'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ya boşver iyi yapmışsın yazın sana zor olurdu bakımı... Ne güzel kafan rahatlamıştır değişiklik iyidirrrrrrr her zaman.... Malzeme gzel olunca kısa saç uzun saç fark yapmaz bibeğimmm.... Güzelsin vesselamm...

türkiyee bizim yakında yurtdışı da yaparız biz aşkilopcan
ayy ben senin murat kekilli halini sevmiştim halbukiiii, ben tanıdıgımm minnak bu olamazzzz.. hayır olamazz... aşkımızaa bi süre verelim araya ayşe fatma girmeyecek sööz aşkım

Yaaaaaaaaaaaa siz foto koyarsınızda ben koyamam mı bakın bakalım albümü me
Canıııımmm çok güzelsiinn seeennn, çoooookkk yüreğininnn saflığı, güzelliğii yuzunee yansımıs resmenn parlıyor yaa cidden çok güzel bi enerji aldım fotografına bakıncaa kuzumm harikasınn

hepımız ayrı bı guzelııızz kuzuuummm masallahhh bızım kızlarımızaa şimdilik pişmanlık harici bişi düşünmüyorum hayatım bıkac gune ıyıkı derım ama klasık minnak triplerindeyim

Pelmikiiiimmmm kestigim sacları atmadımmm aşkımmm buluscamızdaa kaynakla takarım geriyee aslaaaa aslaaa vazgecemeemmm senden aslaaaaaaa zaten ayşe fatma girebilemeeezz girerlersee sonuuuuçç buu evetttt türkiye dar geliirr bizee yunan adalarııı yapalımm

Çok mutlu oldum, Çok mutlu oldum,, Çookk mutlu oldummmm.. Teşekkür ederim cinalicanlarımmmm
Hep mutlu ol, hep mutlu ol, çok mutlu ol kuzuşkom

Hayatcımm minnaaamm sadecee önlerini kestirdiiii kiii di miii aşkııımmmm sakın bana butun saçımı kestirdim deme dusup bayılırım vallaaa:99::99:

aşkilotaaammmmm o saçları istioruuuummm mektup yolla banaa saçlarında bi tutaam koy içinee ahh bu ne aşkk bu ne sevgi ölürüm biterimmkiii

Kızlaaaar bunu daa dinleyinn bende 2. ai se eu te pego etkisi yaratıoooo

[video=youtube;xZzSGtMHgPc]http://www.youtube.com/watch?v=xZzSGtMHgPc[/video]

Son düzenleme:
iyi akşamlar fıstıklarımmmm
beklediğim ödemelerden birine kavuştum keyfim yerinde, Allaha şükür birikim yapçam onu ve sonrasında gelsin çeyizciklerrrrrr

hayatçım ben de arkadaşlık yolladım sana, merak ettim ki seni

boydanda 4-5 cmciiiiiiiikkkk gitti kusuuummmmm yaaaa düüüğdüüüt düğğğdüüüt sen bena neden böyle yaptıın diyo saçlarım country tarzı bı aşk yasıyoruz mektubaa parfümde sıkıcaaamm

[video=youtube;QYHs0hbSF9c]http://www.youtube.com/watch?v=QYHs0hbSF9c&feature=share[/video]

benden de bi şarkı gelsinnnn
eurovisionda en çok bu şarkıyı sevdim ben
çok pozitif, kıpır kıpır

Eveeeeeeeeeettttttttt artık arkadaşızzzzzzzzzz ben seni gördüm çok güzelsinnnnnnnn

İnanmıooorumm sanaaa hiçç yakış tramadımmm sen benaaa neden böyle yaptııınnn ben saçlarını seviyurdumm
ahahaaa beklıooorummm askııımmmm

Canımmm evettt çok iddalı bir söözmüşş.. Allah sevenleri ayırmasın, ayırmaya calısanlara da izin vermesinn...

Özgemmm kuşuumm hoşgeldiiiinn ödemenin olmasına da cok sevindimm canımmm sökülün paralarııı de onlaraa yoksa topuk ahahaha

teşekkür ederim canımmmmm
albümüne baktım Allah nazarlardan saklasın sizi kocaman maşallah diyorum
şuan saçın kızıl mı hala?
bi kızıl tutkunu daha buldum mutluyum

size de kocamannn maşallah kuzummmm

malesef kızıl değil şuan saçlarım

ama ben kızıl olmak istiyorum hemde çookkkkk

hehehehe saçlarımda seni seviyuurduuuu lanet olsun bu hayataaa düüüğğğdüüüütt uziicaklar gene pelimikiimm gene seveceekksııınnn

Özgeciiim bol çeyizliiii günlerin olsun

Hayatım guzel lafmıs valllaaa eger bıgun facebookumu tekrar acarsam yaziciiim bunu

Aşkııımmm sana 2 smile hatırlatıcaammmm

1. numaraaa
2. numara :18::18::18:

ahahahah gördükçee gülüyorummmm güldükçee aklıma senin yapışın geliooo yerimm

Tubaaammmm balım hoşgeldiiinnn

bak bide buuu :101: Allah neşemiziii bozmasııııınnnnnn kiiiiiii coook sevoorummm kknın tüüüm ifaadeleriiniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…