sağol yağrmucumm aynen okuduğunn gibiyimm çağlamm gerçekleri yazmışsınn gerçektenn böyle bu hiç böylee birşeyy beklemiyodum ben ki odaa aradı ilk ağlıyoo direk panik oldumm ben noldu faalann böylee böylee oldu dedi babanı araa bakalım ne dicek dedi
babamdaa evlenince benlee yaşıcaksın evlenmedende 14 ay böyle olcak olmaz dedi
bekleyin madem gideceği yere kurulurr düzeninizz dedi bitti yanii benim hayallerimmm şu noktadaa
yinedee umutluyum yaa bi mucizee olurr belkii bilmiyorumm yinedee kötüü düşünmekk istemiyorummm
saolunn canlarımm yaa sizidee sıktımmm
üzülüyorumm üzüntümü belli bilee edemiyorum ya ben seni beklerimm aşkımm demekten başkaa bişeyy diyemiyorumm
herşeyy çok güzel olucakk söz verıyorumm diyo bundan sonraa düzenli olcak diyo inşş öylee olurr bukadr sıkıntıdan sonra
vee hergünn şehitt haberlerii varkenn geldee beklee 14 ay işte 14 ayı başkaa yerde geçirse bukadar üzülmemm amaa şırnak olunca ürpertiyoo iştee bi sınavdann geçiyoruzz sanıırım yaa hayırlı demekten başkaa bişi yok allah daha kötü şeylerden korusunn
hepimizii
berceste hoşgeldin
sibelim üzülüyorsun ağlama diyemem rahatlarsın ama dur bakalım gün doğmadan neler doğar arkadasım
amin amin..eniştemde üzülüyor kolay mı erkek içinde aah ahh zor ama desteğiz erkeklerimize
evett canımm olumluu düşünmeyee devamm ediyimm ben iyisiiii
saolunn canlarımm yaa sizidee sıktımmm
üzülüyorumm üzüntümü belli bilee edemiyorum ya ben seni beklerimm aşkımm demekten başkaa bişeyy diyemiyorumm
herşeyy çok güzel olucakk söz verıyorumm diyo bundan sonraa düzenli olcak diyo inşş öylee olurr bukadr sıkıntıdan sonra
vee hergünn şehitt haberlerii varkenn geldee beklee 14 ay işte 14 ayı başkaa yerde geçirse bukadar üzülmemm amaa şırnak olunca ürpertiyoo iştee bi sınavdann geçiyoruzz sanıırım yaa hayırlı demekten başkaa bişi yok allah daha kötü şeylerden korusunn
hepimizii
olur mu ole sey balım ne demek sıkmam bize anlatıcaksın tabi ki yanındayız her zaman....
öle işte ben seni beklerimden baska bişey cıkmıyo agzından cıkamıyo onun da gözleri doluyo görme diye suratını ceviriyo
bana cok tanıdık bir manzara siz telefonda yasamıssınız sadece ben cok kereler yüzyüzeyken yasadım bir de
merak etmekazasız belasız gider gelir inşallah ben haber izlemiyorum valla artık duymak gormek istemiyorum ole haberleri kötüyü dusunme kötüyü cagırma sakın canımmm
günaydın pastosummmm
napoosun pastoşuuummm çeviri ne durumdaa
bizde şu sıra muallaktayız hayatım ne olcaz belli değil kpss kazanırsa yada uzun dönem askerlik olursa evlencez herhalde o öyle diyor bırakmam burda diyor uzun dönemde yaparsa evlencekmişiz bilmiyorum kafam karışık babamda biliyor galiba düğündü nişandı ben halledicem dedi imkanları var bide babamın imkanalrı varken baya hoş birşey çıkabilir bu sene sonu gibi bile olabilir ama ben 2014 e kalır diyorum yada 2013 kasım çok karışık kafam canım
kpss yüzünden pek uğrayamıcam anca şirkettyken yazcam burayada herhalde canım yaaa iyikide gelmişssin aramıza
bernardodaki bardakların çok güzel bizde yüzük takalımda beyaz eşyaları temmuz gibi halledicez ailem alacakmış annem bütün eşe dosta duyurmuş zaten beyaz eşya baktığımızıbeyaz eşyaları araştırmıştım zaten sevgilicik gelsin onla gezicez bide ikea turuna başlıcaz gelince bilmiyorum çiğdem kafam karışık mezun olduğu gibi bişiler hızlı olcak herkes çekiyor biryerimden gibi geliyor
inşallah yetişebilirim heryere hiç bilmiyorum çiğdemim ben hiç yaz gelini olmayı hayal etmedim hep kasım biz kasımda başladık bakalım ne olcak benim onun ailesi böyle hızlıyken ne olcağım belli değil
çiğdem bardakların ninfa modelimi canım bir baktım bidaha baktım eğer ninfaysa bundada aynı olcaz benimde listemde var alacaklarım malum hazır yüzük takılmayı bekliyorum yüzük takılana kadar topikimdekilker durucak söz olsun ondan sonra büyükleri alcaz bir anda
günaydınlarrrrr
sabah sabah sinirlerimm altt üstt yaniii
iişimm yoğun satenn ve son kesin durumumuz 2013 bize hayal herkess evlenip gider ben haalaa burda şafakk sayarımmmm
benimki aradı az önce mülakatı kazansada kaybetsede 1. şarkı tamamlaması gerekiyo 14 ay yooookk yanii
kazanırsaa bidaa şark görmicekmişşşşşşşozaman görsün allam yaa saten beraber olcaz beklerim yanii
babamı aradımm böylee böylee olmuş diyee ozamann doğudan gelmeden düğün falann olmazz dediiiiiiiiiii
offf yaaaa offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?