'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hallediceksinn pastamm sıkma sen canınıı dogru dıyosunn bı yerden sonra ders calısmak bıle kasıyoo ki bu çeviri yani tam beyın yorgunlugu gerekıyooo atlatıcaksın pastooosuumm kız kavgaları daha komık oluyo kusum yaaa

Pelimtoşummm cogunu ekleyemedım yuksekk kb dıyee işte facebookum olayydı ordan ekler hallederdııım bak gene isyaanaa bağliciiim

Özgecaaannn ben saten elbiseleri hiç sevmediğim için beğenmedim açıkçası.

nazkuşum annem de olmasa ben nası ekliciiiim onun hisselerini açıp halka açık yapçam artık malum facebook da borsaya girdi bebegiiimmm bana fotoşları maille yollaa bende annikomun facesinden link alırım fotoşlaar içinnn hallederiikk:82:

aldım gitti kızlar
peloşum düğünde giycem ya o nedenle saten aldım aman 1 kere giycem zaten

nazlım bende eminim güzel durur o detay

şaka bi yana fiyatı uygun geldi çok, istediğim de bi renk umarım geldiğinde güzel olur üzerime

sevgıcanda değişmiş şifresini yoksa ondan halletcektimm bende aliciiim bal anneciğin hisselerinii atoorum kusum resımlerii

güle güle kullan kuşuuummm yap yakıstır tak takıstır yapıp halledersııın renk cıdden cok cicikkk

sevgıcanda değişmiş şifresini yoksa ondan halletcektimm bende aliciiim bal anneciğin hisselerinii atoorum kusum resımlerii

Hackleeee facebookunu sevgicanınn bakalım bi daha değişcek mi şifreyi ne kötüyüm yaaa

kuşikk resimlerde kilolu cıkmısım yiiaa ben kilolu muyum değilim kiiğğ psikolojim bozulduu

Özgemm canım elbiseni güle güle giy canım rengi çohhoş

Kızlaarr teyzeee oluorummm teyzeeeee:))) Kasım ayında evlenen arkadaşım az önce mujdeyi verdi, 3 haftalık hamileymiiişşşş

pelinnnn inş.kucagına almayı nasip eder rabbim ama önce ben oluyorum yaaa ark.36 haftalık hamiişşş 6 haziran son kontrolü ve hemen hemen hergün arar bende 9 ayı onunla geçirdim yahuuuuu ayyy çok heyecanlı yaa normal doğurcak inş.bakalım ya:18:

özgmmm güle güle giy kuzum ciciniii....

ay pastoşum valla isyan modundayım artık yerimde baskası olsa nolursa olsun deyip bırakmıstı zaman varken yok yakınken ama su inadım yok muuuu hep basıma iş acıyo işte

pelimiinataamm sen teyzoş mu oluyosun kiiii oyyyyyyy oooyyy sağlıkla sıhhatle alsın inş kucagınaaaa bebiş dogdugunda 2013 yılı gelmiş olcak ne güzel bişe

yalnız kendimi cok cıkarımcı gördüm yahu bundan bile 2013 ve düğün tarihi çıkarımı yaptım ya bravo bana

naaynn naaayyynnnn bal gibisiiin aşkooommmm elbiselerin hainliğiii oo ayyy benım kusum buyumusteeeeeeee tete oluyomus Allah saglıklı bi şekildee kucanıza almayıda nasip etsin kusuuummm

Amin Yağmur inşallah.. Ben henüz erken olduğunu düşünüyorum ama onlar istiyorlardı zaten, Allah kucaklarına ve kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah...

Sen ne tatlı bir kurabiyesin Ayy hiç o yonden bakmamıstımm limonatasının kurabitosu Güzell bir kızımızz olsunnn Çünkümmm ilk teyzeee olduğumm arkadasımınn oğlu var ikisini evlendirceklermiş hep oyle soyluolar

naaynn naaayyynnnn bal gibisiiin aşkooommmm elbiselerin hainliğiii oo ayyy benım kusum buyumusteeeeeeee tete oluyomus Allah saglıklı bi şekildee kucanıza almayıda nasip etsin kusuuummm

Tribee girdimm yiiaaa eebeeeett ben 2. kezz teteee olcamm yeni bir bebekk gelmeliydi artıkk bebişş sevmeyi özledimmm
Amiinnn kuşikkkk amiiinnnn:109: Darısıı başınaa aşkııııımmmmm

amiiiiiiinnnn seneye yazında nasip olursaa bi bezelyenin daha tetesi oliciiksiiinn aşkımmmmm

bebikler annem geçenlerde şu yeşil tabağın kırmızısından almış 6 küçük 6 adet te büyük boyundan. servis için almış bunları. ama aklımdan yeşilinden de alıp renkli bir kahvaltı takımı yapmak geçiyor. nasıl olur sizcee

yağmurcum geçmişi okuyup gedim. sol gözümün altı çok fena şişti 2 gündür, enfeksiyon kaptı sanırım. ağrıyo da biraz yavaş okudum anca gelebildim..

minnaklaaa pelimonataaa buluşmuuşş yahuu yineee oy çok tatlısınız şimdi baktım fotocuklarınıza..
peliiinim o gözlerine aşık olduuuummmmm yerim anneemmmm

çağlaam, çeviri için biraz da olsa zaman vermeleri iyi bişey.inşallah sıkışmadan biriticeksin hepiciğini..

çiğdemcim hoş geldin bir de bi gelincik daha vardı sevdiceği annesine söylemekten korkan, o da hoşgeldi. allah yardımcısı olsun

gizoşum hayırlı haberlerini beklemekteyim, babanın söylediklerine çok sevindiim

sibelim allah askerinin yardımcısı olsun, sana da sabır versin. sular seller gibi akıp gitsin 14 ay. hem sen hala 2013 gelinisin, temmuzda hılzlı bi şekilde evlilik işlemleri yürür

mesajıma ekleme yapıyorum :) tuğbacım güzel fikir, tabaklarını çok sevdim. kırmızı ennnnn en sevdiğim renk ..

Son düzenleme:
mesajıma ekleme yapıyorum :) tuğbacım güzel fikir, tabaklarını çok sevdim. kırmızı ennnnn en sevdiğim renk ..

canım geçmiş olsun dikkat et gözüne, çok önemli gözz

bende pek bi sevdim kırmızılarını. bide kırmızı ve yeşil çiçekli bardakları var bunların onlarıda alırım diyorum. evet evet yapayım ben bunu

nurayım nasılsın cnm??aa geçmiş olsun dikkat et neyden oldu ki acaba:26:
tuğbacım bence de güzel fikir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…