere...

[video=youtube;ucQxlQIwYTo]http://www.youtube.com/watch?v=ucQxlQIwYTo&feature=related[/video]

Tuğbam hoşgeldin canım iyiyim ama bi o kadarda enerji patlamasından yorgunum Sen nasılsın canım?

wuhuuu tamam bebeğimmmmm limonatam benimmm senden sirtakilik parçalar beklioreeee ucur bizi

pastaaammm sonunda gelmişşşş kurbaasına kavuscakmıs yakındaaaa enişteden duman cıkıyodur heralde özleminden kusumm

tubişimmm hoşgeldin kuzusummmm

ben ufaktan kacıyore sutumu icip yatıcam... bugunu de kapattık bigün daha yaklastık asklaraaa hadi yine iyiyizzz

hepinizi öptümcükk

Tamam bebegimmm gizom da yunanca sirtaki ve parçalar seviyordu o da onerilerde buluncaktır bi grup vardı adı aklıma gelmio çıldırıciiiimm

İyi geceleer kurabiyeemm sanırım bende yatmalıyımm annemin deyimiyle gözlerimi(lenslerimi) cıkarıp uyumalıyım Hepiniziiii öpüoorummmmm bebekleriiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…