wuhuuu tamam bebeğimmmmm limonatam benimmm senden sirtakilik parçalar beklioreeee ucur bizi
pastaaammm sonunda gelmişşşşkurbaasına kavuscakmıs yakındaaaa enişteden duman cıkıyodur heralde özleminden kusumm
tubişimmm hoşgeldin kuzusummmm
ben ufaktan kacıyore sutumu icip yatıcam... bugunu de kapattık bigün daha yaklastık asklaraaa hadi yine iyiyizzz
hepinizi öptümcükk
Miiiniiiiimmmm bende cok severimmm fırtınaa şarkısınıııaşkolataam cokkk zooorlu gectı vallaa bıde otobuste tv bozuktu sen düşün o yolusevgicanlar geldi bişiler atıştırdık biz çıktık fetoyyla bide bidee ben fırtına sarkısınıı coook severım cok ozeldıır benım ıcııınn
pastaaaaaamm yaa bu sabah zaten gülme krizine soktuu biziii müslüm açmış bana dinletiyooo sıla mı gurbet mi adını sen kooooyy diyeeepersembe ıznınde goruscez azcık daha sabretcek
Merhaba berceste hoşgeldin aramıza :)
HerkeSe merabaa ben de 2013 yilinda evlenmeyi dusunuyorum sevgilimle konustuk babamla konustum ama annemle daha konusma cesareti gosteremedim kizlar:) benim ailemde anne babadan daha sert daha kurallidir hehh
Ezgicim gunaydın canım, dikkat et hasta olma tatlım. Sıcak bi şeyler iç... Öğle tatilin de eve gidip ustunu değiştirme sansın varsa değiştir tatlım. Soğuk algınlığı kötüyağmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydınn
evden taksiye gidene kadar 2 adımlık yolda şemsiyem olmasına rağmen sırılsıklam oldum:2: pantolnum sırılsıklam bacaklarım donuyorrr
:18: onun dışında iyiyim ama.
sizler nasılsınız kızlarr?
Ezgicim gunaydın canım, dikkat et hasta olma tatlım. Sıcak bi şeyler iç... Öğle tatilin de eve gidip ustunu değiştirme sansın varsa değiştir tatlım. Soğuk algınlığı kötü
Burda da felaket yağmur... Sanki Mayıs değil Mart ayında gibi hissediyorum. Üşüyorum. :97:
eh işte hayatcım sen nasılsın? ugramaz olsun buraalara...
ben de askımı özledim onsuz zaman berbat geciyoooyarın iş var ama gidesim yok isyaaaaaannn modundayım ben yine
hoşgeldin canım.... sen de 2013 gelinisin demek..
söz nişan var mı? hangi ay karar verdinz mi?
Kızlaaar selaaaam ben geldimmMinniiimle harika bii hafta sonu gecirdikkk aradaa telden girip okusak da bişi yazamadıkk:)) Miiiniiimin yazlığııı süper hele ki nazımaa ait çatı katıı huhuuu diyorum yaniii:)) Akşam vişnee votka yaptık ve bi güzel sohbetler eşliğinde demlendikk aşkımlaaa
Bugunndee denize girdikkk açışıı onunlaa yaptım ve sonunda cemreyi denize biz düşürdükk
Şimdiii evimdeymmm herşeyy çok güzeldii bir kez daha teşekkür ederim ailesine ve aşkilotamaaaaa
Özgecaann seni yerim benSen aynaya bak da gel annem
Merhaba, ben de Sarev'den 2 nevresim aldım. O zamanlar pek bilmiyordum o yuzden sormustum:) Kesinlikle çok kaliteli.:)
Gizom bir gece de 3 düğün çıkarması yapmışsın balım sen bu hızla annemi de geçtin
Çağlam sana katılıyorum canım nikah denince pek katılım olmuyor ama adına düğün denince tanımadığın insanlar bile geliyor.. Şarkı konseptini merak ettim bebegmm en kısa zamanda paylas bizimle de
hoşgeldin crocu :))
hoşbulduk canım:) naber
iyiyim canım sağol sen nasılsın ? isim ne buarada?
kızlar günaydın herkese:)
ablam yeni araba aldı azcıkta acemi:) atladık kız kıza arabaya bernardoya doğru gitcektik, daha sitenin içinden çıkmadan komşunun arabasına sürttü çok şükür bişey olmadı:) sadece aynası oynadı yerindenyinede pes etmedik bernardoya gittik hediye çeklerim vardı onları kullandım mutluyumkii
çiğdem canım:) seninki?
buarada ıslanmışsın dikkat et sıcak şeyler iç hatta ısıtıcı falan varsa yaklaştır kendine canım
hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun canım :)) ohhh ciciler aldın demek güle güle kullan neler aldın bakiiimm
günaydın özgecanımmmm
sağol canım:) bunları aldım bakalım beğenecekmisin:)
Eki Görüntüle 429612 Eki Görüntüle 429613 Eki Görüntüle 429614 Eki Görüntüle 429615 Eki Görüntüle 429616 Eki Görüntüle 429617 Eki Görüntüle 429618 Eki Görüntüle 429612 Eki Görüntüle 429613 Eki Görüntüle 429614 Eki Görüntüle 429615 Eki Görüntüle 429616 Eki Görüntüle 429617
günaydın ezgimmmmm
senin gibi olmuştum ben de yaklaşık 2 hafta önce, allaha şükür hastalanmadım ama eşiğinden döndüm
dikkatli ol kuzum sen dee
çiğdemcim ben de özge memnun oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?