İnşallah dediğin gibi olur canım benim bana da hiç yaz gelmeyecekmiş gibi geliyo suan..günaydın Pelincim.çay falan içiyorum bişeyler yapmaya çalışıyorum canım. çok sağol.evet ya havaya bak mevsimler yer değiştirdi resmenn..ama öngörüm şu şekilde: kışı ve baharı tam yaşadık yazda tam olacak sanırım
pelomm denizemi girdiniz:26: biz hala hırka giyerken hemde
kızlar günaydın herkese:)
ablam yeni araba aldı azcıkta acemi:) atladık kız kıza arabaya bernardoya doğru gitcektik, daha sitenin içinden çıkmadan komşunun arabasına sürttü çok şükür bişey olmadı:) sadece aynası oynadı yerindenyinede pes etmedik bernardoya gittik hediye çeklerim vardı onları kullandım mutluyumkii
çiğdemcimm çok güzeller çok şık güle güle kullan canım.
özgemmm sağol düşündüğün için kuzumm
bi iğne bile almadım daha ben
gördükçe sabırsızlanıyorum valla çeyiz alışverişi için
neden şartlandırdıysam kendimi nişan olsun bi öyle alırım diye
İnşallah dediğin gibi olur canım benim bana da hiç yaz gelmeyecekmiş gibi geliyo suan..
eneeemm çidommm gelmiiiiiiiişş:)) Seniii gidiii seniiiii şekerpareee 2013 geliniiiiii:123:
Denize girdikkk dün kuşum ama bugün donuyorum dün denize giren ben değilim sanki
Canımm ablişe soyle biraz dikkatli olsun. Ehliyet almak, araba almak çok kolaydır ama sürmek dikkat ister canım benim. Arabanız hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Bernardodan aldıklarına da bayıldım ayrıcaOna karşı olan tutkunluğumu biliyorsunn
havalara anlam veremiyorum canım yaa yaz gelsin artık( mayısta düğün yapılmaz onu biliorum ama:)
sağol canım amin inşaallah:) benimde var ehliyetim cesaretim yok:) zaten bernardoya gitcez die bindim metroyla sürünmim die:)
ah bernardo bernardo... yedi bitirdi bizi:))
kızlar günaydın artık pek giremicem işte işler yoğun ve bende niloşum gibi ortadan kaybolup kpss çalışcam arada okuyacağım yazılanları kendimle ilgili gelişmeleri anlatcam
ben biraz askıya almıştım ki sevdiceğim 5 sene uzun bir sevgililik dönemi beraber gözümüzü kapayıp mutlu olcağmız günler yakındır dedi bakalım nasıl ve ne zaman
çiğdem hayatım dikkatli olun sabah sabahmı bernardoya gittin kuzucum sen bu arada canım benim seni burada görmek mutlu etti beni topikimize tanıdığım fikirlerine önem verdiğim güzel bir arkadaşım gelmiş kiii
peloşum resimlere bayıldım minankımla güzel güzel haftasonu geçirmişsiniz ben cumrtesi 3 düğüne gittim ve artık yorgunm dünde hep gezdim hep gezdim sevgilicik geliyor artık bakalım neler olucak, dikkat et bu arada denize felan girmişsiniz kuzum hasta olma
çağlam geçmiş olsun üşütme sakın ben sabah suyu metrobsten şirkete kadar yedim şemsiyemi almamştm neyseki fazla ıslanmadm ama şimdi hep hapşırıyorum
kızlar hepinizi öpüyorum ara ara yazacağım inşalllah
HerkeSe merabaa ben de 2013 yilinda evlenmeyi dusunuyorum sevgilimle konustuk babamla konustum ama annemle daha konusma cesareti gosteremedim kizlar:) benim ailemde anne babadan daha sert daha kurallidir hehh
gizemcim teşekkür ederim kuzum:) seni görmekte güzel çok arayı uzatma canım. bizde 5 yılımız bitirdik ekimde 6 oluyorz:) temmuzda yüzükler takılıyo sanırım hatta aralık gibi evlenebilirmişiz:)) ama ben hep yaz gelini olmak istiyordum(
teşekkür ederim canım:) en iyise kadeh ve meşrubat bardaklarım oldu. hediye çeklerini seviyorum 6 kişilik fyatına 12 kişilk almış oldum:))
tam hastalık havaları gizoş iyi ki cok yagmura tutulmadan sirketteydim diorum daha beter olcaktım yoksaammm
crocu, güzel günlerde kullan aldıklarını... ben de ceyizim bitmek uzere dedigim gunleri gorebilirim inşallah
kış gelini olmak da farklı aslında benim arkadasım da aralık da evlendi 2010 da... hava yagmurluydu ama dıs cekimlerini kilisede yaptırdılar üzerine de beyaz kürk aldı karlar kraliçesi gibi olmuştu
canım hediye çeklerini nerdne temin ediyon
ben de bernardo yu çok seviom..netten de alırım muhtemelen ama bizzat gidip görüp mağazasından da alabilirim
canım arada bi kampanyalar oluyor grupon,şehirfırsatı sitelerinde. mesela 150tl lik alışveriş çeki 49tl gibi. çoğu arkadaşım duyuruyo bidahaki sefere haber veririm sana canım acelen yoksa öle kampanyaları bekle
günaydınlarrrrr
sabah sabah sinirlerimm altt üstt yaniii
iişimm yoğun satenn ve son kesin durumumuz 2013 bize hayal herkess evlenip gider ben haalaa burda şafakk sayarımmmm
benimki aradı az önce mülakatı kazansada kaybetsede 1. şarkı tamamlaması gerekiyo 14 ay yooookk yanii
kazanırsaa bidaa şark görmicekmişşşşşşşozaman görsün allam yaa saten beraber olcaz beklerim yanii
babamı aradımm böylee böylee olmuş diyee ozamann doğudan gelmeden düğün falann olmazz dediiiiiiiiiii
offf yaaaa offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?