- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
yaaa deme öle deme deme fatma gülün abisi gibi oldummurat kekilli gibi olmustum kusum yaa heves ettım gene kıydım saçlarıma bide kahkulu nekadar coook ıstemısstıımm ama suanda tokaladım arkaya dogruu kesmeyeydım keskee ahh kafam ahh kaşındım tez vakıtte uzayaaa inş senınde saclaarııın cok guzeeelll kuzuucuuum benım dogal halını gordun dımıı bonusiimooo gibii suratım kayboluo dalgalarımın arasında
hahahahah ciddennn askım minnak ve pelmik keşanda, minnak ve pelmik yeniçiftlikte en kısa süredee minnak, pelmik ve 2013 gelinlerindeki aşkları büyük adadaserimize afyonuda katarız valla murat kekillli stylaa artık son buldu artık bi stylaaam bilee yooookk kendimle barıştıgım anda çekicem futurafımıı kuşikiiimm
Canıııımmm çok güzelsiinn seeennn, çoooookkkYaaaaaaaaaaaa siz foto koyarsınızda ben koyamam mı bakın bakalım albümü me
Ya boşver iyi yapmışsın yazın sana zor olurdu bakımı... Ne güzel kafan rahatlamıştır değişiklik iyidirrrrrrr her zaman.... Malzeme gzel olunca kısa saç uzun saç fark yapmaz bibeğimmm.... Güzelsin vesselamm...
Hep mutlu ol, hep mutlu ol, çok mutlu ol kuzuşkomÇok mutlu oldum, Çok mutlu oldum,, Çookk mutlu oldummmm.. Teşekkür ederim cinalicanlarımmmm
hepımız ayrı bı guzelııızz kuzuuummm masallahhh bızım kızlarımızaaşimdilik pişmanlık harici bişi düşünmüyorum hayatım bıkac gune ıyıkı derım ama klasık minnak triplerindeyim
Pelmikiiiimmmm kestigim sacları atmadımmm aşkımmm buluscamızdaa kaynakla takarım geriyee aslaaaa aslaaa vazgecemeemmm senden aslaaaaaaazaten ayşe fatma girebilemeeezz girerlersee sonuuuuçç buu evetttt türkiye dar geliirr bizee yunan adalarııı yapalımm
Hep mutlu ol, hep mutlu ol, çok mutlu ol kuzuşkom
Hayatcımm minnaaamm sadecee önlerini kestirdiiii kiii di miii aşkııımmmm sakın bana butun saçımı kestirdim deme dusup bayılırım vallaaa:99::99:
aşkilotaaammmmm o saçları istioruuuummm mektup yolla banaa saçlarında bi tutaam koy içineeahh bu ne aşkk bu ne sevgi ölürüm biterimmkiii
Kızlaaaar bunu daa dinleyinn bende 2. ai se eu te pego etkisi yaratıoooo
[video=youtube;xZzSGtMHgPc]http://www.youtube.com/watch?v=xZzSGtMHgPc[/video]
Eveeeeeeeeeettttttttt artık arkadaşızzzzzzzzzz ben seni gördüm çok güzelsinnnnnnnniyi akşamlar fıstıklarımmmm
beklediğim ödemelerden birine kavuştum keyfim yerinde, Allaha şükür birikim yapçam onu ve sonrasında gelsin çeyizciklerrrrrr
hayatçım ben de arkadaşlık yolladım sana, merak ettim ki seni
İnanmıooorumm sanaaa
boydanda 4-5 cmciiiiiiiikkkk gitti kusuuummmmm yaaaadüüüğdüüüt düğğğdüüüt sen bena neden böyle yaptıın diyo saçlarım country tarzı bı aşk yasıyoruz mektubaa parfümde sıkıcaaamm
özgecimm çok sevindim senin adına güzel güzel çeyizciklerr alırsın artıkınnn
teşekkür ederim canımmmmm
albümüne baktım Allah nazarlardan saklasın sizi kocaman maşallah diyorum
şuan saçın kızıl mı hala?
bi kızıl tutkunu daha buldum mutluyum
İnanmıooorumm sanaaahiçç yakış tramadımmm sen benaaa neden böyle yaptııınnn ben saçlarını seviyurdumm
ahahaaa beklıooorummm askııımmmm
Canımmm evettt çok iddalı bir söözmüşş.. Allah sevenleri ayırmasın, ayırmaya calısanlara da izin vermesinn...
Özgemmm kuşuumm hoşgeldiiiinn ödemenin olmasına da cok sevindimm canımmm sökülün paralarııı de onlaraa yoksa topukahahaha
hoşbuldum canımm nasılsınnn
Enerji doluyummmÇok yoğun ve bol stresli bi gün geçirsem de mutluyum canım Sen nasılsın tatlımm?
Aşkııımmm sana 2 smile hatırlatıcaammmm
1. numaraaa
2. numara :18::18::18:
ahahahah gördükçee gülüyorummmm güldükçee aklıma senin yapışın gelioooyerimm
Tubaaammmm balım hoşgeldiiinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?