'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bi iğne bile almadım daha ben
gördükçe sabırsızlanıyorum valla çeyiz alışverişi için
neden şartlandırdıysam kendimi nişan olsun bi öyle alırım diye

İnşallah dediğin gibi olur canım benim bana da hiç yaz gelmeyecekmiş gibi geliyo suan..
pelomm denizemi girdiniz:26: biz hala hırka giyerken hemde

eneeemm çidommm gelmiiiiiiiişş:)) Seniii gidiii seniiiii şekerpareee 2013 geliniiiiii:123:
Denize girdikkk dün kuşum ama bugün donuyorum dün denize giren ben değilim sanki

Canımm ablişe soyle biraz dikkatli olsun. Ehliyet almak, araba almak çok kolaydır ama sürmek dikkat ister canım benim. Arabanız hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Bernardodan aldıklarına da bayıldım ayrıca Ona karşı olan tutkunluğumu biliyorsunn

çiğdemcimm çok güzeller çok şık güle güle kullan canım.
özgemmm sağol düşündüğün için kuzumm

teşekkür ederim canım:) en iyise kadeh ve meşrubat bardaklarım oldu. hediye çeklerini seviyorum 6 kişilik fyatına 12 kişilk almış oldum:))

bi iğne bile almadım daha ben
gördükçe sabırsızlanıyorum valla çeyiz alışverişi için
neden şartlandırdıysam kendimi nişan olsun bi öyle alırım diye

nişandan sonra çoşucan sen kuzumm havada uçuşcak çeyizciklerin
kızlar yine yoğun bir haftaya merhaba dedim.yetiştirmem gerekn işler var birde sabah sabah gelen bir mail hepten sıkıntıya soktu beni. bir sürü çeviri gelmiş yine başıma işlerimin arasına birde onu sokucam.öpüldünüz canlar yazamasamda okurum sizleri bir gözüm hep burda

havalara anlam veremiyorum canım yaa yaz gelsin artık( mayısta düğün yapılmaz onu biliorum ama:)
sağol canım amin inşaallah:) benimde var ehliyetim cesaretim yok:) zaten bernardoya gitcez die bindim metroyla sürünmim die:)
ah bernardo bernardo... yedi bitirdi bizi:))

günaydın güzel bebeklerimmm

bugun hava berbattt .... ama artık takılmıyorum bence gecebilir bu yaz böle nasılsa haftasonları guzel oluyo dugunu olanlar kurtarıyo birşekilde, butun sogugu yagmuru bu yıl yapsın 2013 de 2011 gibi gecsin, 2011 de dogru durust kıs bile olmamıstı

o yuzden guzel havaların kendini 2013 e sakladıgına inanıyor ve totem yapıyorum

bugun öle uykusuzzum kiiii ben deee askımcııımla gece 3 e kdr konustuk cenemiz dustu resmen güya iyi geceler dilicektik sadece ve uyuycaktık playlistimize eklemeyi unuttugum sarkıları hatırlattı ve bikaç grup da o söledi askımın alphavilee hayranı oldunu nasıl da unutmusum degerlendirmeye aldım hemen o grubu da

3 saat uyuyabildim 6 da uyandım atesim cıkmıstı... yengemin ufaklıgı hasta sanırım ondan gecti bugun kafa bi dunya gezerim artık

kızlar günaydın artık pek giremicem işte işler yoğun ve bende niloşum gibi ortadan kaybolup kpss çalışcam arada okuyacağım yazılanları kendimle ilgili gelişmeleri anlatcam

ben biraz askıya almıştım ki sevdiceğim 5 sene uzun bir sevgililik dönemi beraber gözümüzü kapayıp mutlu olcağmız günler yakındır dedi bakalım nasıl ve ne zaman

çiğdem hayatım dikkatli olun sabah sabahmı bernardoya gittin kuzucum sen bu arada canım benim seni burada görmek mutlu etti beni topikimize tanıdığım fikirlerine önem verdiğim güzel bir arkadaşım gelmiş kiii

peloşum resimlere bayıldım minankımla güzel güzel haftasonu geçirmişsiniz ben cumrtesi 3 düğüne gittim ve artık yorgunm dünde hep gezdim hep gezdim sevgilicik geliyor artık bakalım neler olucak, dikkat et bu arada denize felan girmişsiniz kuzum hasta olma

çağlam geçmiş olsun üşütme sakın ben sabah suyu metrobsten şirkete kadar yedim şemsiyemi almamştm neyseki fazla ıslanmadm ama şimdi hep hapşırıyorum

kızlar hepinizi öpüyorum ara ara yazacağım inşalllah

Bende mayıs gelini olmak istiyordum ama.. bakalım nasıl olacak Zaten 2014 yılı benim yılım olsun diyorum artık..

Bernardo seni mağazada bitirdi beni de internette kuzum. isyeaağn

Kızlar ben cıkıyorum, bugun çok ama çooook yogunum. Yine girmeye calısıcam, öpüldünüz.

gizemcim teşekkür ederim kuzum:) seni görmekte güzel çok arayı uzatma canım. bizde 5 yılımız bitirdik ekimde 6 oluyorz:) temmuzda yüzükler takılıyo sanırım hatta aralık gibi evlenebilirmişiz:)) ama ben hep yaz gelini olmak istiyordum(

HerkeSe merabaa ben de 2013 yilinda evlenmeyi dusunuyorum sevgilimle konustuk babamla konustum ama annemle daha konusma cesareti gosteremedim kizlar:) benim ailemde anne babadan daha sert daha kurallidir hehh

hoşgeldin canım, inşallah biran önce annene de söylersin

çiğdemcim hoşgeldinnn

hepinize de günaydınn bebiklerrr

bizde şu sıra muallaktayız hayatım ne olcaz belli değil kpss kazanırsa yada uzun dönem askerlik olursa evlencez herhalde o öyle diyor bırakmam burda diyor uzun dönemde yaparsa evlencekmişiz bilmiyorum kafam karışık babamda biliyor galiba düğündü nişandı ben halledicem dedi imkanları var bide babamın imkanalrı varken baya hoş birşey çıkabilir bu sene sonu gibi bile olabilir ama ben 2014 e kalır diyorum yada 2013 kasım çok karışık kafam canım

kpss yüzünden pek uğrayamıcam anca şirkettyken yazcam burayada herhalde canım yaaa iyikide gelmişssin aramıza

bernardodaki bardakların çok güzel bizde yüzük takalımda beyaz eşyaları temmuz gibi halledicez ailem alacakmış annem bütün eşe dosta duyurmuş zaten beyaz eşya baktığımızıbeyaz eşyaları araştırmıştım zaten sevgilicik gelsin onla gezicez bide ikea turuna başlıcaz gelince bilmiyorum çiğdem kafam karışık mezun olduğu gibi bişiler hızlı olcak herkes çekiyor biryerimden gibi geliyor

inşallah yetişebilirim heryere hiç bilmiyorum çiğdemim ben hiç yaz gelini olmayı hayal etmedim hep kasım biz kasımda başladık bakalım ne olcak benim onun ailesi böyle hızlıyken ne olcağım belli değil

çiğdem bardakların ninfa modelimi canım bir baktım bidaha baktım eğer ninfaysa bundada aynı olcaz benimde listemde var alacaklarım malum hazır yüzük takılmayı bekliyorum yüzük takılana kadar topikimdekilker durucak söz olsun ondan sonra büyükleri alcaz bir anda

Son düzenleme:
tam hastalık havaları gizoş iyi ki cok yagmura tutulmadan sirketteydim diorum daha beter olcaktım yoksaammm

crocu, güzel günlerde kullan aldıklarını... ben de ceyizim bitmek uzere dedigim gunleri gorebilirim inşallah

kış gelini olmak da farklı aslında benim arkadasım da aralık da evlendi 2010 da... hava yagmurluydu ama dıs cekimlerini kilisede yaptırdılar üzerine de beyaz kürk aldı karlar kraliçesi gibi olmuştu

teşekkür ederim canım:) en iyise kadeh ve meşrubat bardaklarım oldu. hediye çeklerini seviyorum 6 kişilik fyatına 12 kişilk almış oldum:))

canım hediye çeklerini nerdne temin ediyon
ben de bernardo yu çok seviom..netten de alırım muhtemelen ama bizzat gidip görüp mağazasından da alabilirim

teşekkürler canım:)
inşallah görürsün canım:) dün baktım şöyle tüm eksiklerim şunlar(ıvır zıvıra bakmıyorum);
-hazır yorgan yastık
-yatak örtüsü
-fransız dantelli salon takımı
-seramik tencere ve tava
-elektrikli aletlerin bi kısmı
evet ama bilmiyorum çok üşürüm gelinliğim batar burnumdan gelir diye düşünüyorum kışın olursa:))

günaydınlarrrrr
sabah sabah sinirlerimm altt üstt yaniii
iişimm yoğun satenn ve son kesin durumumuz 2013 bize hayal herkess evlenip gider ben haalaa burda şafakk sayarımmmm
benimki aradı az önce mülakatı kazansada kaybetsede 1. şarkı tamamlaması gerekiyo 14 ay yooookk yanii
kazanırsaa bidaa şark görmicekmişşşşşşş ozaman görsün allam yaa saten beraber olcaz beklerim yanii
babamı aradımm böylee böylee olmuş diyee ozamann doğudan gelmeden düğün falann olmazz dediiiiiiiiiii
offf yaaaa offfff

canım hediye çeklerini nerdne temin ediyon
ben de bernardo yu çok seviom..netten de alırım muhtemelen ama bizzat gidip görüp mağazasından da alabilirim

canım arada bi kampanyalar oluyor grupon,şehirfırsatı sitelerinde. mesela 150tl lik alışveriş çeki 49tl gibi. çoğu arkadaşım duyuruyo bidahaki sefere haber veririm sana canım acelen yoksa öle kampanyaları bekle

yok yok acelem canım
valla çok iyi olur haber vermen, zaten nişandan sonra almaya başlıcam ne alcaksam
bana grupfoni, grupanyadan falan mail geliyo grupo ve şehirfırsatına da üye olayım ben iyisi mi
teşekkür ederimmmm çok iyi oldu bu haber

ÇİĞDEM hoşgeldin aramıza canım
Sibelcim nasılsın diyemiyorum ya ama hayırlısı demek böyleymiş ama babanı ikna edersiniz cnm üzülme hemen dur bi sakin ol sağlıklı oturup konuşursunuz yaa:26:

canım yaaaa cok uzuldum... o kdar uzuldum ki...

sasırdım diyemem ama... askeriye işte... meshur laf var ya mantıgın bittigi yerde askeriye baslıyo işte....

senin için ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum... 14 ay yuregin agzında yasamaya mı yoksa beklemeye mi uzulesin...

ne dnir bilmiorum ki hayırlısı demekten baska bişe yok sanırım üzme kendini gelir gecer illa ki.... ben de evlenicem de nolcak işte burda herkesin kocası aksam eve gelicek ama benimki yok

aynen simdi oldugu gibi yastıgıma sarılıp da uyuycam gelsin die yollarını gozlıcem... askerler ya işte normal bi hayat yasama sansları yok

insan değil cunku onlar....

onların sevgilileri nişanlıları eşleri cocukları yok.... varsa bile onlar da asker olmak zorunda

belli bi evi işi yuvası olmamak zorunda... ordan oraya savrulmak zorunda

offf acmıyım agzımı diorum da neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…