yağmurcum neden olduğunu bilmiyorum, çayla pansuman yapıcam bugün. düne göre biraz daha iyi ama..
sizin tanışma bugün müydü? kurul toplantısını okudum :) herşeyin hayırlısı, inşallah tanışmanız iyi geçer.
aaa :26: anlatmamşsın ama neler olduğunu. neyse girince anlat e mi burda olmasam da okurum ben sonraHayatım, kurul cumartesi toplandı ki,benimki de dün geldi kiiiiiiiiiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğ
ama ben şimdi kaçar evden girerim 8den sonra cnm gel emi
sende öpüldün canım :)sonunda bitti bugündee akşam görüşürüz canlarrr öpüldünüzzz
amiiiiiiinnnn seneye yazında nasip olursaa bi bezelyenin daha tetesi oliciiksiiinn aşkımmmmm
Nurayım geçmiş olsun tatlım. Göz çok hassas ya benimde ödüm kopuyor birşey olacak diye..yağmurcum geçmişi okuyup gedim. sol gözümün altı çok fena şişti 2 gündür, enfeksiyon kaptı sanırım. ağrıyo da biraz yavaş okudum anca gelebildim..
minnaklaaa pelimonataaa buluşmuuşş yahuu yineeeoy çok tatlısınız şimdi baktım fotocuklarınıza..
peliiinim o gözlerine aşık olduuuummmmmyerim anneemmmm
çağlaam, çeviri için biraz da olsa zaman vermeleri iyi bişey.inşallah sıkışmadan biriticeksin hepiciğini..
çiğdemcim hoş geldin bir de bi gelincik daha vardı sevdiceği annesine söylemekten korkan, o da hoşgeldi. allah yardımcısı olsun
gizoşum hayırlı haberlerini beklemekteyim, babanın söylediklerine çok sevindiim
sibelim allah askerinin yardımcısı olsun, sana da sabır versin. sular seller gibi akıp gitsin 14 ay. hem sen hala 2013 gelinisin, temmuzda hılzlı bi şekilde evlilik işlemleri yürür
mesajıma ekleme yapıyorum :) tuğbacım güzel fikir, tabaklarını çok sevdim. kırmızı ennnnn en sevdiğim renk ..
Özlüoruzzz birbirimiziii kiiiiğğğNazoo ve peloo...Kız bi durduğunuz yerde durmuyosunuz haaa.. Ne özeniyorum size... Hayatın tadını dibine kadar çıkarın ohh valla..
pelişiiimmm oy canım benimseneye bir bezelye diyen minik evlenir evlenmez bebiş mi yapcaaakkkkk
Ayyy pelooo valla yerim çoookkk tatlısın bee..... Allah ayırmasın kuzummm... Valla belli mi olur belki bi mucize olur gelirim bende yanınıza.. Ama ama keşke sizde buraya gelebilseniz keşkeee
Nurayıım geçmiş olsun lokumum bilmiyorum basına gelen olmusmudur ama gecen sene bu aylarda istanbulda ve ankarada göz enfeksıyonunda bı patlama olmustu ablam ve kurbişte salgına yenik düşenlerdendidıkat et kusum ve bıkac gune gecmesse bı kontrol ettır daha kötülemedennn biz ayrılamadık pelimiklee valla bıraksalar bızı aylarca beraber kalabılırız
Hayatıııımmm hiiiç belli olmaz bebegım bakmısın kaçıp biz gelmişizz yanınaaainanıyorum bigüünn seninle canlı canlı oturup tatlı sohbetler ediceez
Pelimikiiiimmm ya sacımdakı yosuna sarkı besteledım beeennn diiimiii ay hatırladımdaa güldüm çook şimdiibu arada kestirdim ben saaaçlarımııı ve kestirir kestirmez pişmanda oldum saç bunalımındayım aşkıııımmm
Bebişlerim tete olma konusuna gelınceee ebeett ben sızı teteliğee boğiciiimm Pelmiğee aslında 4 tane olsa ya keşke dediğimde o boncukk gözleri aynen şöyle olduyeriiimmm yaaa :101:
Ya minnam ne güzel olur hakkaten.. Bazen bende bunun hayalini ediyorum biliyomusun hele sizin fotoları gördükçe daha çok ediyorum.. Siz ne güzel çoğunuz istanbuldasınız birbirnizin düğünlerine bile gideceksiniz.. Ama ben malesef küçük bi yerde yaşıyorum iş yerinden çoğu arkadaş buraya üyeliğimi biliyo ve bunun için siz beni nickimle tanıyosunuz ismimi söylesem çooookkktannn deşifre olmuştum... Ama ismim hariç herşeyimi biliyosunuz... Siz gezentiler bi gün mutlaka bekliyorum sizi afyonumuza....
Saçlarını kestirdiğini mi söyledin sen
hahahahah ciddennn askım minnak ve pelmik keşanda, minnak ve pelmik yeniçiftlikte en kısa süredee minnak, pelmik ve 2013 gelinlerindeki aşkları büyük adada
beniii yeeeeebende seni yerim şekerpaareeeee İnşallahh gelirizz kuşumm olamazz mıı olabiliirrr
birr baskınnn minnak ve pelimik afyon da
cin ali serileri gibiyiiz yaaa
Aylaarcaaaa kalabiliriiiimmm senin içinn kalbimde yeni biiir cumhuriyett kurabilirimaayyyy merakk ettim nasııı oldu aşkıım saçınn? muratt kekilli staylaaaaa sona mı erdii
gözleriiim halenn açılıyooorr aşkımm 4 tane yaaa vallahi cesarett süpersinki seeennnn
Aşkkuşlaarııımm şimdikk çıkıp eve gidiciiiimmm hepiniiizii öpüorumm akşamm da burdayımm bi yere ayrılmayııınnn
Nazo eniştem ne dedi ona sordun mu kestirirkenn
Ama eminim güzel olmuşsundur çikin şeyyy
sordum kusum sormamm mıı hiiiç saçımı ha bölee çekerrnormalınde hatunlar sıkayet eder yaa sacımı kestım anlamadı falan dıye 1 cm kısalsa anlar kurbaacık cok dıl dökerektenn izin aldımm şimdide pişmanım diyemıyorumm yiceem şaplağıı buluştugumuzdaa bu arada yeriiim senii çok guzelllsiiinn çoookk herseyın en guzelını hakedıyoosun seeenn
Sende amma kısaltmışsın be ne güzeldi saçların nası kıydın cani.... Bi ara resim koyda bakalım.... Balımm teşekkür ederim o senin güzelliğin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?