Özgecaaannn ben saten elbiseleri hiç sevmediğim için beğenmedim açıkçası.kızlar yahuuuu
şu elbiseye bi baksanıza arkadaşımın düğünü için almak istiyom fiyatı çok ucuz
ama tereddütte kaldım
güzel mi sizce modeli?
http://www.trendyol.com/Saks-Mavi-Pul-islemeli-Abiye-Elbise-14161/UrunDetay/8541/1129043
hallediceksinn pastamm sıkma sen canınıı dogru dıyosunn bı yerden sonra ders calısmak bıle kasıyoo ki bu çeviri yani tam beyın yorgunlugu gerekıyoooatlatıcaksın pastooosuumm kız kavgaları daha komık oluyo kusum yaaa
Pelimtoşummm cogunu ekleyemedım yuksekk kb dıyee işte facebookum olayydı ordan ekler hallederdııım bak gene isyaanaa bağliciiim
kızlar yahuuuu
şu elbiseye bi baksanıza arkadaşımın düğünü için almak istiyom fiyatı çok ucuz
ama tereddütte kaldım
güzel mi sizce modeli?
http://www.trendyol.com/Saks-Mavi-Pul-islemeli-Abiye-Elbise-14161/UrunDetay/8541/1129043
Özgecaaannn ben saten elbiseleri hiç sevmediğim için beğenmedim açıkçası.
nazkuşumannem de olmasa ben nası ekliciiiim onun hisselerini açıp halka açık yapçam artık malum facebook da borsaya girdi bebegiiimmm bana fotoşları maille yollaa bende annikomun facesinden link alırım fotoşlaar içinnn hallederiikk:82:
sevgıcanda değişmiş şifresini yoksa ondan halletcektimmbende aliciiim bal anneciğin hisselerinii atoorum kusum resımlerii
Hackleeee facebookunu sevgicanınn bakalım bi daha değişcek mi şifreyine kötüyüm yaaa
kuşikk resimlerde kilolu cıkmısım yiiaa ben kilolu muyum değilim kiiğğpsikolojim bozulduu
Özgemm canım elbiseni güle güle giy canım rengi çohhoş
Kızlaarr teyzeee oluorummm teyzeeeee:))) Kasım ayında evlenen arkadaşım az önce mujdeyi verdi, 3 haftalık hamileymiiişşşş
Hackleeee facebookunu sevgicanınn bakalım bi daha değişcek mi şifreyine kötüyüm yaaa
kuşikk resimlerde kilolu cıkmısım yiiaa ben kilolu muyum değilim kiiğğpsikolojim bozulduu
Özgemm canım elbiseni güle güle giy canım rengi çohhoş
Kızlaarr teyzeee oluorummm teyzeeeee:))) Kasım ayında evlenen arkadaşım az önce mujdeyi verdi, 3 haftalık hamileymiiişşşş
Amin Yağmur inşallah.. Ben henüz erken olduğunu düşünüyorum ama onlar istiyorlardı zaten, Allah kucaklarına ve kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah...pelinnnn inş.kucagına almayı nasip eder rabbim ama önce ben oluyorum yaaa ark.36 haftalık hamiişşş 6 haziran son kontrolü ve hemen hemen hergün arar bende 9 ayı onunla geçirdim yahuuuuuayyy çok heyecanlı yaa normal doğurcak inş.bakalım ya:18:
özgmmm güle güle giy kuzum ciciniii....
ay pastoşum valla isyan modundayım artık yerimde baskası olsa nolursa olsun deyip bırakmıstı zaman varken yok yakınken ama su inadım yok muuuu hep basıma iş acıyo işte
pelimiinataamm sen teyzoş mu oluyosun kiiii oyyyyyyy oooyyy sağlıkla sıhhatle alsın inş kucagınaaaa bebiş dogdugunda 2013 yılı gelmiş olcak ne güzel bişe
yalnız kendimi cok cıkarımcı gördüm yahu bundan bile 2013 ve düğün tarihi çıkarımı yaptım ya bravo bana
naaynn naaayyynnnn bal gibisiiin aşkooommmm elbiselerin hainliğiii ooayyy benım kusum buyumusteeeeeeee tete oluyomus Allah saglıklı bi şekildee kucanıza almayıda nasip etsin kusuuummm
Amin Yağmur inşallah.. Ben henüz erken olduğunu düşünüyorum ama onlar istiyorlardı zaten, Allah kucaklarına ve kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah...
Sen ne tatlı bir kurabiyesinAyy hiç o yonden bakmamıstımm limonatasının kurabitosu Güzell bir kızımızz olsunnn Çünkümmm ilk teyzeee olduğumm arkadasımınn oğlu var ikisini evlendirceklermiş hep oyle soyluolar
Tribee girdimm yiiaaaeebeeeett ben 2. kezz teteee olcamm yeni bir bebekk gelmeliydi artıkk bebişş sevmeyi özledimmm
Amiinnn kuşikkkk amiiinnnn:109: Darısıı başınaa aşkııııımmmmm
mesajıma ekleme yapıyorum :) tuğbacım güzel fikir, tabaklarını çok sevdim. kırmızı ennnnn en sevdiğim renk ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?