'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yağmurcum neden olduğunu bilmiyorum, çayla pansuman yapıcam bugün. düne göre biraz daha iyi ama..
sizin tanışma bugün müydü? kurul toplantısını okudum :) herşeyin hayırlısı, inşallah tanışmanız iyi geçer.

Hayatım, kurul cumartesi toplandı ki,benimki de dün geldi kiiiiiiiiiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğ
ama ben şimdi kaçar evden girerim 8den sonra cnm gel emi

Hayatım, kurul cumartesi toplandı ki,benimki de dün geldi kiiiiiiiiiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğ
ama ben şimdi kaçar evden girerim 8den sonra cnm gel emi
aaa :26: anlatmamşsın ama neler olduğunu. neyse girince anlat e mi burda olmasam da okurum ben sonra

sonunda bitti bugündee akşam görüşürüz canlarrr öpüldünüzzz
sende öpüldün canım :)

amiiiiiiinnnn seneye yazında nasip olursaa bi bezelyenin daha tetesi oliciiksiiinn aşkımmmmm

minnniiikktennn bii pufff daha yenilirkiiii ooo
ayyyy birdeennn heyecanlanndım benn aşkilopçukk

Nurayım geçmiş olsun tatlım. Göz çok hassas ya benimde ödüm kopuyor birşey olacak diye..

Eveet ben miniiminn yazlıklarına gittim ayy çatı katını görmelisin şahane tamamen miiniiimee ait spor aletleri kitaplıklar cd'ler.. :) verandası hele ki çiçekleri kenan doğulunun dediği gibi süper süper

Canımm gözlerimi beğenen gözlerine kurban olurumm seninn, sağ ol lokumum benimm

Nazoo ve peloo... Kız bi durduğunuz yerde durmuyosunuz haaa.. Ne özeniyorum size... Hayatın tadını dibine kadar çıkarın ohh valla..

pelişiiimmm oy canım benim seneye bir bezelye diyen minik evlenir evlenmez bebiş mi yapcaaakkkkk

Nazoo ve peloo... Kız bi durduğunuz yerde durmuyosunuz haaa.. Ne özeniyorum size... Hayatın tadını dibine kadar çıkarın ohh valla..
Özlüoruzzz birbirimiziii kiiiiğğğ
nazoomlaaa hayattt ne güzeeell hayatt diye bagırasım vaaarr

dünn denizde saçına yosun bulaşannn miiniiimddeeee saçımınn orta yerinde bu nası bii cumhuriyettirr deyişini hatırladıkçaa gülüorumm
Keşkee sende gelebilsenn hayatcımmm kısmet belli mi olur belkim sana da istanbuldan bir aday adayı cıkaar ve bingoooooo :123:
inşallah inşallah diyeliiimm

pelişiiimmm oy canım benim seneye bir bezelye diyen minik evlenir evlenmez bebiş mi yapcaaakkkkk

Nurayımm
Nazımm hemen bebik istiyor nurayım hemde 1 değil 2 değil. 3-4 anca keser onu biz bu konuyu haftasonu da konustuk yok anam yok deli cesareti var hatunumda.

Ayyy pelooo valla yerim çoookkk tatlısın bee..... Allah ayırmasın kuzummm... Valla belli mi olur belki bi mucize olur gelirim bende yanınıza.. Ama ama keşke sizde buraya gelebilseniz keşkeee

Nazoo benim kafadansın sen yaa.. bende çocukları çok seviyorum.. Rabbim anneliği nasib eder inşALLAH... Çok çocuklu oluruz ne güzell

Nurayıım geçmiş olsun lokumum bilmiyorum basına gelen olmusmudur ama gecen sene bu aylarda istanbulda ve ankarada göz enfeksıyonunda bı patlama olmustu ablam ve kurbişte salgına yenik düşenlerdendi dıkat et kusum ve bıkac gune gecmesse bı kontrol ettır daha kötülemedennn biz ayrılamadık pelimiklee valla bıraksalar bızı aylarca beraber kalabılırız

Hayatıııımmm hiiiç belli olmaz bebegım bakmısın kaçıp biz gelmişizz yanınaaa inanıyorum bigüünn seninle canlı canlı oturup tatlı sohbetler ediceez

Pelimikiiiimmm ya sacımdakı yosuna sarkı besteledım beeennn diiimiii ay hatırladımdaa güldüm çook şimdii bu arada kestirdim ben saaaçlarımııı ve kestirir kestirmez pişmanda oldum saç bunalımındayım aşkıııımmm

Bebişlerim tete olma konusuna gelınceee ebeett ben sızı teteliğee boğiciiimm Pelmiğee aslında 4 tane olsa ya keşke dediğimde o boncukk gözleri aynen şöyle oldu yeriiimmm yaaa :101:

Ya minnam ne güzel olur hakkaten.. Bazen bende bunun hayalini ediyorum biliyomusun hele sizin fotoları gördükçe daha çok ediyorum.. Siz ne güzel çoğunuz istanbuldasınız birbirnizin düğünlerine bile gideceksiniz.. Ama ben malesef küçük bi yerde yaşıyorum iş yerinden çoğu arkadaş buraya üyeliğimi biliyo ve bunun için siz beni nickimle tanıyosunuz ismimi söylesem çooookkktannn deşifre olmuştum... Ama ismim hariç herşeyimi biliyosunuz... Siz gezentiler bi gün mutlaka bekliyorum sizi afyonumuza....

Saçlarını kestirdiğini mi söyledin sen

Ayyy pelooo valla yerim çoookkk tatlısın bee..... Allah ayırmasın kuzummm... Valla belli mi olur belki bi mucize olur gelirim bende yanınıza.. Ama ama keşke sizde buraya gelebilseniz keşkeee

beniii yeeeee bende seni yerim şekerpaareeeee İnşallahh gelirizz kuşumm olamazz mıı olabiliirrr
birr baskınnn minnak ve pelimik afyon da

cin ali serileri gibiyiiz yaaa

Aylaarcaaaa kalabiliriiiimmm senin içinn kalbimde yeni biiir cumhuriyett kurabilirim aayyyy merakk ettim nasııı oldu aşkıım saçınn? muratt kekilli staylaaaaa sona mı erdii

gözleriiim halenn açılıyooorr aşkımm 4 tane yaaa vallahi cesarett süpersinki seeennnn

Aşkkuşlaarııımm şimdikk çıkıp eve gidiciiiimmm hepiniiizii öpüorumm akşamm da burdayımm bi yere ayrılmayııınnn

olsun kuzum hepımızın kayıt olurkenkı amaclarından bırıde kendını daha rahat ıfade edebılmek, kızgınlıklarını, kırgınlıklarını buraya rahatca dokebılmek.. Deşifre olmak cogumuzun en son ıstiice seylerden bırı dahaa cokk tatilllerimiz olucak ıns yolumuz afyonada düşeeer eminiimm saçları kestırdım ebeet hayatııımm murat kekilli gibi olmuşştum 4 5 cm gitti boydan önlerimede kahkul yaptırdım aslında tam ıstedıgım gibi oldu ama benım saclar buklelı oldugundan hemen yukarı cektı kendınıı sankı baya kısalmıs gıbı duruyoo sınııırr olduuum annem kesmek hıc ıstemedı pişman olcan kestırme dedı ama kendım kasındım iştee

hahahahah ciddennn askım minnak ve pelmik keşanda, minnak ve pelmik yeniçiftlikte en kısa süredee minnak, pelmik ve 2013 gelinlerindeki aşkları büyük adada serimize afyonuda katarız valla murat kekillli stylaa artık son buldu artık bi stylaaam bilee yooookk kendimle barıştıgım anda çekicem futurafımıı kuşikiiimm

Nazo eniştem ne dedi ona sordun mu kestirirkenn

Ama eminim güzel olmuşsundur çikin şeyyy

sordum kusum sormamm mıı hiiiç saçımı ha bölee çekerr normalınde hatunlar sıkayet eder yaa sacımı kestım anlamadı falan dıye 1 cm kısalsa anlar kurbaacık cok dıl dökerektenn izin aldımm şimdide pişmanım diyemıyorumm yiceem şaplağıı buluştugumuzdaa bu arada yeriiim senii çok guzelllsiiinn çoookk herseyın en guzelını hakedıyoosun seeenn

Sende amma kısaltmışsın be ne güzeldi saçların nası kıydın cani.... Bi ara resim koyda bakalım.... Balımm teşekkür ederim o senin güzelliğin...

Sende amma kısaltmışsın be ne güzeldi saçların nası kıydın cani.... Bi ara resim koyda bakalım.... Balımm teşekkür ederim o senin güzelliğin...

yaaa deme öle deme deme fatma gülün abisi gibi oldum murat kekilli gibi olmustum kusum yaa heves ettım gene kıydım saçlarıma bide kahkulu nekadar coook ıstemısstıımm ama suanda tokaladım arkaya dogruu kesmeyeydım keskee ahh kafam ahh kaşındım tez vakıtte uzayaaa inş senınde saclaarııın cok guzeeelll kuzuucuuum benım dogal halını gordun dımıı bonusiimooo gibii suratım kayboluo dalgalarımın arasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…