'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

sağol yağrmucumm aynen okuduğunn gibiyimm çağlamm gerçekleri yazmışsınn gerçektenn böyle bu hiç böylee birşeyy beklemiyodum ben ki odaa aradı ilk ağlıyoo direk panik oldumm ben noldu faalann böylee böylee oldu dedi babanı araa bakalım ne dicek dedi
babamdaa evlenince benlee yaşıcaksın evlenmedende 14 ay böyle olcak olmaz dedi
bekleyin madem gideceği yere kurulurr düzeninizz dedi bitti yanii benim hayallerimmm şu noktadaa
yinedee umutluyum yaa bi mucizee olurr belkii bilmiyorumm yinedee kötüü düşünmekk istemiyorummm

inşallah dediğin gibi bi mucize olur canım ya
dua edicem sizin için
çok üzüldüm ama Allah büyük gerçekten..tam umutsuzluğa kapıldığın zaman bi kapı açıveriyo sana

Sibelcim,inş.mucize olur yaa inş.üzüldük ama elden bisey gelmiyor bişee yaramıyor dua et canım edelim her zaman birbirimize HAKKINIZDA HAYIRLISI NE İSENE ZAMAN İSE O OLSUN CANIM

saolunn canlarımm yaa sizidee sıktımmm
üzülüyorumm üzüntümü belli bilee edemiyorum ya ben seni beklerimm aşkımm demekten başkaa bişeyy diyemiyorumm
herşeyy çok güzel olucakk söz verıyorumm diyo bundan sonraa düzenli olcak diyo inşş öylee olurr bukadr sıkıntıdan sonra
vee hergünn şehitt haberlerii varkenn geldee beklee 14 ay işte 14 ayı başkaa yerde geçirse bukadar üzülmemm amaa şırnak olunca ürpertiyoo iştee bi sınavdann geçiyoruzz sanıırım yaa hayırlı demekten başkaa bişi yok allah daha kötü şeylerden korusunn
hepimizii

berceste hoşgeldin
sibelim üzülüyorsun ağlama diyemem rahatlarsın ama dur bakalım gün doğmadan neler doğar arkadasım bizi sıkmadın duymım bidaha öyle senin sıkıntın bizim sıkıntımız!
amin amin..eniştemde üzülüyor kolay mı erkek içinde aah ahh zor ama desteğiz erkeklerimize

Son düzenleme:

evett canımm olumluu düşünmeyee devamm ediyimm ben iyisiiii

sibelcim canım çok üzüldüm keşke elden birşey gelse...umarım en hayırlısı olur sizin için.hep bunu düşün değiştiremeyeceğin şeyler için kendini üzmek yerine hayırlısı buymuş diye teselli et kendini. inşallah beklediğin mucizen gerçek olur

olur mu ole sey balım ne demek sıkmam bize anlatıcaksın tabi ki yanındayız her zaman....

öle işte ben seni beklerimden baska bişey cıkmıyo agzından cıkamıyo onun da gözleri doluyo görme diye suratını ceviriyo

bana cok tanıdık bir manzara siz telefonda yasamıssınız sadece ben cok kereler yüzyüzeyken yasadım bir de

merak etmekazasız belasız gider gelir inşallah ben haber izlemiyorum valla artık duymak gormek istemiyorum ole haberleri kötüyü dusunme kötüyü cagırma sakın canımmm

ezgimm kuşumm saol balımm gelmıyokı işte elden ne gelirr...
çağlamm yaaa saol canımm benimmm isyan etmekk istemiyorumm bırakmıcamda bu askeri ben er geç evlenceemm işteee tsk benden ayıramıcakkkkk
sizii çookk seviorummmmmmm işlerimm yogun malum pazartesiii halletmeyee çalışımmm gelmeyee calısırımm yinee öpüorumm hepinizii canlarımmmmm

napoosun pastoşuuummm çeviri ne durumdaa

yemeği bekliorum kuzummm öleden sonra yogun olcammm

ceviri yapmaya hiç hevesim kalmasada beynimi patlata patlata devam ediyorum... 200 sayfam kaldı haziran 18 e kdr uzattılar en fazla

yetmiceni söledim ama dinlemediler... kontrol etmeye bile vaktim olmıcak hatasız olmasını istiolar

insan beyninin de bi kapasitesi var ama belli bi sayfaya kdr cevirebiliosun sonra error veriosun... tüm gun basında oturup ona odaklanmayı da denedim o hiç olmuyo beynin yandıı icin sacma sapan hatalar yapmaya baslaısoun

hayırlısı artık... 20 gün var günde 15 sayfa falan cevirebilsem kontrollu bi sekilde verebilirim ama 5 den yukarı cıkamıorum dedigim gibi basıma agrı girio cunku cok agır bir dili var sadeleştircem diye gidiyo zaten zamanım

hala mucize bekliorum bişe olur da hızlanabilirim inşallah kolaylasır geri kalan sayfalarda dil diye tek umudum o bebişimmm

ayyy yan odada da kavga cıktı :26: bagrısıp duruyolar lanlu lunlu erkek kavgası cok komik oluyo hee

gizim inşallah gönlüne göre olur balım herşey:) ben yeterki olsunda 3ayda olsun diyorum:)))
evet canım bardaklar ninfa:) en güzeli buydu:) 12 kişilik aldım kalabalık aileyiz:)

canımm benim çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyo gerçekten. Hayırlısıyla gelicek eniştemiz.

Miiiniiimm aşkım gunaydın resimleri eklemişsin akşaammm yeni gördüüümmm çok güzellerkiiiiğğ

Sibelcim canım çok üzüldüm ama ne olursa olsun UMUDUNU KAYBETME... evet şırnak'a gidebilir ve sen 14 ay onu beklemek zorunda kalabilirsin tatlım düşün ki sadece 14 ay.. ve lütfen ama lütfen kötüyü düşünme her zaman iyiye yonlendir dusuncelerini. Bütün güzel günler sizi bekliyor olucak ondan sonra...

Bercestecimm biraz annenden bahsetsenee.. Hem biz de ona gore yonlendirelim seni. Dediğim dedik biri midir? Sanırım annen biraz otoriter. Hani genelde kızlar ilk kez annesine açılır erkek arkadaşından bahseder ona ama siz de bu durum biraz tersine dönmüş. Kaç yaşındasın canım? Ve birlikteliğiniz ne kadardı yazdıysan da gozumden kaçtı sanırım kusura bakma canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…