'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aşkolataam cokkk zooorlu gectı vallaa bıde otobuste tv bozuktu sen düşün o yolu sevgicanlar geldi bişiler atıştırdık biz çıktık fetoyyla bide bidee ben fırtına sarkısınıı coook severım cok ozeldıır benım ıcııınn

pastaaaaaamm yaa bu sabah zaten gülme krizine soktuu biziii müslüm açmış bana dinletiyooo sıla mı gurbet mi adını sen kooooyy diyeee persembe ıznınde goruscez azcık daha sabretcek

HerkeSe merabaa ben de 2013 yilinda evlenmeyi dusunuyorum sevgilimle konustuk babamla konustum ama annemle daha konusma cesareti gosteremedim kizlar:) benim ailemde anne babadan daha sert daha kurallidir hehh

yağmurlu bir istanbul sabahından herkese günaydınn
evden taksiye gidene kadar 2 adımlık yolda şemsiyem olmasına rağmen sırılsıklam oldum:2: pantolnum sırılsıklam bacaklarım donuyorrr
:18: onun dışında iyiyim ama.
sizler nasılsınız kızlarr?

Miiiniiiiimmmm bende cok severimmm fırtınaa şarkısınııı ahaha müslüm babadann inciler perşembee olsunkiiiiğğğ bir an önceeeee

HerkeSe merabaa ben de 2013 yilinda evlenmeyi dusunuyorum sevgilimle konustuk babamla konustum ama annemle daha konusma cesareti gosteremedim kizlar:) benim ailemde anne babadan daha sert daha kurallidir hehh
Merhaba berceste hoşgeldin aramıza :)
Cidden istisnai bir durum anneler daha yumusaktır genelde ama seninki ketum galiba.. İnşallah en kısa zamanda annene de açılırsın canım..

Ezgicim gunaydın canım, dikkat et hasta olma tatlım. Sıcak bi şeyler iç... Öğle tatilin de eve gidip ustunu değiştirme sansın varsa değiştir tatlım. Soğuk algınlığı kötü
Burda da felaket yağmur... Sanki Mayıs değil Mart ayında gibi hissediyorum. Üşüyorum. :97:

günaydın Pelincim.çay falan içiyorum bişeyler yapmaya çalışıyorum canım. çok sağol.evet ya havaya bak mevsimler yer değiştirdi resmenn..ama öngörüm şu şekilde: kışı ve baharı tam yaşadık yazda tam olacak sanırım

söz nişan hiç biri yok kuzum ama çeyiz bitti neredeyse temmuzda düşünüyoruz nişan bakalım

pelomm denizemi girdiniz:26: biz hala hırka giyerken hemde

kızlar günaydın herkese:)
ablam yeni araba aldı azcıkta acemi:) atladık kız kıza arabaya bernardoya doğru gitcektik, daha sitenin içinden çıkmadan komşunun arabasına sürttü çok şükür bişey olmadı:) sadece aynası oynadı yerinden yinede pes etmedik bernardoya gittik hediye çeklerim vardı onları kullandım mutluyumkii

hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun canım :)) ohhh ciciler aldın demek güle güle kullan neler aldın bakiiimm

günaydın kızlarrr
burda da buz gibi ve de yağmırlu bi hava var

yeni arkadaşlarımız da hoşgelmişlerr
ne güzel gitgide çoğalıyoruz

günaydın ezgimmmmm
senin gibi olmuştum ben de yaklaşık 2 hafta önce, allaha şükür hastalanmadım ama eşiğinden döndüm
dikkatli ol kuzum sen dee

çiğdemcim ben de özge memnun oldum

çiğdemcimm çok güzeller çok şık güle güle kullan canım.
özgemmm sağol düşündüğün için kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…